billige sofaer men desværre også i rigtig dårligt kvalitet, der gik lige over 2 år så var den flotte kunst læder sofa fuldstændig ødelagt. og desværre begyndte det først da garantien var udløbet. jeg... See more
See what reviewers are saying
Købte en sofa ved 123lagersalg, efter lidt tid ca 40 dage, begynder puderne og smitte af på det hvide læder, og det var ret meget så sofa'en er ødelagt, kontakter selvfølgelig sælger (123lagersal... See more
Company replied
Vi bestilte og betalte en sofa til 16000kr d.26/11 2016 og fik at vide den blev leveret 6-8 uger efter vi hørte intet og konstaterer at firmaet er gået konkurs så opdager vi at Henning 3 dage forinden... See more
Købte nogle møbler hos dem, var også fint Lis fra Kolding ringede i weekenden for at fortælle hvornår de kom men da de skulle leveres kom polakkerne tre timer for tidligt så jeg måtte afbryde mit arb... See more
Information provided by various external sources
123lagersalg har flere butikker i landet. Udgangspunktet er lager/projektejendomme, uopvarmet og med 26 timers åbningsuge. Disse 3 punkter betyder at der kan spares mellem 40-60% på prisen i forhold til andre møbelhuse grundet lave omkostninger. Møblerne kommer fra anerkendte møbelproducenter hvor flere i forvejen leverer til andre danske møbelhuse.
No recent history of asking for reviews
Øv, øv, øv
Vi modtager en seng vi har bestilt. Sengen lever (næsten) op til vore forventninger. Vi har dog også i samme monent bestilt 2 sengeborde. Disse modtager vi sammen med sengen - dog uden skruer, beslag og skuffeforkanter.
Efter ca. 4 uger og 6-7 opkald til 123lagersalg modtager vi skuffeforkanter, dog stadig hverken beslag eller skruer. Der er ridser i den højglanspollerede overflade.
Efter yderligere 5 opringninger og 5 ugers venten modtgaer vi skruer og beslag - men kun til et af de to sengeborde.
Nu finder vi selv skruer mv. så vi kan få skidtet samlet - vi magter simpelthen ikke at vente flere uger igen på at modtage de sidste skruer.
Uægte læder snydt paspå
Købte sofa gennem 123lagersalg for 1 år siden fik oplyst at det var dellæder, efter 1 år kom der små runde hulder på sofaene, bag puder og på side fladern. Talte med dem og svaret er garantien ikke dækede:(Og at på grund af jeg havde dem i over et år, det burde holde i mange år ellers gik jeg ud fra.Jeg betalte 12700 kr for de skide sofa nu overvejer en klage til forbruger styrelsen om dette
Ny sofa 5/5
Min bror og jeg var i Aalborg for at se på en sofa han var faldet for på nettet.
Vi kom ud i butikken og blev mødt af en meget imødekommende (og ikke "påtrængende" eller "pressende" på nogen måde) ekspitient.
Vi fandt hurtig frem til sofaen, og så fik vi efter lidt snakken fundet frem til farven (der var mange kombinationer)
Vi fik at vide der var op til 21 dages leveringstid, og de leverede om onsdagen. (det var en lørdag vi var der oppe)
De ringede så om mandagen 16 dage senere og sagde de kom med den ved 18-19.00 tiden samme dag.
Og den blev bestilt med levering og opsætning (1.sal), så de slæbte den op, stilte den op, og ryddede op efter sig..
Alt i alt en kanon oplevelse.
5/5
Levede op til min forventning. Og så alligevel ikke.
Dette var min opfattelse af 123lagersalg.dk d.17 september 2011.
Efter at have benyttet dette firmas wepsite, talt i tlf. med dem og besøgt et lageret i dianalund og købt en sofa, kan jeg kun sige, de er hvad de udgiver sig for, hverken mere eller mindre (Læs 123koncept, på deres wepsite). Servicen er god og de er flexible med leveringen.
Det er en god ide at se varen før man bestiller, det er noget helt andet at se det selv.
5 stjerner fra en tilfreds kunde.
Mvh. Peter
d.9 juni 2012
Kort efter at have købt og fået leveret min fine nye sofa, dukker der nu flere fejl op.
Efter skriftlig kontakt med kundeservice, vil de udbedre skaden på en ellers tilfredsstillende måde.
Her efter lader de ikke høre fra sig i flere måneder og når man skriver til dem, vil de vende tilbage i løbet af få dage, men det gør de ikke.
Derfor vil jeg nu ændre de 5 stjerner til 1.
Det er efter min mening et firma, der ikke bekymre sig om deres vare eller kunder når der først er betalt. Men jeg kan jo nå og blive overrasket, jeg vil vende tilbage med slutningen på denne kundeoplevelse, HVIS jeg nogen sinde høre fra 123lagersalg igen.
Mvh. Peter
Ovenud tilfreds kanon GOD service
Vi fik en KANON god service ved 123lagersalg og kan varmt anbefale dem til andre.
Ovenud tilfreds
123lagersalg.dk gør det godt og jeg er utrolig glad for min nye sofa.
Jeg fik i første omgang lagt en forkert bestilling ind, men fik den hurtigt justeret efter mail- og telefonkorrespondance med 123lagersalg.
Har oplevet god og imødekommende kundeservice.
Sofaen blev leveret jævnfør aftale efter knap 3 uger, dog lidt senere på dagen end aftalt.
Jeg kan anbefale at man besøger showroom, før man køber sin vare, da jeg oprindeligt havde set mig lun på en anden sofa, end den jeg endte med at købe. Også selvom man bor langt væk, man beholder jo som regel et sådan møbel ca. 8-10 år.
Produktet får 5 stjerner
Service 4 stjerner
Levering 3 stjerner
Har allerede anbefalet 123lagersalg til andre og vil naturligvis også gøre det til andre herinde.
Super god service :)
Vi købte en sofa online hos 123lagersalg. Vi så ikke sofaen i virkeligheden inden vi købte den online (da vi bor på Fyn). Firmaet var hurtige til at sende en sms mht. til levering og leveringen gik virkelig stærkt.
Sofaen er i rigtig god kvalitet og dem vi snakkede med hos firmaet var søde og hjælpsomme hele vejen igennem :)
Så vi er meget tilfredse og synes vi fik en lækker sofa til billige penge. Så vi vil til hver en tid anbefale shoppen :)