YouSee Web TV

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

YouseePlay/tv.yousee er virkelig kommet godt fra nogle ærgerlige år med en vanvittig dårlig tjeneste til den højeste pris på markedet. Nu virker det hele som det skal - intet hakker og det virker i al... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har manglet tv i 14 dage nu, yousee kundeservice har flere gange lovet at finde en løsning, samt give besked. De siger nu jeg skal betale yderligere 600 kr. hvis alle tv skal kunne se de 20 tillægskan... See more

Rated 1 out of 5 stars

Aftaler ikke en aftale når det gælder you see. Dermed alverdens bavl med skyhøje regninger, og automatisk generede mail i bred bred skala. Ucharmerende, uanstændigt, uforskammet, bondefanger adfærd... See more

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har vi været ude for sådan et amatør firma og kunde bliver vi ALDRIG igen... Siden vi blev kunder har der været problemer med betalinger som var tilmeldt PBS fra jeres side men aldrig tru... See more

Company details

1. Telecommunications Service Provider
  2. Movie Streaming Service

About YouSee Web TV

Information provided by various external sources

Har du spørgsmål eller ønsker en generel vejledning til et af dine produkter, vil vi gerne hjælpe dig med at løse problemet.

Ring til os på telefon 70 70 40 40

Indlæs dine kanaler digitalt

Hvis du mangler en kanal, og du har den
tv-pakke, kanalen tilhører, skal du indlæse dine kanaler igen. Du får den bedste billedkvalitet, hvis du indlæser kanalerne digitalt.

Kundeservice har åbent hverdage
kl. 8 - 18.30

I weekenden og på helligdage holder Kundeservice lukket.

Har du problemer med dine YouSee produkter, skal du ringe til YouSee's Support på 70 70 40 40

Supports åbningstider i hverdage er
kl. 8 – 20

I weekender og på helligdage
kl. 10 – 20

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Magen til armatør firma skal man lede længe efter.

Efter at have talt med 2 forskellige medarbejder i kundeservice om det var muligt at få vælg selv kanaler, når man fik tv leveret via privat antenneforening, svaret fra dem begge var ja ikke noget problem.
Jeg spurgte den ene om han kunne sende det på mail, men hans ord til mig var" det er ganske unødvendigt du siger bare hvad det er for kanaler du vil have" så klare vi den.
Efter denne udmeldelse har jeg så valgt en grundpakke fra vores antenneforeningen. Har så idag kontaktet Yousee for at tilmelde mig vælg selv kaner, men pludselig kan det ikke lade sig gøre at få vælg selv kanaler når man får tv leveret via privat antenneforening.
Det enste man får at vide er, at de er kede af den forkerte information der er blevet udmeldt.
Det efterlader mig med en grundpakke samt et gebyr på at ændre pakke fra fuld til grund, dette skal jeg nu leve med et år da vi kun kan ændre pakker en gang om året.
Det beklager de bare, og mener ikke de skal dække mit tab som minimum.
Hvis det er en måde at behandle kunder på så siger jeg tak og søger andre veje.
Ydermere når man ringer til dem er de mere interesseret i om de kan sælge flere produkter til dig.
Jeg siger pænt nej tak
De skulle slet ingen stjerner have!!

October 14, 2015

Ringe service

Takket være, at YouSee eller TDC har placeret en omfordeler boks af tv-signalet i en anden lejlighed, var vi uden tv i 4 dage. Da de var ved at renovere lejligheden, kappede en håndværker vores tv-signal.

Inden jeg fandt ud af sagens rette sammenhæng og fik løst problemet, kontaktede jeg YouSee. Det kunne jeg godt have sparet mig.

De lovede, at de ville vende tilbage inden for 24 timer. Det skete ikke. Jeg rykkede herefter, hvilket blot medførte åbenlys irritation hos den, jeg snakkede med.

