Dagli Brugsen Reviews 182

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det var meget skuffende oplevelse at komme i Brugsen i Erritsø i Fredericia i dag hvor man behandler posten for DAO Jeg kom med et brev det skulle til København Da jeg ville afleverer ville... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min retur pakke fra PostDanmark var havnet hos Dagli Brugsen i stedet for Svane Samsø som ligger 150 meter fra dagli Brugsen. Butikken nægtede gå ned og afhente den i Brugsen. Men en sød ung pige,... See more

Rated 1 out of 5 stars

🤨😨🤨😨🤨😨🤨 Meget meget ringe kaffe automat (varme drikke) og en lidt for “frisk” ung fyr søndag den 27. Juli 2024. Købte Cafe Latte, hvilket var udrikkeligt og intet med Cafe Latte at gøre - ud... See more

Rated 1 out of 5 stars

Brugsen Vig Lyng. Flaskeautomaten sætter ud. Gør kassemedarbejder opmærksom herpå. Får et flabet svar, at hun ikke kan være to steder på en gang. Beder blot om at hun giver beskeden videre. Hun oplys... See more

1.6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Træt af og se børn og meget unge…

Træt af og se børn og meget unge mennesker bag kassen, de er ikke serviminded og er langsommelige og kan slet ikke regne.. Har oplevet det i flere af coops butikker og derfor gider jeg ikke handle der mere. Nårh ja, og de er alligevel for dyre at hande i..

October 18, 2021
Rated 1 out of 5 stars

“Klokken er 20:00 så vi kan ikke…

“Klokken er 20:00 så vi kan ikke udlevere din pakke, da vi kun udleverer pakker indtil kl. 20:00”, sagde den ikke-service mindede ansatte i den på alle måder trætte - og helt tomme - Dagli Brugsen i Odense.
Hermed kvitteres for den ikke-eksisterende service.

September 29, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Brugsen i vig har fået nye flaske…

Brugsen i vig har fået nye flaske automater.
Der er gang i den ,ja da i Alarmen alså ,der for tæller at den ene af to maskiner ikke virker.
Jeg var oppe i denne brugs den 7/8 kl 8 om morgen for at af lever min pant flasker ,man bliver så mødet af en konstant hyle tone fra den ene som ikke virke .Jeg var så heldig at den anden så var oberativ,men haved meget bøvl med den ikke ville tage alle mine dåser/flasker på trods af der var retur pant på.
Den 11/8 prøver vi så igen ,men bliver stadig mødt af en hyletone der fortæller den ene maskine er i udu.
Jeg skal lige indskyde at jeg havde ca 4 sække pant med ,men stadig bliver mødt med en afvisning af min flasker på trods af er at der er og betale pant af disse flaske.Smerte grænsen er total da jeg henvender mig i butikker og får oplyst at jeg ikke er den enset kunden der klager over disse nye maskiner.
Det er så helt fint men hvorfor lukker man så ikke denne indlevering ind til tinge er iorden ,og så ville spare os kunder for en frustrene oplevelse.NYE MASKINER der spytter korekt pant ud igen det fame uhyggeligt du.

August 11, 2021

Brugsen i Hornslet.

Brugsen i Hornslet.
Skal afhente en pakke.
Der står en ung pige og forlanger at jeg skal skrive en seddel på pakket numret.
Jeg undre mig og siger det plejer vi aldrig at gøre, og jeg har ingen kuglepen med.
Det var hun åbenbart ligeglad med, det var nemmere for hende.
Okay så siger jeg hvis jeg skal bruge en af de 3 kuglepenne så skal de da være afspritte fra sidste bruger.
Hvis jeg skal ha afsprittet, kan jeg selv gøre det 🤬

July 15, 2021

Flaske larm.

Vi er flere naboer, som er dødtrætte af larmen når folk kommer med affalds glas i dagli brugsen i Gevninge.
Stil den dog ud til vejen.

June 29, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Er altid blevet mødt med et smil når…

Er altid blevet mødt med et smil når man kommer i Dagli´Brugsen Dalby. De unge der er ansat i butikken virker som om de har ret godt styr på hvad de fortager sig.(håndtering af vare, håndtering af kunder og incl alt det tekniske. Har aldrig oplevet noget mindre behagligt i den butik. Derfor 6 stjerner, havde det været muligt :) -1 men kun fordi jeres hindbær til tider er lidt sure.

