Tankesport Danmark Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Altid meget fin kontakt, når man kontakter dem telefonisk. Bestillinger over nettet kommer straks igang.

Rated 1 out of 5 stars

Fantastisk dårlig levering er faktisk ikke eksisterende hver eneste gang skal man kontakte kundeservice og få alle mulige dårlige forklaringer,det skal dog siges de er flinke i kundeservice og svarer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu fået de sidste 2 blade i abonnementet til tiden, altså før udgivelsesdatoen som abonnementet lover. Dejligt. Jeg tror de hr fået ny omdeler. Desuden har jeg gratis modtaget 2 andre blade... See more

Rated 3 out of 5 stars

Produktet er godt. Desværre oplevede jeg, at et blad ikke blev leveret, og jeg måtte bruge tid på at kontakte kundeservice, forklare at jeg ikke havde modtaget det betalte blad. Blev bedt om at vente... See more

1. Publisher
  2. Magazine Store

About Tankesport Danmark

Written by the company

Tankesport og Keesing Danmark er landets førende udgiver af krydsord, sudoku, logiske opgaver. Find ord og andre former for kreative udfordringer. Derfor kalder vi os til daglig slet og ret Tankesport.

Vi udgiver en bred vifte af underholdende hovedbrud til danskere i alle aldre – begyndere såvel som øvede og eksperter. Vores sortiment tæller mere end 30 titler, blandt andet favoritterne Krydsordsklassikeren, Hyggekryds, Sudoku Mix og Seniorkryds.

Ud over vores faste bladudgivelser leverer vi også opgaveindhold til en række af landets mest fremtrædende medier, ligesom vi står bag Danmarks mest omfattende app til iPad inden for kategorien krydsord, ordleg og logiske opgaver. Keesing Danmark er del af Keesing Media Group (KMG), som er verdens førende mediehus indenfor "braintainment" med hovedkontor i Amsterdam. KMG har desuden kontorer i bl.a. Paris, London, Berlin, Madrid, Stockholm og Philadelphia.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 91% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Vi har bestilt 2 blade,men ikke fået…

Vi har bestilt 2 blade og betalt, men ikke fået nogle blade eller svar på mail,trods vi har rykket 2 henvendelser pr mail.
Rigtig kedeligt med sådan et firma.

October 20, 2025

Kære Jette

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget dine blade som forventet, og at du har haft svært ved at få svar – det lever bestemt ikke op til vores standard for kundeservice.

Jeg kan se, at der har været dialog med dig og din mand her til formiddag, og at sagen nu er ved at blive løst. Vi beklager de gener, forsinkelsen har medført, og sætter pris på jeres tålmodighed.

Mange hilsner
Tankesport.dk
Thomas

Rated 2 out of 5 stars

Krydsord

Bestilte et blad 26.09 og det er ikke dukket op endnu

September 26, 2025

Kære Jette

Vi beklager meget, at du ikke har modtaget dit blad endnu. Leveringstiden kan i nogle tilfælde variere lidt, men vi forstår naturligvis godt, at det er frustrerende at vente.

Kontakt gerne vores kundeservice på: kundeservice@tankesport.dk, så vil vi forsøge at undersøge med DAO, hvor i processen din levering er.

Tak for din tålmodighed.

Camilla

Rated 1 out of 5 stars

har ikke fået de sidste to numre

har ikke fået de sidste to numre, tror jeg. har skrevet og ringet og det hjælper ikke på leveringen.

September 1, 2025

Kære Vita,
Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af, at din levering ikke er gået i orden endnu. Jeg kan se, at vores kundeservice er i fuld sving med at undersøge med vores distributør, hvorfor der er udfordringer med dine leveringer i øjeblikket. Det er denne tilbagemelding, som vi p.t. afventer.

Når vi kender årsagen bag leveringsproblemerne på din adresse, vil vi finde en løsning, så du kan få dine manglende blade.

Thomas, Tankesport

Fint tilfreds

Fint tilfreds. Bestilt, og indtil videre leveret til tiden.

July 1, 2025

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt er forløbet fint og rettidigt indtil videre – vi håber, du fortsat bliver tilfreds. 😊

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition.
Tak for det. 😉

August 29, 2025

Kære Lizzie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det har været en god oplevelse.

Camilla, Tankesport

Verdens bedste krydsord:-)

Verdens bedste krydsord:-)

Elsker alle jeres blade og hele vores familie nyder godt af vores abonnement hos Tankesport:-) Altid en kryds med i tasken, når jeg er på farten og altid med som en dejlig pause på ferie❤️
Bedste hilsner Mette

August 15, 2025

Reply from Tankesport Danmark

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det glæder os, at du nyder bladene og dit abonnement hos os.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker Tankesport - Kæmpe fan!

