Altid meget fin kontakt, når man kontakter dem telefonisk. Bestillinger over nettet kommer straks igang.
Company replied
Fantastisk dårlig levering er faktisk ikke eksisterende hver eneste gang skal man kontakte kundeservice og få alle mulige dårlige forklaringer,det skal dog siges de er flinke i kundeservice og svarer... See more
Company replied
Jeg har nu fået de sidste 2 blade i abonnementet til tiden, altså før udgivelsesdatoen som abonnementet lover. Dejligt. Jeg tror de hr fået ny omdeler. Desuden har jeg gratis modtaget 2 andre blade... See more
Company replied
Produktet er godt. Desværre oplevede jeg, at et blad ikke blev leveret, og jeg måtte bruge tid på at kontakte kundeservice, forklare at jeg ikke havde modtaget det betalte blad. Blev bedt om at vente... See more
Written by the company
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 91% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Vi har bestilt 2 blade og betalt, men ikke fået nogle blade eller svar på mail,trods vi har rykket 2 henvendelser pr mail.
Rigtig kedeligt med sådan et firma.

Reply from Tankesport Danmark
har ikke fået de sidste to numre, tror jeg. har skrevet og ringet og det hjælper ikke på leveringen.

Verdens bedste krydsord:-)
Elsker alle jeres blade og hele vores familie nyder godt af vores abonnement hos Tankesport:-) Altid en kryds med i tasken, når jeg er på farten og altid med som en dejlig pause på ferie❤️
Bedste hilsner Mette

Reply from Tankesport Danmark
Jeg har abonnement hos Tankesport og bruger det næsten hver dag. Jeg elsker især krydsordene – der er altid nye udfordringer, og det gør det nemt at koble af, samtidig med at man får hjernen i gang. Abonnementet fungerer problemfrit og er helt klart pengene værd.

Reply from Tankesport Danmark
Jeg har kontaktet Tankesport flere gange for at få en foklaring på hvorfor man udskriver en konkurrence i Tankesport bladet KRYDSavisen og hvor man ikke kan sende løsningen til den mail Tankesport opfordrer til, da bladet Krydsavisen ikke eksisterer hverken her eller hisset. Efter jeg gjorde udgiverne af Tankesport opmærksom herpå i en mail, lovede samme 2 gange at kontakte mig- Jeg hørte aldrig en dyt. I stedet fortsatte Tankesport sit vanvid og de har aldrig svaret mig, men nu fjernet opgaven fra bladet KRYDSavisen- Skam jer. Venlig Hilsen Per

Reply from Tankesport Danmark
Hold jer meget langt væk!!!
Jeg har haft abonnement på Find Ord, og da jeg ikke længere ønskede det afmeldte jeg det, men fik fortsat blade og regninger.
Jeg har afmeldt mit abonnement 5 gange nu, og selvom bladene ikke længere kommer, kommer der stadig regninger.
Svindel.

Reply from Tankesport Danmark
Altid meget glad for jeres krydsords blade
Der mangler bare flere med spørgsmål i
Kan ikke huske hvad de hedder

Reply from Tankesport Danmark
Kiggede forgæves i min postkasse efter mit abonnement på find ord ,ringede til dem og sagde som det var at jeg ikke havde modtaget det,2 dage efter var det i min postkasse,vil bare sige det er god service,og glæder mig til og modtage de andre 😊er første gang jeg har oplevet at min ting ikke blev leveret når jeg har bestilt,men en skøn oplevelse og få når man skriver til dem,og man for svar næsten med det samme når der er noget galt ,varme anbefalinger herfra 😊 Hilsen Dorte

Reply from Tankesport Danmark
Havde fejl bestilt 4 stk Kæmpe Kryds og Fritid på 2 abbonenter. Jeg fik en behagelig og hjælpsom behandling, hvor det blev ordnet.

Reply from Tankesport Danmark
Virkelig uprofessionelt firma, der burde skamme sig over deres måde at behandle deres kunder på.
Jeg har i fødselsdagsgave fået et abonnement på japansk billedkryds. Det er bestilt i marts, og er ikke ankommet endnu her i slutningen af juni.
Efter jeg har fået min gave, har jeg også hørt fra min veninde, at hun har stået i samme situation, og at de blev nødt til at tage kontakt til Tankesport mange gange, før de ønskede at levere det, som der er betalt for.
Utrolig ringe og kan ikke anbefales. De tager ens penge, men leverer ikke noget produkt.

Reply from Tankesport Danmark
En stjerne for at modtaget det bestilte
Leveringstiden helt hen i vejret. På deres side står der 1-3 hverdage for levering. Da jeg efter en uge, altså 5 hverdag stadig har fået min bestiling, sender jeg en mail og spørger til min bestilling. Pludselig er det DAO'svskyld og ikke deres, at bladene ikke var kommet.
Nå, men i dag, 10 dage efter bestillinger er bladene kommet.
Havde jeg vist det ville tage så lang tid, havde jeg nok sparet de 19 i levering og selv taget dem i indkøbskurven nede i en butik

Reply from Tankesport Danmark
Super service og hjælpsomhed. Jeg vil helt sikkert vende tilbage på et tidspunkt

Virkelig gode opgavehæfter.
Jeg er igangsat med IQ bogen.der er til mange timer.