YouSee Web TV

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

YouseePlay/tv.yousee er virkelig kommet godt fra nogle ærgerlige år med en vanvittig dårlig tjeneste til den højeste pris på markedet. Nu virker det hele som det skal - intet hakker og det virker i al... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har manglet tv i 14 dage nu, yousee kundeservice har flere gange lovet at finde en løsning, samt give besked. De siger nu jeg skal betale yderligere 600 kr. hvis alle tv skal kunne se de 20 tillægskan... See more

Rated 1 out of 5 stars

Aftaler ikke en aftale når det gælder you see. Dermed alverdens bavl med skyhøje regninger, og automatisk generede mail i bred bred skala. Ucharmerende, uanstændigt, uforskammet, bondefanger adfærd... See more

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har vi været ude for sådan et amatør firma og kunde bliver vi ALDRIG igen... Siden vi blev kunder har der været problemer med betalinger som var tilmeldt PBS fra jeres side men aldrig tru... See more

1. Telecommunications Service Provider
  2. Movie Streaming Service

About YouSee Web TV

Information provided by various external sources

Har du spørgsmål eller ønsker en generel vejledning til et af dine produkter, vil vi gerne hjælpe dig med at løse problemet.

Ring til os på telefon 70 70 40 40

Indlæs dine kanaler digitalt

Hvis du mangler en kanal, og du har den
tv-pakke, kanalen tilhører, skal du indlæse dine kanaler igen. Du får den bedste billedkvalitet, hvis du indlæser kanalerne digitalt.

Kundeservice har åbent hverdage
kl. 8 - 18.30

I weekenden og på helligdage holder Kundeservice lukket.

Har du problemer med dine YouSee produkter, skal du ringe til YouSee's Support på 70 70 40 40

Supports åbningstider i hverdage er
kl. 8 – 20

I weekender og på helligdage
kl. 10 – 20

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

HakkeTV

Helt elendigt webTV, -faktisk ubrugeligt! Og så prøver YouSee at slå sig på at være hele danmarks underholdnings-portal, -Ja go'dag Mand Økseskaft...

March 30, 2016

Dårlig support

Vi er skiftet fra Waoo (pga. Waoo stoppede med tv-dækning) Fra første dag har kvaliteten af billededet været ringe, billedet fryser, og kvaliteten skifter fra rimelig til meget dårlig, vel hver 10 min.

Jeg har kontaktet deres hotline flere gange, ingen af de medarbejdere jeg har talt med kunne hjælpe mig, de bliver ved med at tale om antennekabel, ingen forstår at Waoo er en netbaseret løsning.

Jeg fik skriftlig kontakt via hjemmesiden, forklarede problemet, de lovede at vende tilbage. Efter 3 dage kom der svar: sæt antennekablet i og genindlæs programmerne 😖 De forstår ikke at vi ikke har tv via antenne kabel, men fra nettet via en boks.
Jeg har opgivet, vi finder en ny udbyder, hvis ikke det er løst inden månedens udgang.

Utroligt at Yousee overtager en masse kunder fra Waoo, uden at sætte sig ind i hvordan teknikken er hos kunderne.

March 18, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Philips LCD fjernsyn med mpeg4 tuner dømt dødt efter Yousee's seneste nedbrud (ud af mange)

