Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Kraaivenstraat 30, 5048 AB Tilburg, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn tevreden over al het personeel en ook over de communicatie die ze leveren Daarnaast hadden wij een vraag of ze optijd klaar konden zijn ivm een afspraak die wij hadden op het ziekenhuis en d... See more

Rated 5 out of 5 stars

je kunt binnenrijden zonder afspraak, er word metteen naar je probleem gekeken en opgelost. waar vindt je dat nog.

Rated 5 out of 5 stars

Ongeveer een jaar geleden een auto gekocht bij deze garage. En volkswagen T-roc. Helaas bleek er een lekkage in de kofferbak te zijn. Wij wonen op de Veluwe, dus een aardige afstand van de garage... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik was nog nooit bij deze Dacia dealer geweest het ging eigenlijk alleen maar om het vervangen van een voorlamp Maar de mevrouw achter de balie die mij te woord stond zorgde er wel voor dat ik... See more

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Service

About Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

149 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Snelle afwikkeling en vriendelijke…

Snelle afwikkeling en vriendelijke medewerkers aan de balie

June 8, 2024

Beste heer Wijnans,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Rated 4 out of 5 stars

Beste heer/ mevrouw Van Esch,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. ik stuur deze door naar de betreffende vestiging.

Rated 5 out of 5 stars

Echt goed geholpen door de monteur van…

Echt goed geholpen door de monteur van Hedin Tilburg.
Deze jongen had verstand van mijn auto en was zeer vriendelijk.top monteur!!

April 3, 2024
Unprompted review

Beste heer Mathijssen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting.
Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging.Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Meedenkend en vriendelijk

Meedenkend, vriendelijk en geduldig.
Ik voelde me niet gepushed. Maar dat kan ook.zo zijn omdat ik al exact wist wat ik wilde:)

December 20, 2023

Geachte mevrouw,

Bedankt voor het vertrouwen in ons. We vonden het leuk u van dienst te mogen zijn en wensen u veel fijne kilometers toe.

Rated 4 out of 5 stars

Beste mevrouw Mekes,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Ik stuur uw beoordeling door naar de betreffende vestiging.

Rated 5 out of 5 stars

Netjes geholpen en goed advies gekregen…

Netjes geholpen en goed advies gekregen van Sander. Auto is duidelijk uitgelegd en netjes afgeleverd.

December 2, 2023

Beste heer /mevrouw Van Sprang,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik zet deze door naar de betreffende vestiging. wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Jolanda van Hedin automotive.

Aanschaf nieuwe auto

Mooie auto. Goede begeleiding. Hadden al een sandero stepway nu de opvolger gekocht. Auto super verbeterd in presaties en uiterlijk.

November 29, 2023

Beste heer van Iperenburg,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik zet deze door naar de betreffende vestiging. Team Tilburg wenst u veel rijplezier en veilige kilometers in uw nieuwe aanwinst.

Rated 5 out of 5 stars

Altijd perfecte service en vriendelijk…

Altijd perfecte service en vriendelijk personeel

September 23, 2023

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Beste mevrouw/ meneer Steenvoorden, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Wij wensen u veel rijplezier en zien u graag een volgende keer.
Met vriendelijke groet, Jolanda van Hedin Automotive.

Beste mijnheer, mevrouw,

Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. We danken u voor uw bezoek en heel graag weer tot ziens.
We wensen u een mooie dag toe.

Hedin Automotive te Tilburg

Alles verliep,goed met afspraak maken, beurt gegeven. Leen auto kunnen gebruiken tijdens de beurt.

May 25, 2023

Geachte heer van Eekeren,

Vriendelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Rated 1 out of 5 stars

Ik voel me nogal misleid

Ik voel me nogal misleid. de onderhoudsbeurt zou 283 euro kosten, maar bij afrekening bleken ineens een paar extra kosten daarbij opgeteld te worden: energietoeslag benzine injectie cleaner. Niks van te voren toegelicht of gevraagd, maar gewoon op de rekeninig gezet. Voorts moest ik 2 uren wachten (rijkelijk lang) en zag ik dat de monteur een langdurige 'proefrit' met mijn auto maakte. Al bij al: een grote teleurstelling.

