123lagersalg Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

billige sofaer men desværre også i rigtig dårligt kvalitet, der gik lige over 2 år så var den flotte kunst læder sofa fuldstændig ødelagt. og desværre begyndte det først da garantien var udløbet. jeg... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte en sofa ved 123lagersalg, efter lidt tid ca 40 dage, begynder puderne og smitte af på det hvide læder, og det var ret meget så sofa'en er ødelagt, kontakter selvfølgelig sælger (123lagersal... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte og betalte en sofa til 16000kr d.26/11 2016 og fik at vide den blev leveret 6-8 uger efter vi hørte intet og konstaterer at firmaet er gået konkurs så opdager vi at Henning 3 dage forinden... See more

1. Furniture Store

Information provided by various external sources

123lagersalg har flere butikker i landet. Udgangspunktet er lager/projektejendomme, uopvarmet og med 26 timers åbningsuge. Disse 3 punkter betyder at der kan spares mellem 40-60% på prisen i forhold til andre møbelhuse grundet lave omkostninger. Møblerne kommer fra anerkendte møbelproducenter hvor flere i forvejen leverer til andre danske møbelhuse.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Er tilfreds :)

Fik super god service ude i svenstrup, og selvom nogle jeg kendte sagde at jeg nok skulle fortryde det har jeg bestemt ikke det, rigtig lækker sofa, sofabord og lamper jeg har fået mig derude fr, der var dig en ridse i bordet og nogle rust pletter, hvor jeg snakkede med en derinde som sagde at pletterne var normale (hvilket de godt ku have informeret mig om jo) og da jeg sendte billed af ridsen ville de have et billed langt væk fra, og så kunne man jo ikke se ridsen mere, så der gav de mig bare 10% tilbage af prisen.
Den dag de havde sagt de kom med tingene kom de ikke da de havde glemt mig, så ventede hele dagen hjemme pga dem, dog arrangerede manden så at han selv kom ud dagen efter sammen med en af hans venner og smed det af, så det var dejligt når hans andre folk nu ikke kunne før om en 14 dage igen...

February 21, 2013

Billig og gode møbler

God kunderådgivning, lækre møbler til en fornuftig pris, sælgeren er glad og imødekommende , man føler sig godt tilpas.
En butik der varmt kan anbefales

February 13, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Super service ved reklamation!

Vi købte 2 hvide lænestole hos 123Lagersalg. Ved modtagelsen havde den ene stol små blå pletter på sædet. Vi reklamerede og fik straks svar om ombytning af stolen her på vores adresse. Flot, flot service af både Karina på kontoret og den unge mand fra butikken i Ringsted!

B.W.Arskog

February 1, 2013

Ny sofa..

Jae først startede mit møde med 123lagersalg jo som mange andre, vi manglede en sofa og smuttede jo forbi og kiggede. Forelskede mig straks i en af deres sofaer og købte den så. De var flinke til at hjælpe med at læsse sofaen og var MEGET omhyggelige med den blev pakket korrekt så den ikke fik skrammer. Desværre var uheldet med os og det var lidt en mandagsmodel vi fik, desværre. Tog kontakt til 123lagersalg og de rykkede hurtigt ud med en super god og kompetent møbelpolstre som tjekkede sofaen og vurderede at den skulle laves eller retur. Vi valgte så at vi gerne ville have en ny, dog en anden model, og det fik vi da. Den var 500,- dyrer men det slog vi en streg over fik vi pænt afvide :)
Vi betalte for 1 gange levering men fik i samme ombæring vores egen sofa med retur!! DET MÅ SGU KALDES SERVICE!!!

Så super håndtering af sagen og vi er SÅÅÅÅÅ glade for vores nye sofa :D

January 30, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Absolut ingen kundeservice, og meget ubehøvlet

Jeg købte en sofa af 123 lagersalg, fin hjørnesofa det hele gik som det skulle sofaen blev leveret til tiden, men da vi så skulle bære sofaen ind i huset opdagede vi et hul i indpakningen, "læderet" var gået i stykker helt ind til rammen, vi tog billeder og alt mulig af hullet inden vi bar sofaen ind, men 123 lagersalg nægtede toltalt og sagde at de aldrig lavede fejl, og at det altid var kunden selv der lavede de huller og beskyldte 123lagersalg for det, ved godt det lyder som en overdrivelse men det var virkelig det svar jeg fik, vil aldrig i mit liv handle i den butik igen.

January 6, 2013
123lagersalg logo

Reply from 123lagersalg

Vedr. nedenstående anmeldelse.

Der skal lige rettes ved denne anmeldelse.
Vi kan naturligvis lave fejl og selvfølgeligt bliver en fejl der er begået også erstattet og udskiftet.
I dette tilfælde har vi leveret 1 sofa der er ny og i original emballage. Sofaen leveres til en anden adresse nemlig ved arbejdet og ved leveringen gennemgåes sofaen og der kvitteres for at sofaens emballage ikke er brudt og beskadiget.

Efterfølgende modtager vi en reklamation at der er transportskade på varen og denne skade er virkeligt ikke til at tage fejl af. Emballagen er total ødelagt og vi taler om et hul på ihvertfald 30-40 cm, og man kan tydeligt se at læder er flænset og sofaen er skadet helt ind til rammen.

Se nu skal vi også være ærlige. Hvem ville varemodtage sådan en skade og skrive under på at sofaen er OK?
Nej vi må nok konstatere at denne fejl er sket efter modtagelsen og nu vil kunden tørre dette af på os.

