Dagli Brugsen Reviews 182

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det var meget skuffende oplevelse at komme i Brugsen i Erritsø i Fredericia i dag hvor man behandler posten for DAO Jeg kom med et brev det skulle til København Da jeg ville afleverer ville... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min retur pakke fra PostDanmark var havnet hos Dagli Brugsen i stedet for Svane Samsø som ligger 150 meter fra dagli Brugsen. Butikken nægtede gå ned og afhente den i Brugsen. Men en sød ung pige,... See more

Rated 1 out of 5 stars

🤨😨🤨😨🤨😨🤨 Meget meget ringe kaffe automat (varme drikke) og en lidt for “frisk” ung fyr søndag den 27. Juli 2024. Købte Cafe Latte, hvilket var udrikkeligt og intet med Cafe Latte at gøre - ud... See more

Rated 1 out of 5 stars

Brugsen Vig Lyng. Flaskeautomaten sætter ud. Gør kassemedarbejder opmærksom herpå. Får et flabet svar, at hun ikke kan være to steder på en gang. Beder blot om at hun giver beskeden videre. Hun oplys... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

dagli brugen mølleparken Frederikshavn

jeg har desværre oplevet at flere af deres tilbuds priser ikke passe når de bliver slået ind i kasse , senest var en kasse øl hvor man kunne spare 84 kr så prisen kun var 89,oo men den gik ind til 95,00 ved kassen, jeg tog fat på kasse damen og de kunne godt se at den var gal ,men ikke kun med prisen også det sparet beløb for så meget koste den da ikke normalt jeg kan kun under mig at jeg kan være så uheldig at jeg lige skal have de vare der er uheldigvis lavet en fejl på ,om der så ikke er mange andre der også bliver SNYDT ........

March 17, 2016

Svindelvirksomhed.

Dagligbrugsen St. Merløse.

De reklamere på skilte med tilbudsvarer. Når man så kommer til kassen og vil betale, koster varen pludselig 150 % mere. Så gælder prisen ikke lige nøjagtig denne vare, på trods af, at der på skiltet står alle varianter. De farer ned og fjerner skiltet, og man får ikke varen til den annoncerede pris, selv om at dette er ulovligt.

Jeg sætter aldrig mine ben i nogen brugs mere, når det er sådan et svindelforetagende.
Hurra for Netto, Lidl og andre.

September 22, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Lidt dyrt men ok sted at handle

Et ok sted at handle, har der meste og til ok priser
Ikke billigt men heller ikke dyrt.

Deres butikker er generelt, et yderst behageligt sted at handle, deres vare er af rimlig kvalitet,

lidt minus
Deres fisk, som færdig pakker med fiskefars absolut ikke noget jeg ville server, ikke engang for min hund.
istedet for at sælge dårlige varer af så ringe kvalitet, hvorfor så overhoved sælge det.

September 5, 2014

Usaglige beskyldninger mod børnefamilier

Denne opsigelse er i dag sendt til Coop
Medlemsnummer: 33008901

Hejsa

Jeg skal hermed meddele at jeg ønsker at opsige mit medlemsskab i Coop, da jeg på ingen måde kan støtte op om at man stigmatisere børnefamilier som handler med barnevogne og klapvogne.
Uden at de kan blive stemplet som butikstyve uden at have stjålet noget i butikkerne.

Og da jeg selv har børn, har jeg handlet på samme måde som Karina har gjort det. Og jeg har ikke tal på hvor mange gange der er gledet noget under en dyne eller trøje, men hver gang jeg kommer til kassen løfter jeg tingene og sikre mig at alt bliver betalt.

Så da jeg ikke ønsker at stå i samme situation er dette min udmeldelse, jeg vil naturligvis kontakte den lokale Fakta og Brugsen om at jeg ikke længere kan ligge mine penge hos dem grundet denne adfærd overfor børnefamilier.!

Brugsen i Gug er den lokale butik som nu ikke vil modtage omsætning fra min familie.!

July 18, 2014

Flot, at I kom igen!

Opdatering marts 2017:
Efter Tuse Brugs de seneste år har arbejdet seriøst med den kritik de har fået, har de vendt skuden og butikken er idag velfungerende og ånder af god stemning. Tak for det! Det er flot gået!

Jeg skrev tidligere: "Kære Dagli Brugsen (Særligt Kundby og Tuse). Det går ikke, at I bliver med ved at tage flere penge for varerene end der står på dem. I laver et tilbud: sætter prismærket på - og så slår stregkoden den oprindelige pris ind. Det har kostet mig virkelig mange penge igennem årene, selvom jeg virkelig har passet på.
Selvom jeg virkelig har klaget over det og skrevet om det i avisen, og Tuse Brugs lovede at stramme op, så har jeg allerede taget dem i 'prismærkesnyd' tre gange - heldigvis var butiksbestyreren der en af gangene så jeg kunne konfrontere ham med det - efter der højt og helligt var lovet, at det ikke skulle ske mere.
Jeg synes, hvis I vil være kundernes bedste, at I skulle lade en anden kæde overtage, for I er virkelig dårlige. ... og bliver åbenlyst ved med at være det.
Jeg har fulgt Dagli Brugsen her I Tuse i tre årtier, og det har været jævnt dårligt hele tiden - og jeg ville være naiv, hvis jeg blev ved med at tro på det mirakel at i blev bare halvt så gode som fx Spar. Please: Luk og lad nogle andre komme til ... please!"

