Atlasbio Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Det er ikke første gang at jeg forsøger at bestille både voksen og børnebillet på jeres hjemmeside, men kun kan vælge voksenbillet, Hver gang ringer jeg til biografen, som oplyser at de har “glemt”... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi bookede Forpremier til Top Gun 2 i Atlas Bio Rødovre Centrum - "kunde event" Vi er blev mødt af et yderst proffeionelt team, som bare stod klar til servicere os, kæmpe engagement fra Atlas medeje... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan ikke give mindre selvom lysten er der. Var inde og se film i sal 1 med min kæreste men hele oplevesen blev ødelagt af sæder der ikke kan justeres og generelt bare føles billige, samt lyd de... See more

Company replied

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Atlasbio - Bio 5 / VIP - Jan 2016

Rouge One i Bio 5 / VIP biffen.
Stolene 10/10. Nuff said.
Lyd - 8/10. For min skyld må i gerne skrue op ;-)
Slik/Sodavand 7/10. Mangler muligheden for at vælge en kæmpe popcorn i stedet for det, meget gode, udvalg af slik.
Der var 1 stk slik pose og 1 vand/øl inc. i billetten.
I burde måske gøre opmærksom på at de bliver udleveret inde i biffen.
Billede 2/10: Her er min utilfredshed. Når man sidder så på tæt på lærred skal man ikke kunne se en streg ned igennem midten. Om det var lærred eller fremviseren ved jeg ikke. Men det var rigtig irriterende.

January 11, 2017

Kære Dennis.
Tak for besøg og feedback.
Vi er i gang med en ombygning af salen, hvor der også vil taget højde for de nævnte ting. Vi håber at blive færdige inden sommer.

2/8 - 2017

Kære Dennis.

Salen er bygget om - vi glæder os til at høre om din næste oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Når film skal være en totaloplevelse

når man kommer i Atlas Biograferne så er hver sal specielt opbygget så man får en god oplevelse uanset hvor man sidder.

I fx bio 4 er der liggestole forrest - det er en super oplevelse at ligge komfortabelt på forreste række med frit udsyn til en kæmpe skærm.

I Bio 5 er det i store brede stole som pga sin lille størrelse er mere intim og giver en anden oplevelse af at være i bio end det man normalt oplever.

Men uanset hvad så er lyd og billede i topklasse så man gerne vil opleve en film på det store lærred.

Med Atlas er der skabt nye standarder for Biografer i Danmark som andre ikke Nordisk Film biografer bygger ud fra.

Og så er det rart at Vestegnen har en super biograf til alle de mange i området.

January 1, 2017

Kære Kim.

Tak for alle besøgende og de rosende ord.
Jeg vil lade dem gå videre samt huske på dem i vores videre udvikling.

Rated 4 out of 5 stars

Dejlig bio men stadig plads til forbedring i VIP

Vi bruger biografen en del og salene og lyden er rigtig god. De sidste 2 forestillinger har været i VIP sal 5.
Det er et lidt underlig koncept, forbi man bliver "tvungen" til at få noget snack man alligevel aldrig selv ville købe. Det sælges som noget "meget bedre " end det man normalt kan købe. Men det er simpelthen virkelig kedeligt og alt for ringe udvalg.
Jeg spurgte denne gang om jeg ikke bare kunne få en kaffe og en dansk vand. Men det kunne jeg bestemt ikke, jeg var tvangsindlagt til at få noget af slikket (som består af noget standard chokolade (marcipan eller andet med forskellige smag) eller lakridser belagt med f.eks salmiak (og nej ikke Bülows Lakrids, men et kopi produkt)..... og måtte så vælge om jeg dertil ville have kaffe ELLER danskvand. Ekspedienten sagde sørme også, du kan jo bare tage det med hjem??? Et andet par spurgte til chips....og syntes vist også udvalget var yderst begrænset.
Det er lidt kedeligt at betale 170kr for en biobillet og så få noget "guf" som man egentlig ikke gider. Få nu fat i noget ordentlig slik og hav et større udvalg. Kaffen er fin nok.
Selve bio 5 er fin, man sidder nærmest flere meter fra hinanden, kæmpe stole med meget brede armlæn. Og man ser fint fra alle pladser.

