Ford Kuga gekocht in juli 2022. 46.000 km. Eerst werkte de koppeling niet niet goed en daarna kreeg ik net voor kerst een lekke koppakking. Motor kontrole lampje bleef aan. Motor moest dus vervange... See more
Newtonweg 20, 4207 HK Gorinchem, NL
Company replied
Vorig jaar groot onderhoud (distributie+katalysator) uit laten voeren, waarbij de offerte goedkoper was dan bijv. de Vakgarage. Nu waren de achterbanden aan de beurt.. na offertes via Euromaster/... See more
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Newtonweg 20, 4207 HK, Gorinchem, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Gorinchem
Voor de zevende keer onze auto gekocht bij Martin van Willigen. Zoals iedere keer was het gezellig en zeer prettig zaken doen met Martin. Hij is kundig en denkt heel goed met je mee! Omdat Hedin stopt in Gorinchem was dit helaas de laatste keer. Martin bedankt voor alle goede zorgen en fantastische service de afgelopen 22 jaar!!

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Gorinchem
Vandaag onze Kuga opgehaald. We zijn geholpen door Martin van Willigen. Wat een toffe super verkoper. Martin is vriendelijk, eerlijk, deskundig, heeft veel ervaring en neemt echt de tijd voor je. Hij is erg klantvriendelijk en legt alles goed uit . We zijn erg goed geholpen door hem . Daar kunnen sommige andere dealers nog veel van leren. Bedankt Martin.
Gr Ton en Bernadine