Henning Klausen

Rated 5 out of 5 stars

Har netop modtaget mine varer - 1 uge før lovet :-)
Dette firma lever helt op til mine forventninger
Kan varmt anbefale

December 19, 2012
Rated 1 out of 5 stars

ALDRIG MERE SKAL JEG HANDLE DER HOLD JER LANGT VÆK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriver her inden da jeg ikke har hørt om trustpilot før , så det er en kanon måde at advarer andre om at for GUD SKYLD at lade vær med at købe noget i det firma !! Jeg har for ca et år tilbage købt en stor U sofa,seng og klædeskab hos dem der har ikke været andet en problemer !! For det første min sofa var ikke som jeg havde bestilt den til puderne var men syninger, jeg ringer så til dem de siger vi må komme ud med dem men der er 4 ugers levering på nye , så jeg venter fire uger da de så kommer er der ikke noget fyld i dem næsten og bagstykket er lige pludselig blåt hvor på min sofa er det sort , siger så til dem at dem vil jeg da ikke have når de ikke er som de skal være de tage dem så igen og jeg skal så vente 4 uger igen troede simpelthen at det var løgn da jeg for mit nye sæt puder for 3 gang er det noget helt andet læder så bliver jeg tosset og gider simpelthen ikke mere og beholder dem . Mit klædeskab var i stykker da jeg pakket det ud , så de skulle have billeder og der sagde jeg til dem at det ville jeg slet ikke have, de kom så og hentet det og jeg fik mine penge tilbage sengen er da fed men noget billigt pindebrænde som alt deres andet de har i deres butik ! , den er begyndt at knirke for sygt og lyset som jeg aldrig nogensinde har brugt er i stykker .... så det kan godt være at de er ok med deres priser med hvad hjælper det når det er sådan noget dårlig kvalitet man får ...... Der må da være grænser og deres service den er så dårlig når de først har fået deres penge er de TOTAL ligeglade med deres kunder ....... Hold jer langt væk fra det firma !!!!!!!!!

November 22, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet og gode priser...

Et pisse lækkert koncept, hvor man selv kan designe sine sofaer til rigtige gode konkurrencedygtige priser, som andre her i Danmark ikke kan matche.

Samtidig får man en unik og kvalificeret rådgivning i butikken, så man ikke er i tvivl om, hvad man modtager 3-4 uger efter.

Kan varmt anbefales.....:)-

October 26, 2012

jeg er meget skuffet

vidste ikke deres møbler blev lavet i Polen , for mange fejl som kunden ikke bliver orienteret om, generel træt af den sofa jeg har fået leveret som nummer 2 fordi den første var i stykker. jeg vil aldrig turde lade 123 lagersalg sætte en sofa ind i stuen mere , nu skal den bare slides op og så vil jeg finde en møbelhandler jeg kan stole på . vores nypudsede vægge blev flænset , ridse i den nyr dørkarm , ingen af de 2 der kom med sofaen kunne forstå hverken engelsk eller dansk , skuffet

October 20, 2012

køb aldrig møbler hos lagersalg123

Jeg har købt 2 stk u mega bergamo'er der har kun været problemer med begge 2. Den ene skulle havde andre hynder, de kom så aftalt med de nye hynder ,men det var det samme problem som før; de falder sammen når man sætter sig op ad dem de lovede at der skulle komme nye hynder med mere fyld i det er nu ca 6 uger siden og de er ikke kommet de havde sendt sæder i stedet for hvilket var forkert, den anden sofa er gået total i stykker og der er sendt ikke mindre end 13 billeder ,men de er åbenbart ikke i stand til at se på dem, de vil have flere billeder , nu gider vi ikke mere de kan komme og hente deres lort, så vi kan få vores penge tilbage.

October 13, 2012

Perfekt.

Vi faldt for nogle lamper på hjemmesiden. Vi havde et spørgsmål om lamperne, som via mail blev besvaret hurtigt og venligt. Fik leveret lamperne lige til døren. Perfekt.

August 16, 2012

Super duper..................

Har købt en virkelig flot og lækker lædersofa, til en super duper mega billig pris, og med levering og montering på min adresse, og det hele gik som smurt, kan virkelig anbefales, og pissssssssssse billig.

June 26, 2012

Både og...

Første sofa jeg fik var der et lille hul i = sofa blevt straks byttet.

Den sofa jeg så fik i stedet var der store fejl i sygningen = sofa blevt straks byttet.

Den tredje sofa jeg nu har fået er der så ingen fejl i.

Konkluktion: SUPER SERVICE... men møblerne har ikke super kvalitet, men på den anden side... man betaler altså ikke så lidt for top kvalitet med ægte læder.
Så kan man nøjes med det næstbedste kvalitet til billig priser så er det stedet man skal handle.

June 6, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en sofa med chaisselong via deres hjemmeside til afhentning i Kolding. Da jeg kom hjem og fik det pakket ud havde jeg fået 2 chaisselonger med hjem. Det var lørdag og kunne først komme i kontakt med dem mandag. Efter et enkelt opkald og god service i den anden ende af røret, blev den anden del af sofaen leveret til min adresse allerede samme eftermiddag. Det vil jeg kalde super service.

April 28, 2012

Dårlig service

Købte nogle møbler hos dem, var også fint Lis fra Kolding ringede i weekenden for at fortælle hvornår de kom men da de skulle leveres kom polakkerne tre timer for tidligt så jeg måtte afbryde mit arbejde og tage hjem i hast og jag og ved gud om de så ikke ringer lidt efter for at høre om de ikke bare kan smide møblerne af og så køre deres vej.
Skrev en klage til 123 men her efter en måned har de stadig ikke reageret. Sidste gang jeg køber noget hos dem!

January 31, 2012

Super

Super service. Varen leveret til tiden. Ingen mangler. Eneste minus er at jeg stadig sidder på gulvet for hunden vil ikke ned fra den nye sofa :-(

December 7, 2011

Take a closer look