May 15, 2023

Geachte heer de Vries,

Wat vervelend om te lezen dat u zich misleid voelt na uw bezoek aan ons, zeker omdat we altijd transparant zijn en kosten van onderhoud en eventuele meerkosten, altijd vooraf overleggen. Een proefrit is standaard procedure na een onderhoudsbeurt, de duur van de proefrit is gezien de verkeerssituatie rondom ons pand niet altijd goed in te schatten. Indien u van mening bent dat er onnodige kilometers gereden zijn, dan horen we dit graag!

Rated 3 out of 5 stars

Personeel is vriendelijk en deskundig

Personeel is vriendelijk en deskundig, daar is niks mis mee. Servicebeurt is ook prima uitgevoerd.
Kreeg als vervangende auto die dag echter een Kia Picanto mee die absoluut niet gelijkwaardig was aan mijn eigen auto en waar ik oorspronkelijk ook de volle mep voor moest betalen. Na een klacht hierover van mijn kant heb ik uiteindelijk niks af hoeven rekenen voor deze huurauto. Advies: volgende keer een auto meegeven van het eigen merk, een Dacia of een Renault.

May 14, 2023

Geachte heer, mevrouw,

Vriendelijk dank voor het achterlaten van uw bericht. We proberen hier zoveel mogelijk rekening te houden, echter is dit helaas niet altijd mogelijk. We nemen uw opmerking graag mee als verbeterpunt voor de toekomst.

Onverwachte hulp.

Nou ten eerste ik kom aan leg mijn probleem uit,hij loopt met me mee .
Hij geef aan dat het heel druk is en het kan 1 a 2 uur duren.Ok ik heb tijd maar binnen een uur hebben ze het probleem opgelost .Terwijl ik wacht kon ik een kopje koffie genieten.

April 19, 2023

Geachte heer, mevrouw,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Het is fijn om te lezen dat, ondanks de drukte, we u snel van dienst konden zijn. We wensen u nog een mooie dag toe.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en goed geanticipeerd op…

Goede service en goed geanticipeerd op de gevonden problemen

February 20, 2023

Geachte mijnheer Hoes,

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling.
We wensen u nog een mooie dag toe.

Saskia, Hedin Automotive

Rated 5 out of 5 stars

De service van een gratis leenauto voor…

De service van een gratis leenauto voor mevrouw,
Omdat het te glad ws om te fietsen. Super bedankt.

January 22, 2023

Beste heer, mevrouw Nood,

Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Mijn collega's in Tilburg stonden met veel plezier voor u klaar.

Rated 1 out of 5 stars

Er zit een software bug in de Daica…

Er zit een software bug in de Daica daarom kunnen we deze wagen niet goed in zetten omdat de mensen er geen vertrouwen in hebben.

heb deze nu 5 maanden en nog steeds geen oplossing.

ruiterwisser motor ook al vervangen.

dus eerst indruk is slecht

December 29, 2022

Beste mijnheer,

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Ik heb uw bericht doorgestuurd naar mijn collega's in Tilburg. We zullen telefonisch contact met u opnemen om het probleem met u te bespreken.
We wensen u een fijne jaarwisseling toe.

Saskia van Stern / Hedin Automotive

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb door “pech” 5 u binnen het…

Ik heb door “pech” 5 u binnen het bedrijf moeten wachten tot de auto klaar was…..lijkt niet leuk….. maar de koffie is prima !

December 13, 2022

Geachte mevrouw van Duuren,

Goed om te lezen dat alles naar wens was! Wij hopen u ook een volgende keer weer bij ons in de werkplaats te mogen ontvangen, maar dan hopelijk met een wat beperktere wachttijd :-)

Saskia van Stern

The Trustpilot Experience