GoAmerika.nl Reviews 549

TrustScore 5 out of 5

5.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

In juli een geweldige rondreis gemaakt langs de Westcoast (San Francisco, Monterey, Pismo, LA, Zion, Bryce en Las Vegas). Goed advies gekregen over hotels en wat er te doen is. We hebben een hike naar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige reis gehad met goede planning en hotels enz, in korte tijd was alles goed geregeld, super reis gehad mede doordat alles goed geregeld was. GoAmerika is echt gespecialiseerd. 32 dagen en ge... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een prachtige reis geboekt via Great Lakes Travel - Go Amerika. Gestart in Boston, door naar New England en geëindigd met de drie steden New York, Philadelphia en Washington DC.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alles is naar wens verlopen, ook de voorbereidingen vwb vragen zowel per mail als telefonisch werden zeer kundig gegeven. Tevens het uitzoeken van de vluchten zoals door jullie gedaan niets dan lo... See more

Company details

1. Tour Operator
  2. Cruise Agency
  3. Cultural Tours Provider
  4. Travel Agency

Information provided by various external sources

Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een echte Amerika specialist

Voor de 2e keer met GoAmerika op vakantie geweest. We hebben wederom een fantastische reis gehad mede dankzij de goede hulp en vooral adviezen en tips van GoAmerika. Wij wilden geen rondreis van de website en hebben samen met hun de voor ons ultieme rondreis in elkaar gezet. Hierin hebben zij ons ontzettend goed geadviseerd. Ze hebben erg veel kennis en je merkt dat ze er zelf vaak zijn geweest. Ze weten echt heel veel, ook als je van het geijkte pad af wil. Eigenlijk wat je ook verwacht van een echte Amerika Specialist. De prijs is ook erg scherp. Zij kwamen (net als de vorige keer) als voordeligste uit de bus en geven ons ook gewoon het beste gevoel. Op alle mails kregen wij snelle reacties en nooit was iets te veel gevraagd. Fantastische service! Ook leuk dat je gratis extra’s krijgt zoals WiFi en een fietstour. Wij zijn al vaak in Amerika geweest en in het verleden ook met andere reisorganisaties. Maar nu voor ons alleen nog maar met GoAmerika!

June 13, 2018

Roadtrip over de route 66

Onze reis over de Route 66 is samen met GoAmerika tot een geweldige ervaring geworden. In een goed overleg hebben wij onze reis helemaal op onze eigen wensen samengesteld. In Amerika was alles goed geregeld.
Een volgende USA reis zullen wij weer via GoAmerika regelen.

June 4, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Fly and drive Southwest America!

Onze fly and drive was uitstekend geregeld door GoAmerika! Aanpassing van het reisschema naar onze wensen was zo gebeurd! Vlotte (e-mail)communicatie. Zeer tevreden + goede autoverzekering inbegrepen!

June 4, 2018
Rated 3 out of 5 stars

GO Amerika kan beter!

De voorbereidingen naar de reis en de communicatie verliep prima. De bescheiden kwamen aan de late kant (week en een nazending een paar dagen voor vertrek, dat is echt te laat om op je gemak alle toelichtingen te lezen). Het boekje waar de trips in staan is veelvuldig gekopieerd en niet in kleur, beetje armoedig eerlijk gezegd.
Het is aan te raden om de gekozen hotels goed van te voren te checken. Er zaten twee hele slechte tussen, 1 die we zelfs hebben verlaten Dunes Inn Wilshire in LA (ongelofelijk vies en super verouderd hotel!!!!) en Days Inn in Bakersfield kun je het beste vermijden (armoedig en vies). De rest was goed te doen, vraag me dan wel af of Go America hier goed naar kijkt. Past totaal niet bij de andere hotels. Daarnaast krijg je een voucher om in LA te gaan fietsen bij Bike Rental. Voor 4 afgetrapte fietsen zouden we 1600 dollar borg moeten betalen!!! dit vanwege dat er toch veel fietsen werden gestolen. Idioot voor woorden: niet gedaan dus. LA valt tegen, behalve het Getty museum. Zou daar niet te lang blijven. SF en de parken zijn geweldig mooi!!!. De afwikkeling van restitutie van de gemaakte hotelkosten en de borg van de TomTom liet te wensen over. Kostte me veel telefoontjes en mails om uiteindelijk het geld terug te krijgen. Naast voornoemde ongemakken was het een superreis en ervaring. Wat een prachtige natuur, overweldigend en indrukwekkend mooi. De vraag is of je een reisorganisatie nodig hebt om dit te organiseren. De rondjes in USA staan op internet goed beschreven. Ik zou dit zelf doen in het vervolg. In eigen hand is toch beter.

June 3, 2018
Rated 5 out of 5 stars

organiseren van "zelf" samegestelde reis.

De samenwerking bij de voorbereiding was geweldig! Onze wensen werden prima aangepast.Goede tips en goede reserveringen. De reis was prima geregeld! Prijs / kwaliteit zeker waard.
Goede en duidelijke communicatie, accuraat. Administratief goed geregeld.
Vooraf mooie, bruikbare informatie. Pluim voor Corrine

May 30, 2018

uitstekende maatwerkreis

Go Amerika heeft voor mij een maatwerkreis samengesteld die helemaal voldeed aan mijn wensen. En voor de prijs had ik het waarschijnlijk zelf niet kunnen organiseren.
Er werd heel goed geluisterd naar mijn wensen. Daarnaast deed GoAmerika ook suggesties gebaseerd op hun ervaringen en die van andere klanten. Mijn contactpersoon was een hele fijne vraagbaak voor mij. Ik zou het zo weer doen.

May 28, 2018
Rated 5 out of 5 stars

GoAmerika doet wat het belooft

GoAmerika doet wat het belooft. Tijdens een fijn gesprek hebben we uitgelegd wat voor reis we willen maken in Amerika. Onze reis werd op maat gemaakt. Alles werd waar gemaakt. De voorbereiding, de reis alles was perfect geregeld. Alle hotels waren vooraf geboekt, de auto was geregeld, excursies klopte, etc. Door dat alles goed geregeld was hebben wij een fantastische vakantie gehad.
Wat bijzonder was en wat ons goed heeft geholpen was het route boek waarin per dag omschreven was welke route we konden nemen, rechtstreeks of alternatieve, wat voor bezienswaardigheden er op de route te zien waren., hoelang het ongeveer duurde, etc. perfect.
Voor onze volgende reis zullen we zeker GoAmerika weer vragen om voor ons een mooie reis samen te stellen.

May 28, 2018

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look