Ik heb de instapcursus eerst gevolgd bij Bettersocials en ben daarna gestart met het Better manage pro traject. Beide trajecten zijn super fijn opgezet. Alles komt aan bod en het is erg makkelijk te c... See more
See what reviewers are saying
- Ilse is down to earth, hierdoor kun je jezelf goed herkennen en is alles mogelijk omdat zij jou al voor ging. Ilse vertelt je letterlijk wat je het beste kan doen en wat voor haar werkt. - De dis... See more
Ik vond het traject super leerzaam en ben ontzettend blij dat ik het heb gevolgd. Hoewel ik al best wat wist over social media, heeft dit traject me echt veel meer inzicht gegeven in verschillende pla... See more
Company details
Written by the company
Bettersocials helpt ondernemers en influencers om meer succes te krijgen op Instagram. Wij helpen met het zorgen voor naamsbekendheid, volgers en een hogere omzet op een organische manier. Dit doen wij met social media beheer, cursussen en coaching.
Contact info
Straatkampen 21, 9451 BX, Rolde , Netherlands
- 0611114415
- info@bettersocials.nl
- bettersocials.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een dikke pluim!
Ik ben momenteel bezig met het Better Management-traject van BetterSocials en ik ben tot nu toe echt onder de indruk! Vanaf het begin heb ik me gesteund gevoeld door het deskundige team, die niet alleen uitgebreide kennis en ervaring in de branche delen, maar ook echt de tijd nemen om mijn specifieke behoeften en doelen te begrijpen.
Het traject zelf is ongelooflijk verrijkend, met praktische lessen en inzichten die ik direct kan toepassen op mijn eigen socialemediabeheer.
Een fantastische toevoeging is de community die bij het traject hoort, waar je de hele dag door met elkaar kunt sparren.
Deze uitwisseling van ideeën en ervaringen voegt een extra laag toe aan het leerproces.
Ik begin al verbeteringen te zien in mijn strategieën en de algehele betrokkenheid op mijn kanalen.
Wat echt opvalt, is de persoonlijke aanpak van BetterSocials; het voelt alsof ze echt geïnvesteerd zijn in mijn succes. Ik kan dit traject nu al van harte aanbevelen aan iedereen die zijn socialemediastrategie naar een hoger niveau wil tillen.
Een dikke pluim voor BetterSocials en hun Better Management-traject - het is nu al een gamechanger!
Instapcursus na 4 maanden twijfelen…
Instapcursus na 4 maanden twijfelen aangeschaft. Het is een duidelijke/heldere cursus en geen moeilijke taalgebruik. Het is een voor eenieder makkelijk te volgen. Het wordt stapsgewijs uitgelegd wat je er nodig is, dit heeft mij gemotiveerd om mij hier verder in verdiepen. Ik ben blij dat ik eindelijk de stap hebt genomen en ik wil iedereen adviseren een kijkje te nemen.
Absolute aanrader!
De cursus van Ilse is echt megaaa overzichtelijk! Zelf twijfelde ik om te beginnen en of een cursus wel echt iets voor mij zou zijn, maar ik ben erg blij dat ik hem gewoon heb aangeschaft en uit mijn comfortzone ben gestapt! De filmpjes zijn kort en duidelijk en je gaat er heel soepel doorheen. Ik raad het iedereen aan!!
Geen cursus als deze
Ik begon met de instapcursus van better socials. Er kwamen veel praktische tips aan bod en het werd voor mij duidelijk dat SMM bij mij paste.
Toen heb ik besloten om ook het better management traject aan te schaffen en ik heb geen seconde spijt gehad!
Het is super toegankelijk voor beginners. Je begint echt bij 0 en met korte krachtige video’s wordt alles uitgelegd.
Wat deze cursus echt onderscheidt, is de leerzame, gemotiveerde en lieve community eromheen! Daarnaast krijg je ook 1 op 2 begeleiding waar je met al je vragen terecht kan. Hierdoor blijf je gemotiveerd en voel je je echt gesteund!
Alles wat je leert is ook meteen toe te passen, waardoor je al snel resultaten kan zien.
