Dagli Brugsen Reviews 182

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det var meget skuffende oplevelse at komme i Brugsen i Erritsø i Fredericia i dag hvor man behandler posten for DAO Jeg kom med et brev det skulle til København Da jeg ville afleverer ville... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min retur pakke fra PostDanmark var havnet hos Dagli Brugsen i stedet for Svane Samsø som ligger 150 meter fra dagli Brugsen. Butikken nægtede gå ned og afhente den i Brugsen. Men en sød ung pige,... See more

Rated 1 out of 5 stars

🤨😨🤨😨🤨😨🤨 Meget meget ringe kaffe automat (varme drikke) og en lidt for “frisk” ung fyr søndag den 27. Juli 2024. Købte Cafe Latte, hvilket var udrikkeligt og intet med Cafe Latte at gøre - ud... See more

Rated 1 out of 5 stars

Brugsen Vig Lyng. Flaskeautomaten sætter ud. Gør kassemedarbejder opmærksom herpå. Får et flabet svar, at hun ikke kan være to steder på en gang. Beder blot om at hun giver beskeden videre. Hun oplys... See more

1.6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Dagli Brugsen Klosterengen i Roskilde - vanvittig dårlig service!

Helt håbløs service i butikken i Roskilde (Klosterengen 58).
Kommer for at hente en pakke fra DAO kl. 11.00.
Og får at vide at det bestemt ikke kan lade sig gøre før kl. 12.00.
Jeg forklarer at det har jeg intet hørt om, men den ansatte (der tydeligvis er irriteret over at der er en kunde i den ellers tomme butik) siger at det skulle jeg have undersøgt på DAO's hjemmeside.
Jeg forklarer at jeg jo bare har modtaget en sms om at pakken lå klar og at jeg "nu kan afhente den".
Han kigger på intet tidspunkt op fra den tilbudsavis han står og hygger med.

Jeg ender med at måtte gå derfra uden min pakke. Men med en masse frustration over at servicen var så ringe. Hvis han i det mindste havde gidet kigge op og måske forklare det med lidt mindre arrogant attitude.

God service er ikke svær. Og det betyder ikke at kunden altid har ret. Men at kigge op og ligne en der gider være der bare lidt når folk taler til en må på en måde være det allermindste man som kunde kan forlange.

Jeg er jo desværre nødt til at komme igen og hente min pakke. Men det bliver også sidste besøg i Dagli Brugsen.

July 23, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Min kæreste bestilte for en uge siden…

Min kæreste bestilte for en uge siden 16 stk smørrebrød til d 16/7 kl 17 men da vi kommer for at hente det er det ikke lavet da de har glemt vores bestilling og til det tilbyder de os vi kan købe de rester der har ligget hele dagen / dagen før dog til 50% men deres undskyldning er at fb ikke er den vej man skal bestille, men kigger man så på fb idag tager de stadig bestillinger til mad via fb

July 17, 2020

Dagli Brugsen( Harridslev) 8930 Randers nø

Nu har jeg gentagne gange gået fra daglig Brugsen i Harridslev med en følelse af ikke at være velkommen . Konen til manden der har butikken er en sur indebrændt kvinde, hun Snakker ned til folk og virker i det hele taget ikke som om hun kan lide sit job ! Jeg har brugt Brugsen meget da jeg bor en spytklat derfra , men nu kører jeg hellere lidt længere for at handle.

January 9, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Klage over manglende tilstedeværelse i…

Klage over manglende tilstedeværelse i daglig Brugsen Tuse Butterupvej 4300 Holbæk
Jeg har for 3 gang skulle hente en pakke fra DAO eller GLS ringer på klokken flere gange ingen dukker op der er folk synlige på lageret, en mand henvendte sig på personalestuen hvorefter der kom 2 damer ud med en benmærkning om at de skulle da have en rygepause, eller deres frokost. kl. var 10.25. Jeg meddelte dem at det er gentagne gange man må stå at vente så spørgsmålet er om de skal have pakkeudlevering overhovedet hvis de ikke gider være der for kunderne.

December 11, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Daglig brugsen i nordenskov har mange…

Daglig brugsen i nordenskov har mange gode tilbud og er der nåde som man skal bruge og de ikke har det prøver de at få det hjem og de er behjælpelig med vare og priser god og dejlig butik vi har her i nordenskov ved Varde god pasonale hilsen fra Gitte Larsen fra nordenskov

October 14, 2019
Rated 1 out of 5 stars

klam og ulækker og over pris

nok det værste bunke gylle i den klamme butik som man ikke har lyst og gå ned i men da det er den eneste butik her i virklund så bliver man nød til og gå ned i den klamme butik og deres klamme varer er så rådne og ejer giver ikke en fu*k og han smider folk ud pga man kigger på maden og deres ''hjemme bagte mad '' som ikke er hjemme bagt men tøjet op fra
fryserne, og de er så over price

September 18, 2019

Alt er overpris

Alt er overpris! Tjener dobbelt på nogen varer. Luk dem og åben fakta eller lign istedet for at snyde kunder i lokal området.

August 20, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Har nu nogen tid benyttet mig af…

Har nu nogen tid benyttet mig af personlige tilbud aktiveret i app eller i butik. Det er lidt et lotteri. Nogen gange fratrækkes den personlige rabat og andre gange ikke. Ved sidste indkøb ikke. 33 kr ikke sparet. Jeg ville ikke have købt disse varer hvis ikke de havde været på tilbud, da de er dyrere end tilsvarende varer af billigere mærke. Så kun aktiver tilbud på varer ,an i forvejen skal have. Så risikerer man ikke at betale for meget, hvis den personlige rabat ikke bliver fratrukket.

July 30, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Knækkede en tand på et brød købt i…

Knækkede en tand på et brød købt i Brugsen.
Købte et 'Skagens Brød' fra dagli brugsen's bake off som indeholdte en sten som jeg knækkede en tand på.
Stenen slugte jeg desværre fordi jeg først senere fandt ud af at min tand var knækket, så jeg havde kun brødet med til brugsen for at klage min nød.
Dagli brugsen valgte at AFVISE at betale min tandlæge regning da det nu kun var en påstand fra min side og fordi jeg først kontaktede dem dagen efter da jeg havde været hos tandlægen for at finde ud af hvad der var sket med min tand. På trods af jeg afleverede brødet i butikken og de havde dankort ekspeditionen i systemet mener brugsen at jeg vil snyde dem. Den daglige leder i Dagli brugsen Store Merløse var meget ubehagelig og sagde at alle bare kunne komme og påstå at det var Brugsens brød der var skyld i en flækket tand og jeg bare var ude på at snyde dem.
Aldrig har jeg følt mig mere ydmyget og fornedret!
Jeg er færdig med at handle i Dagli Brugsen.

April 4, 2019

Is this your company?