YouseePlay/tv.yousee er virkelig kommet godt fra nogle ærgerlige år med en vanvittig dårlig tjeneste til den højeste pris på markedet. Nu virker det hele som det skal - intet hakker og det virker i al... See more
YouSee Web TV
See what reviewers are saying
Har manglet tv i 14 dage nu, yousee kundeservice har flere gange lovet at finde en løsning, samt give besked. De siger nu jeg skal betale yderligere 600 kr. hvis alle tv skal kunne se de 20 tillægskan... See more
Aftaler ikke en aftale når det gælder you see. Dermed alverdens bavl med skyhøje regninger, og automatisk generede mail i bred bred skala. Ucharmerende, uanstændigt, uforskammet, bondefanger adfærd... See more
Aldrig har vi været ude for sådan et amatør firma og kunde bliver vi ALDRIG igen... Siden vi blev kunder har der været problemer med betalinger som var tilmeldt PBS fra jeres side men aldrig tru... See more
Company details
About YouSee Web TV
Information provided by various external sources
Har du spørgsmål eller ønsker en generel vejledning til et af dine produkter, vil vi gerne hjælpe dig med at løse problemet.
Indlæs dine kanaler digitalt
Hvis du mangler en kanal, og du har den
tv-pakke, kanalen tilhører, skal du indlæse dine kanaler igen. Du får den bedste billedkvalitet, hvis du indlæser kanalerne digitalt.
Kundeservice har åbent hverdage
kl. 8 - 18.30
I weekenden og på helligdage holder Kundeservice lukket.
Har du problemer med dine YouSee produkter, skal du ringe til YouSee's Support på 70 70 40 40
Supports åbningstider i hverdage er
kl. 8 – 20
I weekender og på helligdage
kl. 10 – 20
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Denmark
- 70 70 40 40
- dach@tdc.dk
- www.yousee.tv
Underlig opdatering af webplayer
Jeg har desværre kun dårlig oplevelse med den nye webplayer i har indført. (youseeplay.dk)
Jeg skal i den nye webplayer logge ind hvergang for at se live TV (Den husker ikke brugernavn eller kodeord), herefter bliver jeg automatisk logget af efter et par timer således at jeg ikke kan se live tv i en længere periode. Det er meget irriterende at skulle logge ind konstant og enorm dårlig brugeroplevelse.
(Den gamle webplayer havde ikke dette problem)
Derefter må jeg åbenbart ikke have "VLC media player" åbent imens jeg bruger Web TV så fejler den med beskeden "Ups... Indhold kan ikke afspilles lige nu. Visse applikationer, som kan afspille eller optage video, kan forhindre YousSee play afspilleren i at fungere. Prøv at lukke videoprogrammer, fx VLC, og prøv igen." Det er lidt skræmmende at jeres plugin holder øje med hvad jeg har kørende på min computer når jeg vil se fjernsyn.
Jeg håber i får kigget på nogle af tingene, da jeres gamle webplayer var meget bedre og den nye player er et tilbageskridt.
***** Jeg har justeret til 1 stjerne på grund af jeg flere gange de sidste par dage har oplevet at webplayer slet ikke virker. Flere gange i løbet af døgnet dør den og det er verificeret på flere maskiner. Herefter er deres nyeste interface skod at finde rundt i og besværligt.
Kontakt umulig over 3 dage, både tlf. og mail
Efter programændring er mange programmer forsvundet, bl.a.TV2, og det findes ikke.
Ændrer programmer og det er umuligt at få kontakt : "Vi har for travlt til at tage telefonen". Tror jeg på.
Mail via link på hjemmeside kan ikke sendes.
Links på hjemmeside virker ikke - heller ikke hjælp og vejledning.
Tvteknikere i området arbejder over med at finde programmer og tager kr. 700 for at hjælpe. De er også overbelastede.
Leder efter ny udbyder
Super hurtigt, professionelt og venligt .....
Havde gevaldige problemer med både udfald og pixileringer af TV signalet her i Ishøj. Visse kanaler var totalt umulige at se.
Ringede idag kl. 10:00 til Yousee kundeservice og fik efter en kort ventetid fat i en sød dame.
Hun spurgte omhyggeligt ind til problemet og omfanget af dette og kom hurtigt til den konklusion, at der var behov for et servicebesøg. Hun sagde at hun ville orientere teknikerne som derefter ville kontakte mig.
I dag kl. 11:30 blev jeg ringet op af teknikerne der spurgte ind til problemet og om, hvorvidt jeg var hjemme; i så fald ville han kigge forbi med det samme.
Kl. 11:45 ringede han på døren og gik i gang med fejlsøgning i huset; han kunne konstatere fejl, men det var ikke i huset, hvorefter han fortsatte udenfor.
