Beter Horen - Apeldoorn Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Gildenlaan 390, 7329 EC Apeldoorn, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Ik ben al sinds 1986 klant bij BeterHoren in al die jaren heb ik al diverse medewerkers getroffen die in mijn beleving niet de naam audicien of hoorspecialist verdienen. Helaas lijkt de spoeling van e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn. Ik was ineens mijn gehoor kwijt,in beide oren, via kno arts naar beter horen gegaan, eerst op proef een stel hoortoestellen, maar dat ging niet goed, toen het... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel tevreden. Heel goed geadviseerd en duidelijke instructies gekregen. Vriendelijke en rustige benadering. Goed geluisterd naar de klachten die ik heb door minder gehoor. Ben erg blij met mij... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,447 reviews in the last 12 months

Write a review

Hoe het personeel was…

Het personeel die mij geholpen heeft was duidelijk in uitleg.
Ook als ik het nog niet begreep herhaalde hij het nog eens.
Ook toen ik ze had en ik toch nog tegen dingen aan liep hielp hij mij weer voor uit.
We hebben oortjes met afdruk gemaakt en dar had ik bij mij vorige apparaat ook alleen in gebruik had ik veel pijn links dus maar weer terug en hebben ze netjes vervangen.
Alleen maar lof meer kan ik er niet van maken

December 31, 2024

Ik werd hartelijk ontvangen

Ik werd hartelijk ontvangen, er werd door Eline geprobeerd om de toestellen geheel naar MIJN wens en niet alleen naar de gegevens op het audiogram in te stellen. Er werd ruim de tijd genomen na de proefperiode om mijn feedback te noteren en zoveel als mogelijk bij te stellen. Geen lokkertjes met eigen bijdrage gratis of dat soort onzin maar gewoon hele goede service, iets wat veel en veel meer waard is naar mijn mening.

November 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over de audicien

Zeer tevreden over de uitgebreide aandacht die de audicien die mij geholpen heeft aan mijn gehoorproblemen heeft gegeven. Ze luisterde goed en heeft er zeer veel tijd in gestoken.

August 20, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Begeleiding

Al eerder gehoorapp. gehad maar kon er niet mee overweg ( van een andere audicien)

Door de begeleiding bij beter horen gaat het nu prima ! Geweldige service

July 23, 2024

The Trustpilot Experience