Min mor på 60år+ ringede og ringede efter hun kom hjem mener det var den 2/3-2016 da stort set alle hendes kanaler var væk igen efter sidste gang i rykkede rundt på dem og jeg personligt havde sat dem ind igen.
Jeg tjekkede så op på drift status i Brønshøj på adressen og så der var 3 forskellige meldinger bla. At DR 1 og DR 2 ikke kunne modtages, fejlen stod til at være ordnet inden den 3/3-2016 kl. 16 men efter flere søgninger på fjernsynet som ellers skulle have fundet 1000+ kanaler manglede stadig ca. 80% af kanalerne så jeg bad hende fejl melde det telefonisk.
Men fik afvide fejlen nu skyldtes at et kabel var gravet over!
Så næste dag da de stadig ikke kom frem efter endnu en søgning (både på omrødekode 100 samt 120) stadig ingen kanaler så igen til telefonen og fik afvide der ville blive sendt en teknikker ud.
Skal lige siges at alle kanalerne virkede fint inden yousee havde nedbrud igen igen, og vi havde prøvede at sætte en HD kabel på med guld belagt stik og ekstra skærmning til 600kr kablet også "yousee ready"
Teknikkeren kom og startede med at sige det var vores kabler og viste så pakningerne hvor det stod yousee ready, han åbnede stikkene men kun for at konstatere at de var rigtig nok sat sammen og samlede dem igen, så satte han en skærm indbyggede i en taske som ham havde med og det kunne han godt se DR 1 samt DR 2 etc. Og mente så det måtte være fjernsynet som nok kun havde mpeg2 tuner så slog model nummeret på bagsiden op og viste denne model har mpeg4 tuner men det endte ud i at han ville lave en regning for kanal søgning på 480kr som de havde kampagne på for tiden! Sjovt nok!
Men hvordan kan et ca. 3 år gammelt fjernsyn virke upåklageligt ind til yousee få et nedbrud over 2 dage og bagefter være gået i stykker fatter det simpelhen ikke men de er jo ikke til at hukke eller stikke

March 17, 2016
Rated 1 out of 5 stars

fejl på yousee web tv´igen!

næsten hver gang jeg skal bruge web tv så er der problemer med det! Enten bruger programmer utrolig lang tids tænken uden at der sker noget, eller også kommer programmet op og siger " kan ikke finde ViewRight plugin" Selvom det virkede i sidste uge!

Jeg skifter browser og så virker det for denne gang ... fint nok men næste gang jeg skal bruge det så kommer problemet med "kan ikke finde ViewRight plugin... jeg installere det "igen" selvom den siger at jeg allerede har den nyeste version! Så prøver jeg at genåbne web tv men sjovt nok står der igen "kan ikke finde viewrigh plugin"!

Så fik jeg nu endnu engang en ny fejl! jeg fik den til at virke i 15min efter en 3. geninstallation, men så kom en ny fejl
"der opstod en fejl i plugin´et verimaxtrix view right!!!
hold da **** det er irriterende!

Så nu dagen efter ... en ny fejl !!! Når jeg skal se "kurs mod fjerne kyster" står der - kan kun ses på you see bredbånd!!! Hvad! jeg har jo yousee bredbånd!!

hvilken fejl kommer der mon imorgen???

Ret ofte når jeg har misset et program så sætter jeg lid til at jeg har yousee web tv, men er blevet skuffet 4-5 gange nu på kort tid!!! Håber i snart får styr på det!

Mvh. Morten!

March 8, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Utroværdig og rod i egne data om kunder

Haft teknikker besøg i dec jan iforb med et nyt tv som havde støj/pixel fejl på alle kanaler. Teknikker mente det var tv og sender efterflg regning. Det er nu ok og den betales også. Det viste sig at det ikke var tv og samme teknikker kom endnu en gang. Her finder han så fejlen og denne rettes. Får så efterflg en ny regning trods en medarbejder har fortalt jeg ikke skal betale. Nu fastholder de pludselig at den skal betales.
De skriver at en teknikker har været på besøg på et helt andet tidspunkt.
Føj det stinker

