YouseePlay/tv.yousee er virkelig kommet godt fra nogle ærgerlige år med en vanvittig dårlig tjeneste til den højeste pris på markedet. Nu virker det hele som det skal - intet hakker og det virker i al... See more
YouSee Web TV
See what reviewers are saying
Har manglet tv i 14 dage nu, yousee kundeservice har flere gange lovet at finde en løsning, samt give besked. De siger nu jeg skal betale yderligere 600 kr. hvis alle tv skal kunne se de 20 tillægskan... See more
Aftaler ikke en aftale når det gælder you see. Dermed alverdens bavl med skyhøje regninger, og automatisk generede mail i bred bred skala. Ucharmerende, uanstændigt, uforskammet, bondefanger adfærd... See more
Aldrig har vi været ude for sådan et amatør firma og kunde bliver vi ALDRIG igen... Siden vi blev kunder har der været problemer med betalinger som var tilmeldt PBS fra jeres side men aldrig tru... See more
About YouSee Web TV
Information provided by various external sources
Har du spørgsmål eller ønsker en generel vejledning til et af dine produkter, vil vi gerne hjælpe dig med at løse problemet.
Indlæs dine kanaler digitalt
Hvis du mangler en kanal, og du har den
tv-pakke, kanalen tilhører, skal du indlæse dine kanaler igen. Du får den bedste billedkvalitet, hvis du indlæser kanalerne digitalt.
Kundeservice har åbent hverdage
kl. 8 - 18.30
I weekenden og på helligdage holder Kundeservice lukket.
Har du problemer med dine YouSee produkter, skal du ringe til YouSee's Support på 70 70 40 40
Supports åbningstider i hverdage er
kl. 8 – 20
I weekender og på helligdage
kl. 10 – 20
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Denmark
- 70 70 40 40
- dach@tdc.dk
- www.yousee.tv
Total dårlig service, mangelfuldt og et firma som ikke styr på noget som helst
Vi har haft Yousee nu over et år og har kun haft dårlige oplevelser med deres service og produkter.
Jeg har skrevet herinde før om de dårlige oplevelser den gang vi fik yousee som tv/internet udbyder og først efter jeg havde skrevet herinde, fik jeg endelig kontakt med en leder, som hjælp mig med nogle af mine problemer.
Den her gang er det Yousee boksen som der er problemer med.
Vi fik en yousee boks da vi blev kunde hos Yousee, den har aldrig virket ordenligt, det har vi meldt op til flere gange, men vi har fint fået lov til at betale 100 kr om måneden for boksen alligevel.
Hver gang man har ringet og klaget over boksen, sagde kundeservice bare at der en ny lige på trapperne, det tog så lidt over et år før den kom.
Det vil sige vi har betalt for noget gammel møg som ikke virker.
Men nu fik vi endelig den nye bokse her i fredags d. 060516 yeaaah nu skulle det nok blive godt igen.
Men nej de havde bare sendt mig den gamle bokse igen...
Jeg snakkede med deres support og de kunne ikke engang sende mig ny, fordi der står registret hos dem at jeg allerede har en ny boks...
Puha, men bliver godt nok lang håret af yousee.
Så nu står jeg tilbage med 2 gamle bokse, som ikke virker og for stadig lov til at betale. Lucky me.
Tilmed kan jeg også bruge tid på at sende begge bokse tilbage eller smide dem til stor skrald.
Prøv nu lige at hvis lidt service, inden i mister alle jeres kunder.
Og nej jeg gider ikke at være mobil kunde hos jer, som jeg pænt kan fortælle jeres sælger som ringer en gang om måneden, har Telenor og det virker sgu.
Hilsen
Leif.
TV pakke - Har betalt for 9 mdr. inden for 3 mdr.!!
Jeres kvartals opkrævninger tager overhånd - inden for 3 mdr. har jeg betalt 3 kvartalsopkrævninger - dvs. jeg har betalt for 9 mdr.!!