Kortom echt een aanrader!
EEN MIDDAG VOL POSITIVE ENERGY
EEN MIDDAG VOL POSITIVE ENERGY! 🪄
THE 1ST BETTER TOGETHER MEMBERSHIP EVENT… 🤩
Ik heb het genoegen gehad om bij het 1e Better Together Membership event van Bettersocials Academy te mogen bijwonen. Tijdens deze mooie middag hebben wij moadboards mogen maken van onze doelen van 2024 en deze kunnen delen voor mede inspiring input.
Een middag vol netwerken, inspirerende mede-ondernemers en het genoegen mogen hebben om de oprichter van Better Socials Academy mogen ontmoeten, Ilse Kwant. Dankzij de coaching 1 op 1 met haar, heb ik positieve feedback op mijn doelen van 2024 mogen ontvangen en hierdoor weer een mooie motivatie boost gekregen voor als start voor 2024.
Met volle mond mag ik zeggen dat ik in ieder geval echt ready ben voor 2024!
BEDANKT ILSE & HAAR TEAM! 🤩💜
Aanrader!!
Ik kan het membership van de Better Socials Academy iedereen aanraden!
Prettige 2 op 1 begeleiding! Ook was er een mega leuk uitje georganiseerd met Ilse en de andere members.
Het was super leuk om aan de slag te gaan met doelen stellen en het maken van een visionboard. Ondertussen was er ruimte om te kletsen en te sparren.
Vond het oprecht heel gezellig en leerzaam om te sparren. 💜
Ik ging naar huis met super veel motivatie om te knallen!
Echt een aanrader!
top investering voor je social media kennis 👌
Ilse en Adil hebben echt uitmuntende begeleiding geboden, waardoor de cursus niet alleen enorm informatief maar ook ontzettend betrokken was. Met Ilse's duidelijke video's en haar grenzeloze passie voor ondernemerschap heb ik in korte tijd zoveel geleerd. Het voelde als een versnelling voor mijn kennis en zelfvertrouwen! 💼💪 Ontdekkend dat een traditionele 9-5 baan niet mijn levenspad was, koos ik voor deze cursus. Geen moment spijt gehad! Ilse brengt niet alleen alles bij om een geweldige social media manager te worden, maar biedt ook waardevolle inzichten in ondernemerschap. Een onmisbare investering voor wie dieper in de wereld van social media wil duiken! 🚀🌐
Niet langer twijfelen, gewoon doen!🚀
Instap cursus
Voordat ik de cursus heb aangeschaft ging er een lange tijd van twijfelen aan vooraf. Wat mijn erg heeft geholpen is het volgen van de instap cursus. Voor mij was alles nog helemaal nieuw. Dan vraag je jezelf af past dit wel bij mij? Wil ik dit wel doen? Voor een klein bedrag schaf je de instap cursus aan. Waarna ik het helemaal zeker wist, hier wil ik voor gaan.
BetterManage Traject Pro
Toen was het zo ver, ik kon na aanschaf van de cursus gaan starten. Je komt op een enorm helder platform terecht. Door de korte, maar zeer krachtige video’s komt alle informatie goed tot je binnen. De cursus bevalt alles wat je nodig hebt om succesvol te kunnen starten, maar ook zeker om je te blijven ontwikkelen wanneer je groeit als bedrijf.
Naast de cursus wordt je toegevoegd aan de community van bettersocials. Hierin krijg je gedurende je cursus 1:2 begeleiding die erg waardevol is. Wanneer je vragen hebt kun je altijd terecht bij de succescoaches. Daarnaast kun je via de community ook makkelijk contact hebben met andere studenten & oud studenten van de cursus. Enorm fijn om met andere die in het zelfde schuitje zitten of zaten te kunnen sparren. Verder krijgen we via de community de kans om live masterclasses te mogen volgen, speciale aanbiedingen en nog meer.
Ik ben ontzettend blij en trots dat ik de stap heb genomen. Mijn advies?
Niet langer twijfelen, gewoon doen!🚀
Bettersocials zeker aanrader!!
