Caravan Camper Comfort Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tijdens onze vakantie deed de omvormer het niet meer die nog maar net 2 jaar geleden door Caravan Camper Comfort was ingebouwd. Telefonisch contact opgenomen heeft Jeroen nog wat vragen gesteld om te... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wederom fantastisch geholpen door Jeroen, Bastiaan en Ronnie. In onze vorige camper hebben zij lithium geïnstalleerd en nu we een andere camper hebben zij we weer naar Caravan en Camper Comfort gega... See more

Rated 4 out of 5 stars

Onze Knaus Sky ti op 20 Juni 2023 voorzien van een SuperB lithium accu. Twee AGM accu’s van samen 200Ah vervangen door 1 SuperB accu van 150 Ah , plus twee zonnepanelen van 155 watt ,en een omvorm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een bezoek aan de Camperbeurs in Houten en een prettig gesprek gehad met Jeroen van Caravan-Camper Comfort. Afgelopen vrijdag 17 april een Nomad Litium pakket laten monteren. Alles is volgens... See more

Company details

1. Battery Store
  2. RV Dealer
  3. RV Repair Shop
  4. RV Supply Store

Information provided by various external sources

Verkoop en inbouw van Lithium Super B accu's en zonnepanelen in (en op) campers en caravans. Lithium Super B Accu's zijn verreweg de krachtigste en meest duurzame energiebronnen voor gebruik van elektrische apparatuur zoals (wild)kampeerders dat gewend zijn. 100% autonoom kamperen zonder walstroom maar toch gebruik makend van koelkast, föhn, koffiemachine, apneu machine (CPAP masker) etc. De klanten van Caravan & Camper Comfort roemen ons om het hoge service en afwerkingsniveau in combinatie met de kwalitatief uitmuntende producten.

Written by the company

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Helemaal tevreden!

Al veel goeds over dit bedrijf gelezen en gezien en wij kunnen dit alleen maar bevestigen. In december een Super B accu met laadbooster laten inbouwen. Er bleek nog een en ander niet goed te zijn aangesloten wat door hen ook weer prima in orde is gemaakt. En ja, het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Recent vier weken in Spanje geweest en we zijn echt ontzettend blij met alles. Zelden stroom van de paal nodig gehad en alles werkt top! Bedankt mannen !!

March 2, 2023

Reply from Caravan Camper Comfort

Gedoemorgen Yvonne de Bree, Bedankt voor u positieve reactie en de 5 sterren die ons u gegeven heeft. Dit helpt ons maar ook de volgende mensen die dit lezen en opzoek zijn waar ze nu eigenlijk naar toe moeten voor een lithium systeem. Bedankt en geniet er lekker van. Groetjes Jeroen en Bastiaan

Rated 5 out of 5 stars

SuperB accu en omvormer ingebouwd

De ontvangst was volgens planning en heel vriendelijk en rustig. We hebben een paar uurtjes gefietst en toen we weer terug kwamen was alles klaar. Nog een goede uitleg en wij konden op pad met een nieuwe accu, omvormer en een paar kleinere zaken. Alles keurig ingebouwd, erg professioneel. We gebruiken het systeem nu een maand en zijn heel tevreden. Wat een vrijheid geeft deze accu. Wij kunnen Jeroen en Bas aanbevelen.

September 23, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review!
Fijn om te lezen dat de ontvangst prettig en rustig was en dat jullie de tijd konden benutten om te fietsen terwijl wij aan het werk waren. Mooi dat alles volgens planning klaar was en dat de uitleg duidelijk is bevallen.
Geweldig om te horen dat jullie na een maand gebruik zo tevreden zijn en ervaren hoeveel vrijheid het systeem met de nieuwe accu en omvormer geeft.
Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling richting Jeroen en Bas — dat waarderen we enorm. Wij wensen jullie nog veel zorgeloze en mooie camperreizen toe!