Jeg har prøvet at kontakte jer via telefon samt udfylde en kontakt formular.
Dette uden held, da jeg skal indtaste mit kunde nr. - som jeg kan finde på:
1/ min ordre bekræftelse - som er en trillion år gammel og jeg ikke har mere
2/ på min regning - som jeg ikke modtager da jeg betaler via BS, her finder jeg kun et aftale nr.
3/ eller jeg kan iflg. jeres hjemmeside finde det på "min yousee side" som man ikke har til TV pakker.
Så det eneste jeg har er et aftale nr., som jeres system uheldigvis ikke genkender, det betyder at jeg hverken kan komme igennem til jer via telefon eller mail.
Det er super snedigt af jer, at gøre det besværligt for kunder der har spørgsmål til regninger, for "sjovt" nok skal jeg ikke bruge kunde nr. hvis jeg ønsker at tilkøbe flere produkter til min TV pakke.
Hele denne Trustpilot side oser af dårlig behandling af jeres kunder!!
I gør jer ikke en gang den ulejlighed at besvare opslag her.
På jeres hjemmeside skriver i bl.a. "Danmarks største underholdningsunivers"
Jeg må sige at normalt har jeg god humor, og har let ved at føle mig underholdt, men det her har intet med underholdning at gøre.
I vil gerne have pengene, men derefter så kan vi sejle vores egen sø, det er simpelthen så dårlig stil at I slår PostDanmark med længder!!!
Yousee. En dårlig oplevelse der bare ALDRIG stopper
Igen og Igen skriver og ringer yousee for at få enten solgt noget eller henvise til hvad jeg ellers kan gøre med deres fantastisk produkt. De har så endnu ikke fået det til at virke. Det er håbløst og nu på 9 mdr. Til gengæld sørger de punktligt at sende opkrævninger og husker altid at sætte rykkergebyr på. Det er så svinks at det minder om direkte svindel. Så kære Yousee. Nej jeg skal ikke tilkøbe noget eller have mere af jeres skod ting. Jeg vil bare have det lavet som i startede på for NI MÅNEDER SIDEN. Dertil vil jeg have en refusion fordi pisset har hagger og lakket i billedet. De 5-6 forskellige bokse som jeg har prøvet, de ekstra skærme der har været opsat og den evindelige ringen om nye tiltag og pluskøb. Jeg vil have mine penge tilbage for den tid hvor I IKKE har kunne få det til at virke, det må vel være fair. Jeg vil rigtig gerne betale for produktet når det virker, men ikke før. Lyder det helt skørt ?? Jeg vil have en kompensation for ulejligheden plus min abn. betaling tilbage. Vi har ikke kunne bruge det, ikke kunne optage, ikke haft det lovede produkt. I er mere end velkommen til at skrive til mig. I har både min mail og telefon nr. Men ikke med nye tiltag eller andet p i s der heller ikke virke. Min adr. er langtoften 62, ved Herning. Det er nemt at finde for det må VIRKELIG være lavet nogen anmærkninger på denne sag. Jeg har også teknikernes info der har været her og også de svar som de har givet. SÅ kære Yousee, få l o r t e t lavet, lav en kreditnota og send en kompensation (ikke gratisk film eller andet p i s fra jer) Grav lidt dybt og se hvad i syntes ville være det korrekte.Jeg kan der imod se frem til endnu et tekniker besøg i morgen, jubiiiiiiii :-(
SKODFIRMA
hver gang man ringer får man en ny forklaring.
INGEN absolut ingen ved hvad de laver, hedder eller har med at gøre.
kort virker ikke og der er ingen i hele yousee der ved hvornår det evt. kommer til det, men en regning skal man nok få selvom jeg nu ikke har tænkt mig at betale for noget før det virker 100%, skal nok selv lave modregningen for regne kan de nok heller ikke.
