Havde pludselig problemer med Hælspore i slutningen af januar 2015. Fandt hurtig sportspleje hjemmeside og bestilte indlæg. Pengen blev ret hurtig efter trukket fra konto. Nu har vi marts 2015 og der... See more
Sportspleje ApS
See what reviewers are saying
Jeg bestilte i APRIL! måned et knæbind til omkring 200 kr +/-. Pengene bliver naturligvis trukket med det samme, dog dukker varen bare aldrig op! Sidder nu, efter 2 måneder og adskillige forsøg... See more
Company replied
Sportspleje ApS er tilsyneladende ikke en handelsvirksomhed, men en sparegris for ejerne som "kunderne" putter penge i!!! Jeg har også været for dum og betalt men igen varer set. "Køb" intet... See more
Købte et indlæg sidste år. Jeg modtog det aldrig. Jeg skrev til dem og fik svar at jeg ville få pengene retur. Det er aldrig sket. Jeg har skrevet til dem efterfølgende, det har de aldrig svaret på.... See more
Company details
People also looked at
Lang behandlingstid og langsom forsendelse
Jeg bestilte en pakke d. 23. januar, penge blev trukket et par dage senere.
Intet forsendelsesnummer eller nogen mail fra firmaet Sportspleje.dk eller Post Danmark, gør det meget svært at vide, hvor jeg er leveringsprocessen.
Skrev mail til dem for to dage siden, som de ikke har svaret på endnu.
Jeg føler mig dum, at jeg ikke tjekkede trustpilot, inden jeg handlede.
Især fordi købet er gjort for en nethandel-skeptisk ven, hvor jeg argumenterede for net-handlens sikkerhed og anvendelighed.
Ordrenr.: 28587
Penge trukket men ingen levering og ingen respons
Bestilte vare 6/1. Beløb trukket 8/1, men varen ikke leveret. Firmaet svarer ikke på henvendelser

Uforskammet behandling
Har købt en vare d.14.1.2015, som jeg ikke har modtaget endnu, pengene er trukket d.15.1.2015. har forsøgt gentagne gange, at komme i kontakt med firmaet, både på mail, samt indtale besked på deres telefonsvarer.
Så nu indberetter jeg til banken, så regner jeg med at jeg snart har mine penge igen

Reply from Sportspleje ApS
Hæver pengene, sender ikke varerne, utilgængelig
Bestilte varen den 10.1.15.
Sportspleje hæver beløbet den 14.1.15
I dag den 22.1.15 har endnu ikke modtaget varen. Har ringet 5-7 gange uden at komme igennem. Har skrevet 5-6 mail uden at de har svaret tilbage.
Mailen på hjemsiden virker tilsyneladende ikke hverken til kundeinfo eller til chefen.
meget utilfreds
Arne

Bare en elendig butik
Har også lavet denne på fodboldbutikken.dk (samme firma)
Bestilte den 13-1. Varen på lager. Så med 1-3 dages levering burde varen have været leveret fredag. Skrev på chatten, men et lousy svar om at jeg skulle se om et par dage...
Pengene trukket den 15-1.
Talentløs og mangel på respekt. Det er ikke min opgave at stille likviditet til rådighed for en dårligt firma.

Svindel
Jeg har også været for dum og betalt men igen varer set.
"Køb" intet hos dette firma, -vælg hellere selv hvilken godgørende organisation du vil støtte!
Ordrenr : 28151
Ordredato : 29-12-2014 21:26:50
Transaktions nr. : 31892526
Endnu en svindler
ORDRE 28203
Har bestilt en trøje. De skriver i deres ordrebekræftelse at de ikke trækker
pengene før varen er afsendt. Men pengene er selvfølgelig trukket, og jeg har ikke modtaget noget.
Firmaet vil gerne ha' at de kunder der har modtaget deres vare efter at ha
skrevet på Trust pilot, skal opdatere deres oplevelse, Vor herre bevares!!!

Dårlig oplevelse...0 stjerner
Øv, øv, øv, bare jeg havde læst anmeldelser inden bestilling hos sportspleje. Jeg kan stille mig om i køen af folk, som ikke har fået varene, men er blevet trukket for beløbet. Bestilte varer d.8.januar, pengene hævet 14.januar, utallige mail, telefon opkald og mail på hjemmesiden. Ingen reaktion fra firmaet. Det er surt sådan at blive SNYDT!!
Køb dine varer et andet sted
Jeg kan desværre stille mig op i en lang kø af kunder der er meget utilfreds med Sportspleje.dk kan jeg konstatere efter at kigge på anmeldelserne her på siden.