Efter at have undersøgt og skiftet en enkelt komponent, bare for at være sikker, meddelte han, at fejlen måtte ligge i en af forstærkerne i vejens forstærkerskab
Han kiggede ind der og tjekkede omhyggeligt alle tre forstærkere og trimmede dem ind; herefter konkluderede han, at fejlen var rettet.
Jeg bød ham over på en kop kaffe og efter en hyggelig snak omkring fejlen kunne jeg ved selvsyn konstatere, at fejlen var rettet og billedet igen perfekt.
Min kontakt til Yousee kundeservices søde dame og med teknikerne fra Dansk Kabel TV, som servicerer anlægget på vegne af Yousee, kan jeg kun sige, at jeg har fået en hurtig, kompetent og meget professionel, men samtidig og en meget venlig behandling af min henvendelse og resultatet levede op til mine bedste forventninger.
Al mulig ros fra mig. (Og nej, jeg er IKKE ansat ved Yousee, TDC og ej heller ved Dansk Kabel TV, og har heller aldrig været det... ;-) .
Venligst Allan Hvolby
Crap Web TV
Efter at have opdateret til den nye player er web tv blevet komplet ubrugeligt, crasher og lagger konstant. GTFO & STFU.
Hvis muligt minus 5 stjerner herfra :((((((((
Har nu definitivt opgivet at få dette elendige bras til at fungere og har købt Telia Web TV.
Goodbye & FckUC
Fantastisk god service!!
Efter bestilling af kort til tilvalgskanaler for min gamle mor på 85 år, blev der lidt problemer med at få tingene til at virke. Søndag eftermiddag ringede jeg til YouSee for hjælp, og blev gjort begribelig, at der skulle bruges et modul at sætte kortet i. Dette blev bestilt og idag tirsdag er det allerede modtaget.
Igen måtte jeg ringe for lidt assistance, for det ville ikke virke. På under 3/tre minutter var jeg gelejdet igennem og alt virker nu perfekt.
Hele min pointe er, at jeg har fået en fantastisk flot hjælp fra flere medarbejdere hos YouSee.
I skal have hele pladen fuld af grønne stjerner for service, tålmodighed og for prisen, - for også den er bare i orden!
Tak for hjælpen YouSee... :)
Aldrig igen!
Vi havde bestilt internet gennem yousee da vi i forvejen havde tv der men da internettet ikke virkede efter opsætning blev vi enige om at skifte.
Da vi ringede ind for at opsige fik vi at vide at det var helt ok men vi skulle være opmærksom på at vi skulle betale måneden ud + måneden efter det siger vi ok til og bestiller herefter tv og internet gennem anden leverandør vi prøver at skubbe deres installation af internet og tv lidt da vi jo stadig burde ha yousee i lidt over 1,5 måned endnu men efter 14 dagen kommer vi hjem og yousee har været og slukke for signalet...
Vi bliver selvfølgelig irriteret og ringet ind og beder dem komme ud og tænde for signalet igen da det jo er dem der har lavet en fejl men nææ nej de var fuldstændig ligeglade og vi fik at vide at vi selv skulle betale for det..
Nu står vi så uden tv signal i ca 14 dage da det nye tv og internet ikke kan blive installeret før pga travlhed og yousee bare har slukket ...
Virkelig dårlig kundeservice på en fejl DE har lavet!
super dårlig tv oversigt efter man har opdateret yousee webtv
Yousee webtv har altid været lidt tvivlsom, men efter jeg har opdateret, er det da blevet helt brugerUvenligt.... super dårlig oversigt og man venter virkelig længe på at programmet kommer op.
Fint med det lille tv i hjørnet, mens man kigger efter andre ting, men simpelthen en dårligere og mindre overskuelig brugerflade end før!
Plat og humbuk.
Yousee's sidste tiltage med e-kommunikation. Er det værste svindelnummer danmarks historien. Selv om man har tilmeldt sig, får man stadig regningen med posten og besked om at betale for det. Endvidere har jeg fået en et rykker gebyr, Fordi de netop ikke har sendt deres e-komminutions regning til mig. Jeg har ikke tænkt mig, at betale fordi deres møg ikke virker.
opret dig ikke hos dem de har ikke styr på en skid derinde!
Det er forringet så meget hos dem og har sort skæm på ens TV i to dage og de kan ikke svare hvornår problemet er løst og vil ikke anbefale dem til nogen boykot dette firma.
utrolig ringe løsning
Har nu gennem et 1/2 år været i dialog med deres support - og de har stadig væk ikke fået løst deres problemer.
Deres plater virker faktisk godt engang for 1-2 år siden, men det seneste år har den været ubrugelig, både på Mac'en , ipad og iphone.
