SundCigaret.dk

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Seneste update d. 23/10: Efter at have kontaktet sundcigaret.dk, og har fået tilbagemelding fra ejeren pr. mail - pga. problemer med telefonerne - kommer jeg til at ændre min bedømmelse fra 1 til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale SundCigaret.dk. Sendte en mail, da jeg havde et par spørgsmål til et julegavekøb. Den blev hurtigt besvaret og Morten fra SundCigaret.dk smed desuden et par ekstra filtre i pakken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give 5 stjerner, ud fra den oplevelse jeg har haft med firmaet. Kun oplevet ekstrem god service og fleksibilitet. Havde et defekt batteri (med deraf ødelagt oplader)som blot blev udskiftet . P... See more

Rated 3 out of 5 stars

Masser af røg, og har købt juice med jordbær og hylde smag, og de smager helt efter forventning. Hurtig levering, men defekt i en oplader, og meget træg reaktion fra firmaet, da jeg reklamerede.... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

er ikke helt kommet igang,men tror det er løsningen på at sætte forbruget ned ,derefetr at stoppe helt;-)

hurtigt betjening,men i bør være nemmere at få kontakt med,vi har ringet et par gange og lagt tlf,nr ,vi mangler 1 flaske med lakrids,håber vi høre fra jer,med venlig hilsen karina sørensen.

January 11, 2013
SundCigaret.dk logo

Reply from SundCigaret.dk

Hej Karina.

Tak for din anmeldese.
Vi har haft "lidt" udfordringer med vores telefonsetup de sidste par dage. Det er løst nu, heldigvis.

Jeg tager kontakt til dig pr. mail her i aften, og du har den manglende rygevæske med lakrids smag senest på tirsdag.

Jeg beklager ulejligheden og ønsker dig en forrygende weekend.

Mvh.
Morten
Kundeservice

super hurtig levering

Jeg er fuldt ud tilfreds med varerne og er overrasket over den hurtige leveringstid. Der gik under 36 timer fra jeg bestilte til jeg havde varerne i hånden.

January 11, 2013

Positivt

Jeg købte fredag morgen og det var allerede hos mig lørdag. Så har kun positivt at sige kan varmt anbefales

rygende god oplevelse

Jeg har røget 20 Prince i 40 år og har prøvet at holde op mange gange med plaster, tyggegummi, elektroder og hypnose, men med sund-cigaret ser det ud til at lykkedes. Kan kun give den min bedste anbefaling.

God og let.

Det er en cigaret, som er nem at holde, batterikapaciten holder 1 døgn før opladnin igen.
Der mangler dog nikotin i væskerne, (må vist ikke sælges i DK) men kan købes fra andre EU lande. Dog mangler dansk brugsanvisning, så kan være svær at starte op.

Super levering

Jeg har været rigtig tilfreds med at handle hos sundcigaret. Super hurtig dag-til-dag levering og varen har fuldt ud levet op til mine forventninger.

January 5, 2013

levering ikke komplet.

Hurtig levering men måske for hurtigt.
Da ordren ikke var komplet. Venter nu på den varer der manglede.
Damm det er virkelig service. Dagen efter mail om at fejlen ville blive rettet samt at på grund af fejlen ville jeg få dobbelt op af de ting der manglede. Hatten af for denne fede service.

January 4, 2013

Formidabel service

Lagde ordren og noterede at jeg selv ville afhente varerne på deres lager.
3 timer senere var jeg ude og hente mine varer, som stod pakket og klar.

January 2, 2013

Super

Rigtig god alle tiders opfindelse. Der er hurtig forsendelse det syntes jeg er dejlig så mine varmeste anbefalinger..

December 30, 2012

fantastik hjælp til rygestop

hej jeg kan kun anbefale, dig at prøve trustpilot,den er fantastik, jeg har stor glæde af den, Så hvis du vil holde op eller ned sætte dit forbrug så bare kom igang, det vil du ikke fortryde.
hilsen susanne

December 29, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Hmmmmmm...........

[name removed] du vil så gerne have en pæn anmeldelse her på siden, og beder om at dårlige bliver slettet. Nu har jeg ENDELIG fået min pakke MEN MEN UDEN DE RYGEVÆSKER som jeg HAR bestilt og betalt 80 kr for. Jeg ved ikke helt hvordan du kan forvente en pæn anmeldelse når halvdelen af pakken om end det vigtigste mangler....

December 28, 2012
SundCigaret.dk logo

Reply from SundCigaret.dk

Hej Helle.

Jeg beklager den dårlige oplevelse du har haft. Det er bestemt ikke vores hensigt, og vil aldrig blive det. Det vil jeg og SundCigaret.dk gerne slå fast en gang for alle.

1: Du skriver i anmeldelsen, at vi beder om dårlige anmeldelser bliver slettet.

Svar: Korrekt. Det sker nå¨r anmeldelserne ikke er fyldestgørende og/eller direkte usande. Så opfordre SundCigaret.dk da brugerne, altså kunderne, via sund-dialog til at fjerne dem, mens vi samtidigt finder en løsning der gør alle tilfredse.

Du havde selv noteret en utilstrækkelig adresse på din bestilling. Og derfor fik SundCigaret.dk pakken retur få dage efter afsendelse.
Jeg har selv sendt dig billeder af returpakken fra PostDanmark inkl. dokumentation samt deres forklaring på, hvorfor adressen ikke var utilstrækkelig. Det er sendt til dig pr. mail.

SundCigaret.dk gensendte pakken efter at have fået den retur. SundCigaret.dk dækkede i denne forbindelse omkostningerne til den ekstra fragt, hvilket er vores normale firmapolitik.

2: Du skriver, at der manglende en rygevæske.
Svar: Korrekt og meget ærgerligt, specielt taget pkt. 1 i betragtning.
Det var helt klart en fejl fra vores side, hvorfor jeg også krediterede dig 100,- (20,- mere end du havde givet for den) i samme øjeblik vi aftalte det pr. telefon.

SundCigaret.dk beklager ulejligheden, og som tidligere beskrevet er det bestemt ikke vores hensigt. Jeg håber denne forklaring kan bruges og du vil benytte vores hjemmeside igen.

Glædelig Jul og Forrygende Nytår herfra:0)

Mvh.
Morten