Tijdens onze vakantie deed de omvormer het niet meer die nog maar net 2 jaar geleden door Caravan Camper Comfort was ingebouwd. Telefonisch contact opgenomen heeft Jeroen nog wat vragen gesteld om te... See more
Company replied
Wederom fantastisch geholpen door Jeroen, Bastiaan en Ronnie. In onze vorige camper hebben zij lithium geïnstalleerd en nu we een andere camper hebben zij we weer naar Caravan en Camper Comfort gega... See more
Company replied
Onze Knaus Sky ti op 20 Juni 2023 voorzien van een SuperB lithium accu. Twee AGM accu’s van samen 200Ah vervangen door 1 SuperB accu van 150 Ah , plus twee zonnepanelen van 155 watt ,en een omvorm... See more
Company replied
Na een bezoek aan de Camperbeurs in Houten en een prettig gesprek gehad met Jeroen van Caravan-Camper Comfort. Afgelopen vrijdag 17 april een Nomad Litium pakket laten monteren. Alles is volgens... See more
Company replied
Verkoop en inbouw van Lithium Super B accu's en zonnepanelen in (en op) campers en caravans. Lithium Super B Accu's zijn verreweg de krachtigste en meest duurzame energiebronnen voor gebruik van elektrische apparatuur zoals (wild)kampeerders dat gewend zijn. 100% autonoom kamperen zonder walstroom maar toch gebruik makend van koelkast, föhn, koffiemachine, apneu machine (CPAP masker) etc. De klanten van Caravan & Camper Comfort roemen ons om het hoge service en afwerkingsniveau in combinatie met de kwalitatief uitmuntende producten.
Written by the company

Aquamarijnstraat 129, 7554 NP, Hengelo (Ov) , Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Voorlichting over de mogelijke aanschaf van een lithium accu in mijn camper en uiteindelijke installatie zeer duidelijke uitleg en accuraat geïnstalleerd.
Zeer tevreden.

Reply from Caravan Camper Comfort
Goed en eerlijk advies. In overleg wordt besloten wat er nodig is en er worden je geen extra dingen aangepraat die niet per se nodig zijn. Daarna een snelle en nette installatie waarbij nog steeds volledige inspraak van de klant mogelijk is. Installatie nu enkele maanden in gebruik en belofte m.b.t. werking en capaciteit wordt volledig waar gemaakt. Bovendien een zeer goede prijs prestatie verhouding (offerte andere leverancier lag 2.200 euro hoger).

Reply from Caravan Camper Comfort
Prima gedaan mooi strak werk geheel volgens afspraak uitgevoerd. De deuren van de camper wilden niet sluiten via de sleutel met afstandsbediening. Dit is daarna binnen enkele dagen telefonisch opgelost.

Reply from Caravan Camper Comfort
Alles is gegaan zoals was besproken ,anders eerst overleggen.
Werken netjes en duidelijke uitleg

Reply from Caravan Camper Comfort
Bijzonder kundig bedrijf voor het inbouwen van Super B accu en omvormer.
Prettig geholpen.

Reply from Caravan Camper Comfort
Zij hebben veel kennis over de Super-B accu's, ze bouwen netjes in en hebben daarna ook nog een uitstekende service.

Reply from Caravan Camper Comfort
Er is adequaat gereageerd op mijn vraag die ik via de site heb gesteld. Vervolgens ben ik op mijn gemak gesteld en zijn de afspraken nagekomen.

Reply from Caravan Camper Comfort
Duidelijkheid in de offerte en de uitvoering geheel volgens de offerte. Vakkennis door en door, met goede adviezen. Daar kan de camper of caravan verkoper een voorbeeld aan nemen. Ze nemen de tijd voor je.

Reply from Caravan Camper Comfort
Kwaliteit spullen en veel kennis.
Onbezorgde installatie!

Reply from Caravan Camper Comfort
Gebruik nu 4 maanden een super-b accu 150 amp en heb nog niet aan de stroomaansluiting gestaan (heb wel voldoende lichtpanelen op het dak van mijn camper). Ook de service van dit bedrijf is meer dan voortreffelijk. Het is een investering maar bij de momenteel op camperplaatsen berekende kosten voor stroom ook best interessant. In ieder geval zeer comfortabel.

