Bike Totaal - Wijtman Lansingerland Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Rodenrijsseweg, 23, 2651 BM Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden. Doordat het fietsplan wat later dan verwacht vrij kwam hebben ze de fiets een paar weken apart gehouden. Wat een service:) Ook het di... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ben eerst bij de e-bike inloopdag geweest en veel fietsen kunnen testen en daarbij goed geholpen. Daarna een fiets besteld. Het enige wat misschien minder is of wat ik niet goed begrepen heb of dat ni... See more

Company details

1. Bicycle Store
  2. Bicycle Repair Shop
  3. Bike Accessories Store
  4. Used Bicycle Shop

About Bike Totaal - Wijtman Lansingerland

Written by the company

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

12,579 reviews in the last 12 months

Write a review

Het onderhoud is duur

Het onderhoud is duur, mijn fiets rijdt goed na de beurt maar mijn remmen hadden wel wat strakker afgesteld kunnen worden, hiermee moet ik nog een keer terug.
De afspraken die ik gemaakt heb, zijn nagekomen.

August 8, 2026

Goed geholpen

Goed geholpen, goede uitleg en veel fietsen kunnen proberen, hadden alle tijd.

August 6, 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je rustig de tijd hebt gekregen om verschillende fietsen uit te proberen. Zo kun je tenminste goed voelen wat bij je past.

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke uitleg over de verschillen in fietsen.

Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden.
Ook het digitale paspoort voor het inplannen van de twee bijbehorende service beurten is ideaal.

December 27, 2025

Beste,

Fijn dat de keuze tussen die twee fietsen uiteindelijk zo duidelijk werd. En dat het even duurde met het fietsplan, dat hoort erbij soms. Dat de fiets gewoon op je stond te wachten, dat is niet meer dan logisch.

Leuk ook dat je het digitale paspoort handig vindt, het scheelt inderdaad een hoop gedoe als de servicebeurt straks op je af komt.

Rated 4 out of 5 stars

Precies uitgevoerd waar ik om had…

Precies uitgevoerd waar ik om had gevraagd

July 19, 2026

Beste,

Fijn dat het precies geworden is zoals je het voor ogen had.

Rated 5 out of 5 stars

Perfecte service en advies mensen die…

Perfecte service en advies mensen die weten waar ze het over hebben. Snel geleverd

July 25, 2026

Beste,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat het advies goed heeft geland en dat de levering vlot is gegaan.

Snel en netjes geholpen

Snel en netjes geholpen. Je wordt goed geïnformeerd over de prijs

July 17, 2026

Beste,

Goed om te horen dat de informatie over de prijs duidelijk was. Dat vinden we belangrijk.

Gewoon goed!

Prachtige zaak,vriendelijk personeel en heel goed advies! Geniet nu van mijn mooie elektrische fiets!

July 18, 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je elektrische fiets. Veel rijplezier!

Goede en vlotte service!

Bike Totaal Wijtman is echt een aanwinst voor Berkel en Rodenrijs! Het is een mooie zaak, met een professioneel en kundig team, en er wordt goed naar de klant geluisterd. In het weekend een fiets uitgezocht, en deze kon ik dinsdag al ophalen, incl. fietstas en helm, ontzettend blij met de goede en vlotte service, dank!

July 14, 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je zo snel met je nieuwe fiets op pad kon. Dat het allemaal zo vlot gegaan is met de fiets, tas en helm samen, dat maakt het natuurlijk extra fijn. Bedankt voor je mooie woorden over de zaak en het team, die geven we zeker door.

Rated 5 out of 5 stars

Buiten dat het een prima zaak is wel…

Buiten dat het een prima zaak is is er wel een minpuntje. Op mijn nieuwe aangeschafte fiets van ruim € 3.000,= zat een minuscuul klein belletje. Deze wilde ik vervangen voor een ander simpel belletje maar moest daar dan wel 4,95 voor bij betalen. Lijkt mij toch niet nodig en als service gewoon omgeruild te kunnen worden.

July 14, 2026

Beste,

Bedankt dat je dit aangeeft. Je hebt een punt. Bij een fiets in deze prijsklasse hadden we dat belletje gewoon voor je kunnen omruilen. Dat gaan we intern bespreken.

Rated 3 out of 5 stars

Afspraak maken voor testen blijkt lastig

Tot 2x toe een afspraak gemaakt voor het testen van een fiets. De eerste keer was de bevestigde afspraak niet bekend en de fiets niet op voorraad en bij de tweede bevestigde afspraak was de betreffende fiets 'net verkocht' en ook niet meer op vooraad. Ik ga het ergens anders proberen.

July 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Top advies en snelle goede informatie en service

Na een ongeluk was het frame van onze elektrische fiets verbogen. Ondanks dat het originele frame eigenlijk niet te verkrijgen was is het toch gelukt de fiets te repareren met een vergelijkbare. In de tussentijd een goede elektrische leenfiets

July 9, 2026

Beste,

Wat een gedoe zo'n ongeluk, fijn dat de fiets uiteindelijk toch gerepareerd kon worden. Niet elk frame is zomaar te vinden, dus blij dat het gelukt is. En goed om te horen dat je in de tussentijd gewoon op pad kon met de leenfiets.

Rated 3 out of 5 stars

Verkoop ging uitstekend, aflevering niet naar wens

Verkoop ging uitstekend, vriendelijke jonge jongen met kennis van zaken. Deal was snel gesloten

Echter de werkplaats maakt er een potje van, tijdens verkoop afspraken gemaakt voor aflevering en geen van de afspraken verricht bij ophalen van de fiets. Fiets is geeneens gecontroleerd voor aflevering. Toen wij weg reden al diverse losse onderdelen.

Dag erna terug gegaan naar de winkel en ik kon 15 minuten wachten. 60 minuten later heb ik de fiets maar laten staan. En een dag later fiets nog niet klaar

July 9, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Fiets besteld en afgeleverd door Reese…

Fiets besteld en afgeleverd door Reese fijne medewerker en komt de afspraken na.

June 21, 2026

Beste,

Bedankt voor de goede woorden. Fijn dat de aflevering soepel verlopen is en dat alles klopte zoals afgesproken. We zullen het aan Reese doorgeven.

Prachtige zaak

Prachtige zaak, vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanwinst voor Berkel!

June 18, 2026

Beste,

Wat een leuke review om te lezen, dank je wel. Fijn dat je je welkom voelde bij ons in Berkel.

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijn en behulpzaam personeel

Hele fijn en behulpzaam personeel. Ik werd goed geinformeerd waardoor ik makkelijk een keus kon maken. Al mijn vragen werden beantwoord

June 13, 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Als je weet waar je op moet letten, wordt het kiezen van een fiets een stuk makkelijker. Veel plezier ermee!

The Trustpilot Experience

Take a closer look