Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden. Doordat het fietsplan wat later dan verwacht vrij kwam hebben ze de fiets een paar weken apart gehouden. Wat een service:) Ook het di... See more
Rodenrijsseweg, 23, 2651 BM Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, NL
Company replied
Ben eerst bij de e-bike inloopdag geweest en veel fietsen kunnen testen en daarbij goed geholpen. Daarna een fiets besteld. Het enige wat misschien minder is of wat ik niet goed begrepen heb of dat ni... See more
Written by the company
Rodenrijsseweg, 23, 2651 BM, Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het onderhoud is duur, mijn fiets rijdt goed na de beurt maar mijn remmen hadden wel wat strakker afgesteld kunnen worden, hiermee moet ik nog een keer terug.
De afspraken die ik gemaakt heb, zijn nagekomen.
Goed geholpen, goede uitleg en veel fietsen kunnen proberen, hadden alle tijd.

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden.
Ook het digitale paspoort voor het inplannen van de twee bijbehorende service beurten is ideaal.

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Perfecte service en advies mensen die weten waar ze het over hebben. Snel geleverd

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Snel en netjes geholpen. Je wordt goed geïnformeerd over de prijs

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Prachtige zaak,vriendelijk personeel en heel goed advies! Geniet nu van mijn mooie elektrische fiets!

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Bike Totaal Wijtman is echt een aanwinst voor Berkel en Rodenrijs! Het is een mooie zaak, met een professioneel en kundig team, en er wordt goed naar de klant geluisterd. In het weekend een fiets uitgezocht, en deze kon ik dinsdag al ophalen, incl. fietstas en helm, ontzettend blij met de goede en vlotte service, dank!

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Buiten dat het een prima zaak is is er wel een minpuntje. Op mijn nieuwe aangeschafte fiets van ruim € 3.000,= zat een minuscuul klein belletje. Deze wilde ik vervangen voor een ander simpel belletje maar moest daar dan wel 4,95 voor bij betalen. Lijkt mij toch niet nodig en als service gewoon omgeruild te kunnen worden.

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Tot 2x toe een afspraak gemaakt voor het testen van een fiets. De eerste keer was de bevestigde afspraak niet bekend en de fiets niet op voorraad en bij de tweede bevestigde afspraak was de betreffende fiets 'net verkocht' en ook niet meer op vooraad. Ik ga het ergens anders proberen.
Na een ongeluk was het frame van onze elektrische fiets verbogen. Ondanks dat het originele frame eigenlijk niet te verkrijgen was is het toch gelukt de fiets te repareren met een vergelijkbare. In de tussentijd een goede elektrische leenfiets

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Verkoop ging uitstekend, vriendelijke jonge jongen met kennis van zaken. Deal was snel gesloten
Echter de werkplaats maakt er een potje van, tijdens verkoop afspraken gemaakt voor aflevering en geen van de afspraken verricht bij ophalen van de fiets. Fiets is geeneens gecontroleerd voor aflevering. Toen wij weg reden al diverse losse onderdelen.
Dag erna terug gegaan naar de winkel en ik kon 15 minuten wachten. 60 minuten later heb ik de fiets maar laten staan. En een dag later fiets nog niet klaar

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Fiets besteld en afgeleverd door Reese fijne medewerker en komt de afspraken na.

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Prachtige zaak, vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanwinst voor Berkel!

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Hele fijn en behulpzaam personeel. Ik werd goed geinformeerd waardoor ik makkelijk een keus kon maken. Al mijn vragen werden beantwoord

Reply from Bike Totaal - Wijtman Lansingerland
Vlot geholpen en goede uitleg. Bij het ophalen van de fietsen, zijn accessoires van de oude fiets netjes overgezet.
Goed vriendelijk geholpen/ geadviseerd.
Ze nemen de tijd voor je.
Kortom goede ervaring