YouSee foretog sig intet, trods flere rykkere. Problemet blev løst ved kontakt til den anden beboer, men hvad var der sket, hvis de var taget på langtidsferie. Havde vi så været uden signal i flere måneder. YouSee foretog sig i hvert fald intet.

Det er ufattelig ringe service, hvis man ellers kan tale om service. Dette begreb var i dette tilfælde ikke eksisterende for YouSee.

Selvopfattelsen som urørligt monopol er åbenbart stadig fremherskende hos selskabet.

October 1, 2015
Rated 4 out of 5 stars

WEB TV virker kanon godt som APP på android og IOS

Har siden Juli været en fuldt ud tilfreds med Yousee play appen der kan hentes i googles "Play Butik" og i Apples "App store" begge apps fungere rigtig godt med chromecast streaming i pæn kvalitet med rigtig gode loading tider.

Der er et stort minus og det er den manglende Chrome browser support på PC hvor det desværre endnu ikke har virket.

Jeg kan dog varmt anbefalde at man bruger appen med en chromecast det er super lækker service med et film bibliotek der jævnligt bliver updateret.
og et program arkiv der er til at finde ud af.

Fortjener faktisk 4.5 stjerne men kan ikke give topkarakter da det ikke virker optimalt fra min PC.

September 28, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Yousee er basalt set en ringe tv udbyder

Er stor motorsport fan så da jeg opdagede at motorsport tv var på ekstrakanalen og at yousee skrev - i toppen af billedet - at man kunne stemme på den på deres hjemmeside røg jeg fluks derind - men det kan man ikke - hvorfor, har jeg ikke fået nogen forklaring på - kun en mail om at det kan man ikke og man kan iøvrigt ikke svare på mailen! Derudover er deres hjemmeside fuldstændig ulogisk bygget op - nogen gange tager det 3-4 gange før log-in registreres og man kan se tv på ipad, pc etc. Og så det helt generelle problem med tv-signaler der bliver pixelleret - hvad skriver man til mig - ring til support. Det er mit liv for kort til. Elendigt er vist det eneste rammende svar på et tv udbud der koster spidsen af en jet.

September 24, 2015

For dyrt

Vi har lige skiftet til Waoo der lover bedre mulighed for at skifte kanaler og bytte til andre. Mit behov er ikke børnefjernsyn og nyhedskanaler, så jeg vil prioritere film kanaler, natur og videnskab. Dette bliver muligt ved Waoo har de meldt ud.

September 24, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Altid god service men. ....

Man for altid en hurtig og effektiv service hos Yousee og det har jeg altid oplevet også med en enkelt gang negativt for mange siden.
Men jeg savner stadig flere nordiske kanaler, som eksempel Svenske Barnkanalen eller Kunskaps kanalen fra SVT og Norske TV2 eller SVT 24.
Vi er faktisk mange i Danmark, som taler Norsk og svensk, selvom vi er danske statsborgere og mange Svenskere bor og arbejder i Danmark. Det har der altid gjort.

September 15, 2015

Svinsk behandlimg

Efter at min ven i fire år har betalt alt for meget, (1800 kvartal) for sin almindelige tv pakke og alle betalinger er faldet til tiden, kommer han hjem fra ferie og opdager at han har glemt yousee inden han tog afsted.
Han betaler omgående, den 28 i måneden og går så ud fra at det er ok da han ikke har modtaget rykkere eller lign. 14 dage senere er der intet signal på hans tv. Han kontakter yousee som efter 30 min ventetid kan fortælle ham, at lukningen er pga den sene betaling ???? Han har jo betalt 14 dage inden de lukker. Desuden er der en straf på 10 dage uden tv og som trækkes i næste periode plus et åbnings gebyr på 600 kr.
Som selvstændig erhvervs drivende sidder jeg og spekulerer på hvor mange kunder jeg havde tilbage hvis jeg behandlede dem tilsvarende.
Monopolet er forbi og min ven er nu igang med alternative løsninger via boxe fra internet med tv osv. han havde aldrig tænkt alternativt hvis ikke you see havde behandlet ham sådan. De kan tage deres wauw box og aflevere den hos smadremanden i zikus Nemo som han siger :-)

for dumt you see. man skal aldrig bide i den hånd der fodrer en.

