Bettersocials Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb de instapcursus eerst gevolgd bij Bettersocials en ben daarna gestart met het Better manage pro traject. Beide trajecten zijn super fijn opgezet. Alles komt aan bod en het is erg makkelijk te c... See more

Rated 5 out of 5 stars

De instapcursus raad ik zeker aan, wanneer je een online verdienmodel zoekt! Ilse vertelt in korte filmpjes hoe je kan werken naar een baan als succesvolle Social Media Manager. De cursus is super du... See more

Rated 5 out of 5 stars

- Ilse is down to earth, hierdoor kun je jezelf goed herkennen en is alles mogelijk omdat zij jou al voor ging. Ilse vertelt je letterlijk wat je het beste kan doen en wat voor haar werkt. - De dis... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik vond het traject super leerzaam en ben ontzettend blij dat ik het heb gevolgd. Hoewel ik al best wat wist over social media, heeft dit traject me echt veel meer inzicht gegeven in verschillende pla... See more

Company details

1. Social Media Agency

Written by the company

Bettersocials helpt ondernemers en influencers om meer succes te krijgen op Instagram. Wij helpen met het zorgen voor naamsbekendheid, volgers en een hogere omzet op een organische manier. Dit doen wij met social media beheer, cursussen en coaching.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Bettermanage pro traject

Ik heb het bettermanage pro traject aangeschaft bij Ilse en dit was echt de beste keuze die ik heb kunnen maken!
Alle filmpjes zijn super kort maar krachtig, Ilse is een super lieve meid en je krijgt hele goede 2 op 1 begeleiding, waar altijd mega snel gereageerd wordt.
Niet alleen met de lesstof word je geholpen maar ook met mindset en andere zaken waar je tegen aan loopt.
Als je nog twijfelt zou ik zeggen grijp je kans! 🙃

Zeker een aanrader!⭐️🚀

Een jaar geleden ben ik begonnen met de cursus. Dit is echt ideaal als je direct goede informatie wilt om te starten met ondernemen!

Ook is het fijn dat je onbeperkt lang toegang heb tot alle waardevolle informatie en daarnaast word het ook nog eens (gratis) verbeterd/aangevuld.📈

Kortom zeker een aanrader als je ook aan de slag wilt gaan als social media manager!🩷

Rated 5 out of 5 stars

Geen twijfel over de instapcursus!😄

Ilse verteld in leuke korte filmpjes wat smm inhoud en is 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝗲𝗮𝗿𝘁𝗵! Wat ik zelf heel prettig vind is haar manier van vertellen en communiceren in haar video's, maar ook via de chat op Instagram of Discord.

Ook is de Discord van Bettersocials echt een 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗳𝗶𝗷𝗻𝗲 𝗼𝗺𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴 om te sparren met andere socialmediamanagers.🫶🏼

Zeker een 𝗮𝗮𝗻𝗿𝗮𝗱𝗲𝗿 mocht je interesse hebben om dit ook te gaan doen!

November 28, 2023

100% het geld waard!

Ik heb de instap Curcus bij Ilse gevolgd, en ik was aangenaam verrast! Zit al tijden te twijfelen om haar traject aan te schaffen aangezien ik in Januari begin als Social Media Manager bij een bedrijf en ik denk dat Ilse mij daar enorm bij kan helpen. Door de in stap curcus heb ik al grote stappen gemaakt maar ik wil mijn kennis nog beter opdoen, dus de instap curcus is sowieso een top punt!

September 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Niet twijfelen, maar doen!

Na lang twijfelen heb ik toch de keuze gemaakt om te investeren in meer kennis en expertise en wauw wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Na 6 weken had ik mijn eerste klanten al binnen en heb ik zelfs tijdens het traject al ontslag genomen en ben ik gaan leven van mijn inkomen als social media manager. Als je twijfelt raad ik het echt aan om ervoor te gaan!

Ik heb de instapcursus gevolgd

Ik heb de instapcursus gevolgd

Ik heb onlangs de instapcursus gevolgd. Alles wordt kort en duidelijk verteld. En daar houd ik van! Ondanks dat ik alleen de instapcursus heb gevolgd, ben ik veel wijzer geworden. En ik ben zeker van plan om in de toekomst nog een cursus te volgen!

November 23, 2023

Super!

Super fijne communicatie gedurende het traject. Erg leerzaam en alles is duidelijk uitgelegd. Ilse is een topper 🫶🏼

Rated 5 out of 5 stars

Dit is echte de beste stap ik ooit gezet heb!

De cursus van Ilse is echt het beste cadeau dat ik mezelf heb gedaan! Ik heb de instap cursus gevolgd en ik verlang echt naar meer! Ilse geeft mij echt de motivatie en legt alles heel mooi uit. 2024 wordt echt een knal jaar! Je bent een topper!

