Dagli Brugsen Reviews 182

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det var meget skuffende oplevelse at komme i Brugsen i Erritsø i Fredericia i dag hvor man behandler posten for DAO Jeg kom med et brev det skulle til København Da jeg ville afleverer ville... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min retur pakke fra PostDanmark var havnet hos Dagli Brugsen i stedet for Svane Samsø som ligger 150 meter fra dagli Brugsen. Butikken nægtede gå ned og afhente den i Brugsen. Men en sød ung pige,... See more

Rated 1 out of 5 stars

🤨😨🤨😨🤨😨🤨 Meget meget ringe kaffe automat (varme drikke) og en lidt for “frisk” ung fyr søndag den 27. Juli 2024. Købte Cafe Latte, hvilket var udrikkeligt og intet med Cafe Latte at gøre - ud... See more

Rated 1 out of 5 stars

Brugsen Vig Lyng. Flaskeautomaten sætter ud. Gør kassemedarbejder opmærksom herpå. Får et flabet svar, at hun ikke kan være to steder på en gang. Beder blot om at hun giver beskeden videre. Hun oplys... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Daglig brugsen i Gandrup - undgå post her!

Daglig brugsen i Gandrup øst for Aalborg har en post butik, men jeg bliver til stadighed skuffet.
Jeg har netop været forbi for at sende et anbefalet brev og fik beskeden at det kunne jeg ikke - det skulle jeg på "et rigtigt posthus" for. Nu er sagen jo bare at der mig bekendt ikke er flere rigtige posthuse tilbage. I hvert fald ikke i vores del af landet Hvad er meningen med så ringe service?
Jeg kan ikke fravælge at bruge stedet, da Postnord automatisk sender pakker derud, på trods af at det er i den ubekvemme retning for alle, som bor tættere på Aalborg end de har til huse.
Jeg har tidligere oplevet at pakker, som jeg har fået seddel på i min postkasse ikke var at finde i butikken, og hvad gør man så? Sidst jeg var forbi var for at sende en almindelig pakke på 2,5 kg, ikke noget svært der - undtagen at man ikke havde flere pakkelabels til forsendelse!!! Det er da for pokker en postbutik??!?

December 14, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Dagli' Brugsen Hedegården i Roskilde…

Dagli' Brugsen Hedegården i Roskilde har smidt min pakke væk. De giver GLS skylden, og vil ikke lede efter den. For "de stiller pakkerne i nummerorden, og min var ikke hvor den skulle være". GLS har også prøvet at kontakte butikken, men med samme tilbagemelding. Virkelig dårlig service!

December 11, 2018

Dagli'brugsen Lille Skensved

Dagli'brugsen Lille Skensved, altid rodet, der er ikke styr på en fis derinde, hvilket man meget godt kan mærke på de ansatte. Chefen har ikke tid til butikken, og når han så er tilstede, så er han totalt rød i hovedet og stresser rundt, for der er alt for mange ting han skal nå, fordi han er der så sjældent. Har selv været ansat i butikken, det var dog dengang Carsten var chef, dengang var der meget mere styr på det, men den er virkelig faldet til bunden efter Christian kom til. Han er rigtig flink, men han har bare ikke overskuddet til det det kræver. Håber I vil tænke over det, inden han for kørt den helt i bund. Vh.

July 30, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Dagli brugsen i lihme (s. m.) sammen med : GLS ( BEGGE ? )

"SÅ ER DER GODT N Y T" ? til dig fra GLS.
Din pakke fra Mona Sørensen "er tjekket ind i GLS Pakke shop.
"HENT DEN NU" og få glæde af dit køb "ALLEREDE" I DAG ! ( ? )

Har -. DESVÆRRE forbrugt (ca.) / under 10 ARB.s Timer på dette !

Kørte (40.000 Meter) 40 KM. FORGÆVES til brugsen , den samme
dag , som en E-Mail , var tjekket ind.

