Ik heb de instapcursus eerst gevolgd bij Bettersocials en ben daarna gestart met het Better manage pro traject. Beide trajecten zijn super fijn opgezet. Alles komt aan bod en het is erg makkelijk te c... See more
See what reviewers are saying
De instapcursus raad ik zeker aan, wanneer je een online verdienmodel zoekt! Ilse vertelt in korte filmpjes hoe je kan werken naar een baan als succesvolle Social Media Manager. De cursus is super du... See more
- Ilse is down to earth, hierdoor kun je jezelf goed herkennen en is alles mogelijk omdat zij jou al voor ging. Ilse vertelt je letterlijk wat je het beste kan doen en wat voor haar werkt. - De dis... See more
Ik vond het traject super leerzaam en ben ontzettend blij dat ik het heb gevolgd. Hoewel ik al best wat wist over social media, heeft dit traject me echt veel meer inzicht gegeven in verschillende pla... See more
Company details
Written by the company
Bettersocials helpt ondernemers en influencers om meer succes te krijgen op Instagram. Wij helpen met het zorgen voor naamsbekendheid, volgers en een hogere omzet op een organische manier. Dit doen wij met social media beheer, cursussen en coaching.
Contact info
Straatkampen 21, 9451 BX, Rolde , Netherlands
- 0611114415
- info@bettersocials.nl
- bettersocials.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super goede duidelijke instapcursus
Ik heb bij Ilse de instap cursus gevolgd. Een super leuke en betaalbare instapcursus waarin echt heel duidelijk maar niet langdradig word verteld wat social media manager worden inhoud en wat erbij komt kijken. Zodat ik precies wist of het bij me paste. In was direct enthousiast door deze cursus en ben zelf gestart als social media manager. De instapcursus is echt een aanrader om erachter te komen of social media manager wat voor je is! Waar wacht je nog op?
Bij twijfel of social media manager iets voor je is! Dan is de instapcursus een verheldering!
Ik wist direct na deze instapcursus of social media manager iets voor mij was!
Ik kan met trots zeggen dat ik de Instap Cursus van BetterManage heb gevolgd, en ik kan eerlijk zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen op alle mogelijke manieren. Als iemand die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om te groeien en te leren, was ik op zoek naar een programma dat me niet alleen de basisprincipes zou leren, maar me ook zou inspireren om mijn volledige potentie EN passie te benutten.
Deze instapcursus deed precies dat, en meer. De korte video’s waren buitengewoon duidelijk en gepassioneerd, en de toewijding aan het succes van studenten was duidelijk merkbaar. Geen ingewikkelde, moeilijke en langdradige video’s. Precies dat wat je wilt weten wordt besproken! En daarbij is Ilse heel makkelijker benaderbaar via Instagram en zit je in de Discord community waarin je het gevoel krijgt er niet alleen voor te staan!
Dus, hier is mijn advies aan iedereen die deze recensie leest: als je op zoek bent naar een kans/informatie/ iets om je de drempel over te tillen om online geld te willen verdienen door social media van bedrijven te gaan beheren, dan is de Instap Cursus van BetterManage absoluut de moeite waard!
Cursus met korte maar krachtige video’s…
Cursus met korte maar krachtige video’s en er blijven ook video’s aan toegevoegd worden! Door deze cursus ben ik eindelijk begonnen met het realiseren van mijn dromen! Zonder de cursus was ik nu waarschijnlijk nog steeds op het punt waar ik ervoor was.
Bettermanage Traject PRO
Het is een heel tof traject! Heel veel waarde en goede coaching.
Als je nog twijfelt, zou ik het 100% aanraden!
Bettermanage Traject 🚀
In Februari gestart met de opleiding. 🤝🏼
Na 5 weken officieel mijn business kunnen starten. Na 6 weken 4 klanten… + 80% werken op mijn 9-5 aangevraagd.🥳
Ik kan dit alleen maar aanraden! Ik ben Ilse super dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!
Dit is een opportuniteit die niet te onderschatten is! Het werkt effectief!🙏🏼
De feedback die je dan krijgt van klanten die super tevreden zijn geeft je 200% motivatie om nog harder te knallen! 🚀
Als je twijfelt stuur gerust een berichtje! 🤝🏼
Super waardevolle smm cursus!
Super waardevolle cursus! De filmpjes zijn kort, maar enorm krachtig en echt heel leerzaam. Onder bij de filmpjes wordt ook nog tekst toegevoegd wat ook heel fijn is als je bijvoorbeeld snel nog eens wilt terugkijken. De cursus kan levenslang worden gebruikt en wordt ook nog eens geüpdatet met nieuwe waardevolle informatie. Ilse is een leuke en enthousiaste meid en beantwoord ook altijd snel alle vragen die ik heb. Ook vraagt ze tussendoor of alles goed gaat. De Discord groep die ze heeft gemaakt is ook heel fijn. Daar worden waardevolle dingen gedeeld en kan je ook nog vragen stellen.
SMM cursus
De video's in de cursus zijn kort en duidelijk. Dit zorgt ervoor dat je aandacht goed bij de lessen blijft. Ilse blijft waardevolle lessen toevoegen waardoor het traject up to date is. Je blijft hierdoor als social media manager bij leren en gaat met de ontwikkelingen mee.
Het traject is zeer waardevol en ik zou het ook iedereen aanraden die wil starten als social media manager!