Reply from Caravan Camper Comfort
Onze huishoudaccu was aan vervanging toe. Als we dan toch vervangen dan ook zodanig dat we zonder walstroom voor langere tijd kunnen kamperen.
Via een lange zoektocht (lokaal, artikelen, YouTube etc) uitgekomen bij Caravan en Camper Comfort Hengelo.
Goed en duidelijk advies vooraf, tijdens en aansluitend de installatie.
Wij hebben gekozen voor het de luxe XL pakket inclusief twee zonnepanelen van 155wp/stuk.
Accu en omvormer zijn mooi weggewerkt onder de linker voorstoel. De eenvoudige afstandsbediening (RC15s = bedraad) in de keukenkast.
Installatie duurde slechts een halve dag.
Een eerste review na het gebruik.
Alles werkt naar behoren. 12v, 220v. Telefoon opladen, koffiezetten, fietsaccu laden. Zodra de omvormer uit staat hebben de zonnepanelen in mum van tijd de accu weer bijgeladen.
Alles is, als je dat wil, te monitoren via de SuperB app (Be in charge) en Victron App (Victronconnect).
Mocht je een e-Connect aan boord hebben. Ook die is in staat je accu te monitoren.
Voor de mensen welke de camper in de winter binnen stallen. Een keer per week aan de stroom leggen gewoon aanhouden. Al kan de set ruim vier maanden zonder stroom.
Wij hadden een kleine storing. Dat lag niet aan de installatiewerkzaamheden van deze professionals. Met het loskoppelen van de oude accu komt ook de 12v waterhuishouding zonder stroom te staan. Na inbouw moest ik dat systeem, apart via het Schaudt LT315 controle paneel, inschakelen.
Je kan natuurlijk voor andere accu varianten kiezen. De keuze is reuze. Wil je compact, licht en veilig dan zit je met het hierboven genoemd systeem voor de komende 15 jaar gebeiteld.
Jeroen, Bastiaan en collega’s dank.

Reply from Caravan Camper Comfort
Wij hebben afgelopen vrijdag, 5 mei, bij Caravan Camper Comfort een compleet Super B 150 Ah systeem pakket in onze Buscamper laten inbouwen. Wat een bevrijding dat we van onze anologe huishoudaccu verlost zijn ! We hebben onze vrijheid, om de beschikking te hebben over een (nog) langer tijd en op verschillende manieren energie te gebruiken,meeeeer dan terug !
Echter, het is voor ons ontzettend moeilijk om een persoonlijke review te schrijven wanneer alle voorgaande klanten al het gras voor onze voeten hebben weggemaaid.....maar toch........
Professionaliteit, check ! Advisering, check ! Service, check ! Omgang met klanten, check ! Gastvrij, check ! etc.etc.etc. ( voor ons een DIKKE 9 - er moet tenslotte altijd wat te wensen overblijven.......)
Samenvattend, o.i. een heeeeeel professioneel, sympathiek en klantgericht bedrijf waar de sky de limit is !
Beste Bas, Jeroen en verdere medewerkers nogmaals onze dank voor de door jullie zo goed uitgevoerde werkzaamheden aan onze Buscamper, TOP !!!!!
Hartelijke Groeten van Frans en Marijke Overwijn te Alkmaar

Reply from Caravan Camper Comfort
Afgelopen vrijdag 5 mei compleet Super B 150 Ah systeem De luxe XL pakket in laten bouwen in onze Camper gelijk met een Wattstunde WS 200SF+ Sunfolder zonnepaneel solartas.
Goed advies gekregen fijne service.
Dit alles volgens afspraak.
Bedankt Jeroen en Bastiaan
Top!!

Reply from Caravan Camper Comfort
Wat een geweldig team is het toch die mannen van Caravan Camper Comfort, heel toegankelijk en heel professioneel.
De avond voorafgaand aan de installatie aangekomen en de camper mocht gelijk aan de stekker, ze kwamen meteen even kennismaken.
De volgende ochtend bij een kop koffie de hele installatie en inbouw procedure doorgenomen en ze gingen gelijk aan de slag. Na 3 1/2 uur waren ze al klaar, ik kreeg een uitgebreide uitleg van de nieuwe installatie, alles werd meteen getest en de apps werden geïnstalleerd en doorgenomen.
Het gaat om een SuperB 150ah batterij, een 1600Watt omvormer, laadbooster, smart solarpanel, een 200Wh Wattstunde opvouwbaar zonnepaneel, een walautomaat en alle bijbehorende aansluitingen, bekabeling en Apps. Alles functioneert naar behoren, super tevreden. Financieel een stuk armer maar praktisch gezien heel veel rijker, we kunnen nu altijd off-grid staan.

Reply from Caravan Camper Comfort
20 maart 2023 super B accu laten plaatsen en super blij mee altijd stroom zonder aan paal te staan super service gehad !!!!

Reply from Caravan Camper Comfort
Geweldige service gehad van Marcel en Bastiaan. Het was onduidelijk waar de schuld lag van een (in juni geplaatste) volledig leeggelopen SuperB 12V150 LiFiPO4 accu, maar ik kreeg meteen, zonder kosten, een nieuwe accu geplaatst. SuperB-edankt jongens!!

Reply from Caravan Camper Comfort
We hebben op 6 april een Super B 150 Ah accu met omvormer, laadbooster en zonnepaneel laten inbouwen bij Caravan en Camper Comfort in Hengelo.
Jeroen en Bas, niets dan lof. Wat een prettige en professionele ontvangst.
Alles is volgens afspraak keurig ingebouwd en vervolgens hebben we het geheel 2 dagen uitgeprobeerd.
Het werkt perfect, geeft veel vrijheid en we zien zeer veel voordelen van deze aanschaf.
We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Ook al moet je er een stuk voor rijden (wij komen uit Zuid Limburg) het loont de moeite.
Jeroen en Bas, dank jullie wel.
Tineke en Fons Otten

Reply from Caravan Camper Comfort
Snelle en goede service. Duidelijke uitleg. Denken mee in oplossingen. Zeer aanbevelingswaardig.