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Gorinchem
Wat een fijn autobedrijf, ik zou nooit meer anders willen
Vooral verkoopteam Danny en Leroy zijn echt toppers.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Gorinchem
November 2024 een citroen c4 met Bovag garantie gekocht. Alles top geregeld en de auto werd in nette staat afgeleverd. Na 2 maanden ontstond een defect aan de 5e versnelling en na kort contact werd dit kosteloos gerepareerd. Vervangend vervoer werd tevens geregeld en na een dag had ik mijn auto weer terug. Dus uitstekende service en de garantie is ook echt garantie. Zeer tevreden!
Een aanrader om hier je private lease auto te regelen! Leroy heeft mij geholpen en hij denkt graag met je mee, is erg klantvriendelijk, er was een fijne communicatie, duidelijke uitleg en hij regelt alles waar het kan snel voor je. Bedankt voor alles! Groet, Marloes
Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was alles professioneel en klantgericht. Op elke vraag kreeg ik niet alleen antwoorden maar ook uitleg over opties die ik had en de verschillen. De keuze was daarna makkelijk. Dank hiervoor, ik ben zeer tevreden. Martin Siemons
Omdat er nogal wat vuil via de achterportieren binnenkomt verwees Ford Nederland mij naar een Ford dealer om er naar te kijken dus contact met Hedin Gorinchem gezocht ronduit een grote teleurstelling waren eigenlijk niet van plan mij te helpen omdat ik er de auto niet gekocht had en er werd gelijk bij gezegd dat dit voor eigen rekening was dit terwijl ik nog 3,5 jr garantie heb daar hadden zij boodschap aan
Een aantal maanden geleden een auto gekocht bij hedin automotive Gorinchem. Al na de eerste weken problemen gehad met de remmen. Auto terug naar hedin gebracht om dit te verhelpen (auto nog in de garantie). Auto werd gemaakt maar naar nog geen maand hetzelfde probleem. Nu besloten ze toch maar alles van de remmen te vervangen. Waarbij door de man bij de receptie werd gezegd als het nog een keer gebeurde het dan toch echt voor mijn eigen kosten zou zijn (auto nog steeds in de garantie).
Na een maand of 6 auto naar een andere ford garage gebracht voor een beurt. Deze garage kwam met de vraag of ik met de auto een ongeluk heb gehad, dit was niet het geval. De reden waarom ze dit vroegen was omdat de achteras scheef stond en het zo gevaarlijk was om mee te rijden.
Hierop weer terug naar hedin gegaan omdat de auto nog steeds in de garantie viel. Hedin ging hier heel laconiek mee om en het maakte ze allemaal vrij weinig uit dat dit is gebeurd. Dat ze zo’n auto hebben verkocht. In al die tijd hebben ze dit zelf niet gezien. Er kon zelf geen sorry vanaf. Wat een slechte en trieste service.
Hierop het besluit genomen dat ze de auto terug moesten kopen omdat het vertrouwen in de garage compleet weg is.
En dan nog in de mond durven te nemen dat we elkaar nog wel zouden zien om daar in de toekomst nog een auto te kopen.
Afspr online gemaakt bij Hedin in Gorichem, in de mail daarop stond dat ik nog n bevestiging zou ontvangen. 5 dgn voor de afspr nog niks ontvangen, zelf gebeld en te horen kreeg dat ik gewoon stond ingepland.
Om 8u de bus gebracht voor maken van de airco, parkeer sensoren en t resetten van het systeem ivm melding olie verversen. (Deze 30/4 ververst bij n andere garage)
Bij aankomst, bij n onvriendelijk receptionist (Bert Boogert) kreeg ik te horen dat de bon/melding niet duidelijk was. Hij vertrouwde er niet op dat de olie juist ververst was, herhaalde dit meerdere keren met de vraag of ik dat begreep... Na wat toelichting van mijn kant was t duidelijk voor hem.
Ong 1 uur later kwam de receptionist dat t systeem aangeeft dat de olie vervuilt was. Om van t verhaal af te zijn heb ik ingestemd met weer olie verversen.
Ong n half uur later komt de man melden dat t systeem niet gereset kan worden. Ik vraag of de olie ververst is. Nee dat was niet gedaan want dat kost wel 250e en hij wil geen discussie over de bon. Ik geef nogmaals toestemming om de olie te verversen.
Na totaal 2,5 uur is de bus klaar, resultaat: systeem kon nog steeds niet gereset worden, airco lekt, kon niet gefixt worden, voor de bumper/sensoren moest ik naar n schadeherstel bedrijf.
Kortom heb ik 484.29e betaald voor niks!
1 ster is voor de vriendelijke monteur.
En met het geven van 5 sterren kun je n poetsbeurt winnen, dus hoe betrouwbaar zijn de 5 sterren recensies???
Nu waren de achterbanden aan de beurt.. na offertes via Euromaster/KwikFit toch ook even de Ford/Hedin gebeld.. Wederom, goedkoper dan eerder genoemde partijen.
En binnen afgesproken tijd weer de deur uit!
In 1 woord Waardeloos , op de maandag netjes een afpraak gemaakt om een auto te bekijken/proefrijden. Vrijdag vanuit friesland onderweg, toch even bellen om aan te geven welke tijd ik er ongeveer aan zou komen. Om vervolgens aan de telefoon te horen dat hij weg is. Wat is dit voor service zulke dingen geef je toch even door? Van comminucatie is in dit bedrijf niet van te spreken hooguit slecht.
Wij zijn zeer goed geholpen en er werd tijd voor je genomen. Proefrit was uiteraard mogelijk.
Bij het ophalen van de auto werd alles nog eens duidelijk uitgelegd en op het parkeerterrein werd al rijdend nog het een en ander gedemonstreerd om het te verduidelijken. Wij zijn zeer te spreken over deze dealer.
Danny, bedankt.
En de auto: wauw.
Eric

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Gorinchem
Denkt goed mee over de te bestellen auto en opties. Onderhandelen over inruil ging op een respectvolle manier. Adequate communicatie over levertijd van de nieuwe auto. Erg klantvriendelijk.

Reply from Ford-dealer Hedin Automotive - Gorinchem
Makkelijk een afspraak maken en vriendelijke medewerkers