Jeg har (beskedent) bedt brugsen om "et" STORT beløb kr. 40 - ,
som er blevet AFVIST - MEN , til gengæld en : "UNDSKYLDNING"

Var faktisk på vej derhen i aften - men kontaktede GLS her kl. ca 12 -
og fik , at vide , at :

Pakken NETOP - "LIGE VAR KØRT FORBI mit hus ( på nær 2½ KM) -
og videre til Dagli br. i Fårvang.

SIKKE EN SKÆBNE - "DENNE STAKKELS PAKKE" - - - skal - - .- udsættes for.

HVAD , der så "NU" skal ske - ? - ska køre til Fårvang ? -

ÆRGELIGT - UNDERLIGT - , har KUN haft "Denne ENE Svipser" - fra GLS. , og 'det har jeg skrevet før - så det er mig U be - GRI - belig , ? -
hvorfor , MAN IKKE FOR LÆNGST - HAR LUKKET DENNE SAG !

Ingen SKADE , (evt.) , at høre fra "begge" parter !

Ps. - jeg har nok / måske? overset , den 25/5 - med "28/5" - 18 , så har jeg måske også været indvirkende i ? 2% fejl og HERVED ikke helt gå under navnet : MR. PERFECT eller MR: FEJLFRI - Per Bisgaard.

May 28, 2018

Daglig Brugsen på Tagensvej

Jeg tog i Daglig Brugsen på Tagensvej for at købe et personligt tilbud fra deres app på citroner... Hylderne i butikken var generelt ikke fyldt op og det galt også grønt afdelingen, så jeg tog de citroner der var... Det var så ikke dem der indgik i det personlige tilbud, hvilket jeg spurgte ind til ved kassen og svaret var: det ved jeg ikke noget om jeg har lige haft fri....!???? Undskyld men hvor er servicen her? Kassedamen gik modvilligt hen til ham der pakkede varer ud og kom efter 5 min. tilbage med et svar om at de ikke havde fået dem hjem, uden nogen yderligere forklaring...

April 23, 2018
Rated 1 out of 5 stars

jeg var i dagli brugsen i lund oppe ved…

jeg var i dagli brugsen i lund oppe ved kassen gjorde jeg opmærksom på at at det beløb jeg skulle betale var for højt det resulterede i en meget sur og gal kassedame det viste sig at de ikke havde fået rettet et tilbud ind i systemet jeg gik derfra med en føelse af at det var mig der havde gjort en fejl og det var derfor kassedamen var så sur og ubehøvlet

April 10, 2018
Rated 1 out of 5 stars

For ringe service og frække svar i…

For ringe service og frække svar i Ølstrup dagli Brugsen. Men det ved de sikkert nok at jeg mener om dem, men det bliver aldrig bedre med deres foragtende tone og deres små-kriminalitet.
F.eks. har jeg udlånt dyr bog til bestyreren, har aldrig set den igen, og bortset fra at jeg for længst har opgivet at handle dette sted (man bliver så gal over deres smånumre. f.eks. at sætte forkert pris på vin, sælge til absolut toppriser for madvarer der ikke er det værd, så slog bstyreren endeligt fast i påsken, at her kommer jeg ikke mere. Kom farende ud af sin butik da han så jeg kom, 'om jeg havde kul til grillen hjemme hos mig. Ja det havde jeg da, jamen om jeg så ikke ville give det til et litthauisk ægtepar.......!!!!!!! Hm...tænk engang hvis man privat skal financiere, noget hver gang han har forsømt sine indkøbslister. Nå men karakterer på 0-3-5 skulle have advaret dem om, at der sikkert kun er meget få der kan lide stedet. Hvad i alverden har han bildt sig ind i så mange år????