Ik ben ontzettend blij dat ik bettersocials ben tegengekomen. Bij de overweging om de cursus aan te schaffen werd ik heel goed geholpen en kreeg ik veel informatie waardoor ik een duidelijk beeld had van wat ik kon verwachten. Eenmaal de cursus aangeschaft ben ik heel blij met de keuze! Ilse neemt je mee in een logische lijn door de cursus. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je word super begeleid. Als je nog twijfelt zou ik zeker de stap zetten om de cursus aan te schaffen. Het is zulke waardevolle informatie.
Socials worden steeds belangrijker, dus waarom geen pro worden? 😜.
Ik was eerst SCEPTISCH..
Ik was eerst SCEPTISCH... en dacht:
- is dit wel echt, zijn dit niet gewoon mooie marketingpraatjes?
- wat voor kansen heb ik als ik begin als social media manager, kan ik dit wel?
- waar ga ik mijn geld aan uitgeven, is er echt waardevolle informatie beschikbaar?
- hoeveel verstand heeft Bettersocials van zaken?
- wat kan de community voorstellen?
- wie is Ilse, en hoe kan zij haar kennis delen en het persoonlijk houden met haar cursisten?
Ik schoof Bettersocials AAN DE KANT. Maar iets bleef aan mij KNAGEN, en ik dacht telkens: wat als dit ECHT is wat ze zeggen?
Je raadt het al: ik heb de instapcursus uiteindelijk toch gekocht!
Doormiddel daarvan ben ik er achter gekomen dat dit echt iets is waar ik verder mee wil ZONDER TWIJFEL.
- Er wordt informatie gegeven waar je ECHT verder mee kunt. Ik weet nu wat 'social media manager' inhoudt, en ik weet nu dat ik hier super enthousiast van word en dat ik het KAN.
- De community is een leuke, vrije plek waar interessante, waardevolle informatie met elkaar wordt gedeeld.
- Ilse is super persoonlijk en open en altijd bereid je vragen te beantwoorden.
- De prijs-kwaliteitverhouding, die is hier goed. Die is TOP. Je krijgt zeker waar voor je geld!
(Ik heb maar 29 euro betaald voor de instapcursus!)
Als je enige interesse hebt in social media marketing: bij Bettersocials ben je aan het juiste adres. Dat weet ik zeker.
Ik schaf binnenkort het Bettermanage traject aan!
Ik was eerst iets sceptisch over het…
Ik was eerst iets sceptisch over het pakket, maar na aanschaf en begeleiding heb ik meer vertrouwen verkregen. De lessen die aangeboden worden zijn praktisch en vol eerdere ervaringen van Ilse wat zeer fijn is. De praktische lessen met eerdere ervaringen en knelpunten helpen echt bij het bouwen van je eigen business, want je krijgt oplossingen voor die problemen en knelpunten die je kunt voorkomen door het opvolgen van Ilse haar adviezen. Daarnaast is de 1 op 1 begeleiding best aangenaam, want zo heb je niet het gevoel dat je er alleen voor staat. Naast de 1 op 1 begeleiding en dat je Ilse altijd een pb kunt sturen als je tegen iets aanloopt is er ook een community waar je ervaringen en problemen met andere smm kunt delen en samen kunt bouwen aan je business en die van een ander. Kortom is het een heel goede cursus waar je levenslang begeleiding bij kunt hebben, mits je dit wilt en de situatie dit toelaat. Ik heb er veel aan gehad, vandaar deze review.
De cursus die van A tot Z klopt!
Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met de cursus van Ilse! De lessen zijn perfect afgestemd op ons niveau, en Ilse zorgt ervoor dat de lesstof overzichtelijk blijft. Haar persoonlijke aanpak, waarbij ze al haar kennis van A tot Z deelt, de knelpunten en de unieke bonussen maken de cursus echt meer dan de moeite waard.
De ondersteuning die ik krijg in de Discord-groep is als een grote familie die elkaar constant wil helpen. Het is zo'n warme gemeenschap waar iedereen gemotiveerd is om samen te groeien. De 2-1 begeleiding met Adil is een fantastische toevoeging. Ilse en Adil zijn zeer betrokken bij mijn leerproces en geen vraag is te veel voor hen. Ze reageren ongelooflijk snel en staan altijd klaar om te helpen.