March 7, 2016

Tekniker besøg

Det er helt vildt ...te service man får jeg havde bestilt den stor Pakke kanaler og får så efter en måned ændret den til den lille pakke ... Jeg sidder så og ser tv og pludseligt ryger forbindelsen og jeg kan så regne ud at tekniker er forbi tjekker så post kassen og der ligger nemlig en seddel ... Jeg går så op og søger kanaler igen men ikke noget at komme efter jeg kontakter så jer flere gang og får så af vide at Teknikern ville kunne komme inden 16:00 men det gør han ikke jeg ringer så igen næste morgen så får jeg af vide at der slet ikke har været oprettet en sag om det .. I har virkelig ikke styr på tingene ... Jeg får så af vide af kundeservice at de kan få En teknikere 2 dage senere men det er på deres regning ... Jeg spørger så om det ikk kan blive Idag men næ nej der er ikke tid jeg ber så om at blive sendt videre til opsigelse afdeling kommer her i snak med en af jeres kollegaer og han tilbyder mig 2 gratis mdr og et gratis service besøg som han garantere er gratis service manden kommer og vi får lavet tingene iorden og nu her Idag ligger jeg så med en regning på 1227 kr for et service besøg helt ærligt det er simpelthen ikke iorden ....
Jeg ringer så ind og får snakket med jer endnu engang og får oprettet en klage præcis 2 min efter jeg har lagt på er der kommet en afgørelse at det er min skyld. undskyld mig men har i enligt kigget på sagen eller påpræcis 2 min har i ku vurdere at det er min skyld .... Så ringer jeg igen og får oprettet en ny klage præcis det samme igen når ikke og lægge på og jeg har modtaget afgørelsen og det er min skyld ....
I er så langt ude og et virkeligt amatør firma i snyder jeres kunder hvad fanden Skal jeg stille op med jer det kraft i helvede noget ...t i lover på kryds og tværs men får så noget helt andet af vide ... Og i kan self pludseligt ikke se hvem jeg snakkede med den dag mærkeligt siger jeg bare og i fortæller bare det samme alle sammen forstår ikk hvorfor i har et kundeservice jeg burde nærmest tage time løn for alt den tid jeg har brugt på at snakke med jer over tlf .... Og min tid på at skriv den her besked .....
0 stjerne fra mig

February 26, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Fungerer fint

Jeg har haft Yousee TV i rigtig mange år og har aldrig tænkt på at skifte til en andet selskab, da det fungerer fint og jeg altid har været tilfreds. Kundeservice er god, og der er mange gode "tillægs-produkter" som musik, film o. s. v. man kan vælge og en god online-side, hvor man kan se sine oplysninger og valgmuligheder. Jeg vil helt sikkert anbefale Yousee.

February 22, 2016

Al for ringe!

Et godt råd til alle: Aldrig vælg Yousee, hvis du kan blive fri. Vi har nu i næsten en måned bøvlet med deres produkt, utallige opringninger er foretaget til deres kundeservice og hver gang har vi gået noget forskelligt at vide. Deres eneste løsning har flere gange været at sende en tekniker - som ville koste mellem 500-1000 kr.

Vi har forsøgt med deres bland-selv pakke, som blev fremhævet i deres salgsmateriale til vores boligforening. Kanalerne kunne ikke vises, og vi har ringet et utal af gange til deres kundeservice, som ikke har kunne hjælpe os. Vi ringer til sidst til producenten af vores tv, som i deres startmenu har en valgmulighed, der hedder "Yousee-kunde" - det viser lidt det omfattende problem! De kunne så fortælle os fejlen - heriblandt at Yousee's kort ikke fungerer til det fjernsyn! Det kunne jo have været rart at blive gjort opmærksom på enten ved valg af Yousee eller bestilling af kortet til bland-selv pakken!

Vi ringer så i dag til Yousee for at fortælle dem, at kortet ikke fungerer til vores fjernsyn og vi derfor skifter over til fuldpakken. Det kræver så åbenbart, at der kommer en tekniker og tænder for signalet! Hvis vi er heldige, og der er en tekniker i nærheden, kan det ske inden for et par dage, men ellers må vi vente til 7. marts! Vi kan dog også vælge at betale 1000 kr. for at teknikeren kommer ud hurtigst muligt.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse: Dyrt produkt (som ikke virker) og dyre ekstraløsninger samt dårlig og mangelfuld vejledning!

February 22, 2016

Teknik og regning !

Efter 2 besøg af YouSee´s tekniker, til en samlet pris på kr. 1634,-, måtte jeg selv kontakte- og betale for en anden tekniker for at få mine TV til at fungere. Der var INGEN mulighed for reduktion i YouSee´s fremsendte regning. Jeg havde bedre og billigere TV FØR YouSee kom på "banen".
Jeg er mildest talt IKKE imponeret af YouSee.

February 20, 2016

Fungerer utroligt dårlig

Meget ustabilt og de sidste par dage har filmafspilning slet ikke fungeret. Det er simpelthen for dårligt.

