Bike Totaal - Wijtman Pijnacker Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Westlaan, 6, 2641 DM Pijnacker, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

E bike gekocht, goede en duidelijke uitleg gekregen. Fijn dat ik op informatie dag in Nootdorp fietsen kon testen. Dan kan je goede keuze maken . Ook kreeg ik leuke attentie mee bij aankoop! Personeel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Topservice bij Bike Totaal Wijtman! Wij zijn echt super tevreden over de aflevering van de fiets, de service, de communicatie én de klantvriendelijkheid van het team van Bike Totaal Wijtman. Va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kwam binnen lopen met een slechte achterband en kon mijn fiets gelijk achter laten nog de zelfde dag de reparatie uitgevoerd. Werd netjes gebeld dat de kosten hoger werden door versleten remblokjes.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Had een kleine reparatie aan mijn bagagedrager, omdat het erg druk was legde de jongeman uit hoe ik het zelf kon repareren. Dat lukte prima alleen kreeg ik de schroeven van mijn slot niet meer goed a... See more

Company details

1. Bicycle Store
  2. Bicycle Repair Shop
  3. Bike Accessories Store
  4. Used Bicycle Shop

About Bike Totaal - Wijtman Pijnacker

Written by the company

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11,736 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen niets was te veel

Goed geholpen niets was te veel. Heel tevreden en blij met m’n nieuwe fiets

July 25, 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je blij bent met je nieuwe fiets. Veel rijplezier ermee.

Kennis en gedrag van personeel

Kennis en gedrag van personeel

July 23, 2026

Beste,

Bedankt voor het compliment over ons team. Leuk om te horen dat dat je is opgevallen.

Goede service!

July 12, 2026

Beste,

Bedankt voor je reactie, Erik!

Rated 1 out of 5 stars

Zijn daar bijna opgelicht

UITKIJKEN Riekt naar oplichting. Had op de website van Bike Totaal gezocht naar een bepaalde fiets, deze vestiging zou ‘m hebben. Nog gebeld om te checken. Eenmaal daar een proefrit gemaakt en toen viel ons op dat deze dure fiets (bijna 5.000 euro!) een goedkoper display had dan andere, goedkopere modellen.
De verkoper zei dat dit nu eenmaal zo was maar dat we voor een paar honderd euro (!) het andere display erop konden laten zetten. We besloten hier maar eens goed over na te denken.
Thuis meteen gaan googlen en wat bleek… deze verkoper wilde ons niet alleen een model van een jaar geleden verkopen voor dezelfde prijs als het nieuwe (veel betere) model dan die van dit jaar. Maar ook nog eens een paar honderd euro extra opstrijken voor het display dat op het model van dit jaar gewoon er standaard op zit.
We hadden dus zeker 500 euro zo niet meer te veel betaald voor een oude fiets waar bovendien heel vaak buiten op proef gereden was. Dat kon je zo zien. Echt schandalig. Toen ik de winkel
hierover belde gaf de verkoper het in bedekte termen allemaal toe (zodat zijn collega’s het niet begrepen?) en zei vervolgens ‘mooi dat komt helemaal goed dus’ en beëindigde het gesprek.
Niet alleen ons houdt hij dus voor de gek, zijn collega’s ook. Wat een charlatan. Ik zal zijn naam niet noemen hier, maar die weet ik wel. Mocht het bedrijf twijfels hebben bij dit verhaal, dan kunnen ze die zo van me krijgen.

July 18, 2026
Unprompted review

Professioneel.

Vriendelijke mensen, goede informatie en uitleg. Namen echt de tijd waardoor ik rustig een afgewogen keuze kon maken.

July 11, 2026

Beste,

Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Zoiets als een fiets koop je niet zomaar, dus het is goed om te horen dat je je keuze met een goed gevoel hebt kunnen maken.

Mooie fiets

Vriendelijke verkoper en nam de tijd voor mij.
Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Gazelle Paris 7, prima fiets!

Beste,

Fijn dat je je nieuwe Gazelle Paris 7 hebt gevonden. Een goede fiets kiezen kost gewoon even tijd, blij dat dat goed is uitgekomen.

Beleefd en goed gedrag

Beleefd en goed gedrag. Verantwoordelijk.

Beste,

Bedankt voor je vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Rated 4 out of 5 stars

Geleverd een originele passende…

Geleverd een originele passende fietstas, snelle service en vakkundig geholpen bij Wijtman-Pijnacker.

Beste,

Leuk om te lezen dat de fietstas precies paste en dat je snel geholpen bent. De mensen bij Wijtman-Pijnacker weten er alles van.

Top service

Top service. Je wordt snel geholpen.

June 25, 2026

Beste,

Fijn dat je snel geholpen bent. Tot de volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Eerlijk advies en snelle service

Eerlijk advies en snelle service. Een goede uitleg van de mogelijkheden vd fiets en behulpzaam.

June 28, 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Goed om te horen dat de uitleg over de fiets duidelijk was en dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Rated 4 out of 5 stars

Alles goed gedaan maar altijd ietsnaar…

Alles goed gedaan maar altijd ietsnaar toe te werken/te verbeteren

June 20, 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke woord. En je hebt gelijk, er valt altijd iets te leren of beter te doen. Als je ideeën hebt, horen we die graag.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn voorband wiebelde heen en weer

Mijn voorwiel wiebelde heen en weer, dus ging ik even langs om te vragen of zij er iets aan wilden doen. De monteur keek er gelijk naar, zag direct wat er aan de hand was en ik werd ter plekke even geholpen.
Top, dat ik zo weer naar huis kon fietsen, het was service!!

June 25, 2026
Unprompted review

Beste,

Fijn dat je meteen goed op weg was. Een wiebelige voorband is toch niet iets waar je mee wilt blijven rondrijden, dus mooi dat het zo snel opgelost was.

Rated 5 out of 5 stars

Super fijn en vriendelijk geholpen en…

Super fijn en vriendelijk geholpen en geadviseerd! En ook heel fijn, tot aan de levering van mijn nieuwe fiets een leenfiets mogen gebruiken.

June 21, 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen en geadviseerd bent! We zijn blij dat de leenfiets goed van pas kwam.

Top service

Wij hadden een fiets op het ook echter was deze helaas niet beschikbaar bij ons in de buurt.(Leiderdorp) gelukkig hadden ze deze wel
In Pijnacker. Hier heen gereden fiets aangekocht en deze direct rij klaar gemaakt. Na een half uurtje wachten konden we de fiets direct meenemen. Top service.

June 17, 2026

The Trustpilot Experience