Onderhoudsset besteld van 40 euro. Zit er nu al een aantal weken op te wachten. Wegens overname hebben ze de bedrijfsvoering niet op orde. Gemaild en gebeld, maar tot op heden vang ik bot. Ik zou er m... See more
Company replied
Nadat ik een bestelling had geplaatst van een buitentafel. Ging ik opzoek naar reviews, daar schrok ik wat van. Maar gelukkig had ik betalen bij aflevering gekozen. Maar zorgen voor niks gelukkig. Net... See more
Het persoonlijke contact met Jacqueline tijdens de bestelfase was superfijn. Samen zijn we tot de oplossing gekomen. Levering was keurig op tijd, aardige jongens. Montage was simpel. We zijn superblij... See more
Company replied
Wat een fijn bedrijf is dit! Wij hebben een grote eikenhouten eettafel gekocht en hij is echt prachtig! Vlotte levering ook. Helaas hadden we een ongelukje met het tafelblad. Voordeeltafels heeft o... See more
ECHTE AMBACHT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!!!!!! Of je nu gaat voor één van onze binnentafels of tuintafels bij Voordeeltafels krijg je super hoge kwaliteit voor mega scherpe prijzen. Of je nu gaat voor de standaard maten of voor ons maatwerk bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je graag advies, onze medewerkers staan voor je klaar. Via onze chat, e-mail en telefoon, maar ook in de winkel met een lekker kop koffie of thee helpen zij jouw unieke tafel samen te stellen. Of het nu gaat om de vorm, de kleur of het onderstel, wij helpen je graag verder.
Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 25% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Na een aantal winkels bezocht te hebben bij Voordeeltafels onze meubels besteld. Alles kon zonder probleem op maat en naar onze wens gemaakt worden. Na 4 weken werden onze meubels al geleverd door 2 aardige bezorgers en hebben zelfs onze oude tafel in de schuur gezet.
Wij zijn super tevreden met onze meubels en de service. Een absolute aanrader!
Na ontvangst viel, naast een scheur over de gehele lengte van de tafel, de kwaliteit van de tafel ons tegen. In overleg met Voordeeltafels besloten deze op eigen kosten te retourneren. Door Voordeeltafels in goede staat terugontvangen en bevestigd dat aankoopbedrag wordt teruggeboekt. Sinds retour door hen ontvangen is (d.d. 06-12) wekelijks telefonisch contact met verkoopmanager Jeroen waarin hij aangeeft dat de creditnota geagendeerd staat maar nog altijd geen geld terug op onze rekening. Ik wil z.s.m. mijn geld terug.
Ze leveren niet! Wacht sinds maanden op levering, ze informeren niet, bellen niet, laten je aan je lot over. Bestel er niet!
Via de webshop een tafel besteld en werd snel geleverd. Tafel ziet er keurig uit en is zoals ik het verwacht had. Verkopen jullie ook een bijpassend bankje Voordeeltafels?
Goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke website met mooie foto’s. Online een eiken Boomstamtafel met spinne poot besteld en na 3weekjes wachten werd ik al gebeld om een leverdatum af te spreken, toevallig kon het direct die dinsdag al geleverd worden.
Heel erg blij met de tafel! Het is zoals het op de site is afgebeeld maar toch nog iets mooier! hihi😊
Hartstikke bedankt Voordeeltafels!
Super leuk bedrijf! Veel keuze en aardig personeel. Goed geholpen in de winkel en later online besteld. Duidelijke website met ook weer veel keuze. Tafel en bankje besteld en vorige week geleverd gekregen. Heel erg blij mee!😁
Goed bedrijf ik kan het niet anders zeggen. Fijn geholpen via de chat service in de winkel en na georiënteerd te hebben online besloten om een rit van 2 uur te maken naar de winkel. Daar onder genot van een kopje koffie het assortiment met bewondering aanschouwd, echt prachtige handgemaakte producten. We waren er al snel uit en hebben een boomstamtafel besteld met stalen U poten antraciet gepoedercoat.
Na ongeveer 4 weekjes werden wij gebeld dat de tafel klaar stond voor afleveringen en hebben we het gepland voor afgelopen vrijdag.
Wij zijn erg tevreden met de tafel en het is boven onze verwachting!