March 31, 2018

Var så "heldig"

Var så "heldig". at jeg - hele 4 gange i december - vandt i deres skrabelods konkurrence på mobil app'en. Da jeg så ville på finde ud af, HVAD jeg havde vundet, fik jeg bare en besked om, at jeg ikke kunne komme i kontakt med deres server. Efter at have oplevet dette for fjerde gang, skrev jeg til kundeservice, der meddelte, at de havde ekstraordinær juletravlhed, og derfor ikke kunne svare inden for de normale 5 dage. Dette var den 18. december - og jeg venter stadig på svar!! Jeg er klar over, at julen varer lige til påske, og det gælder tilsyneladende så også den EKSTRAORDINÆRE juletravlhed! Jeg har rykket for svar to gange, og tilsyneladende er de da bare pisseligeglade med lille mig - jeg handlede jo også kun for ca. kr. 50.000,- i deres butikker i 2017! Denne omsætning overvejer jeg nu meget seriøst, at lægge alle mulige andre steder end hos COOP, for denne behandling er skandaløst ringe.

January 24, 2018

mobil app

Hej
jeg har valget mellem at købe en ny mobil til 3000-4000.- kr (den jeg har er med en ældre android version end jeres app supporter) eller at gå i NETTO og købe den samme varer til næsten samme pris som jeg kan få hvis jeg bruger app'en i en coop forretning.
Hvad tror i jeg vælger??

December 20, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Jeg aflevere pakker med Dao hver dag

Jeg aflevere pakker med Dao hver dag, og det fungere super fint. Jeg aflevere mine pakker i en kiosk på Amager og får beskeder når pakkerne er afleveret, hentet af vognmand osv. Lørdag den 28/10 er jeg på vej i sommerhus og har en pakke jeg skal aflevere der skal sendes med Dao, jeg tjekker hvilken Dao shop der ligger tættest og det gør Dagli ' Brugsen i Vig. Jeg går ind og aflevere min pakke til en meget ung dreng og min pakke bliver bare lagt på gulvet i butikken. Jeg tænker at der skal da ikke være en med lange fingere i den butik. Da jeg kommer ud i bilen, fortæller jeg at det virkede forkert og det er mere end hel hvis den pakke kom afsted. Pakken bliver afleveret lørdag den 28/10 kl 17:42, mandag aften den 30/10 kigger jeg mine beskeder igennem, pakken står stadig "bare" som indleveret i butikken. Den er altså ikke kommet videre. Jeg ringer til Dagli'Brugsen i Vig, og spørger hvornår de får hentet pakker, fordi min stadig ikke er hentet. Jeg får fat i Philip, som fortæller mig at alle pakker er hentet og at det må være Dao's systemer der ikke har opdateret. Synes det lyder mærkeligt, men siger ok. Næste dag den 31/10 (tirsdag), ringer jeg igen til Dagli Brugsen og får fat i Philip igen. Siger at jeg tror der er sket en fejl og min pakke stadig er hos dem og ikke er hentet af nogen vognmand. Måske han vil tjekke om den ligger sammen med de pakker der skal hentes af kunder i deres butik. Han svare hurtigt at de ikke har noget liggende og at jeg må kontakte Dao. Det gør jeg, ringer til Dao og fortæller min histore. De vil tjekke op på det og vende tilbage. De vender tilbage med det samme, at de har snakket med Dagli Brugsen i Vig, og der var sket en fejl. De havde glemt at ligge pakkerne klar til Dao vognmanden. Men at min pakke kommer afsted imorgen ( Onsdag den 1 Nov). Jeg takker selvfølgelig mange gange og vælger at ringe tilbage til
Dagli Brugsen i Vig og fortælle hvad Dao lige har sagt. Får fat i Philip igen, som jeg nu har snakket med 3 gange... Fortæller hvad Dao lige har sagt... Han siger at det kender han ikke noget til og han har ingen pakker liggende... ( Tænker at manden er fuld af fis. Hvorfor ikke bare indrømme man har lavet en kæmpe fejl og undskylde.... Nej han skal lyve i telefonen 3 gange!!!! Så står jeg af, det er sku ikke okay. Når men vi kan jo se om Dao har ret og henter min pakke den 1 Nov.... Jeg har sjovt nok fået en besked fra Dao i dag den 1 Nov at de har hentet min pakke i Dagli Brugsen i Vig i dag!!!! Philip det er sku til grin, du skylder en undskyld!!!