Liefs Lisa

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb het Better manage traject gevolg…

Ik heb het Better manage traject gevolg bij Better Socials Academy en het is echt een aanrader!

Ilse leert je alle ins en outs, vol enthousiasme. De video's zijn kort, maar krachtig en onwijs duidelijk!

Daarnaast ontvang je super goede 2 op 1 begeleiding en kun je al jouw vragen stellen in de discord!

December 12, 2023

Instapcursus:

Instapcursus:

Ik heb de instapcursus gevolgd. Ik vond het enorm leerzaam. Voor iedereen die twijfelt of dit iets voor jou is, raad ik zeker dit traject aan. Ik vind Ilse een enorm fijne persoon om naar te luisteren; ze legt alles zo eerlijk en duidelijk uit. Ook vind ik het heel fijn om te weten dat ik niet de enige ben met onzekerheden, want Ilse vertelde dat ze dat vroeger ook had. Ik voel me vaak zo onzeker en dommer dan anderen omdat ik helemaal niet slim ben of iets van hoger onderwijs heb gedaan. En ik voel me juist enorm begrepen door Ilse, wat voor mij een heel fijn gevoel geeft. Ze maakt duidelijk dat je niet de enige bent met het probleem, en dat je meer kunt dan je denkt. En dat voelt enorm fijn om zoiets te horen. Dus willen jullie weten of dit iets voor jullie is, dan kan ik je dit zeker aanbevelen. De cursus is enorm waardevol, en ik vond hem geweldig. Ik wil daarom ook Ilse alvast heel hartelijk bedanken. En geloof in jezelf, want dat is ook Ilse haar motto. Nu moet ik nog leren om in mezelf te geloven. ☺️

September 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Instap cursus better socials!

Instap cursus better socials!

Ik heb de instap curcus bij ilse gevolgd en het was echt geweldig!

Ik was al een lange tijd aan het rondkijken wat voor een business ik wou opzetten! Door deze instap cursus te hebben gevolgd kreeg ik een mega duidelijk beeld wat een social media manager nou eigenlijk precies doet, wat je kan verwachten ect!

Ilse haar video’s zijn kort maar krachtig ( dit vind ik mega prettig want bij lange video’s raak ik mijn concentratie kwijt😂) en alles staat onder de video ook nog eens beschreven in het kort!

Na deze cursus had ik een goed compleet beeld van een social media manager en wist ik zeker dat dit wat voor mij was en ben ik gestart met de opleiding bij ilse!

Dus ben jij nou net als ik opzoek naar de perfecte business voor jou? Volg deze cursus zeker want daarna heb je echt een goed beeld en kan je goed beslissen of het bij je past of niet!

Ik raad de cursus van ilse zeker aan!

August 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

De instap-cursus social media manager is echt een aanrader mocht je nog twijfelen.

De instap-cursus social media manager van Ilse> BETTERSOCIALS is echt een aanrader mocht je nog twijfels hebben. In een toegankelijke cursus die echt iedereen kan volgen of je nu tussen de 18-35 jaar bent of 35- 60 jaar dit wil je niet missen. Na het aanschaffen van de cursus krijg eerst een kennismakingsgesprek met Ilse of een van haar medewerkers.

Na het kennismakingsgesprek maak je een vervolg afspraak en kan je aan de slag met de cursus. Je leert wat het inhoud is om SMM te zijn, hoe je dit kan toepassen voor jezelf, eigen bedrijf of je kan aan de slag voor anderen.

Ben je nog in twijfel of SMM iets voor jou is? Volg dan de Instap-cursus van Ilse> BETTERSOCIALS en laat je inspireren.
Ook geef jezelf de kans om je verder te ontwikkelen.
Investeren in jezelf maakt groeien mogelijk.
Let’s do it. 🚀🔥

September 8, 2023

Instapcursus ⭐⭐⭐⭐⭐

Review voor de instapcursus:
Super duidelijke instap voor social media management. Erg makkelijk te begrijpen

Ik ben zelf ook bezig voor mijn eigen SMM Agency, en ook als je al research hebt gedaan over verschillende dingen zijn er waardevolle dingen uit te halen, al helemaal voor slechts 30 euro!

Daarnaast komt er een super waardevolle discord community bij met eindeloze netwerkmogelijkheden!🚀

September 16, 2023
Rated 5 out of 5 stars

🌟" Social Media Superheld in…

Deze instap cursus is als een GPS voor social media succes. Het leerde me niet alleen de basis, maar opende de deuren naar een wereld van mogelijkheden. Een echte game changer voor wie serieus wil scoren op social media!

