Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Kraaivenstraat 30, 5048 AB Tilburg, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn tevreden over al het personeel en ook over de communicatie die ze leveren Daarnaast hadden wij een vraag of ze optijd klaar konden zijn ivm een afspraak die wij hadden op het ziekenhuis en d... See more

Rated 5 out of 5 stars

je kunt binnenrijden zonder afspraak, er word metteen naar je probleem gekeken en opgelost. waar vindt je dat nog.

Rated 5 out of 5 stars

Ongeveer een jaar geleden een auto gekocht bij deze garage. En volkswagen T-roc. Helaas bleek er een lekkage in de kofferbak te zijn. Wij wonen op de Veluwe, dus een aardige afstand van de garage... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik was nog nooit bij deze Dacia dealer geweest het ging eigenlijk alleen maar om het vervangen van een voorlamp Maar de mevrouw achter de balie die mij te woord stond zorgde er wel voor dat ik... See more

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Service

About Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

149 reviews in the last 12 months

Write a review

Goed geholpen

Goed, duidelijk en vakkundig geholpen.

November 7, 2022

Geachte mijnheer, mevrouw,

Via deze weg willen u hartelijk danken voor het achterlaten van uw beoordeling over ons.
Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Goed geholpen

Goed geholpen, kon op de auto wachten en het wachten is aangenaam met Wi-Fi en koffie naar keuze..
Auto servicebeurt weer gehad dus tot volgend jaar!

November 4, 2022

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw mooie beoordeling over ons. Bedankt voor uw bezoek en graag weer tot volgend jaar.

Een tevreden klant.

Het was weer een correct uitgevoerde en klantvriendelijk afgehandelde onderhoudsbeurt.

October 25, 2022

Geachte heer, mevrouw Lafeber,

We vinden het erg fijn om te lezen dat uw bezoek aan ons naar volle tevredenheid is verlopen. Bedankt voor uw beoordeling.

Rated 4 out of 5 stars

Allereerst is de vestiging zeer slecht…

Allereerst is de vestiging zeer slecht bereikbaar als je ze moet hebben en dan krijg je iemand aan de lijn van buitenaf die ook geprobeerd heeft om ze te bereiken maar helaas zonder resultaat.
Ik wilde weten om 16.15 of ik mijn auto op kon halen omdat ik een half uur moet fietsen maar ik wist het niet omdat er geen contact mogelijk was heb ik zelf besloten om de auto de dag erop op te halen,hoop dat hier iets mee gedaan wordt.
Verder was de beurt goed gegaan buiten dat het veel geld kost 558€.

October 4, 2022

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Beste heer, mevrouw van de Laar,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw eerlijke beoordeling over ons, dit vinden we erg fijn.
We zijn ons bewust dat we voor wat betreft bereikbaarheid nog kunnen verbeteren. Hier werken we momenteel hard aan en we hopen dat u bij uw volgende bezoek aan ons dit zult ervaren.

Tevreden

Goed ,snel en vakkundig geholpen

September 19, 2022

Beste mijnheer,

We vinden het fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling

Prima service

Goed geholpen vriendelijk personeel

July 14, 2022

Beste mevrouw Kafoe,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en leuk compliment over mijn collega's in Tilburg. Zullen ze leuk vinden om te lezen.
We wensen u nog een hele fijne en zonnige dag toe.

Groeten,

Rated 5 out of 5 stars

Had problemen met mijn vorige (bij…

Had problemen met mijn vorige (bij Stern)nieuw gekochte auto maar hebben het probleem perfect opgelost!!
Hebben oog en begrip voor de klant!

July 11, 2022

Beste heer, mevrouw,

Dat is nog eens leuk om te lezen! Ik zal dit zeker terugkoppelen aan mijn collega's in Tilburg. Hartelijk dank voor de mooie woorden en score. Graag tot een volgend bezoek en veel fijne kilometers gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Was op tijd aan de beurt en vriendelijk…

Was op tijd aan de beurt en vriendelijk personeel

June 18, 2022

Beste heer, mevrouw Spierings,

Fijn om te lezen dat uw bezoek naar volle tevredenheid is verlopen. Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling.