Mine oplevelser ligger helt tæt op af de fleste anmeldelser:
6/1 2015: Jeg bestiller en varer på hjemmesiden og modtager herefter en ordrebekræftelse på varen.
9/1 : Trækker de pengene fra min konto.
14/1: Jeg ringer til dem 7 gange og efterlader besked på deres telefonsvare om at kontakte mig. Jeg skriver desuden en mail til dem via kontaktformularen på deres hjemmeside og jeg forsøger at holde øje med deres livechat. Den er dog ikke åben i alt den tid jeg kigger.
15/1: Jeg ringer igen 2 gange til firmaet og ligger en besked om at de skal kontakte mig, skriver desuden en mail til dem igen og prøver igen via livechat, der igen ikke er online.
16/1: Ja her sidder jeg så 10 dage efter at have bestilt og betalt for en varer som jeg til dato IKKE HAR MODTAGET. Jeg har INTET hørt fra Sportspleje.dk og de svarer hverken via mail eller telefon........
Mit allerbedste råd til dig som læser dette er at HOLDE DIG LANGT VÆK FRA SPORTSPLEJE.DK
OPFØLGNING:
16/1. Om eftermiddagen lykkedes det mig endelig at fange en medarbejder på chatten. Efter 2 timers venten og lidt chatten, fandt vedkommende ud af at "min ordre tidligere er afsendt, men vi har ikke modtaget den retur........derfor vil vi nu sende en ny pakke. Du vil modtage den tirsdag/onsdag/torsdag"......
21/1: I morgen er det så torsdag, den sidste dag hvor kundeservice har skrevet at min ordre vil komme frem.......jeg vil vente i spænding........hov fik jeg sagt at jeg selvfølgelig IKKE har modtaget en mail der fortæller mig at ordren er afsendt, som Sportspleje.dk ellers skriver at de gør!!!!!
Ny opfølgning 29/1-15.
Efter 22 dages venten lykkede det mig endelig i går at modtage min pakke fra Sportspleje og det var den helt rigtige vare jeg fik...MEN jeg kan desværre stadig ikke anbefale andre at købe deres varer der. Det er alt for besværligt og det virker meget utroværdigt når jeg som køber selv skal tage teten, for der sker absolut intet fra firmaets side. Som køber skal du selv være meget aktiv for at få manglende pakker og det syntes jeg simpelthen IKKE er i orden. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og det er uden sammenligning min værste internethandel nogensinde ØV!!!
Advarsel. Handl ikke med denne virksomhed!
Gentager advarsel: Handl ikke med denne virksomhed!
Min anmeldelse vedrører ordrenr. 28208, se "vedhæftede" bilag af ordrebekræftelse.
Status:
05/01/2015. Afgiver ordre på 2 stk. knæbind
05/01/2015. Modtager ordrebekræftelse
08/01/2015. Beløbet kr. 387 hæves på min bankkonto
12/01/2015. Ringer flere gange til virksomheden, får telefonsvarer og beder om tilbagekald
12/01/2015. Chatter med virksomheden. Efter at have spurgt til mit ordrenr. kommer følgende meddelelse: "Vi undersøger dit ordrenr. Vent et øjeblik". Efter ca. 5 min. kommer denne meddelelse: "Kundeservice har forladt chatten".
12/01/2015. Mailer til virksomheden. Får ikke svar.
13/01/2015. Mailer til virksomheden. Får ikke svar.
14/01/2015. Mailer til virksomheden. Får ikke svar.
15/01/2015. Har annulleret min ordre og bedt om tilbageførsel af beløbet kr. 387. Såfremt pengene ikke er tilbageført til min bankkonto inden for få dage gør jeg indsigelse til min bank.
Med andre ord: Min købsoplevelse er helt og aldeles utilfredsstillende og virksomheden har behandlet mig dårligt, uacceptabelt, urimeligt og groft, derfor kun 1 stjerne.
Gentager advarsel: Handl ikke med denne virksomhed!
Bilag (ordrebekræftelse fra sportspleje):
SMG | Sportspleje ApS (Kontor)
Skanderborgvej 224 B, st.tv.
8260 Viby J.
Denmark
Ordrenr : 28208
Ordredato : 05-01-2015 10:51:33
Transaktions nr. : 31984465
Antal Varenr./Vare Stykpris Totalpris
2 stk. JMC-148-SE-6207111-L-x2 - Knæbind til springerknæ - Select Profcare - str. L 179,00 358,00
Varetotal 358,00
Forsendelsesgebyr 29,00
Total eksl. moms
315,40 DKK Moms udgør
71,60 DKK Total inkl. moms
387,00 DKK
Opdatering 20/01/2015:
Så lykkedes det sportspleje.dk at få deaktiveret min anmeldelse i 4 dage ved at påberåbe sig manglende købsbevis, en procedure virksomheden helt konsekvent benytter ved dårlige anmeldelser.
