Banner for Woonsquare - Amersfoort

Woonsquare - Amersfoort Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... See more

Rated 5 out of 5 stars

In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.

Rated 5 out of 5 stars

Wij konden vrij rondkijken zonder opdringerige verkopers. Toen wij belangstelling toonden voor 2 bankstellen was de verkoopster zeer behulpzaam en met haar hulp en informatie kon de juiste bankstel s... See more

Rated 5 out of 5 stars

We werden met rust gelaten toen we binnen kwamen. We werden vriendelijk begroet en toen we vragen hadden was de service gericht op de klant. Wij hebben daarom ook een bestelling gedaan bij Woonsquare... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 88% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2,534 reviews in the last 12 months

Write a review

Super goede ervaring

Super goede ervaring! Heel aardig personeel!
Gelijk geslaagd.
We werden gelijk geholpen en ze keken echt mee naar onze visie die we voor ogen hadden.

March 7, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Dewi, dank u voor uw review, leuk dat jullie in één keer konden slagen!

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen en er werd goed naar je…

Goed geholpen en er werd goed naar je vragen geluisterd zou het zeker aan raden

March 4, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Hoi Jarno, bedankt voor uw review. Goed luisteren is belangrijker dan praten, gelukkig heeft u het zo ook ervaren! Veel plezier alvast van uw ankoop!

Rated 5 out of 5 stars

We zijn vriendelijk aangesproken door…

We zijn vriendelijk aangesproken door Mick. Hij heeft ons goed geholpen en we hebben een 3 zits en 2 zits bank gekocht en een tafel setje.
Leuk gesprek en vriendelijk geholpen.

February 28, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Gertha, dank u voor uw review en het delen van uw positieve ervaring

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen, door uiterst betrokken medewerkers.

February 28, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Dank voor uw positieve review

Rated 4 out of 5 stars

Goeie beoordeling.

Mooie winkel. Ruim assortiment. Vriendelijke verkoper die met me mee dacht. Kortom, prima gewinkeld. Over 12-14 weken bezorgen ze mijn bank..

February 27, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Dag Niels, bedankt voor uw review en alvast veel plezier van uw bank

Rated 5 out of 5 stars

Vanmiddag bij woonsquare Amersfoort…

Vanmiddag bij woonsquare Amersfoort geweest super ontvangst van Mick echte vakman die alle tijd nam voor ons gewoon zo als het hoort .
We gingen voor een drie en twee persoons bank met alle uitleg en mogelijkheden er op en aan .
Tijdens een bakkie goede koffie en een goede prijs gemaakt zonder druk geheel vrijblijvend besloten om de bankstel te kopen .
Met Mick samen nog even bij de complete meubelsets gekeken waar hij ook alle tijd voor nam en erg vriendelijk en rustig overkwam hebben we ook een mooie nette prijs gekregen voor een complete set alles keurig op papier gezet en we zijn weg gegaan met een grote glimlach en handdruk en bedankte ons voor deze bestelling .
We komen zeker weer bij Mick terug ga zo door topper.
Groeten René en diny

February 21, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste René, bedankt voor het uitgebreide verhaal en uw positieve review. Goed om te lezen dat Mick de tijd heeft genomen voor u en alles naar wens is verlopen.
Veel plezier van uw aankopen!

Leuk ontvangen

Leuk ontvangen , Mick heeft ons goed geholpen ,nam de tijd gaf goed advies
We zijn blij met aankoop

February 16, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw positieve review

Zeer vriendelijk

Goed geholpen, nemen de tijd voor je. Lopen niet de hele tijd achter je aan.

February 14, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Maikel, bedankt voor uw review. Zo hoort het ook te gaan, gelukkig heeft u het ook als prettig ervaren.

Goede ervaring bij woonsquare

Goede ervaring bij woonsquare. Duidelijk de mogelijkheden besproken. Uiteindelijk tot een mooie prijs gekomen.

Tot nu toe zeer tevreden.
Wij kijken uit naar onze nieuwe bank.

February 14, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Chantal, goed om te lezen dat jullie een goede deal hebben kunnen sluiten. Bedankt voor de review en veel plezier alvast van jullie nieuwe bank!