PS: Mijn kat en ik hebben de instap cursus samen gevolgd (ja, echt waar!). Ze zat naast me alsof ze alles begreep. Dat zegt wel iets over hoe duidelijk en toegankelijk de cursus is.

August 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

De beste en complete instapcursus die je ooit zal doen!

Deze instap cursus is zodanig goed in elkaar gezet, dat het voor iedereen heel goed te doen is! Ik heb zelf een hoop cursussen gevolgd maar deze sprong er toch uit! Wat ik persoonlijk heel prettig vind is dat alles gewoon heel makkelijk omschreven en uitgelegd word! Geen moeilijk gedoe of lange teksten die je moet Lezen, gewoon kort en krachtig uitgelegd zodat iedereen het snapt!

Ik had Youri als contact persoon, waar ik heel fijn contact mee ervaar! Naast dat ik Ilse natuurlijk altijd even via insta kan aanschieten maakt het echt super ideaal omdat er altijd wel iemand klaar staat voor je!

Mocht je twijfelen of denken, hé is dit wat voor mij? KOOP DE INSTAP CURSUS! Geef het een kans! En wie weet komen we elkaar nog eens tegen in de discord community✌️💯

Maarten

September 13, 2023

INSTAP CURSUS… meer dan waard 💜

Na Ilse al een poosje gevolgd te hebben op insta , en ik hierdoor erg nieuwsgierig was geworden naar de mogelijkheden van online ondernemen ben ik haar INSTAP-CURSUS gaan volgen .
Dit is een cursus dat bestaat uit een zoom gesprek met haar of een van haar personeelsleden ( bij mij was dat Youri , erg aardige jongeman 😉)
Daarna krijg je toegang tot de instapcursus zelf , dit zijn korte video fragmenten van Ilse, waarin ze erg kort en vooral duidelijk uitlegt hoe zij de vrouw is geworden die ze nu is waar ze voor staat! 💜 en hoe jij dit ook kan worden.
Ik stond er echt van te kijken dat deze INSTAP CURSUS zoveel informatie geeft wat je tot echt tot nadenken zet om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan! En dit alles voor een klein prijsje . Ook kan je hierna deelnemen aan een Discord , hier staan hele nuttige tips and tricks in. En kan je sparren met mede-cursisten.
Zelfs na afloop wordt er nog contact met je opgenomen om te vragen of het allemaal duidelijk was en wordt en aangegeven dat ze er voor je zijn!
Bedankt Ilse en Youri!💜🩵 �� 🍀

Rated 5 out of 5 stars

Deze cursus alleen kopen als je écht wilt gaan knallen!

- De discord, 1000% mega waardevol. Jezelf omringen met mensen die hetzelfde gaan doen of al doen is zo ontzettend belangrijk!
- Fcking interessante masterclasses!

Rated 4 out of 5 stars

Twijfel je om te starten bij Ilse? Ik zeg doen!

Ik heb de Better Manage cursus afgerond. Ik ben met de basis begonnen en weet nu alles wat ik zou moeten weten voor een goede opzet. Op de discord kan je met alle vragen terecht en nieuwe dingen leren van andere studenten. Ilse is duidelijk met korte maar krachtige video’s. Hierdoor kun je alles stap voor stap volgen.
Twijfel je om aan deze cursus te beginnen?
LET’S DO THIS!!🚀

Rated 5 out of 5 stars

Ik was sceptisch maar nu volledig om

Na vele gesprekken met Ilse te hebben gehad via instagram wat zij nu precies deed was ik heel sceptisch begonnen aan de instapcursus.

Maar wat een goede stap!! Deze cursus is zeer waardevol om te begrijpen wat Social media manager inhoud en om voor jezelf te kijken of dit iets voor jou is.
Mijn twijfels en sceptische houding is volledig weg.

De filmpjes zijn kort van stof zodat je makkelijk mee kan volgen en niet snel afgeleid raakt. Er worden vele waardevolle tips & tricks gegeven.

Als je twijfelt om deze instapcursus aan te schaffen zeg ik doen!

September 6, 2023

Dikke aanrader!

Na wat online gekletst te hebben met Ilse was ik helemaal overtuigd om de instap cursus aan te schaffen! En man, daar heb ik geen seconde spijt van gehad. De fijne uitleg van Ilse maakt je meteen enthousiast en je handen gaan jeuken om aan de slag te gaan. Ik ben Ilse erg dankbaar dat ze mij kennis heeft laten maken met de instap cursus en ik ga snel verder met het vervolg traject!

Dikke dikke aanrader!

September 6, 2023