Ik ben al sinds 1986 klant bij BeterHoren in al die jaren heb ik al diverse medewerkers getroffen die in mijn beleving niet de naam audicien of hoorspecialist verdienen. Helaas lijkt de spoeling van e... See more
Location
Switch locationGildenlaan 390, 7329 EC Apeldoorn, Gelderland, NL
See what reviewers are saying
Ik werd hartelijk ontvangen, er werd door Eline geprobeerd om de toestellen geheel naar MIJN wens en niet alleen naar de gegevens op het audiogram in te stellen. Er werd ruim de tijd genomen na de pro... See more
Je wordt er prettige geholpen. Zeer vriendelijk personeel. En ze denken mee in oplossingen.
Company replied
Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn. Ik was ineens mijn gehoor kwijt,in beide oren, via kno arts naar beter horen gegaan, eerst op proef een stel hoortoestellen, maar dat ging niet goed, toen het... See more
Company details
Written by the company
Contact info
Gildenlaan 390, 7329 EC, Apeldoorn, Gelderland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prima en deskundige service
Fijne service, veel deskundige uitleg. Een ongeschikt hulpmiddel wordt gewoon niet verkocht.

Reply from Beter Horen - Apeldoorn
Je wordt er prettige geholpen

Prettige persoonlijke behandeling.
Prettige persoonlijke behandeling.
Goede uitleg van het hoortoestel.
De Multi Mic wordt ingezet als we samen fietsen een fijne ondersteuning voor een goede communicatie onderweg.

Dure service na 5 jaar.
Als je hoortoestel ouder dan 5 jaar is, kost een service-actie minimaal € 29,95. Ook voor het bijstellen van de microfoon van mijn hoortoestel moest ik dit vaste tarief betalen, terwijl dit binnen enkele minuten gebeurd was.

Reply from Beter Horen - Apeldoorn
Medewerkster luisterde goed naar de…
Medewerkster luisterde goed naar de problemen en loste het goed op.

Uitstekend personeel
Omdat de medewerker duidelijk uitleg gegeven had. Zij was vriendelijk en behulpzaam.

Reply from Beter Horen - Apeldoorn
zeer bekwam en vakkundig geholpen
goede uitleg en wat er wel en niet mogelijk is, een gedegen voorbereiding en begeleiding naar de eerste gehoorapparaten was zeer prettig en naar verloop van tijd overgegaan naar gehoorapparaten

Klantvriendelijke medewerker.
Klantvriendelijke service waarbij er ruimschoots de tijd genomen werd voor de best passende gehoortoestellen.

,deskundigheid,
Je wordt goed geholpen,deskundig
Voorgelicht ,als er wat aan ingeregeld
Moet worden dan ben je op het goede adres

Reply from Beter Horen - Apeldoorn
Veel aandacht en goed onderzoek en…
Veel aandacht en goed onderzoek en uitleg en hoe of je het gehoorapparaat moet verzorgen.
Dat was heel prettig.
Ik heb al wat buren er naar toegestuurd en ook die zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
Dank u wel

Reply from Beter Horen - Apeldoorn
Medewerker deed uitstekend zijn best
De medewerker deed uitstekend zijn best om mij te helpen. Desalniettemin was de aanleiding vervroegde vervanging van een gehoorapparaat vanwege zeer slechte ervaring met het product.

Reply from Beter Horen - Apeldoorn
Na 5.5 jaar nieuwe hoortoestellen…
Na 5.5 jaar nieuwe hoortoestellen aangemeten .goede nazorg

Reply from Beter Horen - Apeldoorn
het was een open gesprek
het was een open gesprek waarin de ervaringen werden meegenomen. En dat leidde tot enkele aanpassingen die ik als goed heb ervaren
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.