Ik ben al sinds 1986 klant bij BeterHoren in al die jaren heb ik al diverse medewerkers getroffen die in mijn beleving niet de naam audicien of hoorspecialist verdienen. Helaas lijkt de spoeling van e... See more
Location
Switch locationGildenlaan 390, 7329 EC Apeldoorn, Gelderland, NL
See what reviewers are saying
Ik werd hartelijk ontvangen, er werd door Eline geprobeerd om de toestellen geheel naar MIJN wens en niet alleen naar de gegevens op het audiogram in te stellen. Er werd ruim de tijd genomen na de pro... See more
Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn. Ik was ineens mijn gehoor kwijt,in beide oren, via kno arts naar beter horen gegaan, eerst op proef een stel hoortoestellen, maar dat ging niet goed, toen het... See more
Company details
Written by the company
Contact info
Gildenlaan 390, 7329 EC, Apeldoorn, Gelderland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Perfect geholpen en ze zijn er voor je…
Perfect geholpen en ze zijn er voor je een erg fijn gevoel een dikke 10 voor Dennis en zijn collega's van beter horen de egelantier Apeldoorn.
Men neemt alle tijd voor je om de…
Men neemt alle tijd voor je om de gehoortoestellen goed te laten functioneren met je telefoon. Bij aanschaf van een iPhone weer alle geduld. Bedankt Céline ( dame met de rode paardenstaart)
Ik ben zeer goed geholpen door medewerker
Ik ben zeer goed geholpen door een vriendelijke medewerker in Apeldoorn
Goede informatie wat het beste gehoorapparaat voor mij bestemd was
Ik ben tevreden en hoor weer goed 👍
Ze nemen de tijd ,en goede uitleg .ben zeer tevreden
Ze nemen de tijd , en een goede uitleg
ze hebben alle tijd voor je .prima geholpen
Ik ben heel tevreden
Ik ben heel tevreden. Heel goed geadviseerd en duidelijke instructies gekregen. Vriendelijke en rustige benadering. Goed geluisterd naar de klachten die ik heb door minder gehoor. Ben erg blij met mijn gehoorapparaat. Wat een verbetering!
Klantvriendelijk
De medewerkers nemen ruim tijd voor je ,goede uitleg kan altijd contact opnemen als je iets niet snapt
May use AI-assist with repliesRead more
""meer kan ik niet voor u doen in deze…
""meer kan ik niet voor u doen in deze prijsklasse; het beste er mee; dat kost ...... ; goedemiddag

Reply from Beter Horen - Apeldoorn
Alles is van begin tot einde prima…
Alles is van begin tot einde prima verlopen. Ben zeer tevreden.
Goede uitleg en fijn personeel
Niet zakelijk of afstandelijk .zeer persoonlijk
Het voelde fijn zodra je binnenkomt. Royaal de tijd voor je. Goede uitleg.
Ik was er met mijn zusje. Eerste keer alleen, maar heel goede ervaring
Alle aandacht
Zeer duidelijk .
het geeft je een priema voorlichting
The Trustpilot Experience