Dagli Brugsen Reviews 181

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestilt en pakke fra udlandet, fik aldrig noget på at den var klar til afhentning og nu har de sendt den tilbage. Der er tale om dagligbrugsen arnborg. har flere gange oplevet personalet ik... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg gik i den lokale Dagli for at købe is til børnebørnene, de står til en pris på 25 kr. pr. pakke, jeg tager 2 pakker, og ved kassen går de så ind til en pris , for 2 pakker til 109,95kr , jeg nævne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min retur pakke fra PostDanmark var havnet hos Dagli Brugsen i stedet for Svane Samsø som ligger 150 meter fra dagli Brugsen. Butikken nægtede gå ned og afhente den i Brugsen. Men en sød ung pige,... See more

Rated 1 out of 5 stars

🤨😨🤨😨🤨😨🤨 Meget meget ringe kaffe automat (varme drikke) og en lidt for “frisk” ung fyr søndag den 27. Juli 2024. Købte Cafe Latte, hvilket var udrikkeligt og intet med Cafe Latte at gøre - ud... See more

1.6

2-star
1-star

DAGLI’ BRUGSEN KLIPLEV

DAGLI’ BRUGSEN KLIPLEV.

Jeg pantede flasker med mine børn, butikken VAR åben og så blev der ballade med maskinen. Vi ringede MANGE gange på klokken, så kom der endelig en ung medarbejder der fiksede maskinen. Vi pantede resten og præcis 19:30 stod manden og fortalte at forretningen var lukket og vi IKKE kunne få pengene udbetalt. Der er IKKE andre steder i området at få dem udbetalt!
Jeg er på syg.dagpengeog sidder pænt stramt i den, så havde behov for de penge! Men det var chefen ret ligeglad med. De ser IKKE os igen! Det er ikke forstår gang med dårlig behandling i den brugs. Men det er den sidste!!
0 ⭐️ herfra!!

May 19, 2025

Brugsen Vig Lyng flabet svar

Brugsen Vig Lyng. Flaskeautomaten sætter ud. Gør kassemedarbejder opmærksom herpå. Får et flabet svar, at hun ikke kan være to steder på en gang. Beder blot om at hun giver beskeden videre. Hun oplyser, at hun er alene, hvilket ikke er i overensstemmelse med sandheden.
Travlhed i butikken javist. Men personalet bør tale ordentligt.

May 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Overskuelig med god plads.Alsidigt udvalg

Overskuelig med god plads imellem varehylder/montrer
Altid friske varer i frugt og grønt.
Rigeligt udvalg af årstidens frugt og grønt. Bruger mange lokale leverandører.
Fin delikatesseafdeling med smørrebrød til rimelige priser.
Man kan få leveret varer til egen bopæl for et mindre beløb
Fin vinafdeling
Serviceorienteret

May 13, 2025

Mand sur

Mig og min ven stod i kø og så rø min pos chip ud af min hånd og jeg ramte mand foran mig og jeg sage undskylde men så trampe mand på min pose chips og bare gik og sage indgang undskyld

May 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dag'li Brugsen Folehaven (Valby)

Dag'li Brugsen Folehaven (Valby)

Den butik skal bare lukkes omgående! Medarbejdere og butikschef er komplet uduelige. Jeg har aldrig oplevet så dårlig betjening, som i denne butik. Har pålevet flere gange at medarbejderne svarer kunderne igen, og når man konfrontere butikschefen, bliver der intet gjort. Du får en høflig betjening, hvis du kender medarbejderen, hvis ikke, bliver du ignoreret fuldstændig! Selv en ældre herre der arbejder deroppe, svarer folk igen. Arbejdsmiljøet ser ud til, at være kørt helt af sporet sammen med priserne. De tager folk som gidsler herude, da de godt ved at der bor mange ældre mennesker, der ikke har mulighed for at køre i Lidl eller Rema1000.

February 22, 2025

jubi yayy

mange ingenting af 4 er 7 og derfor er jeg utilstedeværende jeg er nemlig i hawaii tusinde tak for janteloven kærlig hilsen ham ved bord 6

January 21, 2025

Daglig brugsen Bække.

Daglig brugsen Bække.
Nu er det 3 gang, jeg kører efter et ja tak tilbud, hvor de bare har solgt det, til trods for, at jeg har et nr, sidste gang jeg sætter min fødder der, der er ikke styr på noget som helst

January 23, 2025

Fastelavnsboller købt i Brugsen i Stege

Hvert år glæder vi os til fastelavnsboller, og da der efterhånden ikke ikke er en rigtig bager tilbage i de mindre byer, så er der kun mulighed for at købe i Brugsen. Flotte ser de ud, til 32 kr. pr. stk. Men føj for en klam oplevelse. Vi valgte dem med svesker. Den var proppet med flødeskum i en brunlig farve - tror aldrig der har været en sveske i nærheden af den og så virkelig dårlig wienerbrød. Tørt/sejt og dag gammelt. Et par dage efter forsøgte vi så med en god gammeldags fastelavnsbolle med CREME. Må bare sige at det blev det så ikke bedre af. Der var intet creme i den!! Den var tør med et lag af noget der smagte voldsomt af mandelessens. Til 18 kr. pr. stk.
Simpelthen en skuffelse og i øvrigt rent tyveri til de priser.
Gør dig selv en tjeneste - bag dem selv!!