ZOEK NIET VERDER

Kamperen .............dit is mij en mijn beide broers met de paplepel ingegoten.
Weliswaar kamperen we momenteel alle drie op onze eigen manier maar het fundament is gelegd in onze jeugd.
Onze ouders namen ons vaak, tijdens lange vakanties mee door heel Europa en dat heeft ons zowel cultureel als sociaal gemaakt zoals wij nu zijn.
In het kort: een enorme rijkdom.
Na jaren komt het besef wat deze rijkdom nu eigenlijk inhoud.
Wat een weelde aan ervaringen, bezienswaardigheden, cultuur en wat al niet meer wij hebben mogen ervaren en leren tijdens de ontelbare aantal daguitjes, korte en lange vakanties en bezoeken aan vele musea.
Wat is nu mooier om dit uit te dragen binnen je eigen gezin.
Jaren lang trok ik met mijn gezin en caravan door Europa waarbij Scandinavië onze favoriet bleek.
Ook onze zoon was vanaf het begin betrokken bij onze reizen.
Met z'n drieën bezochten we vele Europese landen en trokken we door Amerika en Canada.
Laatst genoemde landen bezochten wij per (huur) camper en dat deed ons dit jaar besluiten zelf een camper aan te schaffen.
Ik hoor het mij nog zeggen: " als we met pensioen gaan kopen we een camper "
Al snel kwam bij ons het besef dat het helemaal niet zeker is of je in goede gezondheid je pensioengerechtigde leeftijd wel gaat halen.
De knoop werd hierna snel doorgehakt en zo kochten we in mei j.l. onze 1e camper.
In deze zelfde zomer vertrokken we met z'n drieën naar Zweden.
Zweden... een meer dan prachtig land om de camper goed te testen.
Door de vele jaren ervaringen op het gebied van het kamperen met de caravan kwamen we met deze camper dan ook niet voor verrassingen te staan maar wel tot het besef dat het anders kan.
Prachtige overnachtingsplaatsen hebben we door de loop der jaren gezien waar te kamperen. Door noodzakelijke stroompunten welke dan niet aanwezig waren moesten we dit soort pareltjes vaak aan ons voorbij laten gaan.
Dit moet toch anders kunnen ?

Ingelezen in de materie over het hoe, waar en waarom ben ik in contact gekomen met Jeroen en Bas van

caravan campercomfort nl

Deze heren bouwen in goed en proffesioneel overleg een de zgn SuperB accu in je camper.
Een SuperB accu wat is dat ????????
---------------------------------------------------------------
OVER SUPER B
Innovatief, betrouwbaar & veilig
Het Nederlandse Super B heeft ruim 13 jaar ervaring met het ontwikkelen van hoogwaardige lithium accu’s. Bij Super B staat innovatie, betrouwbaarheid en veiligheid centraal. Door de technologie van lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4 of LFP) zijn de batterijen van Super B geschikt voor verschillende toepassingen:

---------------------------------------------------------------
Ik liet het volgende inbouwen:
- Super B Epsilon 12V150 LiFeP04 accu met bluetooth BMS
- Schaudt Booster WA 121525 25 ampere
- Victron SmartSolar MPPT 75/15 (ivm aanwezige zonnepaneel)
- Omvormer 1600W SWI-1600S-12 in: 12V DC uit: 230V AC sinus

Na een afspraak te hebben gemaakt ergens in mei 2022 kon ik vandaag terecht bij caravan-campercomfort.nl

Dit kleine bedrijf met een hart voor kwaliteit en klantvriendelijkheid heeft het meer dan razend druk.
Deze inschatting had ik al voor de zomervakantie gemaakt zodoende kon ik vandaag, na afspraak bij Jeroen en Bas terecht.
Samen met Bas heb ik mijn wensen doorgenomen en met zijn heldere en professionele inzicht qua producten en materialen tot bovengenoemd systeem gekomen.