December 15, 2016

Kære Schmidt.
Tak for de mange besøg samt ris og ros. Da jeg i sin tid valgte at lave en VIP sal, var der ingen synderlig erfaring med det i landet. Hvad er det og hvad vil I gæster gerne have. Det endte med (næsten) det koncept, der er i dag.
Og ja, det kunne godt bruge en lille tilretning efterhånden. Men jeg tror nu også at der skal et helt nyt koncept til inde i salen, for at gøre noget mere rigtigt med de erfaringer der er gjort.
For nu vil jeg tage din bemærkninger med til den videre uddannelse af personalet.

Hav en glædelig jul.

Favoritbiografen :)

Jeg har besøgt Atlas Bio mange gange (bor dog et stykke væk, men kører gerne for et besøg) og jeg må sige, at det er min foretrukne biograf af alle. Der er gode faciliteter, altid pænt rent samt høfligt og smilende personale. Savner dog lidt sundere alternativer fx Raw-barer, som der var tidligere. Fedt med den gode bonus ved brug af Forbrugsforeningskort og super med de gode konkurrencer, der kører på Facebook, hvor der reelt faktisk er en chance for at vinde noget, idet der altid bliver sat mange præmier på højkant :)

November 21, 2016

Kære Louise.

Tak for de mange besøg og feedback.
Der var desværre ikke salg nok i RAW til at de blev solgt inden for holdbarhedsdatoen. Men måske vi prøver igen på et senere tidspunkt.

Hyggelig bio

Dejlig biograf

March 29, 2016

Kære Jimmi.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og ekstremt uprofessionelt personale

Til ledelsen af Atlas Biograf i Rødovre Centrum

Hej Atlas Bio mit navn er Thomas Vilumsen jeg tillader mig at skrive denne email til jer, på bagrund af en oplevelse jeg har haft med personalet i jeres biograf d. 16/12-2015.

Jeg er handicappet, sidder i kørestol og er påkrævet overvågning af uddannet personale 24 timer i døgnet pga. af min livstruende sygdom. Jeg har ikke mulighed for mange oplevelser i mit liv, men én af dem er dog at komme i biografen, da jeg elsker at se film, på trods af det kræver flere dages planlægning i sammenarbejde med mit personale.

Jeg har i meget lang tid set frem til at opleve den nye Starwars film i jeres biograf, og da muligheden for billetbestilling blev åbnet, henvendte jeg mig i samarbejde med mit personale (jeg kan ikke selv betjene en telefon) telefonisk til jer, som påkrævet af jeres hjemmeside, for at bestille en billet på jeres handicapplads med ledsagelse af et stk. personle, jeg bad mit personale spørge jer konkret om der var noget som helst vi skulle være opmærksom på mht. til dette, for at være sikker på vi fik pladser til den omtalte forestilling, og vi fik at vide vi bare skulle komme og hente vores billet og at der ikke var ydelige information vi skulle være opmærksom på.

Endelig kom dagen, vi havde bestilt pladser til kl.15.20 i sal nr. 3 mit personale havde de foregående dage forberedt vores tur i biografen og jeg blev vækket tidligt, da det kræver 3 timers arbejde for mit personale at få mig ud af sengen. JEG GLÆDEDE MIG. Vi ankommer til Rødovre Centeret et par timer i forvejen og jeg beder mit personale om at hente min billet i biografen. Da vi ankommer til biografen og mit personale henvender sig på mine vegne ved jeres billet lue, bliver der tilkaldt en ekstra kvindelig medarbejder der gør os opmærksom på at der netop kun under denne specifikke forestilling i en specifik periode, ingen adgang er for mit personale i biografen, med mindre der bliver betalt for 2 stk. billetter.
Dette er jeg meget uforstående overfor da jeres normale politik for handicappede er entré incl. evt. personale ved fremvisning af handicap ledsagelse id kort. På trods af uforståendehed på bagrund af spørgsmål under telefoniske henvendelse vedrørende informationer vi skulle være ekstra opmærksom på, bliver vi mødt med en besked om "at det er der desværre ikke noget at gøre ved". Problemet består nu i at jeg kun har fået beløbet med til min egen billet af min mor inden vi tog hjemmefra og at jeg nu ikke kan få adgang til forstillingen, med mindre mit personale selv betaler for entré.

