Beter Horen - Apeldoorn Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Gildenlaan 390, 7329 EC Apeldoorn, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Ik ben al sinds 1986 klant bij BeterHoren in al die jaren heb ik al diverse medewerkers getroffen die in mijn beleving niet de naam audicien of hoorspecialist verdienen. Helaas lijkt de spoeling van e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik werd hartelijk ontvangen, er werd door Eline geprobeerd om de toestellen geheel naar MIJN wens en niet alleen naar de gegevens op het audiogram in te stellen. Er werd ruim de tijd genomen na de pro... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn. Ik was ineens mijn gehoor kwijt,in beide oren, via kno arts naar beter horen gegaan, eerst op proef een stel hoortoestellen, maar dat ging niet goed, toen het... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel tevreden. Heel goed geadviseerd en duidelijke instructies gekregen. Vriendelijke en rustige benadering. Goed geluisterd naar de klachten die ik heb door minder gehoor. Ben erg blij met mij... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,431 reviews in the last 12 months

Write a review

,deskundigheid,

Je wordt goed geholpen,deskundig
Voorgelicht ,als er wat aan ingeregeld
Moet worden dan ben je op het goede adres

November 18, 2025

Beste J Kool,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 4 out of 5 stars

Zeer goede uitleg.

October 21, 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Rated 5 out of 5 stars

Veel aandacht en goed onderzoek en…

Veel aandacht en goed onderzoek en uitleg en hoe of je het gehoorapparaat moet verzorgen.
Dat was heel prettig.
Ik heb al wat buren er naar toegestuurd en ook die zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
Dank u wel

September 30, 2025

Geachte mevrouw Gunckel,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 3 out of 5 stars

Medewerker deed uitstekend zijn best

De medewerker deed uitstekend zijn best om mij te helpen. Desalniettemin was de aanleiding vervroegde vervanging van een gehoorapparaat vanwege zeer slechte ervaring met het product.

August 19, 2025

Geachte meneer Stolk,

Wij bedanken u voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 4 out of 5 stars

Na 5.5 jaar nieuwe hoortoestellen…

Na 5.5 jaar nieuwe hoortoestellen aangemeten .goede nazorg

August 5, 2025

Beste meneer/mevrouw van de Steeg,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Apeldoorn en dat u tevreden bent met onze nazorg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Rated 3 out of 5 stars

Gehoor toestel goed afgesteld,wordt…

Gehoor toestel goed afgesteld,wordt goed naar de klant geluisterd,alleen afspraken na komen is een moeilijk punt voor hun, wacht al 6 weken op een gehoorstukje zou na twee weken binnen zijn nog steeds niks van beter horen gehoord,rekening binnen twee weken binnen gekregen zijn ze wel vlot mee.

June 27, 2025
Unprompted review

Beste Willem Tenkaten,

Bedankt voor uw bericht.

Excuses voor het ongemak.
Inmiddels is er al contact met u opgenomen en is de situatie met u besproken. Er is voor u een nieuw gehoor stukje besteld die met spoed geleverd wordt.
Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn.

Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn.
Ik was ineens mijn gehoor kwijt,in beide oren, via kno arts naar beter horen gegaan, eerst op proef een stel hoortoestellen, maar dat ging niet goed, toen het advies gekregen om naar pento te gaan,en tot die tijd kreeg ik leentoestellen mee, waar ik ruim een maand heb gelopen, nu heb ik phonak sky gekregen, en ben best tevreden, een goede service van beter horen

April 30, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden over de manier…

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen werd.
Kundig een leuk personeel.
Kortom prima!!!

April 29, 2025

Beste WFL Berg,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega's in de winkel in Apeldoorn. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te begeleiden.

Voor vragen of hulp kunt u ons altijd bereiken.

The Trustpilot Experience

Take a closer look