Utrolig at så stort et firma ikke kan får en løsning på banen der virker
Hovedrystende kundeservice
Har været kunder hos yousee i under en måned og har allerede af 4 omgange oplevet rystende ringe kundeservice. Udover lang ventetid, har de ansatte ikke styr på deres produkter, priser eller at administrere deres systemer. Dette har medført at jeg af flere omgange er blevet lovet ét, men modtaget andet produkt eller til forkert pris. Pt. venter jeg på at de vender tilbage på en henvendelse jeg foretog for 10 dage siden, angående at de har givet mig en TV-pakke dyrere end det de har lovet både pr. tlf. og dyrere end de priser de angiver på deres hjemmeside. Kan man undgå yousee vil jeg anbefale at gøre det. Vi kigger selv efter andre løsninger.
Dårlig virksomhed
Der er alt for tit fejl på net og tv. Især tv signalet ryger ofte og de er alt for langtid om at udbedre skaden. De overholder aldrig de tidsfrister som de lover fejlen er ordnet... Overvejer stærkt at skifte selskab hvor de ikke har så mange problemer med signal til net og tv...
En stjerne er en for meget
Har aldrig oplevet så dårligt et selskab, apps og service. Kan ikke anbefale You See på et eneste af deres produkter.
Web TV på iPad
Har tidligere virket upåklageligt på iPad, men nu har jeg kun held med at se DR1. Hvis jeg starter en af de andre kanaler, sker der ikke noget, den hænger bare.
Det er noget bras!
Ipad:
Hvis man er heldig kan man stare en kanal, men hvis man skifter program går det galt og det fungerer ikke mere. Det har virket nogenlunde tidligere, men den sidste månedstid eller så har overhovedet ikke fungeret.
Windows:
Fungerer nogenlunde OK.
Android:
Som Windows.
Ved henvendelse til YouSee får man at vide at svartiderne via mail kan vare et par uger eller mere - de har angiveligt travlt. Det tror jeg på!
Hænger, flere programmer virker ikke. Udueligt.
Virkeligt ulidelig dårligt produkt i fin tråd med Yousees Plus boks som er 6-8 år forældet. Virkelig ringe fra DKs største tv leverandør.
Pinligt uden sammenligning.
Skal siges Yousee internet virker fortræffeligt.
Hold jer væk fra yousee web TV - dårlig erfaring
Det er nu over en måned hvor yousee web TV starter med at hyle (et eller andet galt med deres afkodning af lyden) efter få sekunder. Jeg har skrev til dem 3 gange, desværre ingen progress. Jeg tvivler nu på de noget siden kan få det løst.
*****1 år efter, 6/juli 2015
Ingen hyletone efter YS (you suc*) upgradede deres webtv i forårs, desværre varer success kun et par måneder. Man skal idag klick IE (Windows 7) mindst 5-10 gange før player virker. (player på iphone er ingen problem). Vi var nødt til at gå over til Youtube/Netflix mange gange.
Med lutter ONE star her i Trustpilot, undrer jeg mig at YS topfolk prøver at ignorere. De kan i det mindste sælge deres webTV til Google eller Netflix, de kan uden tvivl afhjælpe problemet.
Virker elendigt
To ting kan siges om Yousees webtv:
1) Måske virker det, måske gør det ikke, når man skal se noget. Og HVIS det virker, så kan det ofte gradbøjes.
2) De bruger vel nok verdens dårligste afspiller. Det er lidt tilfældigt, hvor godt den fungerer - lidt afhængigt af hvilken computer den er installeret på.
Yousee bredbånd sucks - 6-8 md. med problemmer og ikke løst endnu !
Ja nu bliver jeg også nød til at skrive igen igen.
Jeg har haft et bredbånds problem i over 6 md med mange udfald. Nogle gange flere gange om dagen, nogle gange flere gange om ugen :)
Der har været teknikker på i 6 md. nu og de har stadig ikke løst mit problem :(
Det holder ærlig talt ikke. Jeg flyttede fra et andet selskab fordi jeg ville havde 100/20Mbit forbindelse og dagen efter Yousee fik den nye service med at man selv kan blande sin hastighed. Ja så har jeg ikke haft andet en problemmer.
Jeg har en server kørende 24/7 så kunder bla. kan hente billeder fra mig og allerede nu har jeg mistet 2 kunder fordi de ikke længere gider så mange gange de skal vende tilbage og starte for fra… Det kan sku da ikke være rigtigt. Så lad dog vær med at udbyde 100/20Mbit hvis i ikke kan overholde det.
Der skal snart ske noget i min sag ellers laver jeg en BLOG og en Yousee no go Facebook site hvor folk kan skrive sammen.. Dårlig reklame vil det blive i stor stil.
Jeg gider ærlig talt ikke særlig meget længere. Hvem andre vilde holde i over 6 md. med sådan et problem ? ikke mange tror jeg.
Jeg håber virkelig for Yousee's skyld at de gør noget ved min sag ASAP. Ellers må jeg dy til andre metoder.
En sur Yousee bruger takker af
Erik Sjøgren