Havde pludselig problemer med Hælspore i slutningen af januar 2015. Fandt hurtig sportspleje hjemmeside og bestilte indlæg. Pengen blev ret hurtig efter trukket fra konto. Nu har vi marts 2015 og der... See more
Sportspleje ApS
See what reviewers are saying
Jeg bestilte i APRIL! måned et knæbind til omkring 200 kr +/-. Pengene bliver naturligvis trukket med det samme, dog dukker varen bare aldrig op! Sidder nu, efter 2 måneder og adskillige forsøg... See more
Company replied
Sportspleje ApS er tilsyneladende ikke en handelsvirksomhed, men en sparegris for ejerne som "kunderne" putter penge i!!! Jeg har også været for dum og betalt men igen varer set. "Køb" intet... See more
Købte et indlæg sidste år. Jeg modtog det aldrig. Jeg skrev til dem og fik svar at jeg ville få pengene retur. Det er aldrig sket. Jeg har skrevet til dem efterfølgende, det har de aldrig svaret på.... See more
Company details
People also looked at
Snyd og bedrag fra Sportspleje!!
Har den 28/1/15 købt et ankelbind og balancebræt da jeg har ødelagt nogle sener i min ankel..
Har skrevet til dem op til flere gange om hvor min pakke bliver af og bedt dem om efterfølgende at få mine penge tilbage og nu er det den 11/2/15 og har stadig ikke set produkt eller mine penge!!
Eller for den sags skyld ingen svar på email, chat eller på telefon..
Så til dem som ikke har købt noget hos dem endnu - Hold jer væk fra denne 'Butik' eller hva man kan kalde den..

Svindel butik!
Jeg fik ikke tjekket op på hjemmesiden før jeg bestilte! Men nu forventer jeg ikke at få mine varer og står magtesløs. Har prøvet at anmelde siden, men uden held!
Jeg fik dog svar på en af mine mange mails at min varer var afsendt som maxipost med postdanmark, hvilket er underligt da jeg valgte en gls pakkeshop.
Jeg håber at det lykkedes for mig at få lukket denne hjemmeside så andre ikke ender i samme situation!

manglende vare
Havde desværre ikke set anmeldelserne herinde, men har købt en vare d. 13/1, har modtaget en mail omkring at varene var sendt forkert og nogle dage efter på at nu var varene sendt påny. Det er er nu 4 uger siden varene blev bestilt og jeg har endnu ikke modtaget noget. Telefonen bliver ikke taget og mails bliver ikke besvaret. Pengene kunne man dog godt trække med det samme

Reply from Sportspleje ApS
Dårlig eller ingen kundeservice.
Jeg bestilte et knæbind i December som skulle bruges på min juleferie, da jeg prøvede at få fat i Sportspleje.dk for at høre hvornår det ville komme, kunne jeg efter gentagne henvendelser ikke komme i kontakt med dem, jeg afbestilte så varen, og købte andet sted. Da jeg kom hjem fra min skitur lå varen der så, den blev omgående returneret da den jo var afbestilt, og selvfølgelig har jeg ikke kunnet komme i kontakt med dem for at få mine penge tilbage, og pengene er endnu ikke tilbagebetalt, og da beløbet er under 800 Kr. er der ikke meget hjælp at hente.
Så lad være at handle med Sportspleje.Dk

Spild af tid. Handel et andet sted - utroværdigt
Sportspleje ApS trækker pengene; men sender ikke varen.
Ringer man til firmaet, får man telefonsvarer m/ musik - afslutter selv opkaldet.
Hvad sker der så?? INTET!!
Mit råd til andre. HANDEL ET ANDET STED, så går firmaet med tiden KONKURS, hvilket det FORTJENER.

Hvor er varen?
Ordre 28793
Bestilte knæbind som jeg skal bruge straks pga skade den 4 feb 2015
Penge trukket den 5 feb
Ingen mail om at varen er sendt
Jeg har ringet til deres hotline mange gange men blir bare smidt af
Har endnu ikke modtaget min vare til over 700 kr. ,!!
Meget dårlig service
Mvh
Henrik

Dårlig
meget dårlig service bestiller en vare den 31/12-14 og efter gentagende mails og opkald uden kontakt,kontakter jeg "chefen" Per mail og først der får jeg en mail om at varen er pakket. Modtager min varer den 21/1-15 det kalder jeg ikke dag-til-dag levering.