Bas en Jeroen zijn zgn. no-nonsens mannen.
Beide heren weten waarover zij spreken en leveren een kwaliteitsproduct uit Nederland.
De SuperB accu's worden vervaardigd in Hengelo en ook Jeroen en Bas zitten met hun bedrijf in Hengelo.
Kortere lijntjes kan bijna niet en dat is in het voordeel van de klant.
Enfin ........ om 08.45 uur stond onze camper op de " brug " en rond 13.00 uur rolde deze er incl. alle nieuwe onderdelen getest en wel weer af.
Had het sneller gekund?
Jazeker maar Jeroen en Bas worden tijdens hun werkzaamheden veelal "gestoord" door klanten die in en uit lopen. Het mooie hiervan is dat ondanks andere geplande werkzaamheden beide heren hier meer dan voldoende tijd voornemen.
Dit is wat dit bedrijf siert. Er is voldoende ruimte voor informatie verstrekking en aftersales.
Zo hoort het eigenlijk te zijn, echter je treft het steeds minder.
Waar is de klant nog koning?
Het antwoord op deze vraag qua accu's en meerdere elektronische vraagstukken is

caravan-campercomfort.nl

Bas en Jeroen ........ bedankt voor het plaatsen van de componenten, goede uitleg en de klantvriendelijkheid.

September 3, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze indrukwekkende en zeer persoonlijke review.
Wat bijzonder om te lezen hoe kamperen en reizen zo’n belangrijke rol spelen in jullie leven en hoe dit uiteindelijk heeft geleid tot de keuze voor een camper en meer vrijheid onderweg.
Fijn dat we samen hebben kunnen kijken naar een passende oplossing om die vrijheid ook écht mogelijk te maken, zonder afhankelijk te zijn van stroompunten. Dat is precies waar we het voor doen.
Dank voor het vertrouwen, de mooie woorden en de waardering voor onze manier van werken. Het was een plezier om dit voor jullie te mogen realiseren.
Wij wensen jullie nog heel veel mooie, zorgeloze reizen en ervaringen toe met de camper!

Aan iedereen

Aan iedereen,
Ik kreeg een tip van Ilse en Werner, om een stukje verder te rijden voor de aanschaf van een goede huishoudaccu. Kwam bij Campercomfort terecht in Hengelo Bastiaan en Jeroen en kreeg daar zelfs een voorkeursbehandeling, daar ik voor mijn slaapapneu apparaat een goede stroomvoorziening nodig heb. Wat ze voor mij hebben gerealiseerd is buitengewoon voortreffelijk gedaan en ben daar zeer blij om.
Bastiaan en Jeroen, nogmaals vele dank en vriendelijke groet van Joop en Anita de Bie.

August 7, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze mooie en persoonlijke review.
Wat fijn om te lezen dat jullie via Ilse en Werner bij ons zijn terechtgekomen en dat we mee konden denken in een passende en betrouwbare stroomoplossing, zeker gezien het belang van het slaapapneu-apparaat.
We vinden het heel belangrijk om in zulke situaties extra aandacht en zorg te geven, en het doet ons goed dat dit zo is gewaardeerd.
Dank voor het vertrouwen en de warme woorden. Wij wensen jullie veel comfort, zekerheid en mooie camperreizen toe.
Hartelijke groet,
Bastiaan en Jeroen

Topbedrijf voor camper elektratechniek

Wat een uitstekend bedrijf is dit. Kwaliteitsprodukten en deskundigheid in combinatie met een heel mooie montage van de nieuwe elektrische componenten in de camper maken samen een winnende combinatie.
Voeg daar ook nog eens een eerlijk advies bij van de mensen daar en de spreekwoordelijke Twentse vriendelijkheid en het topplaatje is compleet.
Enige ‘minpuntje’ is dat zoveel klanten dit al ontdekt hebben en daardoor de wachttijd voor een afspraak oploopt…
Kortom een bedrijf dat het dubbel en dwars waard is om een langere reistijd en wachttijd voor lief te nemen.