June 27, 2021

Dagli Brugsen i Fraugde

Dagli Brugsen i Fraugde. Man skal lede længe efter, så sløve unge mennesker, der er ansat der. Købte en snegl , som var total harsk i remonce, og betalte for meget, gjorde opmærksom på det ,men ingen reaktion fra personalet

June 26, 2021

Tarvelig medarbejder

Daglig Brugsen i Roskilde magen til kedelig kundepleje. man kan åbentbart kun hente sin pakke efter kl 12 hvilket jeg ikke var klar over så er der kl 9 om morgenen. jeg snakker med medarbejderen der er 1 meter væk fra min pakke og jeg er den eneste kunde i butikken alligevel vil han ikke udlevere min pakke. Dårlig kundepleje så jeg bruger ikke den butik mere

April 11, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har så handlet i brugsen for sidste…

Jeg har så handlet i brugsen for sidste gang i dag. Jeg har ellers altid været så glad for at handle der,og køre forbi Bilka litl og 2 netto butikker for at støtte den lille brugs,men det er slut nu. Jeg købte forleden en stor pakke hakket oksekød ,da jeg åbnede for den 2 dage før udløbs dato, stank det ganske forfærdeligt, og havde en grim grå farve, kørte ud med den ,de kunne ikke gi mig en ny pakke fordi jeg ingen bon havde, selvom de jo var så tydeligt at at den var identisk med de pakker der lå i køledisken, der dog var friske og af nyere dato, de kender mig så godt derude, så jeg blev faktisk lidt fornærmet. Men så fremover når jeg vil handle i litl I stedet, så sparer jeg en masse penge, der er de varer jeg køber 3 gange billigere, og der skal jeg heller ikke tilbage til kassen, hver eneste gang fordi varerne ,ikke er slået ind til tilbudsprisen, og jeg skal ikke køre ekstra til tanken, efter smøger, da de ikke sælger mit mærke mere,yderligere sparer jeg alle de p bøder, da der kun er een times parkering. Så noget godt er der kommet ud af det alligevel for mig.😉😄

April 4, 2021

Ringe service

Ringe service. Jeg købte en pakke toilet papir og der jeg afprøvede det fik jeg en rift i numsen🍑, så jeg begyndte at bløde. Kan ikke anbefales.😡

February 17, 2021

Ringe service sure miner

Ringe service sure miner. Jeg har handlet i bugsen i Holeby i en halv menneskealder. Kommentere jeg pænt kurvene er ulækre får man et surt opstød retur.
I sidste uge bestilte jeg syv fastelavnsboller uden svisker. Man burde kunne forvente at folk der handler med fødevarer har styr på tingene og ved hvor galt det kan gå hvis en allergiker får noget de er allergisk over for. Men i stedet for at give mig det bestilte fik jeg syv fastelavnsboller med svisker.
Jeg kørte forbi Brugsen om aftenen hvor de kunne se at der var noteret uden. Men det kunne de ikke gøre noget ved og forsvarede sig med det var menneskeligt at fejle. De ikke så meget som undskyldte. Det virkede som om de bare kastede bolden videre til bageren. Jeg kontaktede bageren og fik en god snak og som fortalte de intet har med Brugsen og pakning af de bestilte kager. Jeg ved det normalt er en god bager og de har styr på tingene og fremover bestiller jeg og henter direkte. Men det er virkeligt ringe af Brugsen. Det er meget få varer jeg efterhånden handler der af samme årsag og som sidste udvej.

February 17, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dagli-brugsen Lille Skensved 0…

Dagli-brugsen Lille Skensved 0 stjerner.

Desværre skal man give 1 stjerne for at afgive en anmeldelse, så derfor den ene.
Har ellers haft gode erfaringer med netop denne butik, men i dag havde jeg bestilt en af deres To good to Go poser fra bagerafdelingen og fået accept på denne bestilling samt beløb trukket på min konto. Afhentning skulle foregå i tidsrummet 19:40 - 20:00. Ved min ankomst i butik 19:45 fik jeg at vide at der ikke var flere poser, så jeg måtte forlade butik tomhændet efter at have kørt 17 km og skulle så køre 17 km tilbage igen.
Det er ikke beløbet - men tiden og kilometerne samt den dumme fornemmelse at komme hjem uden noget som helst, når familien nu havde sat næsen op efter lidt godt til fredag aften.
Øv øv en lorteoplevelse !