November 1, 2017

Dagli'Brugsen i Kirke Såby

Dagli'Brugsen i Kirke Såby yder så dårlig service at det er løgn. De har GLS service funktion - Var nede igår og skulle hente min pakke, som de så ikke kunne finde.
Stod i kø i med 4 før mig, da det bliver min tur, tager den unge dame mit nummer fra mobil og går ind og leder... det gør hun nogen tid... så kommer hun tilbage og ekspederer nye kunder... Jeg må bare vente... da de kunder er væk, så prøver hun at leder lidt .... kommer ud igen og ekspedere 2 kunder... Jeg venter stadig ... Hun går ind og leder igen og så kommer hun over til mig, og siger at pakken ikke er der, selvom jeg har fået sms om, at det skal være der. Jeg har selvfølgelig efterlyst min pakke hos GLS nu.... Det der gør at jeg sender denne anbefaling er, at man har valgt at yde service for GLS pakker - og så kan jeg som pakke afhenter bare vente og vente.
Det er bestemt ikke tilfredsstillende, og har nu efter følgende hørt fra andre i lokalområdet, at det ikke er unormalt, at pakker ikke kan findes af de unge. Tit har modtagerne selv set pakken og peget den ud... Tænker at hvis dette er en ydelse, man ikke ønsker at yde, så opsig dog samarbejdet med GLS

May 5, 2017
Rated 4 out of 5 stars

i spjald.

i spjald.

vi er nu kommet i brugsen i spjald hver dag over en lang periode, sødt personale og en rigtig dejlig frugt afdeling, den kunne andre lærer meget af.

April 2, 2017

svineri

aldrig har jeg set magen til opførelse jeg var i brugsen i Rørby ved Kalundborg i dag for og hente min pakke kommer ind og spøger pænt til min pakke men hende brugsbestyren siger der var ingen pakker til mig uden og ville kikke? jeg spurgte om hun da ikke lige ville gå ud og tjekke og det gjorde hun så meget vrisne og brokkende og sage at alså vidste hvad hun havde og ikke havde hun kommer tilbage og siger nej der var ikke nogen ? jeg bliver ved med og spørge pænt og forklare den ca str kassen har og hun blev ved med at hun ikke havde nogen jeg sage jamen det "problem" har jeg prøvet før et par gange før med hende og mine pakker og nu var hun vred og høre på rigtig modbydelig jeg forklaret jamen ifølge track and trace er pakken på Rørby brugs jeg får så tros alt lokket hende ud igen denne gang fulgte jeg med og kunne se min pakke stod lige foran umulig og overse nåå hun så blev lille og sage ikk mere eller turde kikke mig i øjne meen den provokerne og øvestævne indbydende måde hun behandlet mig og talte til mig på vil jeg ikke finde mig i og især nu da det er 3. gang hun kludrer i den igen igen hun er total inkompetent og svin over for kunderne fordi hun har været der alt for længe i den brugs så hun nu er faldet i søvn og luller sig gennem dagen i den lille brugs :( jeg vil ikke komme der mere med mindre hun forsvinder

June 17, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Super grov Chef i dagli-brug´sen i frugthaven

Hej jeg plejer at hente min pakker i dagli brugsen på Vigerslevvej, hvor at betjening er rigtigt god, men sidst da jeg skulle bestille fra nettet kom jeg til at sende den forket til frugthaven 16 i Valby da jeg kommer og er den eneste ved kassen og går op til ham bliver jeg blev ignoreret af chefen, stort set fra jeg kom ind, han svare mig ikke på mine spørgsmål lader som om jeg ikke er der, tager andre kunder der kom efter mig og betjener dem, til sidst kommer der en kollega over og hjælper mig, jeg siger at hendes kollega opføre sig underligt hvor hun siger han er hendes chef, og at han har sort humør. DET ER BARE IKKE IORDEN og slet ikke Når det er chefen for hvis nogen skulle svare på spørgsmål og betjene sine kunder og opføre sig normalt er det chefen der skal til.

June 12, 2016

Is this your company?