August 28, 2015

kvalmende...

Hvis ikke yousee havde en fuldkommen dominerende position på kabel-internet som de kunne bundle deres patetiske services med, så ville de ikke have en chance. Hvilke selskaber i den "virkelige" verden slipper afsted med "og så skal du forresten lige installere et stykke software og en ny niche-browser for at kunne se den film du allerede har betalt for.

verimatrix har ikke virket i umindelige tider på ie og chrome - men det har ikke forhindret yousee i at tage imod betaling for noget de ved de ikke kan levere.

August 26, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Rystende ringe service ...

Hej Trustpilots læsere ..
For over 1 måned siden fik jeg en anmeldelse om at jeg var registeret i RKI, hvilket er en rystende oplevelse for én som altid betaler sine regninger til tiden .. her følger så en klage sendt til YouSee for knap 1 måned siden .. gæt om jeg har hørt noget endnu fra YouSee ....

Hej YouSee,

Som trofast kunde hos Jer i rigtige mange år er jeg rystet over Jeres behandling af mig i nedenstående sag.

Kort fortalt finder jeg en RKI anmeldelse af mig i min postkasse i lørdags med besked om at YouSee har anmeldt mig med et skyldigt beløb på kr. 386,70.
Mandag formiddag kontakter jeg YouSee og oplyser mit kundenr. 621875xxx og får beskeden "du skylder da ikke noget, jeg kan ikke se på hverken dette kundenummer eller andre at du skylder os noget, men en vis Søren Steffensen ??? er vist registreret i RKI - det er da ikke dig vel ??" -

Jeg ringer herefter til Advis og får oplyst beløbet størrelse og kundenr. 614625xxx og tager herefter igen kontakt til YouSee ..
Herefter får jeg besked på at jeg skylder for en kortaflæser fra februar med adressen Kelleris Høj 22 i Espergærde .. jeg fraflyttede den adresse i 2012 ! .. jeg informerer om at jeg ingen kortaflæser har modtaget og beskeden er blot "jeg kan fjerne sagsomkostningerne, men kortaflæseren skal du betale ..." hvorefter jeg forsøger at få ud af den pågældende medarbejder hvordan jeg kan lande i RKI uden nogen fakturaer, rykkere eller andet fra YouSee ... beskeden er blot " du skal jo selv huske at fortælle om adresseændring til os så derfor er det din egen skyld ..." - hvordan kan jeg gøre det når jeg allerede har kundenummer hos Jer og betaler regninger til tiden og ikke aner I også har registeret mig på andre kundenumre og ikke modtager rykkere ???

Jeg er tæt på at afslutte samtale med medarbejderen (Tobias), men spørger igen hvordan det kan være jeg skal betale for en kortaflæser jeg ikke har modtaget ?? - beskeden retur " .. jeg kan via track and trace se at du har modtaget den i februar så den skal du betale for ..." ... herefter kommer jeg selv i tanke om, hvorfor kortaflæseren er sendt til mig, men den blev sendt retur omgående da I havde informeret mig forkert omkring Jeres "bland-selv" løsning med TV kanaler ...

Da jeg så flere gange sagde til Tobias at kortaflæseren aldrig var modtaget tjekkede han efter igen og så kom der pludselig en ny melding ..."ja det kan jeg da godt se nu, den har du jo returneret .. jamen så skylder du os jo ikke noget ..."

Kort konklusion ..

- I har registreret mig i RKI UDEN først at sende mig faktura, rykkere eller anmeldelse til RKI på varer jeg aldrig har modtaget og som er sendt retur - ganske tankevækkende og rystende !

Jeg mener en skriftlig undskyldning fra YouSee er på sin plads og gerne med kompensation for en periode, så jeg ikke føler mig totalt til grin.

