Personeel kundig, geduldig en vriendelijk. Goed advies. Prachtige overzichtelijke winkel. snelle reacties via de mail en vooral heel blij met de E-bike.
Rodenrijsseweg, 23, 2651 BM Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, NL
Company replied
Duidelijke uitleg over de twee fietsen die mijn voorkeur hadden. Doordat het fietsplan wat later dan verwacht vrij kwam hebben ze de fiets een paar weken apart gehouden. Wat een service:) Ook het di... See more
Company replied
We zijn ontzettend blij met de fiets die we voor onze dochter hebben gekocht! Michael heeft ons heel fijn geholpen bij het uitzoeken van de juiste fiets en maat. Hij nam echt de tijd om naar onze... See more
Company replied
Heel goed, duidelijk en eerlijk advies gekregen bij de aanschaf van mijn electrische fiets. Aan de fiets moesten diverse aanpassingen gedaan worden, om alles te krijgen zoals ik graag wilde. Er wer... See more
Written by the company
Rodenrijsseweg, 23, 2651 BM, Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Verkoop is prima, veel mooie fietsen maar je moet zelf goed weten wat je wil en goed voorbereid op pad gaan!
wij hebben 2 electrische fietsen gekocht ,waarbij een goede uitleg werd gegeven door een vriendelijke verkoper. zeer snelle levering ,en goede service.op vragen word snel en serieus gereageerd .Bike totaal Wijtman vinden wij een aanwinst voor onze gemeenten.
Iedereen is vriendelijk en er wordt echt met je meegedacht. Het was erg prettig dat ik meerdere fietsen kon uitproberen tijdens de proefrit, waarbij er goed werd gekeken naar mijn situatie.
De fiets werd snel geleverd. Toen ik merkte dat hij toch niet helemaal comfortabel zat, werd dit direct en netjes opgelost.
Ik ben erg tevreden over de service!
Bij binnenkomst warm ontvangen en direct geholpen, we kregen een kopje koffie/thee aangeboden. We kregen de tijd om rustig te kijken en te overleggen. Ik kon op veel verschillende fietsen even n stukje fietsen. Uiteindelijk met wat gepuzzel een mooie fiets uitgekozen.
Dank daarvoor!
Wat een fijne winkel!
Goed geholpen en geïnformeerd door Reese
Aanrader
Ik werd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen bij de keuze en aanschaf van mijn nieuwe Koga WorldTraveller.
Ze konden de fiets al binnen een week leveren.
Ook met het bod op mijn inruilfiets was ik tevreden.
Ik ben blij met deze grote fietsen winkel bij mij in de buurt.
Hele goede professionele advies en service er wordt veel tijd aan uitleg en instructies gegeven
Een aanrader
Blij met deze grote fietsenwinkel hier in het dorp. Ze hebben veel keus. Wel moet je vooraf goed weten wat je voor fiets zoekt, zodat medewerkers gericht met je meezoeken. Fijne proefritjes gemaakt en duidelijk verhaal gehoord.
Super goed geholpen door John! Fijne sfeer in de winkel in Berkel en Rodenrijs.
Aan de fiets moesten diverse aanpassingen gedaan worden, om alles te krijgen zoals ik graag wilde. Er werd enorm meegedacht met mij en ik ben echt supertevreden over alle service die daarbij verleend is. Ik beveel een ieder dit bedrijf aan om je fiets te kopen, of laten repareren. Enkel lof!
Dank heren!
Vandaag was ik weer in de winkel, deze keer met stok en niet in mijn rolstoel. Ik werd toch herkend. Dat komt niet vaak voor, meestal zien zij de stoel in niet wie er in zit. Dit geeft wel aan hoe er naar de klant wordt gekeken. Mijn dochter is vandaag weer erg fijn geholpen. Ik ben erg blij met deze service. Dat was voor mij een reden om te switchen van fietsenmaker.
Vriendelijk personeel dat tijd voor je neemt. Advies per fiets. Snelle levering. Duidelijke uitleg
Vakkundig personeel en zeer betrokken bij het bedenken van oplossingen. De nieuwe fiets van mijn zoon had het nodige onderhoud nodig. Na een bezoek op zaterdag alles laten nakijken en door Dennis de nodige producten besteld. Daarna op de donderdag alles gemonteerd en weer op pad met een goed werkende fiets. Ga zo door mannen
Omdat ik een fiets wilde uitproberen zijn we bij deze voor ons nieuwe winkel langsgegaan. Ik kon gelijk een proefritje maken terwijl mijn partner een kopje koffie kreeg. Hierna kregen we vrijblijvend goed advies. Een aanrader!
Een nieuwe winkel, even binnen lopen om te oriënteren naar mogelijk een nieuwe fiets. Bij binnenkomst een fijne sfeer en behulpzame medewerkers die zonder dwang je van advies voorzien. Nadat wij even rondgelopen hebben kwam ik John tegen die in een prettig gesprek naar onze wensen vroeg. Al gauw konden we proefrijden op 2 merken waar we onze keus op lieten vallen. Geen enkele moeite teveel om alles uit de kast te halen om het ons naar het zin te maken. Het resultaat was uiteindelijk dat ik een mooie gazelle fiets heb aangeschaft. Enkele dagen daarna de fiets opgehaald met enkele bijgekochte accessoires. De service en natuurlijk de heerlijke koffie die niet ontbrak waren een reden om deze winkel een hoog cijfer te geven. Kortom een aanrader voor iedereen.
Heel snel geholpen bij een reparatie. Kon na twee uur na mijn afspraak de fiets ophalen.