Reply from Sportspleje ApS
Penge trukket, men ingen vare leveret!
D. 26/1 bestilte jeg et stopur og d. 29/1 blev pengene trukket fra min konto. Jeg fik ikke som lovet en mail om at min vare var på vej. D.2/2 kontakter jeg firmaet på mail og telefon, men får intet svar. D. 4/2 skriver jeg igen og denne gang kommer der svar. Min vare er sendt i maxibrev med Post Danmark og måske er de forsinket med deres levering eller at de ikke har kunnet afleverer pakken og at den er sendt retur. Det lyder meget usandsynligt. Idag d. 7/2 har jeg stadigvæk ikke modtaget min pakke og vil nu kontakte min bank og lave en indsigelse, så jeg kan få mine penge tilbage. Læren ved dette er, at altid at huske at se efter E mærket og læse anmeldelser på Trustpilot

Dårlig kunde oplevelse
Har bestilt 2 håndledsbind d. 31/1, hvor der skulle være 1-3 dags levering på men de er ikke kommet i nu. Har ligeledes send mail til dem, men den svar de ikke på - selv om de skriver de vil svar indenfor 24 timer. Har prøve at ringe til deres kundeservice, her er en svar som siger "Kundeservice et øjeblik..." efter 2.12 minutter bliver man smidt af UDEN man har fået fat i nogen. Live Chat her er der aldrig nogen, så den kan man heller ikke bruge.
Men pengene har de trukket, hvilket ikke er god e-handles politik. Nok også derfor de heller ikke er e-mærket, for det kræver at man overholder nogle meget simple regler.
Så indtil videre venter jeg stadig på mine vare, som jeg meget snart håber kommer.
Så kan ikke anbefale at man købe noget her.
Dårlig forretningsmoral
Den 18/1 2015 bestilte jeg nogle varer og den 20/1 blev beløbet trukket på min konto. En ting der undrede mig ved bestillingen var, at på trods af at der på hjemmesiden stod, at man kunne betale med Mastercard, blev vores Mastercards afvist, således at vi endte med at betale med visa/dankort. I dag kan jeg godt se fidusen, idet det er nemmere, at trække en betaling en betaling på et Mastercard tilbage i forhold til et visa/dankort.
En opringning til firmaet blev ikke besvaret på hverken den ene eller anden måde, men hver gang man enten ringer eller mailer, reagerer de dog med en eller undskyldning om, at pakker er forsinket eller er blevet væk hos Post Danmark. I skrivende stund 5/2 er pakken stadig ikke modtaget. Jeg agter nu at gøre indsigelser hos banken. Susan Krog
Ikke eksisterende service
Har bestilt en enkelt vare for nogle dage siden, men ikke hørt anden end ordrebekræftelsen.
Du tager ikke telefonen og er heller ikke på deres chat.
Så handeler der aldrig igen...
Fusker forretning der kun prøver på, at snyde en!!!!
bestilte varer inden jul modtog en mail d.25 de havde trukket varen da den ikke nåede frem inden jul!!! de spurgte om vi ville have pengene tilbage eller varerne tilsendt igen.... selvfølgelig ville vi have varerne!!!
ingen svar på efterfølgende mail og de svarer hverken på mail eller telefon!
Køb ikke her fra det er en stor omgang fusk!!!
Ejeren har mere end 2 konkurs virksomheder bag sig
(adm. dir) Rasmus Johanesson det her er manden bag hele fuskeriet og han er kun ude på at stjæle jeres penge.
de har trukket pengene uden at sende varerne, hvilket er et brud på internet handel
Kundens rettigheder er forbedret i form af 14 dages fortrydelsesret, jfr. Forbrugeraftalelovens §§12, 18 og 19. Og ifølge FAL § 24 har forbrugeren krav på at få varen tilsendt senest 30 dage efter den dag han afgav bestilling, medmindre andet er aftalt.
Betaling på nettet, den erhvervsdrivende har pligt til at informere kunden om størrelsen af gebyr og lignende. Kundens rettigheder. PBS aftalen med betalingsmodtageren betyder bl.a. at kunden kan få pengene retur:
Hvis varen ikke leveres som aftalt
Hvis forbrugeren vil benytte fortrydelsesretten
Hvis det er hævet penge på forbrugerens konto uden tilladelse