På trods af, vi gør opmærksom på denne ekstremt dårlige service vi bliver mødt med i situationen, set i lyset af vores indsats for at undgå netop lignende, bliver vi ikke mødt med nogen form for forståelse af jeres personale overhovedet! Også da vi forslår at man i det mindste kunne kompensere med en portion popcorn, i total mangel på service information om specifikke ændringer i jeres handicap politik, på trods af forud henvendelse og ønske af information omkring dette, bliver vi mødt med samme holdning om "at det desværre HELLER ikke kan lade sig gøre"

Alt i alt en DÅRLIG oplevelse i jeres Biograf for mig. Mit personale måtte nu betale med egne medbragte penge til aftensmad, for at kunne ledage mig til forstillingen og undgå en oplevelse af totalitær fiasko for undertegnede.

Man kunne i fremtiden ønske sig en større ændring i positiv retning af jeres forsøg på at servicere jeres kunder, specielt handicappede med særlige behov, og det mindste oplyse om særlige ændringer når man nu henvender sig telefonisk og ønsker information omkring dette.

Ydermere vil jeg gerne tilføj at efter henvendelse er mit personale blevet antastet af selveste ledelsen af Atlas bio, med de groveste beskyldninger om at vi skulle have behandlet personalet og gæster i den "kø" vi stod i Bla. "Voldsomt" og "usympatisk" hvilket er en direkte forrykt løgn !!!

Nok den mest uprofessionelle behandling af kunder jeg har oplevet til dato !!!

Mvh. Thomas vilumsen

December 22, 2015

Kære Thomas.

Tak for besøg og feedback. Det er selvfølgelig superærgerligt at du skulle have denne oplevelse. For Ja, vi lukker ledsagere med ind i sal 1, 2, 3 og 4.

I tilfældet STAR WARS er vi blevet pålagt ikke at lukke folk u/b uanset hvad før d. 4/1. Selv ikke personalet må snige sig med ind. I tilfælde af dette vil vores aftale med udlejer blive annulleret og filmen lukket ned.

Efter din besked her vil j eg ændre beskrivelsen på vores hjemmeside omkring ledsagerkort.

Du må meget gerne sende hændelsen omkring "ledelsen" nærmere beskrevet til mig på rc@atlasbio.dk, da vi kun er 2 personer i ledelsen, hvoraf jeg er en af dem. Og jeg er ikke stødt på dig før nu.

FANTASTISK

Dette er absolut den bedste bio til dato...masser af plads samt gode stole
Dog skylder i engang popkorn ;-) var inde for at se far til fire Søndag d.26/10 hvor jeres popkorn maskine desværre var gået i stykker

Vi ses helt sikkert igen derinde :D

October 30, 2015

Kære Leif.

Tak for besøg og ros. Vil du skrive til mig på rc@atlasbio.dk?

Fine faciliteter/elendig service

Først og fremmest, så er det nogle super fine facilliter og der kan ikke sættes en finger på hverken sæder, lærred eller lydkvalitet.
Men serviceniveauet var desværre så langt fra optimalt, at jeg tvivler på at jeg nogensinde kommer igen:
Kun én bag kassen til at håndtere salg af billetter på trods af en meget lang kø. Det tog langt mere tid end nødvendigt og når medarbejderne ikke kan finde ud af bruge dankortsystemet fordi at et strømkabel tydeligvis ikke er tilsluttet, så gjorde det ikke oplevelsen bedre - det var efter medarbejdernes egen oplysning tredje gang denne dag (vi var der kl. 13.20!).
Der var kun én til at håndtere kiosksalg, på trods af en kø der strakt sig gennem hele butikken. Ingen popcorn og kun 1 af 4 sodavandsmaskinerne kunne benyttes. Endelig bliver der åbnet endnu en kasse, så der kommer lidt mere gang i den. Da vi endeligt når kassen, lukker kassen da der ikke er andre til at lave popcorn.
Der bliver efterspurgt mere personale men det er der tilsyneladende intet af og det var heller ikke muligt at få kontakt med en floor manager eller anden ledelse.
Havde der bare været styr på denne del, så havde jeg klappet i mine hænder og rost jer til skyerne men en så elendig service overskygger desværre de ellers fine faciliteter.

September 14, 2015

Hej Martin.

Tak for besøg samt ris og ros. Og det skal der selvfølgelig gøres noget ved. Men vil du hjælpe os med det med at svare på nedenstående spørgsmål?