Ik ben oprecht dankbaar dat ik mezelf deze cursus cadeau heb gedaan. Het is een investering in mezelf, en ik voel me zo blij met de vooruitgang die ik heb geboekt. Dus als je twijfelt, zou ik zeggen: gewoon doen! Wie wil er nu niet de vrijheid hebben om niet meer van 9 tot 5 voor een baas te werken, maar in plaats daarvan met je voeten in het zand en een cocktail in je hand te genieten van het leven in een warm land? Het is absoluut de moeite waard!
Niet alleen voor de jeugd leerzaam
Ik ben al 12 jaar online ondernemer en heb als blogger al vele cursussen gevolgd. Ik dacht dat ik ondertussen alles al wist van online ondernemen en social media. Toch heb ik zoveel nieuwe dingen geleerd in het Bettermanage Traject.
Niet alleen dat, ik was nog geen maand bezig of ik kon al aan de slag met mijn 1e klant. De cursus leert je niet alleen hoe social media toe te passen, je leert ook ondernemen en hoe aan klanten te komen.
De community en de masterclasses zijn hele mooie extra's. Zij bieden inspiratie en nieuwe inzichten.
En het leuke vind ik dat iedereen er welkom is. Natuurlijk zijn er veel jongelui in deze community maar ook mensen die al, net als ik, meer ervaring hebben. Met mijn bijna 50 jaar voel ik mij nog steeds welkom in deze groep. En kan ik nog steeds heel erg veel leren.
Interessante instapcursus
De instapcursus raad ik zeker aan, wanneer je een online verdienmodel zoekt! Ilse vertelt in korte filmpjes hoe je kan werken naar een baan als succesvolle Social Media Manager. De cursus is super duidelijk en geef een realistisch beeld van wat je kan verwachten.
Als je achteraf met vragen blijft zitten, reageert Ilse ontzettend snel! Ze wil ontzettend graag haar succes delen en dat merk je in alles. Een echte aanrader!
Net de instapcursus gedaan
Net de instapcursus gedaan. Wat een duidelijkheid en fijn om naar te luisteren. Ilse praat duidelijk en weet waar ze over praat. Geen ‘uhm’ of twijfels in de zin. Ik ga zeker een traject aanschaffen. Een aanrader!!
Bettermanage traject Pro
Als je nooit meer voor een baas wilt werken en niet afhankelijk wilt zijn van een locatie is deze cursus echt wat voor jou! Ik heb het Bettermanage traject Pro aangeschaft en ik heb hier geen spijt van. Alles wordt in korte, duidelijke filmpjes uitgelegd en je kan terecht met al je vragen. Ik combineer dit met mijn schoonheidssalon, dus zo kan ik mijn eigen Instagram account ook verbeteren. Als je nog twijfelt, ik zou het gewoon doen! 😉
instapcursus SMM
Ik heb de instapcursus gedaan en dat was echt mega fijn! Je krijgt een enorm duidelijke uitleg hoe het werkt en wat het inhoud. Echt een aanrader om deze te kopen als je er nog niet zeker van bent of het bij je past, of je twijfelt
Super cursus! 🚀
Nadat ik er achter kwam dat ik niet mijn hele leven van 9-5 voor een baas wil werken, heb ik deze cursus aangeschaft. Geen seconde spijt van gehad!
Ilse leert je echt alles wat je moet weten om social media manager te worden, ook leer je heel veel over het ondernemen zelf!
Je kunt in de Discord altijd met je vragen terecht bij Ilse of je succescoach, ze denken altijd super goed met je mee en geen vraag is te veel gevraagd. 😊
Echt een aanrader voor als je wilt groeien
Ilse heeft mij goed geholpen om mijn bedrijf te herstructureren en zo mijn doelen te behalen. Ondanks dat ik al ruime ervaring heb als social media manager heb ik veel aan de cursus gehad. Echt een aanrader dus!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.