October 23, 2020

Brugsen vorregårsallé 8200

Brugsen vorregårsallé 8200
Deres kager er så mega tøre, og jeg så en kæmpe kakerlak imellem bland selv slik, den var mindst 10 cm lang. Deres butik har været lukket på grund af skade dyr før. Men de er helt sikkert vendt tilbage. 5 studenterbrød, 70 KR!!! For 15 år siden, der var der 8 træstammer for 26 og de var dobbelt så store og gode, end de er nu, hvis man er heldigt så der en mus der kigger ud af kagen🐭 vi køre Føtex eller Kvickly frem over. Så længe jeres kager er så mega dyre, og i er så mega useriøs en butik, så håber jeg i brænder inde med hele l*rtet.

October 10, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Morten Melin har ingen forståelse for hvordan man drive en forretning

Jeg vil gerne starte med at sige fy for den lede, hold k*ft en l*rte butik, da jeg var nede og handle i brugsen i Virklund, så jeg en rotte om bag disken, jeg sage til ejeren at der var en rotte bag disken, han svarede bare: "de kommer og går hele tiden, den skal nok forsvide af sig selv", jeg gik straks ud af butikken, og besluttede mig for at aldrig sætte mine ben inde i den l*rte butik igen, men da det er den eneste fcking butik i Virklund, er jeg lidt tvunget til at gå ned i den. Da jeg ankom i brugsen for anden gang, var alle mælkene 4 måneder for gammel, jeg informere ejeren endnu engang, han svarede bare: "jeg skal nok kigge på problemet", men mælkene er aldrig blevet fjerenet, og de står der stadig til den dag i dag. Personalet er også amatør arbejder, de har ingen uddannelse, de sprøger aldrig om man vil have en kvittering. Morten Melin snyder også folk, ved at love den en gylden fremtid som buisness mand, ved at arbejde i Dagli' Brugsen. Brugsen's "hjemmebagte" mad, er ogsåt ubagt, våd og råden, jeg vil ikek anbefale at handle i brugsen, da de snyder folk, og sælger råde vare.

September 9, 2020

Virklund Dagli Brugsen

Jeg var en dag nede i Brugsen og ville lige snacke den lidt da det var sent på dagen. Jeg købte en pakke gifflar og gæt engang der var sku en lille sød mus inde i posen. Det var sku ik særligt lækkert. Jeg brækkede mig ude foran butikken og spyttede derefter på ruderne. Jeg købte engang et pøllehorn men det var sørme ubagt... Men alligevel hvad kan man forvente af så ringe en butik. Jeg var inde med pølsehornet og fik et nyt. Jeg troede jeg havde vundet et pøllehorn som var godt og dejligt bagt. Men jeg trak sku en nitte det var klamt og rådent og ubagt. Jeg har før lagt hjemme med en ordentlig gang opkast fordi jeg spiste en af jeres "Lækre Salater". Jeg betalte 45 kroner for l*rtet og kyllingen var klam og muggen. Altså aldrig har jeg oplevet en så dårlig service nede i den klamme butik. Jeg stod nærmest og blev savlet i kæften da jeg skulle betale. Jeg valgte derfor at kyle en lille snotter på disken. Det blev lille Melin ikke glad for. Han sendte mig straks ud da han så den store grønne klat på disken. Alle medarbejderne dernede ligner en flok udviklingshæmmede amatører der står og savler hinanden i nakken dagen lang. Der er ingen former for hjælp dernede. Jeg er så fcking sur over at der er så klam en butik i vores "Dejlige" Virklund. Det er pisse klamt at kigge rundt dernede i butikken man tror man står i auschwitz grundet alle de brændte varer og gasser der nu lugter af.

August 31, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Meget rådent mad og rotter (Virklund)

Meget rådent mad, det er ikke specielt appetitligt, det er faktisk VIRKELIG klamt, altså fy for den lede!
Ejeren troede engang at min ven havde stjålet en Cola, dog havde han betalt for den...
Deres pølsehorn er helt ubagte og våde.
Der er folk der har været i koma på grund af Dagli Brugsens rådne rotte gift i deres mad.
(Fandt engang en rotte derinde...)

Så vil jeg lige slutte af med at sige, at...
Fy for den lede en bunke rotte afføring.

August 31, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Dagli' Brugsen Årre

Dagli' Brugsen, Årre. Dejlig betjening fra de fleste medarbejdere, som sikrer sig at kunden går med en god oplevelse. Der er helt sikkert en af de unge som virker uoplagt og til at lukke op og skide i, men alt i alt god betjening.
Dyre brugs priser, vi er heldigvis coop medlemmer, så vi får gode tilbud i den lokale Brugs. Jatjak.

July 23, 2020

Is this your company?