Review bettermanage traject pro
Ik vind het traject ontzettend leuk in elkaar gezet en leuk uitgelegd.
Daarnaast ook super tof dat er steeds nieuwe lessen aan toe worden gevoegd🙌🏻 Je bent eigenlijk nooit klaar met leren en dat is super interessant om te zien.
Ik zou het traject zeker een 5 geven, omdat ik al zoveel meer heb geleerd dan ik daarvoor wist. Ik heb al heel veel kennis om kunnen zetten in het daadwerkelijk uitvoeren. Dus daar ben ik heel blij mee 😁
Ik vind ook dat Ilse het heel leuk heeft gedaan en ik zie echt dat ze er veel tijd en moeite in heeft gestopt.
Haar uitleg en hele input in haar werk, geeft mij ook de motivatie om er alles uit te halen.
Men heeft natuurlijk een mening over of dit wel geld oplevert en of het wel werkt. Maar door haar inzet en de cursus geeft het me heel veel motivatie om door te zetten! Dus thanks Ilse☺️🫶🏼

Reply from Bettersocials
Een aanrader voor iedereen!
Een aanrader voor iedereen!
Duidelijke lessen en de juiste begeleiding!
De meiden staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden! 😊

Bettermanage traject🤩
Wat een traject! Het heeft echt mijn kijk op de wereld zo veranderd. Doordat ik zoveel heb geleerd over social media kanalen en hoe jij hier voor bedrijven het beste uit kan halen is mijn onderneming echt ontploft. Op dit moment heb ik 8 klanten en ben ik dit gewoon aan het opbouwen naar meer! Dit allemaal door dit traject! Het was de investering zo waard! De filmpjes die ik levenslang kan terug bekijken zijn ook super fijn, want als ik nog snel iets wil weten kijk ik een deel van de cursus opnieuw. Echt ik zou tegen iedereen willen zeggen bij twijfel doen!

Thanks Ilse!
Ilse is goed in wat ze doet. Ze denkt mee en schakelt snel, wat heel fijn is voor mijn business! Thanks Ilse!

SMM cursus
Ik ben sinds kort begonnen met de SMM cursus en ben daar super enthousiast over. Alles word heel goed uitgelegd en het is te zien hoeveel werk en tijd hier in is gestopt!! De opleiding is erg waardevol en ben helemaal gemotiveerd om nu voor mezelf aan de slag te gaan!😊

Topper Ilse
Ilse is heel behulpzaam en haar cursus kun je lekker op je eigen tempo volgen; ook blijft ze aah haar leerlingen denken waar ik zo af en toe een berichtje krijg op instagram van haar. Dikke 10 van mij!

