Bettersocials Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb de instapcursus eerst gevolgd bij Bettersocials en ben daarna gestart met het Better manage pro traject. Beide trajecten zijn super fijn opgezet. Alles komt aan bod en het is erg makkelijk te c... See more

Rated 5 out of 5 stars

De instapcursus raad ik zeker aan, wanneer je een online verdienmodel zoekt! Ilse vertelt in korte filmpjes hoe je kan werken naar een baan als succesvolle Social Media Manager. De cursus is super du... See more

Rated 5 out of 5 stars

- Ilse is down to earth, hierdoor kun je jezelf goed herkennen en is alles mogelijk omdat zij jou al voor ging. Ilse vertelt je letterlijk wat je het beste kan doen en wat voor haar werkt. - De dis... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik vond het traject super leerzaam en ben ontzettend blij dat ik het heb gevolgd. Hoewel ik al best wat wist over social media, heeft dit traject me echt veel meer inzicht gegeven in verschillende pla... See more

Company details

1. Social Media Agency

Written by the company

Bettersocials helpt ondernemers en influencers om meer succes te krijgen op Instagram. Wij helpen met het zorgen voor naamsbekendheid, volgers en een hogere omzet op een organische manier. Dit doen wij met social media beheer, cursussen en coaching.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Echt een top cursus

Echt een top cursus!
Ik ben bezig met de SMM Pro, en ben er super enthousiast over. Korte video’s waardoor de informatie nog beter blijft hangen. Ook de hulp die je krijgt aangeboden, van Ilse is top. Ze reageert altijd snel, als je een vraag hebt. Echt een goede cursus, met onderwerpen waar je echt wat aan hebt! Een aanrader!

September 16, 2022

Aanrader!

Ik ben op dit moment bezig met de social media cursus pro, echt een super gave cursus met veel onderdelen🤩 De video’s zijn heel erg duidelijk en kort waardoor het zeker niet saai wordt! Ilse is super enthousiast en reageert heel snel als je vragen of opmerkingen hebt. Mocht je interesse hebben in je eigen onderneming raad ik het je zeker aan om één van de cursussen te volgen!!!

September 15, 2022

SMM cursus

Ilse heeft een super fijne en leerzame cursus! 🤩 De video’s zijn kort en krachtig en ze legt alles van begin tot eind uit. Ook als je nog niets weet van Instagram! Je hebt levenslangs toegang tot de cursus waardoor je altijd weer bij de informatie kan komen die je bent vergeten. De cursus is overzichtelijk en biedt veel inhoud. Nog een pluspunt is dat Ilse super snel reageert op al je vragen! 🥰

September 15, 2022

Top cursus!

Na mijn cursus afgrond te hebben heb ik een 1 op 1 gesprek geboekt met Ilse. Ik had namelijk wat vragen over automatiseren. Ilse heeft tijdens het gesprek echt de tijd voor mij genomen en heeft mij zelfs opnieuw gebeld met een nieuwe link om nog even samen wat te bespreken. Ik vond dit zo fijn! Je merkt echt dat zij je iets wilt bijbrengen en het echt doet met plezier!

Ilse is altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt en geeft je echt waarde mee.

Super en helemaal blij mee !

September 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ik kan het iedereen aanraden! 👌

Ik volg de SMM opleiding (& pro), en het is echt helemaal top. Alles is kort en krachtig uitgelegd maar niks ontbreekt. Ook heel fijn dat je alle video’s terug kunt kijken wanneer je wilt. Daarnaast is er ook heel fijn contact met Ilse voor als ik vragen heb. Ik kan het iedereen aanraden als je voor jezelf wilt beginnen. 10/10 😍

September 2, 2022

In 1 woord GEWELDIG

Sinds een paar weken ben ik gestart met de cursus SMM Social Media Manager.. Wat een leuke en leerzame opleiding.. Ilse legt alles tot in de puntjes goed uit! Vooral de korte video's zorgen ervoor dat je je aandacht erbij kan houden en al het lesstof snel in je opneemt. Ilse neemt de tijd voor haar mensen en reageert snel op vragen! Ik kan het iedereen aanraden!!. Dammm girl wat heb je dit goed neergezet!

August 30, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Mega enthousiast over deze cursus!

Mega enthousiast over deze cursus! Ik volg de Social Media Manager (SMM) cursus. Met deze cursus krijg je toegang tot verschillende trajecten; je leert alles over Instagram, Facebook, LinkedIn & TikTok, vervolgens leer je van A tot Z hoe je jouw eigen SMM business op zet en je leert hoe je deze kan automatiseren!

De aandacht is er ontzettend goed bij te houden, omdat Ilse lekker enthousiast verteld in haar video's. De video's zijn kort maar krachtig, wat ik persoonlijk heel erg fijn vind! Ik kan deze cursus echt iedereen aanraden die geld wilt verdienen met social media!

August 30, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Top ervaring bij Better Socials

Better Socials, een van de vele cursussen die je regelmatig voorbij ziet komen op socials media. Wat mij betreft zeker de moeite waard! Als jij gek bent op social media, je daar meer over wilt weten en er geld mee wilt verdienen, is dit zeker een aanrader!

