Seneste update d. 23/10: Efter at have kontaktet sundcigaret.dk, og har fået tilbagemelding fra ejeren pr. mail - pga. problemer med telefonerne - kommer jeg til at ændre min bedømmelse fra 1 til... See more
SundCigaret.dk
See what reviewers are saying
Kan kun give 5 stjerner, ud fra den oplevelse jeg har haft med firmaet. Kun oplevet ekstrem god service og fleksibilitet. Havde et defekt batteri (med deraf ødelagt oplader)som blot blev udskiftet . P... See more
Masser af røg, og har købt juice med jordbær og hylde smag, og de smager helt efter forventning. Hurtig levering, men defekt i en oplader, og meget træg reaktion fra firmaet, da jeg reklamerede.... See more
Company details
Samsøvej 30G, 8382, Hinnerup, Denmark
- 72 344 345
- Info@sundcigaret.dk
- www.sundcigaret.dk
People also looked at
Super service. Bestilt d. 20/12 og modtager varene d. 21/12 nemt og hurtigt. Helt sikkert jeg bestiller der fra igen. :-)
Hurtigt, let og billigt
Hurtig levering har intet dårligt at sige om dem.
Flot service
Kan varmt anbefale SundCigaret.dk. Sendte en mail, da jeg havde et par spørgsmål til et julegavekøb. Den blev hurtigt besvaret og Morten fra SundCigaret.dk smed desuden et par ekstra filtre i pakken, da han mente at det ville gøre gaven helt perfekt.
Mit eneste kritikpunkt er at e-cigaret gaveæsken desværre havde fået et tryk i hjørnet under forsendelsen. Så lidt bedre indpakning af forsendelsen vil være en fordel.
Men ellers rigtig godt tilfreds :O)
Endelig en hjemmeside, hvor man kan få en ordenlig service og gode råd, samt en lynhurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler der
Skøn hurtig handel
har kun været tilfreds ;).
Anbefaler sundcigaret hvis du skal ha en e-cigaret. De er billige og man får go betjening via telefon. De har mange forskellige startssæt men desværre ikke mange smags varianter med nikotin :(.
Altid super hurtig ekspedition
Har handlet flere gange nu, max 2 dage efter bestilling er afgivet er varerne fremme
God service og god kvalitet
Bestilte et EGO-T startsæt PLUS, uden væsker, mandag d. 03-12-2012 Jeg bestilte over nettet, fik varen dagen efter. Fantastisk service. herfra: service, kvalitet, og god pris! Og hurtig levering!
God slutning :-)
Jeg fik en meget uheldig start med SundCigaret, med fejl og misforståelser, men jeg fik en rigtig god "snak" pr mail med firmaet og fik en meget flot behandling..... er nu en meget tilfreds kunde igen :-)
Vare ankom på 20 timer, god service og god kvalite
Bestilte et startkit ego t, med tilhørende væsker og mundstykker. det var en torsdag jeg bestilte over nettet, fik varen dagen efter! Fantastisk service jeg fik over telefonen. Har været røgfri siden, tak:) håber det fortsætter:) topkarakter herfra : service, kvalitet, og god pris! Og hurtig levering!
Dampen bliver sat op når du bestiller her
Køb din damp her, for du får en meget hurtig levering når du bestiller dine varer her. Perfekt
Super god service
Har handlet med jer, og i skriver at i har prisgarenti ???
Jeg påtalte dette på facebook og henviste til en sælger i DK der var meget billigere end jer !!! dette havde i selv bedt mig omat gøre hvis der var nogen der var billigere i DK.
Hvorfor skal jeg så BLOOKES på facebook, dette er ikke en god forretnings politik, da i reklamere med at i er de billigeste, den sælger jeg henviste til i DK var meget billigere med de samme vare, selv om i påstår at jeres er af samme kvalitet, har nu modtaget vare fra jer begge !! og det er den samme vare !!!! og med garenti samme KVALITET !!!!
vil påråbe at i må stå ved det i skriver nå i reklamere på facebook PRISGARENTI !!!!
HILSEN EN UTILFREDS DER ER BLEVET BLOKKET AF JER PÅ FACEBOOK

Reply from SundCigaret.dk
God service og meget hurtig forsendels.
Kan klart anbefale at handle med " sundcigaret.dk " rigtig god mail kontakt.
Super hurtig og professionel betjening :-)
God hjælp over telefonen og varerne i postkassen dagen efter - godt gået !!
kundeservice på højeste plan
hjemmesiden er dejlig nem at overskue. Det er lige så nemt at bestille. Man får sine vare rigtig hurtigt og er der noget galt f.eks. noget der er defekt, ringer man bare og problemet bliver løst uden en masse diskussion og pladder.
Jeg kan varmt anbefale dig at handle her :-)