Hos Tandlægerne Eggers og Vester bliver jeg af alle mødt med god stemning, empati og nærvær. Først møder jeg en frisk og glad Anette ved skranken. Klinik assistenterne sender mig altid imødekomm... See more
See what reviewers are saying
Har aldrig før oplevet så dårlig oplevelse hos en tandlæge. Kom med smerter ( knækket tand, tyggeskade, gik i nerverne) og var sårbar og har tandlæge skræk.. Fik “voksen” skældud, han var kortlun... See more
Den bedste tandlægeoplevelse nogensinde ved tandlæge Minna og hendes assistent. Jeg lider af en frygtelig tandlægeskræk hvilket der blev udvist fuld forståelse for. Minna og hendes assistent var utro... See more
Jeg har i dag haft endnu en fantastisk oplevelse i klinikken. I dag hos Christian og Anne som tog sig så godt af mig under en tandudtrækning. Jeg har i mange år haft det meget svært ved at sætte mi... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg har kun oplevet venlighed, hjælpsomhed, stor kompetence og dygtighed fra hele personalet i de 20 år, jeg har lagt mine tænder i Christians hænder.
en tandlæge på forkant med udviklingen
Jeg har haft Christian som tandlæge i omkring 15 år. Fremragende behandling, der aldrig overskrider mine grænser. For knap 10 år siden fik jeg trigeminus neuralgi (igen). Det gør afsindigt ondt, og jeg blev indstillet til en hjerneoperation. Det havde jeg ikke så meget mod på, der var mange ricici. Christian spurgte om jeg havde mod på at prøve akupunktur, der var en chance for at det kunne hjælpe. Jeg fik omkring 5 behandlinger, og så kunne jeg ringe til hospitalet og aflyse operationen. Jeg var - og er - super lykkelig.
Christian er på forkant med udviklingen, jeg er helt tryg når jeg sætter mig i stolen. En dybfølt tak.
Kom til tandlægerne for ca 15 år siden…
Kom til tandlægerne for ca 15 år siden med tandlægeskræk. Har været der siden. Altid behagelig og god stemning.
Christian har altid fuldt op på ens behandling på en god og professionel måde. Har anbefalet tandlægerne til flere som nu kommer der.
Tak til Christian Eggers for en god og…
Tak til Christian Eggers for en god og hurtig og professionel hjælp, da jeg pludselig fik
tandpine og skulle have rodbehandlet en kindtand.
Jeg kan på det varmeste anbefale Eggers og Vester-
Jesper Lassen
Regstrup
Har kun ros til tandlæge Lone Vester
Har kun ros til tandlæge Lone Vester, som jeg har gået hos i 22 år. Hun fik kureret min tandlægeskræk, så jeg ikke længere tuder i venteværelser. Hun forklarer altid hvad hun foretager sig, hvis man vil vide det og gerne vil følge med i arbejdet. Jeg har fået flere kroner og fyldninger lavet til min meget store tilfredshed.
Hold jer LANGT VÆK hvis i ønsker at…
Hold jer LANGT VÆK hvis i ønsker at beholde jeres tænder
God og rolig atmosfære
God og rolig atmosfære, der gør at tandlægeskrækken aldrig er til stede. God og venligt personale👍
En god oplevelse
Fantastisk service og fagligt højt niveau. Og så er der en super positiv stemning fra man træder ind ad døren.
Super gode tandlæger og dejlige…
Super gode tandlæger og dejlige omgivelser.
Super seriøs med engagement og altid…
Super seriøs med engagement og altid godt humør - kan 100% anbefales
5 stjerne til tandlæge Christian Eggers
Tandlæge Christian Eggers kan jeg anbefale.
Hvis en tandlæge kan være behagelig - så er det Christian.
Han står på hovedet for at hjælpe.
En meget tilfreds patient - Lene
Tandlægerne Eggers og Vester kan på det…
Tandlægerne Eggers og Vester kan på det varmeste anbefales af os. Super dygtige tandlæger og tandplejere. Har altid fået en seriøs behandling med masser af imødekommenhed hele vejen igennem fra alle medarbejdere.
Alle vores bedste anbefalinger.
Stella og Freddy Nilsen
Holbæk
Dårlig tandklinik
Værste behandling
Bliv væk hvis du foretrækker en tandlæge der ikke lyver for at få dig til at betale mere for ingenting og derefter løber fra alt ansvar på deres eget mangelfulde arbejde.
Dårlig arbejdsplads
Jeg startede som tandklinikassistentelev hos Eggers og Vester for små 3 måneder siden og jeg er bare så skuffet over dem som arbejdsplads.
Jeg begyndte hurtigt at mistrives der, da jeg følte konstant kritik og at jeg ikke var god nok. Generelt følte jeg at det var et ubehageligt arbejdsmiljø, der bliver forlangt for meget af en for hurtigt og de er ikke gode til at takle forskelligheder. Jeg havde en anden måde at skulle lære på, men i stedet var det nemmere at afskedige mig. Jeg glæder mig over at jeg har fundet en anden elevplads!