Dette til trods for at jeg i min anmeldelse har angivet ordrenr. og "vedhæftet" ordrebekræftelsen.
Advarsel: Handl ikke med denne virksomhed!
Har aldrig før oplevet så dårlig og tavs en virksomhed
Bestilte d. 6-1-2015 1 sæt skoindlæg mod hælspore. (ordre nr. 28238) D. 8-1-2015 bliver beløbet trukket på min konto. Det er så alt hvad der sker. Man kan ikke bruge deres hjemmeside til at komme i kontakt med formaet. Linkene
fungerer ikke. Har prøvet at ringe, men kommer aldrig i forbindelse med nogen medarbejdere. Chatten virker ikke. Har så sendt 2 mails d. 12-1-2015 men får ingen svar.
Tom
Har d. 23-1 fået nedenstående mail. Men penge har jeg ikke set noget til.
Tom
Din ordre 28238 er blevet afvist/annulleret efter dit eget ønske, eller fordi vi ikke har modtaget dine betalingsoplysninger/betaling. Den kan også været annulleret fordi ordren har overskredet vores leveringsfrist. Har vi modtaget betaling er den blevet retuneret til dig.
Ønsker du alligevel din ordre, så skal du lave en ny ordre i vores webshop.
Med venlig hilsen,
Kundeservice
3 hurtigste måder at få kontakt med os:
----------------------------------------------------
1. chat (klik på chat ikonet på vores hjemmeside, - svar hurtigst, hverdage/weekend)
2. e-mail (svar på denne e-mail - svar indenfor 1-24 timer, hverdage/weekend)
3. telefon (ring +45 6131 4040 - svar imellem kl. 10-12, hverdage)
Har sendt mail d. 23-1 og d. 29-1 for at få mine penge retur. Har intet hørt og har heller ikke set noget til pengene.
Vil nu bede banken om at iværksætte tilbageførsel af pengene.
HANDEL ALDRIG HOS DETTE SVINDLERFIRMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Afslutning på sagen.
Her i dag via min bank fået tilbageført det beløb som Sportspleje.dk
uberettiget havde hævet via mit kort.
KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE SVINDLERFIRMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FIND ET ANDET STED OG GØRE DIN HANDEL.....!
Hej.
Som det ser ud lige nu, er jeg ekstrem skuffet over dette firma, og virkelig indebrændt på mig selv over manglende undersøgelse af dem inden min handel. Har den 6/1-2015 bestilt en ankelskinne i håb om en hverdag uden krykker, sammen dag modtager jeg som mange andre en ordrebekræftelse på min handel, hvori de gør opmærksom på at ved handel med kreditkort skal man intet fortage sig i forhold til forsendelse, men blot vide at de ikke trækker pengene på kontoen før de afsender ordren. OG igen som mange andre har oplevet blev pengene den 8/1-2015 hævet på kontoen. Jeg har bare ikke endnu set min pakke, og det er i dag den 15/1-2015. Har forgæves forsøgt at få kontakt på alle mulige tænkelige måder, men nu er jeg løbet tør for tålmodighed og tager i morgen kontakt til forbrugerstyrelsen og tv-programmet kontant. Håber at jeg med denne anmeldelse kan hjælpe andre fra at havne i samme situation som jeg selv. FRA DAG TIL DAG LEVERING, min bare ...
Meget dårlig service!
Havde desværre ikke læst anmeldelser her på Trustpilot inden jeg bestilte varer hos Sportspleje.Bestilte varene d.4.1.2015, fik ordrenr. osv. samme dag.Pengene blev trukket d.8.1.2015 ( som skulle betyde at varene er blevet sendt), men intet er dukket op ( d. 14.1.), har prøvet at ringe utallige gange i telefontiden, men telefonen bliver aldrig taget.Har skrevet to email, intet svar.Ringer nu til Forbrugerrådet, hvor jeg er medlem
Opdatering: fik min ordre annulleret d.19.februar og pengene retur i dag, d.21.februar.Facit: et meget frustrerende forløb, der var karakteriseret af one-way communication fra min side.
Kan ikke anbefale nogen at handle der
Har prøvet at komme i kontakt med firmaet gentagne gange via mail og telefon, dog uden nogen form for respons. De siger de leverer indenfor 24 timer, men jeg har til dato ventet 12 dage, uden at have fået nogen vare, til trods for at de efter fem dage valgte at trække beløbet fra kontoen.