July 27, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze prachtige review en de mooie woorden!
Wat fijn om te lezen dat onze kwaliteitsproducten, deskundigheid en nette montage zo worden gewaardeerd, en dat ook ons eerlijke advies en de Twentse vriendelijkheid bijdragen aan het totaalplaatje.
Het “minpuntje” nemen we als een groot compliment en we doen ons best om iedereen zo goed en zorgvuldig mogelijk te blijven helpen.
Dank voor het vertrouwen en dat jullie de extra reistijd en wachttijd de moeite waard vinden. Dat waarderen we enorm!

Sympathiek bedrijf

Sympathiek bedrijf. We kampeerden dit weekeinde met Campertv. Imstallatie ziet er professioneel uit! Leuke solarlamp hebben ze.

July 23, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze leuke en positieve review!
Fijn om te lezen dat jullie de installatie als professioneel hebben ervaren en leuk dat we elkaar hebben getroffen tijdens het kamperen met CamperTV.
En mooi dat de solarlamp ook in de smaak viel.
Dank voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden ervoor gekozen een super B…

Wij hadden ervoor gekozen een super B lithium 150 ampere accu in te laten bouwen bij Camper en Caravan Comfort. Aangevuld met het professionele advies van Bas hebben we er voor gekozen om ook een zonnepaneel te laten plaatsen. Het mobiele zonnepaneel vult het geheel aan en kunnen wij nu zonder walstroom staan.
De in- en opbouw van het geheel is op zeer deskundige manier en netjes uitgevoerd.
Nico en Wilma

July 11, 2022

Goedemiddag Nico en Wilma,
Bedankt voor jullie beoordeling en het delen van de ervaring bij ons. Blij om te horen dat jullie tevreden zijn en jullie bedankt dat wij de opdracht mochten uitvoeren. Heel veel plezier met uw SuperB systeem en veel fijne vakanties ermee.
Groetjes Bas
Caravan Camper Comfort

Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf voor lithium B accu

Zeer goed advies van Bas. Zonnepaneel, omvormer en Lithium B accu perfect op/ingebouwd. Voor en tijdens het proces heeft Bas alle tijd voor je. Zeer vriendelijke en professionele benadering. Vanuit Limburg was het voor ons zeer de moeite waard om deze rit naar Hengelo te maken. Een aanrader. André&Kitty

July 5, 2022

Hoi Andere en Kitty,
Dank voor jullie bericht en fijn om te lezen dat jullie er zo blij mee zijn. Jullie bedankt dat wij de opdracht voor jullie mochten uitvoeren en ik wens jullie en veel en mooie vakanties mee.
Groetjes Bas

Rated 5 out of 5 stars

Mijn ervaring met caravan camper…

Mijn ervaring met caravan camper confort is geweldig.
Wat een snelle reakties en wat een service.
Helemaal geweldig!

June 21, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze enthousiaste review!
Wat fijn om te lezen dat jullie ervaring met Caravan Camper Comfort zo geweldig is geweest en dat onze snelle reacties en service zo worden gewaardeerd.
Dank voor het vertrouwen!

Nieuwe stroomvoorziening met Super-b 150Ah

We maken nu ruim 2 weken gebruik van het systeem welke Bas en Jeroen hebben ingebouwd.
De 150Ah Super-b accu met 1600W omvormer werkt uitstekend.
Samen met zonnepaneel en aansluiting voor klapzonnepaneel en walstroomschakelaar hebben ze netjes en vakkundig ingebouwd.
August en Afke.

June 20, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze mooie review, August en Afke!
Fijn om te lezen dat jullie na twee weken gebruik zo tevreden zijn over het systeem dat Bas en Jeroen hebben ingebouwd. Mooi dat de Super-B 150Ah accu met omvormer in combinatie met de zonnepanelen, klapzonnepaneelaansluiting en walstroomschakelaar uitstekend bevalt.
Dank voor het vertrouwen en veel plezier en vrijheid gewenst met het off-grid kamperen!

