Homestore.no Reviews 101

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra på levering og kundeservice. Siste kjøp ble mottatt kun 23 timer etter at bestilling ble lagt inn. Etter flere kjøp hos homestore.no er min erfaring at dette ikke bare var flaks. Jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte en kaffemaskin som ble utrolig raskt levert kun 2 dager etter bestilling. Veldig god oppfølging fra kundeservice vdr leveringstid og sporing. Kommer til å handle igjen.

Rated 1 out of 5 stars

Styr unna denne nettsiden. Ufattelig dårlig kunder service og har heller ikke kontroll på noen ting. Først etter en uke forsinket sofa hadde de enda ikke klart å sende sofaen og faktisk 4 uker etter f... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Kjøpte et produkt som var på lager hos Homestore 18. okt, noen timer senere fikk jeg bekreftelse på sending og sporingsnummer. Den 19. nov hadde jeg fortsatt ikke fått produktet, heller ikke hørt noe... See more

Company details

1. Furniture Store

Written by the company

Homestore.no ble startet i 2016 med en visjon om å gjøre det enkelt og rimelig for deg å skape et hjem du virkelig trives i. Med over 4000 produkter innen hus, hage, fritid og det profesjonelle markedet, gir vi deg alt du trenger – fra stilfulle møbler og moderne interiør til hvitevarer og verktøy som forenkler hverdagen. Vi jakter stadig etter nye og spennende produkter av god kvalitet, slik at du alltid finner noe som passer dine behov. Kvalitet og pris hånd i hånd Vi mener at kvalitet ikke trenger å koste mer enn nødvendig. Derfor jobber vi aktivt for å tilby kvalitet til markedets beste priser. Hos oss finner du kjente varemerker til hyggelige priser.

Contact info

1-star

Replied to 20% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Håpløs useriøs bedrift.

Håpløs useriøs bedrift.
Umulig å få kontakt med, varen er bestalt men de hadde den plutselig ikke på lager alikevell. Lovet å komme med en løsning, men skjer ingenting. Ingen telefon nr å ringe, og svarer ikke på epost. STYR UNNA!

August 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en spyler fra Homestore.no og…

Bestilte en spyler fra Homestore.no og det tok tilsammen 3-uker med levering. Største feilen har ligget hos Postnord. De brukte 10 dager ekstra. De mener at jeg har endret leveringssted, og det har jeg overhodet ikke gjort!! De kunne heller ikke vise til en endringslogg. Ingen info på tlf eller e-post har nådd til meg. Det har rett og slett vært svært dårlig kommunikasjon mellom avsender og bud-firmaet/Postnord som skal nå ut med en pakke til kunden. Eneste begge har gjort i etterkant var å beklage forsinkelsen.

Vi lever i 2024..Hvor i verden tar det 3-uker å få levert en vare når man bestiller fra nett. I hverfall når man bestiller innenlands. Dette har tydleigvis Postnord og Homestore ikke har skjønt helt enda. Så de har et stor forbedringspotensial med å kunne tilpasse seg til en modernere tid.
Dette var min første og siste handel med de.

August 14, 2024

Rask tilbakemelding og levering

Sende eit skriv med spørsmål sundag kveld. Fekk svar på det eg lurte på måndag morgon. Sende bestilling same føremiddag og fekk varene levert under 48 timar seinare.

August 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dette er den verste handle opplevelsen…

Dette er den verste handle opplevelsen jeg har hatt på nett. Noensinne.
Jeg ønsker å advare andre mot å handle av Homestore.no.

Jeg fikk en alt for stor el sykkel som det i tillegg var feil på. Som vi måtte montere og demontere. Som ikke passet i mål for å sende i retur. Som endte med at jeg som kunde måtte dekke halve retur frakten tross feil på varen. Vi er nå på 3 måneden siden bestillingen ble lagt og ukesvis siden sykkelen er sendt i retur. Jeg har enda ikke fått pengene mine av Homestore. Ca 10.000 kr.

July 30, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Kjøpt ny robotklipper

Kjøpt ny robotklipper, til en god pris.
Handlet pga pris, og .no domene med betaling vis Klarna gir meg en trygghet.
Ble levert hel og fin, tok litt tid så sendte spørsmål til kundeservice og fikk kjapt et godt svar.
Skal jeg pirke på noe er det at leveringen burde vært raskere, men greit nok med en liten uke pluss denne gangen.
Så jeg er fornøyd med handelen.

July 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ved bestilling på nettstedet sto det at…

Ved bestilling på nettstedet sto det at produktet Foma sentralstøvsuger var på lager. Etter bestilling i slutten av april, fikk vi beskjed om at produktet likevel ikke var på lager, men forventet levert i slutten av mai. Hører ingenting og sender e-post som ikke blir besvart. Useriøst firma. Styr unna.

June 16, 2024

Styr unna dette firmaet

Styr unna dette firmaet! Virker som svindel fra ende til annen, og en kundeservice som ikke eksisterer faktisk! De har ikke et telefon å ringe til eller noe annet. De finnes ikke på den faktiske adressen heller. En ren svindel.
Anbefaler INGEN å handle fra denne butikken, og 1 stjerne er egentlig 1 stjerne for mye. STYR UNNA!

May 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice, svarer ikke.

Fikk ikke alle delene jeg skulle til platetoppen jeg kjøpte av de.
Det var også svakhet på produkt slik at det ble ødelagt med en gang.
Har prøvd å få kontakt med de på mail gjentatte ganger, men nå svarer de ikke lenger.
Jeg ble også lovet kullfilter ettersendt, dette har aldri dukket opp - så dette skylder de meg også penger for.

De var veldig interessert i å svare på mail når det var snakk om å kjøpe noe. Nå er det snakk om reklamasjon, da er de totalt fraværende.

Bestiller ikke herfra igjen.

March 25, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Jeg avbestilte varen

Jeg avbestilte varen. Men ikke noe kunde behandling over sakene. Jeg leser her inne selv om jeg prøver og være grei. Men ikke noe god kundeoplevelse sålangt. Dem vil ligge midt på treet før penga er på konto. Kjøpte en ryddesag jeg hadde lyst og prøve. Men jeg angret kjøp. Kundebehandling og svar på mail er ikke noenting på ens eposter. Jeg gir dem en kjangse og få tilbake mine 2999 kroner jeg betalte.. dem er kanselert,men ikke noe ennå.gir dem til i morgen.

April 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårleg produkt og dårleg kundeservice

Kjøpte ein høytrykkspyler, før eg får tatt den i bruk
knekker feste for slangetrommel og etter å ha trilla spyleren nokre meter knekker eine hjulet av.
Eg tar kontakt med Homestore via e-post og får raskt svar at dei skal ta det opp med leverandør.
Det har no gått ca 4 veker utan noko svar,har ringt og sendt e-post utan å ha fått svar.
Forventar at ein seriøs bedrift har betre kundeservice enn det her!!
Svein.

March 12, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en elektrisk gulv mopp

Bestilte en elektrisk gulv mopp. Har nå ventet i 4! uker, og varen er fortsatt ikke sendt til meg. Kunde service skulle sjekke opp i ordren min, men hørte aldri noe mer! Burde opplyses om svært lang leveringstid.

March 1, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look