Rated 5 out of 5 stars

Voor de tweede keer ons bankstel…

Voor de tweede keer ons bankstel gekocht bij Woonsquare. Weer fijn geholpen, goede uitleg over prijzen en mogelijkheden. Niet opdringerig. Een fijne verkoper.

February 13, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw review en het delen van deze goede ervaring

Tevreden klant

Al jaren zijn wij een zeer tevreden klant bij Woonsquare Amersfoort. Ongeveer zes jaar geleden hebben wij hier onze eerste bank aangeschaft. De service is persoonlijk, duidelijk en betrouwbaar.

Wat wij vooral fijn vonden en waarderen is dat Mick de tijd heeft genomen om alles goed uit te leggen en mee te denken over wat het beste bij je past.

Na zes jaar zijn win nog steeds overtuigd van onze keuze voor Woonsquare Amersfoort. De klantvriendelijkheid, deskundigheid en betrokkenheid zijn in al die tijd constant gebleven. Een bank waar je met een gerust hart zaken mee kunt doen. Absoluut een aanrader!

February 12, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Buse, hartelijk dank voor deze prachtige review en de mooie woorden. Wij zijn heel blij dat u als vaste klant zo tevreden bent en uw ervaringen deelt. Alvast heel veel plezier van deze bank en graag tot de volgende keer!

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte zaak

Zeer slechte zaak. Valse reclames, dwingende valse personeel. Slechte bankstel. Door amateur in elkaar gezet banstel. Met reclames proberen ze je in winkel te lokken. In winkel valse aardigheid om te kopen. Maar daarna begint de ellende. Bank die inelkaar is gezet door een amateur. Mensen wees gewaarschuwd. Ik heb in mijn leven nog nooit zo'n slechte zaak meegemaakt als woonsquare!

June 4, 2025

[UPDATE 16-02-2026]

Wij hebben u eerder verzocht om uw gegevens met ons te delen, maar hier hebben wij helaas geen reactie op ontvangen. Zonder deze informatie kunnen wij uw melding en aantijgingen niet inhoudelijk beoordelen.
Wij nodigen u daarom alsnog uit om contact met ons op te nemen met uw ordergegevens, zodat wij de situatie kunnen bekijken en samen met u naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Graag voegen wij er aan toe dat reclamecampagnes er inderdaad op gericht zijn om klanten kennis te laten maken met ons assortiment en onze winkels; dat is een gebruikelijke werkwijze binnen vrijwel iedere retailbranche.

In uw review worden echter meerdere ernstige beschuldigingen genoemd zonder verdere toelichting, onderbouwing of ordergegevens, waardoor wij niet kunnen nagaan om welke aankoop of situatie het precies gaat.

Als u de servicemelding niet bij ons indient en u wenst ook geen contact, dan kunnen wij helaas ook niets voor u oplossen.

---

Beste Aydin, wij hebben uw review ontvangen en u gevraagd naar meer gegevens zodat wij contact met u op kunnen nemen en het inhoudelijk kunnen beoordelen en wellicht samen tot een oplossing kunnen komen.

Wij zijn in afwachting van uw gegevens.

Rated 5 out of 5 stars

We werden vriendelijk geholpen bij het…

We werden vriendelijk geholpen bij het bepalen voor onze eettafel. De tafel had ons al eens eerder getrokken, en nu besloten het te doen. Ondanks dat we nog niet uit zijn over de maat, maar ook dit was geen probleem.
Verschillende opties worden er geboden.

February 7, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Dionne, dank u voor deze review. Fijn dat jullie konden slagen en er meerdere mogelijkheden waren.
Alvast veel plezier er van straks!

Super ervaring bij WoonSquare gehad

Super ervaring bij WoonSquare gehad! We zijn ontzettend goed geholpen door Hellen. Ze keek echt mee naar de ruimte en gaf advies dat perfect aansloot bij onze stijl en interieurwensen. We voelden ons erg goed geholpen. Ze hebben er tot slot een mooie prijs van gemaakt. We kijken uit naar de nieuwe bank!

February 6, 2026

Reply from Woonsquare - Amersfoort

Beste Elianne, fijn dat jullie deze goede ervaring willen delen, bedankt! Wij wensen jullie alvast veel plezier van de nieuwe bank

The Trustpilot Experience

Take a closer look