Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Kraaivenstraat 30, 5048 AB Tilburg, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn tevreden over al het personeel en ook over de communicatie die ze leveren Daarnaast hadden wij een vraag of ze optijd klaar konden zijn ivm een afspraak die wij hadden op het ziekenhuis en d... See more

Rated 5 out of 5 stars

je kunt binnenrijden zonder afspraak, er word metteen naar je probleem gekeken en opgelost. waar vindt je dat nog.

Rated 5 out of 5 stars

Ongeveer een jaar geleden een auto gekocht bij deze garage. En volkswagen T-roc. Helaas bleek er een lekkage in de kofferbak te zijn. Wij wonen op de Veluwe, dus een aardige afstand van de garage... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik was nog nooit bij deze Dacia dealer geweest het ging eigenlijk alleen maar om het vervangen van een voorlamp Maar de mevrouw achter de balie die mij te woord stond zorgde er wel voor dat ik... See more

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Service

About Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

140 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

je kunt binnenrijden zonder afspraak

July 31, 2026

Beste meneer/mevrouw van Tillo,

Fijn om te horen dat je zonder afspraak bent geholpen. Dank voor de review en de mooie woorden.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn tevreden over al het personeel…

Daarnaast hadden wij een vraag of ze optijd klaar konden zijn ivm een afspraak die wij hadden op het ziekenhuis en daar werd gehoor aan gegeven

July 14, 2026

Beste Nettie,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en de communicatie. Wat fijn dat de auto op tijd klaar was zodat jullie op tijd voor op jullie afspraak waren. Dank voor de review.

Snel geholpen

Goed en snel geholpen bij vervangen derde remlicht. Kon zonder afspraak langskomen.

July 1, 2026

Beste Pascal,

Fijn om te horen dat je snel en goed bent geholpen bij het vervangen van een remlicht. Dank voor de review.

Rated 5 out of 5 stars

APK en onderhoudsbeurt keurig volgens…

APK en onderhoudsbeurt keurig volgens afspraak uitgevoerd.

July 9, 2026

Beste Diana,

Fijn om te horen dat APK en onderhoudsbeurt keurig volgens afspraak zijn uitgevoerd. Dank voor de review.

Snelle en keurige service

Snelle service. Vriendelijke en deskundige behandeling door Dennis, medewerker service-balie.

June 19, 2026

Beste meneer/mevrouw Radix,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en onze medewerkers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Rated 5 out of 5 stars

Ik was nog nooit bij deze Dacia dealer…

Maar de mevrouw achter de balie die mij te woord stond zorgde er wel voor dat ik zeker terug kom
Reden hiervoor is haar vriendelijke duidelijke kennis en persoonlijke manier waarop ze mij te woord stond
Het gevoel dat je gehoord wordt
Voor mij een lange tijd geleden dat ik dit soort mensen tegen kom in hun beroep.
Dat gaf bij mij wel een binnenkomer om deze garage uit te proberen
Dus ik kan dan pas 100 procent ervaren hoe deze garage werkzaam is wanneer ik mijn wagen aldaar voor onderhoud terug breng tot de volgende keer
JB

February 21, 2026

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze collega achter de balie en dat je je gehoord voelde tijdens je bezoek. We waarderen je review.

Met vriendelijke groeten,

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je accuraat en vriendelijk bent geholpen. Dat waarderen we om te horen.

Met vriendelijke groeten,

Rated 5 out of 5 stars

Fijne en vriendelijke mensen,en goed…

Fijne en vriendelijke mensen,en goed geholpen.

December 6, 2025

Beste meneer/mevrouw Schneider,

Wat fijn dat onze collega's zo vriendelijk waren en je goed hebben geholpen. Dank voor de feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Rated 5 out of 5 stars

Zonder afspraak toch meteen geholpen en…

Zonder afspraak toch meteen geholpen en remlicht als service in orde gemaakt.
Klasse.

November 22, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Wat fijn dat we u direct konden helpen en uw remlicht konden repareren! We waarderen uw vriendelijke woorden en zijn blij met uw positieve ervaring.

Rated 5 out of 5 stars

Ik vind het fijn dat ik kan wachten op…

Ik vind het fijn dat ik kan wachten op de kleine beurt. Alles was me duidelijk

November 12, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de duidelijke communicatie en het wachten op de kleine beurt. Bedankt voor uw positieve feedback!

Bliksembezoek aan Hedin Automotive

Mijn dimlicht deed het niet meer en ik rijd geregeld in de avonduren, ben naar Hedin Automotive gereden en werd meteen geholpen. Erg fijn !

October 29, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Wat fijn dat we u direct konden helpen toen uw dimlicht het niet meer deed! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Dank voor uw feedback.

Naar verwachting geholpen.

De servicebeurt en apk keuring zijn naar verwachting verlopen en op tijd afgehandeld.

October 23, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Fijn dat de servicebeurt en APK keuring naar verwachting en op tijd zijn afgehandeld. We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk!

Onderhoudsbeurt

Werden goed geholpen

October 15, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Fij dat u met het onderhoud goed werd geholpen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback

Wij zijn vriendelijk geholpen

Wij zijn vriendelijk geholpen. Monteur zijn erg behulpzaam en geven goede adviezen. Prijzen is ook redelijk. Auto rijdt weer zoals nieuw.

October 10, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Wat fijn dat we u vriendelijk van dienst konden zijn en dat de monteur behulpzaam was met goede adviezen. We zijn blij dat uw auto weer goed rijdt! Dank voor de feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Ben al zeker 12 jaar Dacia rijder en…

Ben al zeker 12 jaar Dacia rijder en aangesloten bij deze garage.
Nog steeds tevreden over de service, de eerlijkheid, openheid en de eventuele onderhandelingen die nodig zijn..

October 2, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Wat fijn te horen dat u al 12 jaar tevreden bent over onze service, eerlijkheid en openheid. Dank voor uw positieve feedback en het vertrouwen in ons!

Rated 5 out of 5 stars

De waterpomp was kapot en werd meteen…

De waterpomp was kapot en werd meteen gemaakt Hedin een super bedrijf ik kom er graag

June 25, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Wat fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen met de waterpomp! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf en graag bij ons terugkomt. Dank voor uw feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Afgesproken werkzaamheden zijn correct…

Afgesproken werkzaamheden zijn correct uitgevoerd.

April 17, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden.

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld. Bij vragen zeer vriendelijk te woord gestaan.

April 19, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de vriendelijkheid van onze medewerkers.

Rated 5 out of 5 stars

Jaarlijkse beurt en APK keurig uitgevoerd

Jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK werden keurig uitgevoerd. Vriendelijke en volledige informatie, zoals ik van mijn garage gewend ben.

April 4, 2025

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen tijdens uw jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK. We streven ernaar om onze klanten een vriendelijke en complete service te bieden.

The Trustpilot Experience

Take a closer look