- Var I der lørdag eller søndag?
- Hvad tid skulle I se film?
- Ved hvilken kasse gik dankortmaskinen ned for 3. gang?
- Var det selve tårnet til sodavand, der ikke virkede eller kun en af hanerne?

For når jeg kigger på overvågningen kl 13:20 er der ingen kø i consessionområdet, men kun i billetsalget.

Jeg ser frem til dit feedback.

Adm. Dir.

Lækker biograf, søde medarbejdere

Rigtig god biograf som altid har leveret varen når jeg har besøgt den, de formår også at holde sjove og spænende arrangementer. Som fx filmklubben foredrag inden premiere forestillinger, (det gav mig personligt, et rigtig godt indblik i Mad Max universet, inden jeg skulle se den nyeste film i serien)

Derudover, er personalet altid venlige og imødekommende. Og de er med til at skabe en god stemning, som gør hele oplevelsen en tak bedre.

Man sidder foruden rigtig godt i sæderne og alle har en fair chance for at kunne se alt hvad der sker på det store lærrede.

Tak for gode oplevelser.

August 31, 2015

Hej Martin.

God service og oplevelse

Altid imødekomne, smilende og klar til at hjælpe en.
Kæmpe lærred, gode stole med masser af ben plads. Og fedt med Nirvana lyd hvor de har skruet ekstra op.

August 14, 2015

Hej Morten.

Rated 4 out of 5 stars

Super oplevelser i atlas bio i rødovre center

Vi kørte helt fra Nordsjælland da vi havde hørt at en vip billet hos atlas i Rødovre var en speciel oplevelse.
Kan kun konstater at det var turen værd. Gratis parkering, flot center, lækker foyer, slik butik noget til den dyre side.
VIP bio er suverent lækker med brede læderstole (men hvorfor er det kun ryk der virker og ikke også sæde så ben kan komme op, når nu stole er lavet til det. Intim oplevelse da der er langt til de andre gæster.
Som anden anmelder er det underligt at alle biografer sælger slik i poser som larmer!
Vi kommer gerne igen ;)

April 6, 2015

Kære Henrik.
Tak besøg, ros og input.

Som koncept er vores VIP sal blandt landets første - så jo, benene skal kunne komme med i næste generation, men vi måtte starte et sted.

Vi tager det med videre og god fornøjelse ved næste besøg.

Atlas

Rated 1 out of 5 stars

Svar på henvendelser og kritik!

Hej,

Jeg har skrevet noget kritik og et spørgsmål gennem jeres form fra hjemmesiden, og har den dag i dag INTET hørt tilbage fra jer!
Om kritikken er saglig skal i selv bedømme, men jeg stillede en ganske simpelt spørgsmål i bunden af henvendelsen, og det kunne jeg godt tænke mig at få svar på, men det synes i åbenbart ikke.
Hvis i vil have at folk får en god opfattelse af jer, og opfatter jer som en professionel virksomhed, så skulle i nok tage at svare folk tilbage på deres henvendelser.

Svar: synes jeres svar er lidt for smart, nu skrev jeg min henvendelse til jer d. 27/1, så det har ikke så meget med timebasis at gøre, men skriv du bare i jeres autosvar, at i svarer indenfor 10 dage, det skal i nok vinde hjerter på

February 5, 2015

Hej Peter.

Tak for mail og kritik.

Selvom det ville være skønt at kunne sidde og læse, samt besvare alle mails hver time, er der desværre ikke mandskab til dette. Derfor komme svaret ikke med det samme. Men for ikke at denne forvirring skal ske igen vil vores autoreply komme til at uddybe dette i fremtiden.

Bh Emil.

Svar 2: Og tak igen.

Fra 3D HFR til 2D Hobbitten:Femhæreslaget

Søndag d. 25 januar 2015 KL 13:00 i sal 2, vi var 2 der skulle se den allersidste visning i 3D HFR alt gik godt indtil reklamerne stoppede.
så var der sort skærm og 5 minuter efter kom en operatør og fortalte der var problemer med at afspille 3D HFR versionen, kom tilbage igen med tilbudet med små popkorn som undskyldning og fortalte I kun kunne vise den i 2D.
En mand spurgte om penge tilbage det kunne man godt få, hvis man droppede at se filmen.
Nu er det så blevet rigtigt svært at finde andre biografer i 3D HFR som viser Hobitten. I burde nok tilbyde folk en ekstra visning i det rigtige format.
Der ud over finde ud af hvad fejlen var, så det ej kommer til at gentage sig.