Jeg vil gerne skrive under på at jeg oplever de samme problemer som Rasmus Christensen:
".... forstået på den måde, at hver film jeg ser film, så springer den 10-15 min. frem i handlingen op til 7-9 gange i løbet af en afspilning. Så er jeg nødt til at prøve at finde tilbage til hvor filmen sprang i handlingen og det giver en irriterende filmoplevelse. Især når jeg giver 49 kr. for at se en film af nyere dato, hvor den så hakker og springer i handlingen - og det er lige meget om jeg bruger Firefox eller Safari som browser eller skifter computer…"

Jeg har også haft samme oplevelse med YouSee's kundeservice - utrolig ringe! Og som han skriver:
"Trist og sørgeligt….Netflex, DR-TV, TV2-Play, Viaplay kan…..hvorfor kan i ikke? "

February 11, 2016

ekstra kanal

Kl 16:30 forsøgte jeg at få en ekstra kanal til i aften, hvilket ikke kunne lade sig gøre, da der nu går op til 24 timer før kanalen er til rådighed. Sidst fik jeg at vede, at der gik 20 mn, hvilket passede. Der er åbenbart blevet ringere service. Telia kan under 20 mn ændre bredbånd, abonnement mm på under 20 mn. Virkelig dårlig service med 24 timer!!!

January 22, 2016

Bland selv kanaler

Bland Selv Kanaler - 10 ekstra Kanaler på "bare 45 minutter" - Lyder besnærende ikk :)

Men desværre gik det som følgende:

D. 27 december 2015 bestiller jeg ekstra kanaler, for at skabe ekstra hygge over ferien.
På Yousees' hjemmeside, fremgår det at kanalerne vil fungere indenfor 45 minutter, men intet sker - desværre.
D. 28 kontakter jeg deres tekniske support, som forslår at jeg kan få et nyt tv kort, men de kan intet andet stille op.

For at det skal gå hurtigt, tager jeg direkte ned i en Yousee butik, hvor jeg bliver mødt af ligegyldighed (forøvrigt TDC Østerbrogade 2100)
De vil ikke hjælpe!!

Jeg ringer igen til TDC, denne gang til kundeservice som lover en hasteekspedition af kortet, og jeg vil modtage det senest d. 30 dec.

Jeg venter og venter, men kortet kommer stadig ikke!

Jeg ringer igen d. 7 januar og bliver igen lovet kortet!

I dag er det d. 10. januar, kortet er stadig ikke kommet!?

Jeg fatter ikke, at det skulle være = kundeservice? - desværre er man tvangsindlagt til Yousee, hvis man gerne vil se TV 3 samt benytte kabel TV. Helt tosset.

Jeg har mistet håbet om, at TDC faktisk vil sælge mig ekstra kanaler!!

JEG MENER, AT KORREKT KUNDESERVICE ER ENORMT VIGTIGT - Dårlig kundeservice vil blot føre til afgang af adskillige frustreret kunder, på længere sigt.

January 10, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Nye Programkort der eliminerer tab af rettigheder!, forklaring udbedes.Herunder også om fortrydelsesretten!

Forløber:
"Når du handler med YouSee via Telefonen eller Internettet, kan du fortryde din bestilling inden for 14 dag, enten ved at ringe til os, eller udfylde en onlineblanket"

Denne beskeder er den første du får fra YouSee, når du lige fra regner de 5 min. du har spillet klaver på din mobil!

Jeg hører til denne kundegruppe der har opsagt pakkeabonnementet hosYouSee og i stedet har valgt at udvide basispakken med ekstrakanaler.
Jeg har en del ekstrakanaler og har desværre haft en masse problemer med manglende rettigheder til mine to ekstra kort og er samtidig den type der gerne ser mine problemer og ændringer rettet via telefonopkald.

Jeg mister ind i mellem mistet tålmodigheden ang. problemerne, der kræver at jeg skal ringe og vente på at få kontakt med en tekniker der kan gen-initialisere rettighederne på mine kort. Dette har igen medført at jeg har opsagt de kanaler der har givet mig fleste problemer.