Jeg bestilte vælgselv i marts måned og fik først et kort den 25 april, og så virker skidtet slet ikke så overvejer en ny levenrandør af TV og vil skide på deres opsigelsesvarsel, tager jeg beslutningen bliver fiberkablet bare klippet og så er den potte ude så kan de ikke levere som aftalt er alle aftaler droppet og jeg bestemmer selv det videre forløb
meget dårligt
Det virker barre ikke!! det er dyrt!! og man får ingen hjælp!!l meget dårligt siger jeg barre!! jeg finder mig ikke i det Jeg siger det op og finder på noget andet
kundeservice en by i rusland
når man beder om at blive ringet op fordi man vil spørge om et par ting er man mere interesseret i at sælge noget nyt men man evner åbenbart ikke at holdet det som man lover bestiller den nye boks og vælg selv kanaler den 14/4 man har stadig ikke modtaget den ringer igen for at rykke og de kan ikke finde min bestilling i deres system han opretter det i systemet så det skulle de virke dagen efter den 22/4 virker stadig ikke kan se jeg ikke er den eneste der har problemer med deres manglende service men tror de skider på deres kunder bare de betaler håber de snart vil ansætte en leder der kan få det til at fungerer ville være rart med lidt respons fra yousee med det er vel for meget at forlange
Har ikke noget at udsætte
Fungerer fint og har aldrig haft problemer med dårlig kundeservice - derfor er 5 stjerner vel det eneste passende?!
Uskøndt forløb med Yousee
Jeg er ny bruger hos YouSee og nyindflyttet i lejlighed. Jeg kontakter YouSee da mit fjernsyn ikke har noget signal.Jeg får at vide fra sopport at de godt kan se der ikke er signal og at de vil sende en tekniker. Nu viser det sig efterfølgende at jeg skal betale for teknikeren og YouSee påstår at det er jeg blevet gjort opmærksom på på forhånd, hvad jeg ikke er - Det er bare dårlig stil fra YouSee Teknikeren koster kr 816 - Vildt mange penge for en folkepensionis.
Uhæderlig virksomhed
Vi havde bestilt bredbånd og TV ved yousee. Sælgeren af pakken havde pr. telefon bekræftet at vores husstand kunne modtage signalet. Derudover var det aftalt, at udstyret skulle opsættes og testes inden teknikeren forlod vores hus.
En fredag morgen dukkede så en tekniker op, uden vi var blevet adviseret om dette besøg. Han skulle åbne for signalet og trække et kabel fra vejen og ind i huset. Til vores store overraskelse fortalte han os, at vi ikke kunne modtage signal, og selv skulle sørge for nedgravning. Endvidere havde han ikke noget med installering af model/router at gøre; det udstyr ville vi for tilsendt og skulle selv sørge for installering.
Jeg har nu ringet til yousee, og efter at have siddet i telefonkø talt med Louise Hjort ved "kundeservice". Hun kunne fortælle mig, at det var en fejl af yousee; der var ikke nogen forbindelse til vort hus, derfor skulle kablet graves ned.
Det kunne de godt gøre, men det ville så koste 450,- kr./meter, i alt ca. 3.500 kr. Det var dog ikke en udgift de ville afholde, skønt fejlen var deres og aftalen indeholdt tilslutning. Jeg bad om at blive stillet videre til hendes "leder" men det var ikke muligt jvnf. deres retningslinjer.
Men de kunne da opsige abonnementet, hvilket jo gav god mening, eftersom de jo ikke evnede at overholde aftalen om installation.
Konklusionen må være, at skønt man laver en aftale om installation og denne er indeholdt i det fremsendte tilbud, så ønsker yousee ikke at overholde en sådan aftale, såfremt det koster dem penge.
Den slags kaldes dårlig forretningsmoral og jeg vil anbefale andre at holde sig langt væk fra et så useriøst selskab.
Inge Rich/Peter Iranzad
kundenr: 627 899 602
Dårlig service, kludder i administrationen og elendigt web-tv
YouSee er inkompetente og ligeglade.
