Beter Horen - Apeldoorn Reviews 95

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Gildenlaan 390, 7329 EC Apeldoorn, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Ik ben al sinds 1986 klant bij BeterHoren in al die jaren heb ik al diverse medewerkers getroffen die in mijn beleving niet de naam audicien of hoorspecialist verdienen. Helaas lijkt de spoeling van e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik werd hartelijk ontvangen, er werd door Eline geprobeerd om de toestellen geheel naar MIJN wens en niet alleen naar de gegevens op het audiogram in te stellen. Er werd ruim de tijd genomen na de pro... See more

Rated 5 out of 5 stars

Je wordt er prettige geholpen. Zeer vriendelijk personeel. En ze denken mee in oplossingen.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn. Ik was ineens mijn gehoor kwijt,in beide oren, via kno arts naar beter horen gegaan, eerst op proef een stel hoortoestellen, maar dat ging niet goed, toen het... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Beste meneer van den Berg,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Prima en deskundige service

Fijne service, veel deskundige uitleg. Een ongeschikt hulpmiddel wordt gewoon niet verkocht.

March 17, 2026

Beste meneer Parren,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
Wat fijn dat onze service en deskundige uitleg zo gewaardeerd worden! We zijn blij te horen dat u het op prijs stelt dat we geen ongeschikte hulpmiddelen verkopen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Je wordt er prettige geholpen

March 10, 2026

Beste meneer van Staa,

Prettige persoonlijke behandeling.

Prettige persoonlijke behandeling.
Goede uitleg van het hoortoestel.
De Multi Mic wordt ingezet als we samen fietsen een fijne ondersteuning voor een goede communicatie onderweg.

March 3, 2026

Beste mevrouw A. Riezebos- Wijtzes,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn, en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Goede service.

Goede, service, en vriendelijke personeel.

March 3, 2026

Beste meneer Pluim,

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk advies.

February 24, 2026

Beste Satendranath Sewmangal,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn, en dat u tevreden bent met onze service en eerlijk advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 1 out of 5 stars

Dure service na 5 jaar.

Als je hoortoestel ouder dan 5 jaar is, kost een service-actie minimaal € 29,95. Ook voor het bijstellen van de microfoon van mijn hoortoestel moest ik dit vaste tarief betalen, terwijl dit binnen enkele minuten gebeurd was.

January 14, 2026
Unprompted review

Beste Dik Ammeraal,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring. Om in contact met u te komen, hebben wij uw gegevens opgevraagd. En helaas hebben wij niets ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen, met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen.

Rated 5 out of 5 stars

Medewerkster luisterde goed naar de…

Medewerkster luisterde goed naar de problemen en loste het goed op.

January 20, 2026

Beste meneer Storm,

Beste meneer Hertgers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service duidelijke advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Uitstekend personeel

Omdat de medewerker duidelijk uitleg gegeven had. Zij was vriendelijk en behulpzaam.

December 30, 2025

Beste E.K.N. Smid,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

zeer bekwam en vakkundig geholpen

goede uitleg en wat er wel en niet mogelijk is, een gedegen voorbereiding en begeleiding naar de eerste gehoorapparaten was zeer prettig en naar verloop van tijd overgegaan naar gehoorapparaten

December 30, 2025

Beste meneer Menting,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Klantvriendelijke medewerker.

Klantvriendelijke service waarbij er ruimschoots de tijd genomen werd voor de best passende gehoortoestellen.

December 23, 2025

Beste meneer Middelkoop,

Rated 5 out of 5 stars

netjes behandelt en goede uit legt

netjes behandelt

December 16, 2025

Beste meneer Eikendal,

Stap er binnen.

In één woord: klantvriendelijk en professioneel onderlegd.

December 2, 2025

Beste meneer Meijer,

,deskundigheid,

Je wordt goed geholpen,deskundig
Voorgelicht ,als er wat aan ingeregeld
Moet worden dan ben je op het goede adres

November 18, 2025

Beste J Kool,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Zeer goede uitleg.

October 21, 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Rated 5 out of 5 stars

Veel aandacht en goed onderzoek en…

Veel aandacht en goed onderzoek en uitleg en hoe of je het gehoorapparaat moet verzorgen.
Dat was heel prettig.
Ik heb al wat buren er naar toegestuurd en ook die zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
Dank u wel

September 30, 2025

Geachte mevrouw Gunckel,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 3 out of 5 stars

Medewerker deed uitstekend zijn best

De medewerker deed uitstekend zijn best om mij te helpen. Desalniettemin was de aanleiding vervroegde vervanging van een gehoorapparaat vanwege zeer slechte ervaring met het product.

August 19, 2025

Geachte meneer Stolk,

Wij bedanken u voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 4 out of 5 stars

Na 5.5 jaar nieuwe hoortoestellen…

Na 5.5 jaar nieuwe hoortoestellen aangemeten .goede nazorg

August 5, 2025

Beste meneer/mevrouw van de Steeg,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze nazorg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look