January 25, 2015

Hej Kenneth.

Tak for besøg og feedback.

Ja, det er super ærgeligt at systemerne ikke ville som de burde.
Da valget stod mellem at vise 2D versionen eller slet ingen film, gjorde han rigtige i den kedelige situation han stod i.

Jeg kan se at Kinopalæet i Lygby stadig har HFR versionen på programmet frem til d. 11/2.

Rated 5 out of 5 stars

Nordisk Film Biografer og Cinemaxx kan godt pakke sammen!

selv om jeg har VIP mellemskab hos Nordisk Film og mulighed for Telia Tirsdag. Så skal filmen bare ses i Atlas bio og helst i VIP salen (sal 5) god sæderne er vildt lækkere og man sæder godt i dem og frem for alt godt med ben plads til en 2 meter høj fyr. det eneste minus jeg har ved VIP pakken er Anthon Berg poserne man kan vælge de lammer meget uden filmen da alt er pakket ind i plastic. vil dog forslå i giver mulighed for men kan vælge nogen af alle de slags lækker popcorn i her.

og en endelige en Biograf som giver Coca-Cola fingeren og vælger Pepsi Max og Faxe kondi istedet for det i sig selv giver 5 Stjerner. man kan ikke sætte en finger på nået hos Atlas. og vil derfor anbefale andre at vælge Atlas Bio da men for nået for penge

January 12, 2015

Kære Michael.

Tak for besøget og anmeldelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk biograf med nem parkering og god lyd

Har efterhånden været i Atlas Bio 3 gange tror jeg det er, og jeg anbefaler den glædeligt til alle mine venner.
- Gode siddepladser.
- Super lydsystem, og "Nirvarna" forestillinger som sætter lidt ekstra smæk på er lækkert til de film som bare *må* opleves i biffen.
- Aktiv 3D = intet slør, og brillerne der bruges kan også bæres af os der bruger alm. briller under.

Så den nye Godzilla i Nirvarna 3D, og det var en helt fabelagtig oplevelse! Wow.
2 gange i VIP salen, og sad sidste gang på den nuværende "forreste" række (som i virkeligheden er anden række), og det er stadigvæk lidt for tæt på - billedet bliver deformt og det er stadigvæk anstrengende at kigge op på lærredet på den måde. Det ved jeg så til næste gang. Modsat andre har jeg ikke et problem med lidt ekstra forkælelse for de 179,- en gang i ny og næ. Stolene er super gode, men det er ekstra vigtigt at få en "god" plads når salen er så lille.

Fortsæt endelig, jeg synes i gør et godt stykke arbejde, og håber på at kunne komme hos jer i lang tid fremover. :)

November 24, 2014

Kære SJLarsen.

Tak for besøget og anmeldelsen.

Atlas V.I.P - Dobbelt pris - Tredobbelt skuffelse

På hjemmesiden sælges VIP salen som noget stort og prangende. I online pladsbestillingen, fremstår salen som rummelig og med ekstra god afstand op til lærredet. Du kan oven i købet læse, at der følger en lækker lille snackpakke samt drikkevarer med i prisen (alt sammen for det der, vel at mærke, næsten er dobbelt pris af en almindelig billet.) Så der er virkelig lagt op til en god filmoplevelse, for os som søger dette.

----------------------------------------------------------------------------------

Den reelle oplevelse er dog helt anderledes.
-Salen er meget lille og sæderne er placeret sådan, at der fra forreste sæderække, kun er 2,5 meter hen/op til lærredet, hvilket ødelægger enhver filmoplevelse. (En person fra rækken valgte, i desperation, at se filmen fra trapperne)

-Sædernes elektronik virker ikke og der oplyses fra biografens personale, at man bevidst har slået det fra, til trods for at det på enkelte sæder stadig virker.

-Deres såkaldte snackpakke har til gengæld intet med en pakke at gøre, men består at valget mellem 2 separate og dødsyge ting. Og drikkevarerne består på sodavandsfronten af en 0,5 liters sodavand i plastflaske.