Jeg har abonnement hos Tankesport og bruger det næsten hver dag. Jeg elsker især krydsordene – der er altid nye udfordringer, og det gør det nemt at koble af, samtidig med at man får hjernen i gang. Abonnementet fungerer problemfrit og er helt klart pengene værd.

August 8, 2025

Reply from Tankesport Danmark

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er kæmpe fan af glade kunder - og det glæder os, at du finder både mulighed for ro og fordybning såvel som udfordringer med vores blade.

Rigtig god fornøjelse med løsningerne.

TANKESPING

Jeg har kontaktet Tankesport flere gange for at få en foklaring på hvorfor man udskriver en konkurrence i Tankesport bladet KRYDSavisen og hvor man ikke kan sende løsningen til den mail Tankesport opfordrer til, da bladet Krydsavisen ikke eksisterer hverken her eller hisset. Efter jeg gjorde udgiverne af Tankesport opmærksom herpå i en mail, lovede samme 2 gange at kontakte mig- Jeg hørte aldrig en dyt. I stedet fortsatte Tankesport sit vanvid og de har aldrig svaret mig, men nu fjernet opgaven fra bladet KRYDSavisen- Skam jer. Venlig Hilsen Per

July 19, 2025

Hej Per,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi har undersøgt sagen grundigt og kan se, at du har ringet til vores BtB-afdeling, som herefter internt har videreformidlet en besked om, at du havde forsøgt at få kontakt. På den baggrund lagde vi en besked på din telefonsvarer, hvor vi bad dig kontakte os igen, så vi kunne hjælpe dig videre.

Vi har desværre ikke modtaget mails, der omhandler den konkurrence, du henviser til. Vi beklager meget, hvis der er sket en misforståelse, og vi vil selvfølgelig stadig meget gerne hjælpe dig, hvis noget er gået tabt undervejs.

Vedrørende konkurrencen i KRYDSavisen:
Den blev bragt som en sommeraktivitet og var ikke planlagt som en fast del af bladet – derfor er den ikke længere med i de seneste udgaver.

Vinderne er offentliggjort her: https://www.tankesport.dk/info/vindere

Vi kan bekræfte, at konkurrence@tankesport.dk er aktiv og fungerer helt som den skal. Vi modtager dagligt mails og løsninger via den adresse.

Angående bemærkningen om, at KRYDSavisen ikke eksisterer: Avisen er stadig i tryk og kan købes i mange fysiske butikker rundt om i landet. Det er dog korrekt, at den i øjeblikket ikke kan købes via vores webshop, hvilket måske har skabt forvirring.

Vi beklager, hvis du har følt dig overset i processen, og vi håber, du vil tage kontakt til os igen – enten på kundeservice@tankesport.dk eller telefonisk – så vi kan få afrundet sagen på en god måde.

Nynne, Tankesport

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer meget langt væk!!!

Hold jer meget langt væk!!!
Jeg har haft abonnement på Find Ord, og da jeg ikke længere ønskede det afmeldte jeg det, men fik fortsat blade og regninger.
Jeg har afmeldt mit abonnement 5 gange nu, og selvom bladene ikke længere kommer, kommer der stadig regninger.
Svindel.

August 14, 2025

Kære Pernille
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som har skabt frustration.
Vi kan forsikre dig om, at der hverken er tale om snyd eller svindel. Når et abonnement opsiges, sker det altid til udløbet af den aktuelle abonnementsperiode, og ikke med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at man i en periode fortsat vil modtage de bestilte blade – og eventuelle regninger – indtil abonnementsperioden er helt afsluttet. Dette er helt gængs praksis, når det omhandler abonnementer.

Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt for dig ved opsigelsen, og vi vil gerne se nærmere på din sag for at sikre, at alt er afsluttet korrekt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på kundeservice@tankesport.dk, så vi kan hjælpe dig videre.

Rated 5 out of 5 stars

Altid meget glad for jeres krydsords…

Altid meget glad for jeres krydsords blade
Der mangler bare flere med spørgsmål i
Kan ikke huske hvad de hedder

August 3, 2025

Kære Henriette
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Jeg forestiller mig, at det er quizspørgsmålene, du søger flere af. Og selvom disse findes i mange af vores blade, så er det hhv. Krydsmagasinet med sværhedsgrad 3 og 4-stjernekryds med sværhedsgrad 4, hvor du finder flest quiz'er.

God fornøjelse med krydsordsløsningen.

Rated 5 out of 5 stars

Kiggede forgæves i min postkasse efter…

Kiggede forgæves i min postkasse efter mit abonnement på find ord ,ringede til dem og sagde som det var at jeg ikke havde modtaget det,2 dage efter var det i min postkasse,vil bare sige det er god service,og glæder mig til og modtage de andre 😊er første gang jeg har oplevet at min ting ikke blev leveret når jeg har bestilt,men en skøn oplevelse og få når man skriver til dem,og man for svar næsten med det samme når der er noget galt ,varme anbefalinger herfra 😊 Hilsen Dorte

July 28, 2025

Kære Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme anbefalinger!
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig og imødekommende service – selvom det selvfølgelig altid ærgrer os, når noget ikke når frem som planlagt.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at kontakte os, så vi kunne hjælpe dig hurtigt videre. Vi glæder os til at sende dig mange flere hyggeliged titler fremover.