Det er uacceptabelt, og vil aldrig handle der igen. Jeg vil blot have mine penge retur.
Endnu en sag hvor pengene er trukket uden at varerne er modtaget
Desværre fik vi ikke tjekket på denne side før vi bestilte vare hos sportspleje.dk, det kunne have sparet os for meget bøvl. Vi har nu i flere dage forsøg at komme igennem på både chat, mail og telefon til firmaet med uden held. Pengene er trukket, men ingen pakke sendt næsten 1 uge efter, det er bare ikke ok. Nu ser vi ikke andre muligheder end at involvere vores bank i sagen. Skræmmende at sådan en netbutik kan få lov til at eksistere.
Ingen penge retur ved returneret vare.
Jeg er en af de få der rent faktisk fik varen (efter 2 uger). Men størrelsen passede ikke, så jeg returnerede varen. Men efter 3 måneder og omkring 10 henvendelser har jeg ikke set skyggen af pengene. De svarer ikke på en eneste af mine henvendelser (hverken email, kontaktformular eller telefon). Så jeg har nu opgivet.
HANDL DER ALDRIG!!!
Handler der ALDRIG igen !!!!!
Firma der snyder deres kunder!!! De trækker pengene fra ens konto men sender aldrig varen!!!!!! Når man så får sin bank til at køre en sag imod dem, så kommer varen laaaaaaaaaangt om længe, selvom man både har prøvet at kontakte dem telefonisk, på mail, via deres chat, op til 10 gange !!!!! Har også skrevet flere mails hvor jeg skriver at jeg vil gøre brug af min fortrydelsesret og blot ønske mine penge retur og INGEN varer sendt!!! Nu står jeg med en vare jeg ik kan bruge, da jeg jo har været nød til at købe den et andet sted, eftersom deres vare ikke kom før efter mange uger og en sag fra ens bank!! Jeg har betalt for en Porto selvom jeg skrev jeg ikke ønskede varen, og skal nu også betale for en porto retur!!!!! Og jeg tør ikke engang sende varen retur, for jeg får da ALDRIG mine penge igen!!
DANMARKS VÆRRESTE FIRMA, DER BEVIDST SNYDER DERES KUNDER!!!!!! Først EFTER jeg havde handlet, læste jeg alle deres forfærdentlige anmeldelser!! :(
Levere ingen vare , selv og jeg har talt med dem mange gange
Har bestilt vare fra Sportspleje, nu har jeg ventet I over 2 måneder på
2 kasser isposer, kan ikke kontakte dem pr mail, eller vil de ikke svare ?
har haft kontakt med dem 3 gange på chatten, der lover de at sende I løbet af ugen, men tro mig de er fulde af løgn.
Så min anbefaling er , handel aldrig hos dem , de overholder ikke nogen aftaler.
mvh Per Olesen
Vil lige tilføje , det hele blev bestilt D 26-10-2014 , hvor de selvfølgelig også hævede penge på mit kort, i dag D. 15 feb 2015, har jeg stadig ikke modtaget noget, det næste jeg nu vil gøre, er at kontakte min bank, og der igennem lave en Politianmeldelse på dette fusker firma.
Virkeligt dårligt firma!!!
Er en af de få som har modtaget en bestilt vare, men da jeg så måtte returnere varen opstod problemet. Ingen respons for returnering og ingen penge retur! Firmaet svarer ikke på utallige mails. Vil aldrig anbefale dette firma til andre.
Træk på annulleret ordre
Jeg havde bestilt nogle varer den 28/11 og forsøgte at komme i kontakt med dem pr mail - chat osv. Når jeg endelig kom igennem til chatten måtte jeg vente i over en halv time og fik at vide at min ordre ville blive sendt dagen efter. DETTTE SKETE IKKE. Jeg forsøgte igen at komme på via chat men efter "øjeblik jeg undersøger din ordre" ventede jeg i mere en 1 time uden der skete mere.
Jeg skrev herefter OMGÅENDE en mail og ANNULLEREDE min ordre. Intet svar.
Jeg bestilte derefter mine julegaver hos FODBOLDBUTIKKEN.dk - men da jeg fik bekræftelse fra dem kunne jeg se AT DET HØRER SAMMEN MED SPORTSPLEJE!!!!!
Jeg annullerede denne ordre indenfor 5 min efter bestilling - intet svar!
Og nu har det trukket penge (ikke sendt varer) for BEGGE ordre!
og nu skal jeg så igennem hele møllen med indsigelser mv.... Fed Jul!!