Dette gentog sig så igen, medio december 2015, hvor jeg lige havde fået teknikerne fra YouSee til at gensende rettighederne til mine 3 kort.

Den 30 december genbestiller jeg en kanal jeg har haft tidligere for en 5-7 måneder siden, i håb om at fejlen var blevet rettet, da det blev stillet mig i udsigt ved opsigelsen.

Desværre gik der kun få dage før jeg måtte have fat i supporten og da min tålmodighed nu var opbrugt gjorde jeg krav på fortrydelsensretten da det var inden for 14 dage .

Stor var min forbavselse da svaret jeg fik var at min fortrydelsesret var opbrugt ?? Jo, fortrydelsesretten gjalt kun første gang jeg handlede med YouSee, så den var åbenbart opbrugt

for flere år siden !!! Dette kunne jeg ikke rigtigt forstå og havde aldrig stødt ind i dette før.

Tænk nu hvis alle forhandlere fandt ud af dette, sikken en storm det ville give blandt kunderne, og jeg kan slet ikke forstå det når den omtalte kanal var opgjort og ikke længere burde figurerede under mit kunde nummer (Skal lige have fat i datatilsynet / forbrug.dk, for at høre om hvad er gældende for opbevaring af data)

Eftersom jeg fastholdt mit krav og kunne give nogle sammenlignelige eksempler, blev det da også som jeg ønskede.

Derefter mente supporteren / sælgerne at det da måtte være anstrengende for mig at skulle ringe til dem, og gav mig et tilbud på en sæt selv sammen pakke til en god pris. Tilbuddet var rigtigt godt og jeg havde selvfølgelig skiftet, havde det ikke lige været for de problemer med kort-rettighederne jeg oplever gang på gang.

Her var så overraskelse nummer to, for teknikeren forsikrede mig om at der sammen med pakken fulgte helt nye kort, der garanterede at mine kort aldrig mistede sine rettigheder og dermed ville mine tidligere problemer ikke længere ville være eksisterende.

Nu var det så heldig, at jeg selv er teknisk uddannet og spurgte derfor ind til hvilken teknologi de nye kort byggede på, da min tekniske snilde nok ikke var så god som jeg selv troede, og var interesseret i produktet da det jo stadig skulle føres frem til bopælen via de samme kabler, og både id, frekvens og streamid, PID's & QAM ville være uændret, så
havde YouSee udviklet en ny teknologi der ville garantere mig konstant signal var produktet lige noget for mig.

Desværre var teknikeren ikke i en position hvor dette kunne udredes. Men måske kan YouSee her igennem opklare / supplere min manglende viden, for skal jeg være ærlig, så sad jeg tilbage med en fornemmelse af at tilbuddet kom af at YouSee var irriteret over mine opringninger? Men fejlen stammer jo fra YouSee!!.

For god ordens skyld skal jeg oplyse at jeg bruger kraftigt godkendt antennekabel og at alle tilslutninger er påsat metalstik, i henhold til anbefalingerne fra YouSee.
Med Venlig Hilsen
KundeNR - 617499XX6 - Kim Sørensen

January 6, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Omlægning af TV-kanaler nu kan vi ikke se DR1 og DR2 mere. Yousee melder at det er vores TV der defekt. sjovt nok skete det med omlægningen af kanalerne!