Som sagt har Tuse Brugs siden - særligt det seneste år - rejst sig fra støvet :-) og rettet op på fortidens rygte med ærligt hårdt arbejde og seriøs indsats.

Der er sket meget og det har kun gået een vej: Mod det bedre! Bedre personale, bedre sortiment, bedre priser og mere orden i almindelighed. Det er muligt brugsen ikke kan overleve på den lange bane, men den ny leder og personalet har under alle omstændigheder gjort hvad de kunne for at overleve. JA, TAK - siger jeg bare :-)

March 31, 2014

svindlere

Jeg har i dag fået bekræftet mine værste anelser og er færdig med Brugsen/COOP.
Var i lokalbrugsen ved Bispebjerg Hospital. Ville købe torskerogn. Ser et skilt med "3 x 200 g X-tra torskerogn, 22.95 kr". Der var 2-stk. pakninger, og jeg spurgte en ekspedient om jeg kunne tage en ud af en pakning så der blev 3. Hun kom hen, så skitet og fjernede det !!!!! Det kan man da ikke gøre, når der er nogen der er ved at købe varen. I alle andre velrenommerede butikker kan kunden få varen til den pris der står - og hvis det er en fejl bliver fejlen først rettet når kunden har fået sine varer.
Til alle vil jeg sige: Pas på, tjek jeres bon. Det er ikke sikkert du får varen til den pris der står på prisskiltet!!! Svindlere

March 27, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Brydes Allé - Dårlig pris mærkning og kan ikke finde ud af at give korrekt tilbage

Generelt er prisskiltene på deres tilbud sjældent korrekte. Har selv arbejdet i Fakta og det er altså ikke særligt svært at tage en ugentlig gennemgang.

Idag var rimelig meget dråben. Knald tilbud på nakkefilet - 75kr pr pakke som normalt ville koste op til 180 kr. Udemærket tilbud altså så jeg vælger at købe 4 pakker, jeg vælger så at købe krydderierne med, noget mel og en pose chips.

I kassen bliver dette slået ind til over 800 kr.. jeg undrer mig og ekspedienten har så slået ind til fuld pris. Der bliver slået tilbage og nu er prisen på 560 kr. Først tænker jeg det var heldigt jeg opdagede fejlen og begynder at gå ud. Men så kommer min hjerne til at regne lidt. 4 pakker til 75 kr er 300kr.. så 1 pakke mel, 2 glas krydderier og en pose chips skulle koste 260 kr? Vender tilbage, og kasse ekspedient kan godt se der er noget galt og kalder efter sin chef. Chefen giver mig så 163,5 kr tilbage, og jeg er efterhånden godt træt efter at have været igang hele formiddagen. Derhjemme regner jeg lige sammen igen og ser at også chefen har regnet forkert. ca. 30 kr.. men idet mindste var det ikke 500 kr som de lagde ud med. Jeg har ikke bonen fordi butikken skulle bruge den så den sidste beregning er min egen hovedregning.

Det er ikke første gang det er sket, men normalt har det skyldtes forkerte prisskilte og har drejet sig om et par kroner. Det er på ingen måder en butik jeg har tiltro til længere, og vil fremover kun benytte butikken hvis jeg virkelig, virkelig, virkelig mangler noget såsom bleer!

March 16, 2014

Lokal Dagli Brugsen i Høm

Der er bare sådan en dejlig lokal stemning.
Som tilflyttere fra Vesterbro er vi helt uvant til den dejligt gammeldaws købmandsagtige stemning der vejrer i denne butik.
I disse dage køres der tibud om coop-kort hvor butikken betaler de 200 kr i indskud. Det er da værd at tage med.

September 19, 2013

FØJ ÅRSLEV!!

Har du svært ved, at tygge din mad kan du bare handle i Dagli'Brugsen i Årslev! De forhandler nemlig dejlig let fordærvet kød!
Min kæreste og jeg har været der et par gange, og hver gang har vi set grå/grønt hakket oksekød, svinekød - ja bare generelt! Det kan selvfølgelig ske, men com'on! hver gang!?
En aften tænkte vi, hmm hvad med fisk til aften? Det var en søndag og det var derfor kun brugsen der havde åben. OG HOLD DA OP, hvor vi mistede appetitten! Flere af deres poser med frossen fisk var MEGET for gamle!!! Det var søndag d. 28/8-11 og bemærk "best before" på posen 23/3-11 - Mmmmm! Siger jeg bare!!!
Vi meldte det til fødevarestyrelsen, tænk på de svagt seende der ikke kan se datomærkningen! FØJ FØJ FØJ!
Det skal lige nævnes, at Brugsen har Elite Smiley - Var der nogen der sagde bestikkelse?

September 21, 2011

Is this your company?