YouSee
Det mest dårlige selskab med Tv - Det gælder også TDC.
Efter min mening, fortjener de ingen stjerner
Mvh. Jørgen Meng
Helt håbløst!
Efter Trefor har tvunget os til at skifte fra Waoo, må jeg sige det er blevet et mareridt at se TV. Her er mine foreløbige problemer, som jeg kan se på trustpilot, jeg ikke er den eneste der bøvler med:
Først er prisen langt højere, eftersom der ikke er frit valg. Jeg skal betale 150kr mere for at modtage de samme kanaler jeg havde hos Waoo.
Du kan ikke skifte kanaler fra dag til dag, og modtage dem med det samme som hos Waoo. Hos Yousee er det kun fra måned til måned.
Tv boksen er langt langsommere. At komme ind på tv guiden tager 10 sekunder. Hos Waoo gik der 1 sekund.
Ingen Tekst TV uden antennekabel.
Du kan ikke vælge favoritkanaler, og fravælge alle de tyske og ligegyldige kanaler, man ikke gider se alligevel i TV guiden.
Manglende synkronisering mellem lyd og billede på flere kanaler.
Hakkende billede især på DR2 og TV2, på deres nyhedsopdateringer nederst på skærmen
Mangler kanalen H2, selv om den er bestilt som bland selv kanal.
Ingen undertekster på History kanalen.
Ingen svar på emails fra deres kundeservice!
Jeg må sige jeg har fået nok efter kun 3 dage, og hvis de ikke svarer på mine henvendelser i dag, vil jeg gå til forbrugerstyrelsen. De leverer tydeligvis et defekt produkt, og jeg vil opfordre alle andre til at klage, så de ikke slipper afsted med det.
Vil ikke svare på facebook, så prøver her.
Jamen så har i jo løget, hver gang men har problemer.
Hvorfor melder i ikke bare klart ud, at jeres web-tv er ustabil og i ikke ved hvordan i lige skal fikse det.
Citat.
Det er et uheldigt sammenfald af tidspunkt for, hvornår der har været udfald på de platforme og når der bliver vist Champions League, siger Jacob Mortensen, som tilføjer, at YouSees streaming-setup er mere følsomt end tv-signalet, når man ser almindeligt kabel-tv.
At streaming-systemet halter, er dog ingen undskyldning for kundernes frustrationer, understreger han:
- Vi knokler i dag, og alle andre dage, også på at sikre, at der er en kundeoplevelse og produkt, der virker. Og vi gør, hvad vi kan, for at stabilisere streaming-setuppet. Men vi kan ikke garantere, at det ikke sker igen.
Så nu ved vi at det vil ske igen :-/
Link.
ekstrabladet dk/nyheder/samfund/yousee-nedbrud-under-champions-league-kunder-vil-have-penge-tilbage/6036020
I skal selv sætter . efter ekstrabladet
I vælger at ignorer mig, og besvare så næste spørgsmål.
YouSee overtager TreFor kunder fra Waoo.... uden at have kapacitet i systemet til at håndtere de nye kunder.
Ringe, ringere, ringest...
Jeg tilslutter mig samtlige de meget negative omtale af YouSee som virksomhed her på siden. Vi, som mange andre, blev tvunget over til YouSee da de indgik aftale med Trefor (og Waoo tv blev mulighed blev lukket).
Skidtet har ikke virket siden skiftet. De kablede TV/TVboxe virker ringe, de mobile enheder (smartphone, tablet og bærebare) virker ringe og de stationære PC løsninger virker ringe... så et dyrere produkt som ikke virker i drift.
YouSee Kundeservice informerer at "driften" er opmærksom på at de har et problem med manglende kapacitet i deres system, dvs at de ikke er i stand til at håndtere de mange nye kunder som er tvangsflyttet fra Waoo.... De kan ikke oplyse hvornår systemet er udbedret og undskylder meget at de må give disse informationer til deres kunder som er uforskyldt i disse sager.