Zijn super tevreden.

Zijn super tevreden over Dacia-dealer Stern in Tilburg, zeer goede afspraken, en gedaan wat er gedaan moest.

June 3, 2022

Beste Robert,

Hartelijk dank voor deze ontzettend mooie beoordeling en feedback over mijn collega's in Tilburg. Zullen ze leuk vinden om te lezen.
Alvast een fijn weekend gewenst.

Groeten,

Netjes afgewerkt

May 9, 2022

Beste mevrouw van Gestel,

Wat plezierig om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen tijdens uw bezoek aan ons. Hartelijk dank dat u uw ervaring hier achter heeft willen laten.

Behulpzaam

Behulpzaam, vriendelijk, goede service auto mooi op tijd klaar.

May 5, 2022

Beste Els,

Dank voor uw mooie score en een goed weekend gewenst.

Groet Christ
Stern

Rated 4 out of 5 stars

goede afspraak gemaakt en ook nagekomen…

goede afspraak gemaakt en ook nagekomen heel correct

April 24, 2022

Beste A. van Gestel,
Fijn om te lezen dat alles volgens afspraak en naar tevredenheid is uitgevoerd. Graag weer tot ziens.

Rated 5 out of 5 stars

Werden keurig te woord gestaan

Werden keurig te woord gestaan. Onvoorziene reparatie werd tevoren besproken.
Tijdens het wachten in heerlijke stoelen kunnen zitten, met een lekker kopje koffie.

April 11, 2022

Beste,

Wat fijn om te lezen dat uw bezoek aan ons naar volle tevredenheid is verlopen. We danken u voor het achterlaten van uw beoordeling en wensen u nog veel veilige kilometers toe.

Zoals gebruikelijk vriendelijke…

Zoals gebruikelijk vriendelijke ontvangst door Dennis en snelle service

April 9, 2022

Beste mijnheer,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn collega zal het leuk vinden deze mooie woorden in ontvangst te nemen.

Snel

Snel, vriendelijk en lekker bakje koffie.

March 18, 2022

Beste mijnheer,

Een goede kop koffie maakt het wachten totdat de auto gereed is net wat aangenamer ;-) Bedankt voor de mooie beoordeling.

Groeten Saskia, Stern Dacia

Rated 1 out of 5 stars

Wij hadden een mail van Dacia gekregen…

Wij hadden een mail van Dacia gekregen dat wij voor € 130 een onderhoudsbeurt konden laten doen.
Dit bleek alleen voor auto's ouder dan 5 jaar
te zijn.
Onze auto is 3 jaar oud.

Zeer slordig!!!!!!!!!!

March 18, 2022

Beste klant,

Het is correct dat voor oudere Dacia modellen een aangepast onderhoudstarief van toepassing is, zoals in de mailing van Dacia Nederland stond.
Op basis van uw voertuiggegevens hebben wij een prijsopgave gemaakt, passende bij de onderhoudshistorie van uw voertuig. In combinatie met de door u ontvangen mailing hebben wij op de prijsopgave een extra korting toegepast. Het spijt ons te moeten lezen dat u er toch geen prettig gevoel aan heeft overgehouden.

We hopen dat u weer veel prettige en fijne kilometers mag maken. De auto is er in ieder geval weer klaar voor.

Groeten Saskia, Stern Dacia

Rated 3 out of 5 stars

Pechhulp

Pechhulp onderweg en naar garage gesleept. Uitgelezen en olie bijgevuld.

March 15, 2022

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Tilburg

Beste Arie, pech onderweg is natuurlijk altijd vervelend. Hopelijk kon je snel je weg vervolgen. Dank voor de feedback en nog veel veilige en prettige kilometers gewenst.
Groeten Saskia, Stern Dacia.

The Trustpilot Experience

Take a closer look