Pengene overføres til kundens konto inden 7 dage, medmindre den erhvervsdrivende kan bevise at kunden har uret.
Hæftelse og ansvar ved andres misbrug af Dankort
o Udstederens (pengeinstitut) hæftelse i forhold til brugeren. Udstederen hæfter i forhold til brugeren for tab som følge af andres uberettigede anvendelse af betalingsmiddel og er ansvarlig for tab hos brugeren, som skyldes fejlregistrering eller konteringsfejl, selv om det er hændeligt, Lov om betalingstjenester § 64
Udstederen hæfter efter at udstederen har fået underretning om at betalingsmidlet er bortkommet, at en uberettiget person har fået kendskab til koden eller at brugeren ønsker betalingsmidlet spærret. Jfr. LBT § 62 stk. 7.
Elendig service!!!
Min kæreste bestilte nogle varer ved sportspleje.dk den 26 januar.. Et par dage efter havde de trukket pengene, men vi har endnu ikke modtaget nogle varer.. Hun har prøvet at skrive mail til dem, og jeg har prøvet at ringe næsten 10 gange i deres tlf tid uden at komme igennem..
Så handel aldrig ved Sportspleje.dk. De snyder..
Odrenr: 28634
Update: Nu har min kæreste endelig fået svar på sin mail. De skriver at de har sendt pakken som maxibrev, og tror derfor den er blevet væk i posten. Ved godt man burde tro på hvad de siger, men det er bare svært efter alt det man høre herinde. Det er jo klart de skriver det er et maxi brev, for så kan vi ikke få lov at spore den.
Men de skriver så også at hvis den kommer tilbage til deres lager vil de kontakte os med det samme. Så vi må jo vente og se hvad der sker.
Update 2: Nu har jeg set herinde at der er flere steder de har skrevet at man skal sende en mail til dem hvis man ikke har modtaget sin varer.. Det har jeg nu gjort, så nu er jeg spændt på om vi får noget svar tilbage.. Får vi ikke snart et svar vil jeg få lavet en indsigelse i vores bank.. For nu har jeg snart ikke mere tålmodighed..
Sidste update: Jeg har nu efter næste 2 måneder langt om længe modtaget pakken.. Her på det sidste har jeg fået skrevet 3 gange med kundeservice, der fik lavet min pakke om til en GLS, så jeg kunne få et track and trace nummer..
Jeg snakkede de 3 gange med en person ved navn Anne i chatten, som skal have noget ros fra mig.. Hun var rigtig flink at skrive med, og meget forstående.. Det er også pga hende at jeg sætter den op på 3 stjerne..
Men må nok indrømme at jeg desværre ikke handler mere på denne hjemmeside, da jeg ikke vil risikere dette igen..
Ingen levering, kontakt eller noget som helst.
Den trækker pengene og så sker der ikke mere, nu har anmodet min bank om få mine penge retur. Nu får jeg også mærkelige beskeder på min mobil, hvor man kan høre nogle mumle i baggrunden at de skal ompakkes, jeg tror man glemte at ligge på?
Hvis i læser med fra sportspleje.dk, jeg vil ikke have den pakke, jeg har fundet et andet sted at købe mine vare, hvor de ikke trækker penge før de sender varene.............
Jaaa... Dårlig- uaaceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling.
Var desværre endnu en der ikke nåede at læse på trustpilot før jeg bestilte. Bestilte den 26/12-14. Fair nok der ikke er dag til dag levering midt i julen. Pengene bliver trukket den 8/1-15. Den 14/1-15 har jeg stadig ikke modtaget varene og forsøger at komme i kontakt med firmaet. Det kan ikke lade sig gøre over telefonen og chatten er ikke åben på nogen af de tidspunkter jeg er inde på hjemmesiden. Jeg skriver en mail. Hører ikke noget fra dem. Ringer de følgende dage. Skriver en mail igen den 19/1-15. Skriver igen den 22/1-15 på mail og "til chefen" på deres hjemmeside. Endelig svarer de og som alt for mange andre har prøvet er det nok posten der er forsinket. og pudsigt nok kommer pakken tilbage til dem og skal ompakkes. og endelig den 29/1-15 kan jeg hente pakken.
