Havde pludselig problemer med Hælspore i slutningen af januar 2015. Fandt hurtig sportspleje hjemmeside og bestilte indlæg. Pengen blev ret hurtig efter trukket fra konto. Nu har vi marts 2015 og der... See more
Sportspleje ApS
See what reviewers are saying
Jeg bestilte i APRIL! måned et knæbind til omkring 200 kr +/-. Pengene bliver naturligvis trukket med det samme, dog dukker varen bare aldrig op! Sidder nu, efter 2 måneder og adskillige forsøg... See more
Company replied
Sportspleje ApS er tilsyneladende ikke en handelsvirksomhed, men en sparegris for ejerne som "kunderne" putter penge i!!! Jeg har også været for dum og betalt men igen varer set. "Køb" intet... See more
Købte et indlæg sidste år. Jeg modtog det aldrig. Jeg skrev til dem og fik svar at jeg ville få pengene retur. Det er aldrig sket. Jeg har skrevet til dem efterfølgende, det har de aldrig svaret på.... See more
Company details
People also looked at
dårlig oplevelse
Bestiller den 15.02 et håndledsbind, da hjemmesiden reklamerer med dag til dag levering, der trækkes penge på min Visa kort, får også en kvittering på mail for denne transaktion. Får ikke en ordrebekræftelse. Jeg har nu skrevet til firmaet 2 gange via deres hjemmeside, 1 gang som mail. Ringet x mange men totalt umuligt at komme i kontakt med dem, er pi... træt af dem, må nok ud og købe et håndledsbind andet sted og så vinke farvel til mine penge.

Modtog aldrig det bestilte
Jeg kan kun fraråde at benytte dette firma!
Primo februar bestilte jeg et knæbind (ordrer. 28790) få dage derefter bliver beløbet for varen hævet på mit dankort, men jeg modtog ingen besked om at varen var afsendt. Inden jeg når at reagere modtager jeg en lidt mystisk mail om at min forsendelse var forsvundet i posten (hvordan kan de lige vide det når varen er sendt som maxibrev, der ikke skal kvitteres for og som er uden tracking!!). Jeg kontakter med det samme firmaet via chat som lover afklaring samme dag - hører intet! Efter flere mails modtager jeg endnu en kryptisk mail, som lover bod og bedring. Men stadig ingen vare modtaget. Alt håb opgivet! Indsigelse indgivet til min bankforbindelse.

Reply from Sportspleje ApS
Penge trukket, pakke forsvundet og stadig ingen vare modtaget
1. februar 2015 - bestilte vare og modtog ordre beskæftigelse.
2. februar - Pengene trukket fra min konto.
10. februar - modtog mail om at pakken manglede og den efteresøges.
12. februar - sendte mail om status på ordren.
17. februar - modtog mail om udvidelse af returret, men stadig ingen vare....
20. februar - sendte mail igen omkring status på levering af vare.
23. februar - sendte mail om ønske om at annullere ordren og få pengene retur.
24. februar - forsøgt at ringe til kundeservice flere gange, men hører om åbningstiden og herefter bliver samtalen afsluttet.
Har handlet en del på nettet efterhånden, men har ALDRIG oplevet så dårlig kundeservice eller før haft mistanke om planlagt snyd med handlen, som efter denne handel med sportspleje.dk.......
vh
Kim Tonsberg Kristensen

Reply from Sportspleje ApS
Pengene er trukket, men levere ikke varer.
Jeg har nu alt for lang tid ventet på mine vare, pengene er trukket for en uge siden, men STADIG ingen modtagelse af varerne. Jeg forlanger at få mine penge tilbage nu!!! Det er bestilt Sammen med en kollega. Nummeret på beviset er her 3188-5238-8521-8239

Svar dog!
Hvis i dog bare havde svaret på mine henvendelser vil nedenstående skrivelse aldrig have været nødvendig.
Har i dag 21/2-15 modtaget min vare så en lille undskyldning får i.
Men tro ikke jeg vil handle hos jer igen med mindre i strammer op på jeres kundeservice big time:-)
Har aldrig ses min vare trods det at pengene er trukket!
Har mailet, ringet til deres kundeservice men ingen svar :-(
Så kort og godt lad vær med at handle på sportspleje.dk det er en fup side!!!

