In juli een geweldige rondreis gemaakt langs de Westcoast (San Francisco, Monterey, Pismo, LA, Zion, Bryce en Las Vegas). Goed advies gekregen over hotels en wat er te doen is. We hebben een hike naar... See more
See what reviewers are saying
Geweldige reis gehad met goede planning en hotels enz, in korte tijd was alles goed geregeld, super reis gehad mede doordat alles goed geregeld was. GoAmerika is echt gespecialiseerd. 32 dagen en ge... See more
We hebben een prachtige reis geboekt via Great Lakes Travel - Go Amerika. Gestart in Boston, door naar New England en geëindigd met de drie steden New York, Philadelphia en Washington DC.... See more
Alles is naar wens verlopen, ook de voorbereidingen vwb vragen zowel per mail als telefonisch werden zeer kundig gegeven. Tevens het uitzoeken van de vluchten zoals door jullie gedaan niets dan lo... See more
Company details
Information provided by various external sources
Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.
Contact info
Gildestraat 1, 1704 AG, HEERHUGOWAARD, Netherlands
- 0202152007
- info@goamerika.nl
- goamerika.nl
Alles super fijn en correct geregeld
Alles super fijn en correct geregeld. We hebben een super vakantie gehad.
Vluchten sloten goed op elkaar aan, zeer comfortabele huurauto, goed aankomst hotel in San Diego en ons hotel op het einde in Las Vegas was geweldig.
Top Amerika specialist maakt alles 100% waar.
Snelle response, inhoudelijk veel kennis en goed advies. Hele reis zonder problemen verlopen. Een aanrader dus.
Goede service!
Makkelijk en goed bereikbaar. Onze terugvlucht was geannuleerd en door goamerika werd ons goed advies gegeven en was de vlucht snel omgeboekt. Het is fijn dat je zelf je wensen aan kunt geven wat betreft vluchttijden en overstappen. Top service! Wij hebben een geweldige reis gehad en zijn erg tevreden over de service. Ik zou zo weer opnieuw boeken bij goamerika.
Perfect geregeld !!
Perfect geregeld !!! Leuke en persoonlijke benadering alle afspraken zijn uitgekomen zoals bedoeld en de prijs is redelijk !! Top clubje bij GO AMERIKA !!!!
Medewerkers GoAmerika
Medewerkers van GoAmerika maken het verschil middels hun kundigheid over het land, alssmede hun servicegerichtheid.
Reis Californië
Hotels, huurwagen, vlucht: goed georganiseerd.
Er wordt een uitgebreide bundel met toeristische informatie meegegeven. Mooi verzorgd! Heel veel info, maar in de uitgewerkte reis nooit haalbaar om te realiseren. Onze reis was veel kilometers vreten. Op verschillende locaties te weinig tijd voor het 'toeristisch' gedeelte. 's Avonds aankomen in de buurt van de Grand Canyon. 's Morgens even de kloof gaan kijken, maar 's middags zeker doorrijden want er moet weer 4 uur gereden worden tot de volgende locatie. Als we de reis opnieuw zouden doen, zouden we opteren om enkele locaties te laten om zo meer tijd te hebben voor de plaatsen die we wel bezoeken.
Fantastische service!!
Fantastische service!!
Wij deden de reis Dixie Swing en hebben enorm genoten.
We kregen van GoAmerika een hele gedetailleerde beschrijving van de reis en alle reisbescheiden werden keurig in een handig mapje geleverd. Er zat zelfs info bij over rijden in Amerika (heel handig als je zoals wij voor de eerste keer zelf reden). Onderweg was er een wisseling van een hotel. Hiervan werden we direct op de hoogte gesteld en kregen we zelfs een beter hotel.
Het enige wat we misten was spmmige adressen van attracties op de tussenstops.
Ook raden we aan om de Days Inn in Natchez eens nader te bekijken. Deze Days Inn heeft hele oude kamers, welke niet goed worden schoongemaakt en hierdoor enorm schimmelig en muf ruiken.