I det hele taget synes jeg mange af forløbene er forbløffende ens. Og meget pudsigt posten mister så mange af kun deres pakker. Og pudsigt man først hører noget når man siger man vil lave en indsigelse i banken. Min helt personlige mening er, at det VIRKER til at firmaet prøver at bedrage. Dermed ikke sagt at de gør, det VIRKER bare til det.
Jeg er ikke nærig med stjerner i mine bedømmelser men dette firma er helt grotesk i deres kundeservice og levering.
ordrenr: 28136
ENDELIG kom jeg i kontakt med dem MEN!
Ja….Det tog mig så siden starten af Januar at komme i kontakt med dem via chatten (Som ikke fungerer ret tit), og blev lovet pengene tilbage, men nu har jeg ventet en uge, og intet er kommet ind på kontoen. Selvfølgelig virker deres chat ikke, og email har jeg sendt 3 gange før, så det gør jeg ikke (Det er ikke besværet værd) SUPER SURT at man ikke kan stole på, hvad de siger! Måske man skulle gå til pressen?
Elendigt
Bestilte mine varer den 19. Januar og har den 1. februar stadig ikke modtaget noget. De reklamerer endda med dag-til-dag levering.. Flot! Pengene er trukket og kundeservice svarer ikke på hverken mail eller tlf. KØB IKKE FRA DENNE HJEMMESIDE! Den sletter endda folks negative feedback for at se godt ud FØJ siger jeg bare.. Jeg har ordre nr. 28482 DET er mit købsbevis.
Skuffende! Handel et andet sted!
Jeg har stadig ikke modtaget mine varer, og det er nu 16 dage siden at jeg bestilte mine varer. Efterfølgende får jeg besked om at den er manglende, men at de leder efter den. De finder den så dagen efter og siger at de sender den afsted igen. Pengene er selvfølgelig trukket for længst og jeg har stadig ikke set skyggen af mine varer. Rigtig dårlig oplevelse, og helt sikkert sidste gang jeg handler derinde. Trist at man kan få sådan en oplevelse.
Endnu en dårlig oplevelse
Bestilte en skulderbandage, som jeg havde hårdt brug for, den 7.1.15.
Ordrenr. 28265.
Varen stadig ikke modtaget, trods adskillige rykkere.
Beløbet naturligvis hævet den 9.1., selv om det er ulovligt ved internethandel.
Der reklameres med, at levering er dag til dag, og at der sendes en mail, når varen er afsendt. Aldrig modtaget mail.
Mail besvares inden for 24 timer hverdage/weekends. Der går en uge.
Telefontid mellem 10-12 - atid tlf.svarer. Har forsøgt talrige gange og bedt om at blive ringet op. Dette er heller ikke sket.
Nu påstås det i mail af 23.1., at pakken kommer nu. Den skal lige ompakkes (!), og der bliver sendt en mail. Ingen mail og ingen pakke 31.1.15
Handl aldrig med dette firma.
20.2.15: For en uge siden (10.2.) opgav jeg levering fra dette firma og anmodede om at få mine penge retur. Intet skete.
Fik så i går en mail fra firmaet (dårligt formuleret massemail), hvor man atter ville forsøge at identificere pakken, og så en masse undskyldninger for, at mail, chat, tlf. osv. ikke virker. Som svar på den mail bad jeg om at få annulleret handlen og få pengene retur. Nu har jeg fået besked om, at pengene er overført, så nu venter jeg bare, de når mig.
Summa summarum: Brugt en masse tid på et useriøst firma, ikke fået nogen bandage til min dårlige skulder. Kan kun advare mod dette firma. Handl ikke med dem.
Endnu en i koret af utilfredse.
Har intet modtaget, bestilte d19. jan. Det virker ikke som om der er nogen reaktion på henvendelser via mail, og telefonen er helt umulig at fange dem på.
Kunde:
Thomas Nielsen
: SMG | Sportspleje ApS (Kontor)
Skanderborgvej 224 B, st.tv.
8260 Viby J.
Denmark
Ordrenr : 28499
Ordredato : 19-01-2015 19:01:15
Transaktions nr. : 32195436
Antal Varenr./Vare Stykpris Totalpris
2 stk. JMC-148-SE-6207111-S-x2 - Knæbind til springerknæ - Select Profcare - str. S 179,00 358,00
1 JMC-218-SE-70359111-M-x1 - Knæbind med sideskinner og hul til knæskal - DonJoy - str. M 699,00 699,00
Varetotal 1.057,00
Total eksl. moms