De cursus is heel Persoonlijk. Hoe Ilse het vertelt in de Video’s houd het lekker menselijk en persoonlijk. Makkelijke en duidelijke taal! Investeren in jezelf vind ik belangrijk, dit is ook wel een die in mijn rijtje past.

Enigste wat ik zou kunnen noemen als verbeter punt, is dat er soms wat spraak en of typ foutjes in de cursus zitten. Maar als dat alles is.. Het blijft natuurlijk mensen werk😉

August 29, 2022

Bettergram

Naast de cursus social media manager heb ik ook de cursus bettergram gevolgd. Door deze cursus heb ik mijn persoonlijke account een boost kunnen geven en ben ik al een paar week super snel aan het groeien. Je leert hiermee alle in’s en out’s over Instagram en daardoor weet je precies wat je wel en niet moet doen en wat je moet toepassen aan je eigen Instagram.

August 24, 2022

Smm cursus

Paar weken terug begonnen met de cursus, ben heel blij dat ik er aan begonnen ben!! Alles word heel goed uitgelegd:) De video’s zijn kort en komen heel persoonlijk over, waardoor het beter blijft hangen! Vind het ook heel fijn dat alles onder de video’s is uitgetypt, heb zelf niet altijd de mogelijkheid om me geluid aan te hebben:) Ilse staat ook altijd klaar om vragen te beantwoorden wat heel fijn is:)) al twijfel je, zou ik gewoon lekker beginnen!!

August 23, 2022

Social Media Manager cursus

Ik ben de Social Media Manager cursus gaan volgen, zodat ik locatie onafhankelijk kan werken. Ik ben hier nu een paar weken mee bezig en ik vind het echt top! De filmpjes zijn kort maar zeer krachtig waar alles word uitgelegd en ook nog eronder is uitgetypt. Hierdoor blijf ik ook geconcentreerd bezig. Wat ik ook fijn vind is dat je met alle vragen bij Ilse terecht kan en eerlijk antwoord terug krijgt. Ik raad het zeker aan om deze cursus te gaan volgen!!🤗

August 18, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ilse heeft een prachtige cursus…

Ilse heeft een prachtige cursus gemaakt, deze cursus helpt je van 0 naar 100 op instagram, dus zelfs de complete beginner kan na deze cursus een succesvolle pagina opzetten met gemak!

Maar ook de doorgewinterde instagrammer kan er nog veel in leren, dus niet alleen van 0 naar 100 maar ook van 100 naar 110!

ik zeg dikke aanrader!

August 18, 2022

Bettergram cursus

Ik heb de cursus bettergram gevolgd bij Ilse, ik heb geen enkele seconde spijt gehad! Alles wat jij moet weten over Instagram is te vinden in deze cursus, duidelijke en korte uitleg zodat jij je aandacht er goed bij kan houden. Mijn Instagram is onwijs gegroeid nadat ik gestart ben met alle tips/tricks toe te voegen. Ilse je bent een topper!

August 9, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Iets wat ik veel eerder had moeten doen.

Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging. Naast mijn eigen PT bedrijf heb ik gemerkt dat ik meer locatie onafhankelijk wil zijn. Ik kwam via mijn vriend terecht bij Ilse. Een paar dagen later plande wij een call in. Ik werd direct enthousiast door haar. Ze heeft veel kennis en ervaring. Ik ben onwijs blij dat ik gestart ben met Sociale media management. Dit is iets wat echt bij mij past.
Bedankt Ilse voor deze kans ik ben onwijs tevreden.

June 3, 2022

Social Media Manager Cursus

Sinds een paar weken volg ik de social media manager cursus bij Ilse! Ik heb besloten om deze cursus aan te schaffen omdat ik opzoek was naar een inkomstenbron waarbij ik veel vrijheid heb en locatie onafhankelijk kan werken!

Nu een paar weken verder kan ik zeggen dat ik zeer positief ben over de cursus. De lesstof is heel duidelijk opgesteld, en je merkt dat Ilse veel kennis heeft over dit onderwerp door haar persoonlijke ervaring!

Ook het contact met Ilse verloopt top, met vragen kun je altijd terecht en ze reageert altijd heel positief waardoor je nog meer motivatie krijgt om aan de slag te gaan!

Dus ben je op zoek naar meer vrijheid, en wil je graag voor jezelf beginnen? Dan raad ik de cursus tot social media manager zeker aan, omdat het een businessmodel is waar vrij weinig risico’s bij komen kijken in tegen stelling tot andere online businessmodellen

May 31, 2022
Rated 5 out of 5 stars

De cursus is super leerzaam

De cursus is super leerzaam. Het word allemaal stap voor stap uitgelegd en je ziet je socials gewoon groeien. Ik heb mijn 2e traject bijna afgerond en raad het voor iedereen aan die wat anders wilt dan standaard voor n baas werken.

May 31, 2022

Ilse is echt geweldig

Ilse is echt geweldig! Ze heeft me alles stap voor stap uitgelegd en sinds ik echt aan de slag gegaan ben met de strategieën heb ik veel meer sales gekregen!

May 25, 2022

The Trustpilot Experience