Voor onze volgende reis naar de US weten we jullie te vinden 😉
Snelle reactie via mail
Snelle reactie via mail, goed advies. We hebben een fantastische reis gehad!
alles goed geregeld en leuke dingen gezien …
alles goed geregeld en leuke hotelletjes ,wel veel reizen in 10 dagen maar wel te doen van hotel naar hotel en tussendoor nog wat te bezichtigen.
Super mooie omgeving en goed gepland zodat Je niet te moe en te laat aankomt op plaats van bestemming TOP
onvergetelijke reis
Medewerkers van GoAmerika hebben veel kennis van de USA.
Hierdoor hebben we een onvergetelijke reis gemaakt.
Een prachtige rondreis door New England …
Een prachtige rondreis door New England gemaakt. Alles was prima geregeld; hotels en autohuur. We hoefden alleen de vouchers in te leveren in de hotels en daarmee was het klaar. Ook de autohuur bij Alamo was goed. Mooie auto en het ophalen en afhandelen ging heel soepel en snel. De plaatsen die we gezien hebben en de natuur waren bijzonder; Indian Summer in optima forma. We zijn deels afgeweken van de "aanbevolen route", door provinciale wegen te nemen en daardoor hebben we een mooi beeld gekregen van New England. De afstanden waren prima te rijden en de plaatsen waar we verbleven waren erg leuk.
Al met al een fantastische reis. Voor ons een bijzondere kennismaking met de USA en het smaakt naar meer.
“A dream came true”
We hebben een fantastische reis gehad. Alles was heel goed georganiseerd. Dat er een paar dingetjes misgingen, daar kon de reis organisatie niets aan doen.( bv zeiltocht ging niet door wegens gebrek aan belangstelling en weersomstandigheden) Maar we moesten ons om 10 uur melden en om 12 uur horen of het doorging. Daardoor hingen we maar een beetje rond en verspilden een halve dag )
In Boston lag in het hotel een flink pakket informatie voor ons klaar. Heel attent!
Voor de organisatie geven we vijf sterren en wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
Super organisatie
Super organisatie! Spreek je wensen uit en GoAmerika helpt je bij het samenstellen van je reis. Komen met goed advies en tips. Ik zou hier zeker de volgende keer weer boeken!
Top gedaan!
Duidelijk offerte ontvangen, met vragen kreeg je snel antwoord. Ze hebben ons goed geholpen met alles
TOP ervaring
GoAmerika heeft de reis exact naar onze wensen samengesteld. E-mailcontact is prettig. Ik heb altijd hele snelle reacties gehad, normaal gesproken binnen een werkdag of zelfs een klein aantal uren.
Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de reis zelf is het contact prettig geweest. Er zijn geen fouten gemaakt. Alles is naar wens verlopen.
Ik zou geen min- of zelfs maar verbeterpunt kunnen noemen.
Wij hebben echt een top vakantie gehad …
Wij hebben echt een top vakantie gehad in Amerika en Canada!! Goede, mooie, nette hotels. Auto goed geregeld.. Echt een aanrader voor iedereen die naar Amerika op vakantie wilt!
Top service, klantgericht, snel en kundig
Supersnelle en vriendelijke reactie, enorm klantgericht. Ze hebben kennis en kunde en weten goed waar ze over praten. Echt goede service.
Fijne service van GoAmerika
Snel, correct en snelle informatie en service.
Altijd een genot om met GoAmerika zaken te doen.
Zowel de heen als terugreis voor mijn moeder waren de noodzakelijk rolstoel services goed geregeld.
San Francisco
Alles keurig geregeld, vlucht, hotel en excursies.
De mobiele wifi hotspot die door Go Amerika werd geleverd was ideaal voor het navigeren naar bepaalde landmarks.
Problemen gehad bij de auto verhuur uit …
Problemen gehad bij de auto verhuur uit eindelijk toch goed gekomen was niet goed gecommuniseerd..Niet alle hotels hadden de zelfde kwaliteit .. Best western Dragon gate was meer dan uitstekend!!
Voor de rest was alles top geregeld..
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.