Rated 5 out of 5 stars

Meget hjælpsom og behagelig tlf. samtale.

Havde fejl bestilt 4 stk Kæmpe Kryds og Fritid på 2 abbonenter. Jeg fik en behagelig og hjælpsom behandling, hvor det blev ordnet.

March 21, 2025

Kære Lisbeth,
Tusind tak for din positive tilbagemelding.
Vi er glade for, at du oplevede en hjælpsom og behagelig betjening, og at sagen blev løst tilfredsstillende. Det er præcis den service, vi stræber efter.

June 20, 2025

Reply from Tankesport Danmark

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering.
Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at give feedback – vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Virkelig uprofessionelt firma

Virkelig uprofessionelt firma, der burde skamme sig over deres måde at behandle deres kunder på.
Jeg har i fødselsdagsgave fået et abonnement på japansk billedkryds. Det er bestilt i marts, og er ikke ankommet endnu her i slutningen af juni.
Efter jeg har fået min gave, har jeg også hørt fra min veninde, at hun har stået i samme situation, og at de blev nødt til at tage kontakt til Tankesport mange gange, før de ønskede at levere det, som der er betalt for.
Utrolig ringe og kan ikke anbefales. De tager ens penge, men leverer ikke noget produkt.

June 30, 2025

Kære Benedicte,

Tak for din anmeldelse – vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration over ikke at have modtaget det abonnement, du havde set frem til.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi beklager meget, at du har været din oplevelse. Vi har undersøgt sagen nærmere og kan se, at der er blevet foretaget en adresseændring sent i aftes på din konto hos os. Det er muligt, at denne ændring har haft indflydelse på leveringen, hvis vi allerede havde sendt bladet til den oprindelige adresse.

Vi vil meget gerne sikre, at du modtager dit abonnement korrekt fremadrettet. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@tankesport.dk, så vi kan følge op og få løst situationen hurtigst muligt.

Vi beklager igen det skete, og håber, at vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

Rated 1 out of 5 stars

En stjerne for at modtaget det bestilte…

En stjerne for at modtaget det bestilte

Leveringstiden helt hen i vejret. På deres side står der 1-3 hverdage for levering. Da jeg efter en uge, altså 5 hverdag stadig har fået min bestiling, sender jeg en mail og spørger til min bestilling. Pludselig er det DAO'svskyld og ikke deres, at bladene ikke var kommet.
Nå, men i dag, 10 dage efter bestillinger er bladene kommet.
Havde jeg vist det ville tage så lang tid, havde jeg nok sparet de 19 i levering og selv taget dem i indkøbskurven nede i en butik

June 22, 2025

Kære Jannie

Tak for din anmeldelse – og ikke mindst for din tålmodighed.

Vi forstår fuldt ud din frustration over den lange leveringstid. Det er langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det beklager vi meget. Du har helt ret i, at vi oplyser 1–3 hverdage som forventet leveringstid, og når det i stedet tager 10 dage, er det naturligvis skuffende.

Desværre har der i den periode været tekniske udfordringer, som har bevirket forsinkelser i leveringen hos vores distributør, DAO – og det ramte desværre også din forsendelse.

Vi håber naturligvis, at du trods forsinkelsen, får glæde af det, du har bestilt.

Nemt og ligetil

Nemt og ligetil. Både købet og leveringen

May 16, 2025

Kære Ketty,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at både købsprocessen og leveringen har været enkel og problemfri. 😊 God fornøjelse med opgaverne.

Super service og hjælpsomhed

Super service og hjælpsomhed. Jeg vil helt sikkert vende tilbage på et tidspunkt

May 22, 2025

Kære RLO,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at kunne hjælpe – og du er altid velkommen 😊

Virkelig gode opgavehæfter.

Virkelig gode opgavehæfter.
Jeg er igangsat med IQ bogen.der er til mange timer.

May 2, 2025

Hej Kenneth,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at vores titler giver god underholdning i mange timer. Vi ønsker dig god fornøjelse med opgaverne.

Rated 5 out of 5 stars

Nemt at bestille og som regel hurtig…

Nemt at bestille og som regel hurtig levering.

April 17, 2025

Hej Klaus,
Tak for din positive tilbagemelding! Det er skønt at høre, at det er let at handle hos os, og at dine blade når hurtigt frem. Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen endnu bedre!
Vi håber, du fortsat vil få mange gode stunder med bladene. 😊🧩

Take a closer look