Wij hebben een sunliving s75sc

Wij hebben een sunliving s75sc
We hadden 2 agm accu's deze is nu vervangen door een superb 150 amper lithium accu
Wij zijn er super vriendelijk geholpen met een zeer nette afwerking en inbouw
Zeker een aanrader voor iedereen die iets van stroom wil aanleggen of veranderen super bedankt en ga zo door
Mvg twan en Esther

June 14, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze mooie review, Twan en Esther!
Fijn om te lezen dat de vervanging van de AGM-accu’s door de SuperB 150Ah lithium accu zo goed is bevallen en dat jullie de afwerking en inbouw als netjes hebben ervaren.
Dank voor het vertrouwen en de warme aanbeveling — dat waarderen we enorm.
Veel plezier en vrijheid gewenst met jullie Sun Living camper en het nieuwe stroomsysteem!

Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf met snelle service,prima…

Top bedrijf met snelle service,prima plek om te wachten met lekkere koffie. Bedankt en succes met de zaak.

June 13, 2022

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Fijn om te lezen dat jullie onze service als snel en prettig hebben ervaren en dat de wachtruimte met een goede kop koffie is bevallen.
Dank voor de goede wensen en het vertrouwen — dat waarderen we enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en prima advies

Een super B accu (150Ah) met booster laten monteren 2 weken geleden.
De montage is professioneel en zeer netjes uitgevoerd door Jeroen en collega.
Vandaag langs geweest om nog een relais te laten inbouwen en dit is ook weer uitstekend en vlot gedaan.
Nu na twee weken gebruik zijn wij alleen maar enthousiaster geworden over deze accu en verwachten hier nog lang veel plezier en gemak van te hebben

Ben Henneken

May 18, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze mooie review, Ben!
Fijn om te lezen dat de montage van de SuperB 150Ah accu met booster professioneel en netjes is uitgevoerd door Jeroen en collega. Ook goed om te horen dat het extra relais snel en vlot is ingebouwd.
Mooi dat jullie na twee weken gebruik alleen maar enthousiaster zijn geworden — dat belooft veel goeds voor de toekomst.
Dank voor het vertrouwen en veel plezier en gemak gewenst met het systeem!

Fantastische service!

Drie dagen geleden hebben wij een 150AH SuperB accu laten plaatsen in onze nieuwe camper. We zijn er onwijs blij mee en ontzettend vriendelijk geholpen door Bastiaan en Jeroen! Dit bedrijf en natuurlijk de SuperB accu's zijn zeker een aanrader!

May 11, 2022

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de plaatsing van de 150Ah SuperB accu in jullie nieuwe camper en dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen door Bastiaan en Jeroen.
Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling — daar zijn we trots op.
Wij wensen jullie heel veel plezier, comfort en vrijheid met jullie camper!

De klant is koning 👑

Vandaag een bezoek gebracht bij Caravan-camper comfort in Hengelo.
Het was een rit van ruim 1,5 uur…maar zeker de moeite waard.
Keurig ontvangen door Bastiaan met een heerlijk kop koffie en gelijk alle zaken doorgenomen. Gelijk een extra inklapbaar zonnepaneel genomen waarbij een extra aansluiting werd aangebracht. Wat een topservice wordt hier gegeven en de klant is koning.
Dikke duim voor dit bedrijf 👍🏻.

Groet,
Leo

May 2, 2022

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze mooie review en de dikke duim! 👑
Fijn om te lezen dat de rit van ruim 1,5 uur de moeite waard was en dat jullie zo prettig zijn ontvangen door Bastiaan. Mooi dat we samen alles rustig hebben kunnen doornemen en dat het extra inklapbare zonnepaneel met aansluiting direct geregeld kon worden.
We vinden het belangrijk om mee te denken en de klant echt centraal te zetten, dus geweldig dat dit zo is ervaren.
Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Zonnepanelen op onze Hymer

via de Mazzel en Campertv zijn we bij Caravan en camper comfort terecht gekomen en dat was een heuse beleving. Gastvrij en vooral duidelijk over de mogelijkheden van het installeren van zonnepanelen en een huishoudaccu. Inmiddels hebben we een maand lang zonder walstroom kunnen toeven en nooit minder dan 50% stroom gehad. Dus Hulde aan Bas c.s. die ons geholpen heeft. Onze dank.