January 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lotteri fra "Børns vilkår" Tak for…

Lotteri fra "Børns vilkår" Tak for ingenting

Vi købte julekalender til støtte for børns vilkår i november måned - 24 låger.
Stor var glæden da vi den 24.12 åbnede special-lågen "Brugsen lågen" og opdagede at vi havde vundet et rabatkort på 10% til køb for op til 2.000 kr.

Glæden blev dog kortvarig. Rabatten skulle bruges mellem 27.12 og 31.12, så vi skulle skynde os - og vin, spiritus, mm. var undtaget, men værre, indkøb af dagligvarer kunne KUN ske i Brugsen eller Dagligbrugsen.
Vi bor i Roskilde så nærmeste Brugs er i Gundsølille, 14 kilometer væk, så det kan slet ikke betale sig at køre efter de 10%
Det forhold gælder formentlig i alle større byer, så Brugsen fik masser af gratis reklame uden at det kostede dem en krone
Hans-Henrik Bülow
Roskilde

December 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Alt for ofte holde dato på kød slet…

Alt for ofte holde dato på kød slet ikke. Varerne er rådnet når man kommer hjem.

Jeg sender fødevarestyrelsen på tilsyn...det kan ikke være rigtig at man få lov til at sælge rådne kød

December 7, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Brugsen i Pedersker

Brugsen i Pedersker: Suverænt det største alkoholudvalg på Bornholm. Havde en bagersvend i Svaneke ikke adviseret mig, havde jeg aldrig gættet det.

October 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vær sikker på at du checker prisen du…

Vær sikker på at du checker prisen du betaler for varen er den pris varen are annonceret til.
I de sidste 14 dage har jeg nu 3 gange blevet krævet mere ved kassen end prisen stod annonceret til inde i butikken.

September 27, 2024

Brugsen i fanefjord på møn,

Brugsen i fanefjord på møn,
Jeg har boet og handlet i den de 4,5 år jeg har boet her og alt har været super godt, lige til der kom ny uddeler og flere af de "gode gamle" medarbejdere stoppede, der er ikke mange der ved noget om noget når man spørger, meget er tit udsolgt trods man ved at i høj sæson skal der bestilles mere hjem, når der opstår problemer så får man bare at vide at det ved de ik hvorfor og ik kan gøre noget ved, som nu hvor man vil betale med sit coop kort, der er dækning på men den vil tage det og siger der ik er dækning, trods jeg viser det er samt at der står hvor meget der er på, så kan uddeler ikke gøre, og man får bare denne besked, det kan jeg ik gøre noget ved, totalt ligegyldighed, jamen så prøv da i mindste at finde ud af det, men nej,

September 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg fatter ikke at Brugsen i Vemmelev…

Jeg fatter ikke at Brugsen i Vemmelev ikke er en af dem der lukker. For de kan da ikke tjene penge, der er konstant halv tomme hylder. Og nu har man ikke kunnet købe en plastikpose til sine varer i en uge fordi man har glemt at bestille nogen.

September 5, 2024

Dagli' Brugsen i Tarm

Jeg har lige været inde og skulle hente lidt drikkrvare til en længere biltur, foran mig stod en lille dreng, en 7-8 år og skulle have 39 stk. tykkegummi til hans klasse, hans kort blev så dsv. afvist og straks blev den sure gamle kæl... bag disken vred og halt om halt at skælde den lille dreng ud grundet af at nu skulle hun jo til at lægge de 30 stk tilbage, efter at se den nærmeste panikramte lille dreng på grydens rand sagde je nå put lig dem på min regning, da det så blev min tur spurgte jeg om jeg måtte hæve lidt oven i for at have lidt i lommen vrissede hun hun og nærmeste råbte om det lignede en bank....
Det er anden gang jeg har været der inde første gang var også en dårlig oplevelse, lor..butik og djævleansatte...synd at man ikke kunne give - point herinde Super Brugsen i Tarm luk ned det er alle vist bedst tjent med...

August 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dagli'Brugsen Brydes Alle 2300…

Dagli'Brugsen Brydes Alle 2300 københavn S
Jeg forstår godt at coop ikke kan tjene penge
Deres butikker er jo under al kritik og nogle butikker er direkte sundheds skadelige
På Brydes Alle er lofterne ved at falde ned som at handle i de værste slumkvarterer man ser i latin Amerika Det er jo helt utrolig at sådanne butikker findes i Danmark
Coop bliver ikke gamle her i landet hvis de ikke finder en løsning på hvordan man driver dagligvarebutikker 2024

August 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med igen-brugsen ! Det er første gang jeg har handlet her, men absolut ikke sidste! hurtig ekspedition,emballeret perfekt,rimelige priser , det er klart et sted jeg henvender mig igen næste gang gang jeg står og skal bruge noget ! så de bedste anbefalinger herfra!

August 15, 2024

Is this your company?