Deres manglende kapacitet udarter sig som
1) hakkende billedere, eller pixelering
2) manglende synkronisering mellem lyd og billede
3) kanaler der hænger/fryser
4) kanaler der går i sort
5) kanaler der er listet men mangler indholde
og utvivlsomt meget andet....
SÅ alt i alt et firma som bondefanger folk til at "købe" et produkt som de ikke er stand til at "levere" Mon forbrugerombudsmanden ikke snart tager fat i YouSee og deres mestre hos TDC for at få rettet op på det her?
Skuffende udvikling i YouSee efter sammenlægning med TDC
Haft TV-bokse fra YouSee i flere år, og der er tiltagende problemer med billede og lyd.....
Har lige fået en ny (Samsung) tv-boks som viser samme fejl lige FRA START......
Det næste mareridt starter når man kontakter YouSee og skal igennem flere afdelinger for at få kontakt til en medarbejder, der vil sende en tekniker ud.....har brugt 1,5 time på at sidde i kø til YouSee bare idag......helt uacceptabelt....
Løsningen er at finde anden udbyder snarest.....
Ingen tv i 14 dage.
Min mor på 74 år skal nu være uden tv i 14 dage, fordi hun er skiftet fra Profiber til Yousee. Service medarbejderen lovede HØJT OG HELLIGT, at det ville der ikke gå mange dage med, så var hun over på Yousee. Der skete så bare ikke en skid. Hun har ringet derind, og fået at vide,at der slet ikke var bestilt noget til hende???? Hun har talt med store bogstaver og lige lidt hjælper det hende. Hun har bedt om at de fører hende tilbage til Profiber, men det kan sørme slet ikke lade sig gøre. Så nu sidder hun her, stavnsbundet til en firma, der ikke lever op til det lovede. Enlig, 74 år gammel, uden nogen former for tv overhovedet. Måske man kan streame alt muligt, men helt ærligt, det er vist ikke noget for hende. Skam jer Yousee, at behandle folk sådan.
Jeg håber, at hun skrider fra jer, lige så hurtigt det kan lade sig gøre, efter den behandling. Fatter slet ikke, at man ikke kan sætte en ekspress sag igennem, når en medarbejder ikke har passet sit job ordentligt.
Skam jer!!!!
Dårligste TV jeg nogensinde har haft. Vil absolut IKKE anbefale det til andre.
Har tidligere haft TDC tv, og tænkte, at Yousee skulle have bedre TV. Men nej! Har aldrig oplevet TV som er SÅ ringe... Vil absolut IKKE anbefale det til andre.
Det værste skidt. Kunne jeg give 0 stjerner blev det,det.
Vi er desværre bundet til YouSee via boligforening. Det er det værste skidt. Nu er der igen,igen ingen tv. Der er så mange fejl og ingen dage refunderet. Boksen er virkelig en der passer til YouSee, den hopper og kan ikke finde ud af hvornår programmet der skal optages, starter og slutter. Hold jer langt væk hvis i kan.
Dårligt service dårlig kvalitet
Efter flere problemløs internet og tv fra waoo er vi nu tvungen til at modtage yousee signal og det er fra første sekund irritation fordi tv flimmer fryser eller går helt i sort. udstyr er elendigt og man skal bruge alt mulig ekstra kabler og det virker stædigvæk ikke.
JEG ER MEEEEGET UTILFREDS OG ANBEFALE ALLE TIL AT FRAVÆLGE YOUSEE, DET ER IKKE PENGENE VÆRD.
IDIOTI
Jeg har stor tv pakke igennem min boligforening, og kan ifølge YOUSEE se samtlige tv kanaler på min pc. Jeg har kundenummer, brugernavn og adgangskode på YOUSEE, men ingenting virker. Jeg har skiftet adgangskode og brugernavn fire gange, og jeg får stadig besked på, at jeg skal have en tv pakke fra YOUSEE, for at kunne bruge denne "service". Nu har jeg simpelthen opgivet det pjat.