Konklusionen er som alle andres herinde:
Køb en ordinær biografbillet i stedet og brug de sidste 70kr på at vælge dit eget slik og sodavand. Og lad ikke Atlas tjene penge på at ødelægge din filmoplevelse. (den er svær at erstatte!)

October 5, 2014

Kære Michael.

Tak for besøg og kritik.

Som en af de første VIP sale i landet har vi meget at lære, derfor sætter vi pris på netop kritik.

Når jeg læser dit indlæg igennem bærer det primært præg at du har siddet på forreste række, hvilke du ikke har været glad for. Jeg kan dertil sige, at jeg har valgt at fjerne denne række helt, så salen går ned til 27 pladser fremover, mod de 35 pladser der var, ved dit besøg.

Med hensyn til snackpakken, vil jeg sætte pris på, hvis du vil bruge lidt tid på at fortælle, hvad netop du forventer at en snackpakke. På den måde kan jeg evt. tilpasse den til fremtiden.

VIP-sal helt til grin

Første række er helt oppe i lærredet, så man skal læne sædet helt tilbage og fjerne nakkepuden for at kunne se skærmen nogenlunde. De elektriske benstøtter virker ikke, "snackpakken" er en pose nødder eller en lille bøtte Johan Bülow kopi lakrids/choko. Spar de ekstra penge og brug dem på selv at købe snacks. Sæderne er alligevel ikke bedre end i hvilken som helst anden biograf!

October 5, 2014

Kære Majken.

Tak for besøg og kritik.

Følgende har jeg netop svaret Michael og med tanke på datoen for jeres oplæg, tænker jeg I har været i biografen sammen, men du skal da heller ikke snydes for et svar.

Rated 2 out of 5 stars

Gå ikke i VIP salen. Totalt spild af penge!

Atlas bios VIP sal er totalt spild af penge. Sæderne er brede og rimelig behagelige men ikke mere end det og da vi var der, virkede de eldrevne benstøtter ikke.
Når man når enden af køen for at komme ind, så får man noget at drikke og et valg mellem 3-4 slags lakrids agtigt noget.
Gå hellere i almindelig bio og bruge de ekstra penge på et ordentligt udvalg slik, popcorn osv og så er sæderne alligevel lige så gode som i VIP salen.

February 13, 2014

Kære "cooper".

Tak for besøg og kritik.

Jeg vil sætte pris på, hvis du vil bruge lidt tid på at fortælle, hvad netop du forventer at en snackpakke. På den måde kan jeg evt. tilpasse den til fremtiden.

Vedr. benstøtterne på 1. række, har jeg valgt at fjerne denne række helt, da flere ikke har været så glade for den.
Derfor er der heller ingen bestøtter fremover.

Rated 4 out of 5 stars

Atlas bio - værd at besøge

Jeg var for første gang i årtier i biografen for at se en dansk film : Kvinden i buret. Den nye Atlasbiograf i Rødovre Centrum giver mulighed for at se danske film med undertekster. Det betyder meget, når man er hørehandicappet. Biografen råder over fem sale, heriblandt en luksussal til forhøjede priser incl. særlig forplejning, samt en velassorteret kiosk for slik m.v. bag billetsalget. Jeg sad godt i sal 2, med fin benplads og med et stativ til popcorn eller, i mit tilfælde, en halv l. vand. Kort sagt: en rigtig god oplevelse. Når jeg begrænser mig til 4 stjerner, er det fordi man, når man køber billet via atlasbio.dk, bliver afkrævet 5 kr. ekstra + et kortgebyr (kr. 1,10 for dankort).

October 19, 2013

Kære Helge.

Nu har jeg været længe om at komme på Trustpilot, men tak for besøg og anmeldelse.

Om ikke så længe bliver vi test-biograf for et system der hjælper hørehandicappede, som et på stadiet før høreapparater med teleslynge. Og så snart der bliver produceret et lydspor til synstolkning til film, vil dette også være en mulighed.

Vedr. de 5,- dækker de driften af billetsystemet. I biografer bliver vi procentvis afregnet af billetprisen. Dvs. skulle jeg få dækket bestillings- kortgebyr, etc. skulle jeg lægge minimum 30,- oven i dagens pris for at stå med det samme til sidst.

Som forbruger kan jeg se og forstå irritationen ved at få det beskrevet i købsflowet, som det gør. Men i sidste ende gør det faktisk besøget billigere.

Take a closer look