Super cursus van Ilse
Super cursus van Ilse!
Na 2 naar geleden mijn 1e onderneming opgestart te hebben en hier dus alweer 2 jaar hard voor werk had ik nu wel weer meer uitdaging nodig om nog iets te gaan ondernemen en zo ben ik hier te recht gekomen ik hoop en ga ervanuit dat ook dit een succes word 😃 bedankt Ilse!

SMM traject
Ik heb een tijdje geleden de cursus tot social media manager aangeschaft. De lessen zijn heel duidelijk waardoor je helemaal zelf aan de slag kan. Heb je toch nog vragen? Je stuurt Ilse een berichtje en hebt binnen no-time antwoord. Er zijn nu ook nieuwe lessen toegevoegd die de cursus helemaal af maken. Echt super!
Super blij dat ik de stap heb gemaakt…
Super blij dat ik de stap heb gemaakt tot sociaalmediamanager, ik heb de cursus bijna afgerond en heb er heel veel kennis en informatie uit kunnen halen. Ik wist eerst niet zoveel over sociaal media en hoe het werkte maar daar heeft deze cursus verandering in gebracht.
Smm pro traject, ontzettend tevreden!
Ik heb het social media management traject pro aangeschaft 2 weken geleden. Tot dusver ontzettend tevreden, Ilse reageert erg snel en wil je altijd te woord staan om je te helpen wat ontzettend fijn is. Mocht je er dus niet helemaal uitkomen, geen stress dan krijg je gewoon wat persoonlijk advies. Op naar nog veel moois te gaan en te leren! Bedankt Bettersocials! 🤩
Mijn ervaring bij BettersocialsAcademy
Hii, ik ben Kelly en zit nu in mijn 5e week van het better manage pro traject van Ilse. Ik ben super blij dat ik Ilse ben tegengekomen en dat zij mij de kans bied om net als haar locatieonafhankelijk te werken als social media manager. Het contact met Ilse verloopt altijd super fijn. Ze reageert snel en ik kan met al mijn vragen bij haar terecht. Ook ben ik nog steeds blij dat ik voor de pro cursus heb gekozen. De lessen zijn echt heel waardevol, kort maar krachtig, precies wat ik nodig heb. Ook vind ik het een pluspunt dat wanneer je de cursus heb aangeschaft, Ilse er aan blijft werken om deze cursus te verbeteren door nieuwe lessen toe te voegen of extra’s aan te bieden zoals een call met een succescoach!
Ik ben heel tevreden van de cursus
Ik ben heel tevreden van de cursus. Deze is goed opgebouwd. Ook zijn alle video heel duidelijk uitgelegd. Vooral fijn dat het allemaal korte video’s zijn dit maakt het heel makkelijk om door de leerstof te komen. Ben super tevreden ervan en ben benieuwd wat het me allemaal gaat brengen in het leven 🙌🏼🤩💛
Het perfecte moment is nooit!
Het perfecte moment is nooit, dus ik besloot op het minst praktische moment toch te beginnen met de cursus SMM+A. Ilse is erg flexibel en probeert op alle vlakken met je mee te denken. Inhoudelijk gezien was de cursus ook goed. Kort maar krachtige filmpjes die het onderwerp beschrijven en bij de filmpjes is het onderwerp ook nog even kort en duidelijk beschreven. Je zou bijna vergeten dat je een cursus aan het volgen bent in plaats van een hobby aan het uitoefenen. De 1 op 1 begeleiding is ook goed. Ik kan met al mijn vragen op ieder moment bij Ilse terecht en krijg ook snel antwoord. Ook aan humor geen gebrek! Al met al zou ik Bettersocials zeker aanraden als je meer met je bedrijf wil doen (of voor andere bedrijven) op het vlak van social media.
The Trustpilot Experience