Jeg har aldrig tidligere været registeret i RKI og betaler altid mine regninger til tiden, og når jeg efterfølgende selv skal undersøge og insistere på jeg ikke skylder noget bliver denne mail til en af de slemme.

Søren Kroer

July 12, 2015

Tv yousee

Man skal virkelig være tålmodig, når man tale med yousee kundeservice. Ingen ved noget om noget som helst.
Jeg har ventet en uge over den dato jeg fik for, at de skulle åbne for min tv pakke.
Så mangler de nøgler, sidst skulle jeg selv frembringe en nøgle til det rum, hvor de skal åbne for signalet.
Så jeg kan ikke anbefale yousee.

June 30, 2015

Web TV og Crome

Yousee vil åbenbart ikke gøre noget for at Web TV kommer til at virke på verdens mest brugte browser - Google Crome - man får bare at vide det at det er større problem og at det tager tid - man kan ikke sige hvornår det kommer til at virke - nu har det ikke virket i flere måneder...
I supporten fik jeg en ubehagelig mandsperson i tale - kunne ikke sige noget som helst om problemet - får bar at vide man kan bruge en anden browser...
Jeg kan ikke anbefale Yousee Support og Yousee Web TV

June 17, 2015

Same same all the Way

0 stjerner, men personalet når man ringer gør at de får 1. Det er meget det samme der kører hver dag, ingen nye episoder af noget:( meget dyrt at have, for ensformede tv:(

May 20, 2015

webtv er det værste ....

samme problem hele tiden. Internet explorer holder op med at svare, chrome loader for evigt selv efter installation af det fantastiske verimatrix, der er påkrævet for at kunne se TV.......... frisk installation af windows 7 og 8 løser heller ikke problemet. Håber de fikser det snart ellers er jeg hoppet på fiber-bølgen i Støvring. Kan absolut ikke anbefales.

February 24, 2015

Service

Ekspeditionstid er alt for lang. 3-4 uger på mailhenvendelser og meget lang ventetid i telefon. " Vi får for tiden mange kundehenvendelser...." er undskyldningen. Dette har snart varet i 2 mdr. Ansæt nogle flere medarbejdere.

Det er ikke godt nok Yousee. I har en
monopollignende stilling på markedet, så hvad gør de stakkels forbrugere?

February 10, 2015

Overser skriftlig tilmelding

1. februar skulle jeg overgå til en anden fordeling af betaling, grundpakken skal indgå i min husleje - og jeg skal selv bestille og betale for fuldpakken.
I et svarbrev med frist 22. december 2014 sender jeg mit ønske , men alligevel bliver jeg 2. februar koblet af, og tilkoblet grundpakken.
Ved henvendelse til Yousee bliver jeg genoprettet - men ingen service i retning af hurtig betjening - 10 arbejdsdage fra dato - altså samme procedure som den nye kunde - ingen goodwill overhovedet.

February 4, 2015

Yousee Web Tv - virker ikke med Linux/Ubuntu

Efter Yousees opdatering af TV-play i efteråret 2014 virker den ikke for pc'ere med Linux.

Yousee oplyser at de ikke er informeret om, hvornår det kommer til at virke på den platform.

Lav karakter for tilsyneladende at være ligeglad med brugere med Linux.

January 30, 2015

Ingen service

Har lejet en Yousee boks, og har ikke andet end bøvl med den og hver dag må man ringe ind til ja hold fast teknisk support ( de kan bare aldrig løse problemerne) så man må vente nu til mandag for at få hjælp!! Det sjover er så man ved godt der er problemer med deres fjernbetjeninger og når man spørg om de har tænkt at udbedre denne dårlige fjernbetjening, så er svaret det tror jeg ikke. Man kan bestemt ikke klage over deres service for der er ingen!! Så hold jer langt væk jer der er så heldige ikke at være tvunget via boligselskaber til at ha dette skod firma, fup og svindel!!

January 16, 2015

Take a closer look