Reply from Sportspleje ApS
NU kan vi så skrive den 12/3 og pengene er endnu ikke gået ind! -Og kontonummeret har i fået. Pengene hævet, fik ikke varen som aftalt. Svindel firma!!!
Jeg bestilte en julegave. Den dukkede aldrig op. Pengene blev hævet 18. dec. Har efterfølgende afbestilt varen men pengene er aldrig kommet tilbage på min konto.
Fik i sidste uge langt om længe kontakt til dem via deres chat.
De mente ikke de kunne tilbageføre pengene med de oplysninger de havde så jeg skulle oplyse konto nr. Den fik svindel firmaet selvfølgelig ikke!
De fik tlf. nr til min bank og mit fuldenavn de kunne oplyse til en bestemt i banken så ville de vide hvor pengene skulle sættes ind. Nu er det anmeldt til banken så de bliver registreret. Det næste bliver en politianmeldelse pengene er nemlig endnu ikke dukket op. Så de har haft mange muligheder for at få rettet op på deres ry. Lige nu er det negativ omtale. Ud fra denne side med alle de anmeldelser er der meget til en politianmeldelse!
Til sportspleje.dk mit ordrenummer er 27967. Tilbagefør pengene!!!

Reply from Sportspleje ApS
Aldrig modtaget ordrer - penge trukket
Jeg har aldrig modtaget min ordre - alligevel har Sportspleje trukket penge for købet.
De påstår den er fremsendt med post - og har udvidet returretten.
Hvad skal jeg bruge en udvidet returret på en ordre jeg aldrig har modtaget ?!
Jeg har skrevet flere mails til Sportspleje, men modtager kun standardsvar.
De skriver man skal bruge deres chat til kundeservice - den er aldrig tilgængelig. Ringer man går telefonen på telefonsvare.
-----
Efter jeg skrev denne anmeldelse kontaktede Sportspleje mig, og jeg har fået mine penge igen. Trist at man først tages alvorlig når man anmelder i et offentligt fora.
Jeg har forsat ikke tillid til Sportspleje, og vil ikke handle der igen.

Reply from Sportspleje ApS
Den bestilte og betalte vare leveres ikke
Bestilt og betalt den 23-1-15, den 3-2-15 er varen ikke leveret. Det er umuligt at komme i kontakt med Sportspleje både telefonisk og på mail.
KØB IKKE FRA DETTE FIRMA.
Den 17-2-15 har jeg endnu ikke hørt fra firmaet. Har talt med politiet. Jeg har skrevet en mail til Sportspleje med en frist til den 2-3-15 ellers indgiver jeg en anmeldelse til politiet for bedrageri, ifølge anvsining fra politiet.

Reply from Sportspleje ApS
Så fik jeg mine penge retur
Så lykkedes det at få ophævet ordren og pengene retur.
Så til jer der står i samme situation som mig, er der lys forude :-):-):-)
Håber at Sportspleje får styr på tingene fremadrettet, så man igen kan handle trygt på deres hjemmeside.

Reply from Sportspleje ApS
Dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.
Jeg har bestilt to støttebind 20/1, få dage efter blev pengene trukket på min konto, men jeg har stadig ikke modtaget pakken. Jeg har rykket for levering via mail, og fået beskeden at de efterlyser pakken. Siden har jeg intet hørt, trods gentagne forsøg på at komme i kontakt med dem. De svarer ikke på mail, de tager ikke telefonen. Find et andet sted at handle!
Christian Mikkelsen, ordre:28529

Reply from Sportspleje ApS
Trækker penge men får ikke sin vare.
Jeg har bestilt for nu 14 dage siden, med GLS. Men ingenting modtaget..
men fået mail om det skulle være sendt med post DK!! Men at pakken er væk ved post DK. Men man får da ikke svar på når man skriver eller ringer.
Har indgivet en klage til Forbrugerombudsmanden, da jeg kan læse herinde at jeres ry ikke lige er det bedste!

Reply from Sportspleje ApS
Fremtræder som professionelt firma men er håbløse amatører, der hverken leverer varer eller service
Køb ikke noget i denne butik!!!
Sportspleje fremtræder med en professional webside og webshop. Men når man har bestilt og betalt for sine varer, sker der intet. Jeg har prøvet at skrive til support - her får man intet svar retur. Jeg har prøvet at ringe - ingen tager telefonen, og jeg har prøver "chefknappen" - som er uden function.
Det eneste jeg har hørt var en besked efter 3 ugers ventetid; at mine varer var blevet væk hos Postdanmark - men da jeg bad om tracking-nummeret for at følge op - så skete der igen intet.
Først efter anmeldelse på Trustpilot vågner de op og jeg får mine penge retur.
Her handler jeg aldrig igen.

