Banner for Woonsquare - Amersfoort

Woonsquare - Amersfoort Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... See more

Rated 5 out of 5 stars

In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.

Rated 5 out of 5 stars

Wij konden vrij rondkijken zonder opdringerige verkopers. Toen wij belangstelling toonden voor 2 bankstellen was de verkoopster zeer behulpzaam en met haar hulp en informatie kon de juiste bankstel s... See more

Rated 5 out of 5 stars

We werden met rust gelaten toen we binnen kwamen. We werden vriendelijk begroet en toen we vragen hadden was de service gericht op de klant. Wij hebben daarom ook een bestelling gedaan bij Woonsquare... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 88% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2,534 reviews in the last 12 months

Write a review

Fijne winkel.

Onwijs goed geholpen door de mensen hier. Ze waren heel behulpzaam en dachten goed mee. We kregen ook even de tijd om te bedenken. We zijn onwijs blij met onze aankopen.

March 28, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw goede review

Rated 4 out of 5 stars

Prettige ervaring gehad

Prettige ervaring gehad. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, waarna we passend en deskundig advies kregen

March 28, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Femke, dank u voor uw review. Een vriendelijk ontvangst bij binnenkomst daar begint de prettige ervaring al. Goed om te lezen dat er ook goed naar u geluisterd werd. Heel veel plezier van jullie aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Ontzettend goed geholpen

Ontzettend goed geholpen, werd goed geluisterd naar wat ik wou. En daaruit goed advies gegeven. Zeker aan te raden.

March 20, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Shafiq, bedankt voor uw review

Goeie ervaring

Goeie ervaring. Vriendelijke en hulpvaardige verkoper. Blij met de bank

March 19, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Vivienne, bedankt voor uw review

Goed geholpen

Goed geholpen. Mooie prijs. Alles goed geregeld.

March 17, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Dag Marieke, bedankt voor uw review

Uitstekende kwaliteit en service

Tijdens mijn verhuizing ben ik voor mijn nieuwe meubels naar Woonsquare in Amersfoort gegaan. De winkel heeft meubels van uitstekende kwaliteit en de service is top. Ik werd meteen geholpen door een vriendelijke medewerker met een glimlach, wat meteen een prettig en vertrouwd gevoel gaf.

Dank voor de fijne hulp en service! Ik kom hier zeker terug als ik in de toekomst weer iets nodig heb. Absoluut een aanrader!

March 16, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Safa, dank u voor deze mooie review en wij hopen dat u veel plezier beleeft aan de nieuwe meubels! Graag tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs een bank gekocht in vesting in…

Onlangs een bank gekocht in vesting in Amersfoort. Geholpen door dhr Camci, snapte precies wat wij als gezin nodig hebben. Erg blij met zowel
De bank als het advies als hij ons gaf.
Dank daarvoor

March 4, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Melanie, Meneer Camci denkt graag met de klanten mee, fijn dat u het ook zo goed heeft ervaren. Veel plezier alvast van jullie nieuwe bank!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn erg tevreden over onze…

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Woonsquare. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. Ze nemen de tijd om je goed te adviseren en zorgen ervoor dat je je welkom voelt in de winkel. Dankzij hun goede service hebben wij met een fijn gevoel onze keuze kunnen maken. Zeker een aanrader!

March 12, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Camci...bedankt voor uw zéér positieve review. Wij hopen elke klant zo'n goed gevoel mee te geven na een leuke aankoop. Veel plezier van uw aankoop!

Super geholpen!

Drie jaar geleden al een bank gekocht. Ivm verhuizing nu een nieuwe aangeschaft. Weer vriendelijk geholpen en met behulp van verkoper de perfecte bank samen kunnen stellen. Bedankt!

March 14, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Carlijn, wat fijn dat jullie weer zijn geslaagd bij Woonsquare Amersfoort! Heel veel plezier ook weer van deze bank en graag tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, fijn meedenken en leuke prijs.

March 14, 2026

Dank u voor uw review

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring bij het kopen van onze nieuwe bank. Goed geholpen, erg behulpzaam en wat een gastvrijheid. In goed overleg valt hier veel te regelen samen

March 13, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Dag Ashley, bedankt voor de review en alvast veel plezier van de nieuwe bank!

Rated 5 out of 5 stars

We zijn goed geholpen door James bij de…

We zijn goed geholpen door James bij de locatie in Amersfoort! Vriendelijke verkoper, snelle levering, goede prijs!

March 10, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Janco, dank u voor uw goede review!

Rated 5 out of 5 stars

We werden warm ontvangen met een kopje…

We werden warm ontvangen met een kopje thee. Daarna werd ons alles duidelijk uitgelegd over de bank, de mogelijkheden, verschillende stoffen, etc.
We zijn erg blij met onze nieuwe bank!

March 9, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Hoi Myrthe, bedankt voor uw goede review en alvast veel zit- en ligplezier op de nieuwe bank

Fijne ervaring

Fijn geholpen door James, nemen de tijd voor je en legt alles duidelijk uit.
Leuk plekje voor kinderen om te spelen zodat we rustig konden kijken en een hele mooie bank gekocht.

March 9, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Hoi Demi, bedankt voor het delen van uw ervaring. Kinderen zijn altijd welkom bij Woonsquare!

Hele vriendelijke mensen

Hele vriendelijke mensen , heel behulpzaam .
Goed geholpen , vaker hier geweest een top ervaring .
Ga zo door 👍

March 7, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw goede review en we zien u graag weer terug de volgende keer!

The Trustpilot Experience

Take a closer look