Vi har i en længere årrække været glade for at modtage tv-signal fra Yousee. På et tidspunkt vælger boligforeningen at skifte til ComX, hvilket gøres gnidningsfrit. Vi er stadig meget tilfredse med vores daglige signal, det fungere fint. ComX bliver efterfølgende opkøbt af Yousee, det medføre at vi på sigt skal tilbage til Yosee´s signaler. Det regner vi ikke for at være et problem, men det er nu at vores problemer starter!
Efter omlægningen kan vi nemmelig ikke modtage DR1 og DR2 mere. Vi kan godt fremsøge kanalerne, men de er ikke tilgængelige for os at se. Vi søger adskillige gange på vores TV, men vi får hver gang de samme kanaler frem, men ingen DR1 og DR2. Vi ringer ind til Yousee, hvor de fortæller os at det måske hjælper at skifte landekode til Sverige eller Finland. Vi søger igen men vi får det samme udfald. Vi ringer igen til Yousee og de vil sende en teknikker. Det bliver også oplyst at hvis der er noget galt med vores installation, så skal vi betale for teknikker besøget. Teknikkeren kommer på besøg, en meget ikke servicemindet person, der påstår at der er perfekt signal men det er vores antennekabel der er defekt. Jeg finder et andet kabel som han godkender og siger at det er i orden at bruge. Det bliver forbundet mellem signalbox og TV. Ny søgning giver samme udfald. Teknikkeren melder nu ud at vores TV er defekt og ikke kan modtage det signal de udsender. Det finder jeg meget mærkeligt, da det har virket perfekt på deres net indtil omlægningen og vi iøvrigt fint kan modtage signalerne fra DR3, DRK, DRramesjang og DRUltra, samt alle de andre HD kanaler.
Vi vælger at skrive til Yousee at vi ønsker at opsige vores aftale med dem. Nu ringer de til os og fortæller at det er en fejl hos dem og at den vil blive rettet de kommende dage. Derudover vil de sende et antennekabel kvit og frit. Vi takker ja til at få et nyt kabel, for så er vi helt sikker på, at kablet er et "godkendt" yousee kabel. efter et stykke tid er der ikke kommet noget kabel, men en regning på teknikker besøg. Vi mailer for at høre om de har afsendt et kabel til os og et par dage efter modtager vi et kabel. Det har jeg nu monteret. Vi kan stadig ikke modtage DR1 og DR2. Vi holder fast i at vi opsiger aftalen med yousee. De kanaler vi ønsker at se kan ses kvit og frit på nettet og resten kan der købes adgang til billigere end hvad det koster at få signal fra Yousee.
At yousee er en virksomhed som har en stor del af markedet er der ingen tvivl om, når man kan have en så arrogant holdning over for de kunder der oplever den behandling. Yousee har levet godt af vores tv behov i mange år men nu er det slut, når det ikke muligt at få nogle af de mest basale kanaler. Det er gået op for mig, at Yousee ikke har interesse i at pleje en lille kunde men går efter de store kunder mv.

December 20, 2015

Historisk lav score…

Jeg har altid haft indtrykket af, at advokater, brugtvognsforhandlere, ejendomsmæglere og forsikringsselskaber var bundskraberne hos danskerne, når vi taler om dårligt renommé, ry og rygte…men så søger jeg på YouSee (for at se om jeg var den eneste med dårligt indtryk af mastodonten) og ser, at YouSee Web TV har næsten 79% 1-stjernede anmeldelser og kun 5% 5-stjernede anmeldelser…det er foruroligende.

Både på tablet (iPad) og på computer (Mac) oplever jeg ekstremt ustabilt TV-kiggeri med udfald, pixelering, problematisk log-in m.m., men værst har været de sidste 2-3 måneders udfordringer med YouSee Bio, hvor jeg betaler 99 kr. om måneden for at have adgang til x-antal film og serier via abonnementet og adgang til lejefilm (fra 49 kr. og nedefter).

Siden oktober har jeg ikke kunne se en hel film - uden afbrydelser - forstået på den måde, at hver film jeg ser film, så springer den 10-15 min. frem i handlingen op til 7-9 gange i løbet af en afspilning. Så er jeg nødt til at prøve at finde tilbage til hvor filmen sprang i handlingen og det giver en irriterende filmoplevelse. Især når jeg giver 49 kr. for at se en film af nyere dato, hvor den så hakker og springer i handlingen - og det er lige meget om jeg bruger Firefox eller Safari som browser eller skifter computer…

Det meldte jeg til YouSee’s kundeservice i oktober, hvor der siden har været en ubrudt “tråd” med ping-pong mellem mig og deres kundeservice, hvor flere personerne har været indeover med mange af de samme spørgsmål og løfter om, at NU er sagen sendt til deres specialist-afdeling. Jeg har afgivet mine log-in oplysninger, så de har kunne genskabe min profil, men der sker intet. Jeg har kontinuerligt rykket for svar og løsning, men nu virker det som om YouSee har opgivet mig og min sag…hvorfor ved jeg ikke. Men jeg har ikke lyst til at betale 99 kr. om måneden for et 2. rangs produkt og en kundeservice, som ikke kan give svar og løse problemer.