November 2, 2021

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie via Mazzel en CamperTV bij ons zijn terechtgekomen en dat het bezoek als een echte beleving is ervaren. Gastvrijheid en duidelijke uitleg vinden we erg belangrijk, dus mooi dat dit zo is overgekomen.
Geweldig om te horen dat jullie inmiddels al een maand volledig zonder walstroom hebben kunnen staan en altijd ruim voldoende stroom hadden.
Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden aan Bas en het team. Wij wensen jullie nog veel zorgeloze en comfortabele camperreizen toe!

Rated 5 out of 5 stars

We hebben bij Caravan CamperComfort in…

We hebben bij Caravan CamperComfort in Hengelo en lithiumaccu en een omvormer met nog enkele aanpassingen laten installeren. We zijn heel erg tevreden over de adviezen en de montage en het lekkere kopje koffie

July 8, 2021

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het advies, de montage en de extra aanpassingen aan de lithiumaccu en omvormer bij ons in Hengelo.
En leuk om te horen dat ook het kopje koffie is bevallen.
Dank voor het vertrouwen en veel plezier en comfort gewenst met jullie camper!

Rated 5 out of 5 stars

Zijn zeer tevreden over Caravan Camper…

Zijn zeer tevreden over Caravan Camper Comfort goed advies eerlijk over de producten en ze gaan niet voor het duurste als dat niet nodig is.Leggen goed uit wat er mogelijk is na aangehoord te hebben wat je wilt. Word vriedelijk ontvangen door hond en personeel,dan koffie en dan uitleg en advies alles komt op offerte en dan word de afspraak gemaakt voor her inbouwen Super B accu en 2 zonnepanelen.Alles netjes ingebouwd en mochten alles goed bekijken ook op het dak daarna goede uitleg.
Nu hopen dat alles zo werkt als afgesproken maar dat gaat vast lukken nu hebben we altijd 220 v ter beschikking voor koffie onderweg.
Wij adviseren caravan camper comfort oor advies en inbouw.
Heren ga zo door en bedankt voor het goede advies

Fam Bollen

May 8, 2021

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review!
Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons eerlijke advies en dat we samen hebben kunnen kijken naar wat écht nodig was, zonder onnodige extra’s. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar wensen en daar een passende oplossing bij te bieden.
Mooi dat de ontvangst, uitleg en de nette inbouw van de SuperB accu en de twee zonnepanelen zo goed zijn bevallen, en dat alles rustig bekeken kon worden — zelfs op het dak.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat het systeem gaat doen wat is afgesproken, inclusief die heerlijke koffie onderweg op 220V.
Dank voor het vertrouwen en de warme aanbeveling. Heren, bedankt en ga zo door!

Top service!

Gastvrije ontvangst en prettig geholpen. Meer dan uitstekende service. Toen na de inbouw ‘s avonds op een camperplaats een issue optrad, kwam Jeroen de volgende dag (op zaterdag!) het probleem ter plaatse oplossen. Grote klasse! Ik raad dit bedrijf van harte aan!

March 27, 2021

Reply from Caravan Camper Comfort

Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Fijn om te lezen dat jullie de ontvangst en service als zo prettig hebben ervaren. Service stopt voor ons niet bij de oplevering, dus vanzelfsprekend dat Jeroen ook de volgende dag is langsgekomen om het issue op te lossen — ook op zaterdag.
Mooi dat dit zo is gewaardeerd. Dank voor het vertrouwen en de warme aanbeveling, dat betekent veel voor ons!

Vriendelijk

Vriendelijk, ze denken mee, willen vragen die je hebt uitzoeken. Rondom uitstekend geholpen en ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

January 14, 2021

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Fijn om te lezen dat jullie onze vriendelijkheid en het meedenken zo hebben gewaardeerd en dat we alle vragen goed hebben kunnen uitzoeken.
Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling — dat betekent veel voor ons!

The Trustpilot Experience

Take a closer look