2 måneders levering og ingen svar på kontakt
Varen kom rent faktisk frem og det var også den rigtige, men alt andet var galt. Først skete der absolut intet, ved kontakt blev der taget imod besked til nærmere undersøgelse men der blev aldrig vendt tilbage. Da vi havde opgivet alt, så fik vi pludselig besked på at varen var sendt - nu behøvede vi den jo ikke længere, men sådan er det.
Øv, jeg gider bare ikke bruge tid på køb her en anden gang. Det er livet for kort til.

fup og fis
Jeg har desvære også købt hos sportpleje aps, med at de vil sende en mail når de sendte varen, og ja over en uge efter inte sket,
har lagt 3 mails med min order og inte retur, ringede på deres nummer efter ca 2 minute ryger man af, så dårligt services, har en order som gudskelov ikke er trukket nogen penge for. men stadig dårlig at man kan lokke kunder ind, og drive gak med dem.så det eneste jeg kan sige lad væee med at købe noget. I få imgen ting der fra.

Reply from Sportspleje ApS
DÅRLIG SERVICE, INGEN KOMMUNIKATION ...
Enig med alle andre om dette firma! En utjekket amatørbutik eller en flok svindlere... Rækken af påståede fordele og udstrakt service som oplyst på websitet er i hvert fald 100% fri fantasi, uden hold i virkeligheden.
Jeg fik mine varer mange uger efter bestilling, selvom jeg fik oplyst 1-3 dages leveringstid. Rykkede for varerne flere gange, men fik aldrig svar. Var derfor nødt til at købe det nødvendige knæbind et andet sted, og returnerede det forsinkede knæbind igen, da den endelig kom - den 10/11-14. Har dog aldrig modtaget mine penge, og har igen ikke fået et eneste svar på de mails jeg har sendt, ligesom jeg heller ikke har kunnet komme igennem på telefon nogen af de gange, jeg har forsøgt.
Helt igennem sløj oplevelse. Måske man skulle anmelde til Forbrugerstyrelsen eller Forbrugerombudsmanden...
HOLD JER VÆK - SVINDEL
Jeg kan kun tilslutte mig samtlige indlæg på Trustpilot om dette firma. Fik desværre ikke kigge mig for inden bestilling.
Mønstret er det samme. Bestilling, bekræftigelse, pengene trækkes og......ja, varerne kommer aldrig. Ydermere er de umulige at få kontakt til både telefonisk og via e-mail. Ventetone og cut-off efter 2 min.
Øv, at nogle få skal ødelægge det for de mange gode oplevelser man som forbruger ellers får ved at handle på nettet.
Sportspleje A/S - lad være med at bede folk om at kontakte jer i umiddelbar forlængelse af deres indlæg. Send de bestilte varer eller returnere folks penge.
Ulrik Holm Oxfeldt
Kære alle,
Egentlig er jeg vel ikke overrasket! Sportspleje beder mig læse den mail, som de har sendt. Der står fint nok, at de vil sende mig mine varer. Men en mail får jo som bekendt IKKE varer frem. Så indtil det evt. sker kan jeg på ingen måde forestille mig, at noget sprogbrug og ord kan være for stærke.
Ulrik Holm Oxfeldt

FUP og SVINDEL!
Jeg har købt 3 produkter, men har ikke fået varerne - pengene er forlængst hævet. Desværre tjekkede jeg dem ikke her inden jeg købt ): Har fået en mail om, at Post Danmark har forsøgt at levere pakken, og at der vil forlægge en følgeseddel (sendt til min arbejdsplads) - Det passer ikke, der er altid folk her. Dette er blot et dække for at ikke at skulle levere varen. Har mailet dem (de lover svar inden for 24 timer), men de svarer ikke. Kan heller ikke ringe til dem, man sidder på hold, og til sidst bliver man smidt af. HOLD Jer fra dem! Føj, sådanne mennesker burde straffes, HÅRDT!

Elendig service
Rigtig dårlig oplevelse at handle med firmaet. Pengene trækker de omgående, men ellers sker der ingenting. Prøvede at kontakte dem i en periode på 14 dage via deres hjemmeside, pr. telefon, mail og breve. Der var bare slet ingen reaktion! Har nu via min bank fået overført mit tilgodehavende, men sikke et bøvl!

Svindelfirma !!
De hæver dine penge , men sender aldrig dine varer ! Det er og bliver et svindelfirma ! UPDATE : 24/2 2015 : Så - langt om længe modtog jeg mine varer - jeg bestilte mine varer d. 19/1 2015 - de hævede pengene med det samme - derefter har jeg brugt timevis på email - telefon - kontakt via deres hjemmeside uden svar andet end d. 16/2 hvor de svarede at pakken var forsvundet i deres system - derefter hørte jeg intet før jeg modtog min pakke d.24/2. Ekstra Bladet har skrevet om det før 6/9 2012 : fodboldbutikken. Direktør [navn fjernet].

Ekstrem dårlig service!
Varer er bestilt for tre uger siden og ikke dukket op. Pengene er trukket fra min konto og nu kan man ikke få fat på sportspleje.dk. Deres chat er ikke åben, de svarer ikke på mails og tager heller ikke telefonen.