Trist og sørgeligt….Netflex, DR-TV, TV2-Play, Viaplay kan…..hvorfor kan i ikke?

December 10, 2015

Håbløst ringe.

Vi har desværre yousee i den ejendom vi bor. Vi bestilte grundpakken og så tv i nogle dage pludselig lukker de for tv signalet til 84 beboere uden varsel. Jeg ringede til dem mange gange og hver gang taler jeg med en sød og hjælpsom medarbejder og forklare dem problemet men intet sker. Lige nu har vi ikke haft tv signal i 5 dage og ved ikke hvornår de åbner det og andre i ejendommen har haft lign problemer.
Jeg har ALDRIG oplevet et firma med så ringe service. Den ene ved ikke hvad den anden laver så jeg skal bare finde et andet selvskab. Lige meget hvad, bare IKKE yousee.

November 30, 2015

TV Kaos A/S

Som mangeårig kunde hos YouSee, meddelte jeg glædeligt den ny adresse. Efter 1 måned med fuld dækning/tv-pakke, dumper en seddel ind i postkassen om, at en tekniker har været forbi for at nedjustere den fulde pakke til Grundpakken. Dette har jeg ikke bestilt (jeg har bestilt Fuldpakken), og jeg ringer straks ind og forklarer en medarbejder problemet. Bliver hurtig hjulpet, og lovet, at der inden for 3 dage kommer en tekniker på besøg igen for denne gang at opgradere til den bestilte Fuldpakke. 3 dage samt en måned gratis abonnement med en beklagelse af fejlen. Vi er bortrejst nogle dage, og efter 5 dage, hvor vi kommer hjem i går, har vi endnu ikke nogen Fuldpakke, og der er intet sket! Jeg ringer med det samme i går, men den pågældende medarbejder kan kun se, at der ikke er bestilt hurtig levering, men ellers ikke, at jeg har ringet eller hvad der er blevet aftalt/lovet. Dog bliver jeg lovet, at vi får et opkald i dag, hvor YouSee vil informere om, hvad der nu skal ske. I dag får vi ikke det ønskede opkald, og der kommer heller ikke nogen tekniker (det var ønsketænkning), og da jeg ringer ind for lidt siden, kan medarbejderen slet ikke hjælpe, fordi han hverken kan se, jeg tidligere har ringet, hvad der er aftalt, og hvad der skal ske. Den adgang til systemerne har han ikke!!!! Hvorfor har YouSee en teknisk afdeling med telefontid om aftenen, der BURDE kunne besvare spørgsmål og hjælpe kunderne. jeg får af vide, at jeg kan ringe tilbage i morgen indenfor den normale åbningstid, hvor Kundeservice gerne skulle kunne løse problemet efter 3 forsøg. Hvorfor får jeg ikke besked om dette den første eller anden gang, jeg ringer ind, og gad vide, om YouSee har tænkt sig at give mig yderligere kompensation efter sådan en behandling. Bliver nok ikke i morgen jeg skal se Barcelona vs Roma i CL. SÅ FIKS DET DOG!!!

November 23, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling

Jeg har bestilt en Bland Selv TV pakke og efter 3 uger som jeg kunne ikke får den til at virke, jeg har snakket med 10 personer og ingen sagt jeg kunne ikke, så fik jeg et opkald fra en teknisk person som skulle have komme og besøge mig som sagt jeg kunne ikke få bland tv i Ishøj (efter 3 uger). Jeg har ringet til Yousee og fortalt dem, men de stadig sagt det er ikke muligt og jeg skal skifte fjersynet (en led Samsung) fordi jeg ikke kunne sæt Network id på deres box!!! Og hang op telefonen...til sidst jeg har fundet ene som har opsagt mit abonnement....men nu det er den eneste muligheder, men tænker på fremtid....når der kommer et andet selskab jeg vil skifte uden at blinke

November 10, 2015

Take a closer look