Homestore.no Reviews 101

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra på levering og kundeservice. Siste kjøp ble mottatt kun 23 timer etter at bestilling ble lagt inn. Etter flere kjøp hos homestore.no er min erfaring at dette ikke bare var flaks. Jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte en kaffemaskin som ble utrolig raskt levert kun 2 dager etter bestilling. Veldig god oppfølging fra kundeservice vdr leveringstid og sporing. Kommer til å handle igjen.

Rated 1 out of 5 stars

Styr unna denne nettsiden. Ufattelig dårlig kunder service og har heller ikke kontroll på noen ting. Først etter en uke forsinket sofa hadde de enda ikke klart å sende sofaen og faktisk 4 uker etter f... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Kjøpte et produkt som var på lager hos Homestore 18. okt, noen timer senere fikk jeg bekreftelse på sending og sporingsnummer. Den 19. nov hadde jeg fortsatt ikke fått produktet, heller ikke hørt noe... See more

Company details

1. Furniture Store

Written by the company

Homestore.no ble startet i 2016 med en visjon om å gjøre det enkelt og rimelig for deg å skape et hjem du virkelig trives i. Med over 4000 produkter innen hus, hage, fritid og det profesjonelle markedet, gir vi deg alt du trenger – fra stilfulle møbler og moderne interiør til hvitevarer og verktøy som forenkler hverdagen. Vi jakter stadig etter nye og spennende produkter av god kvalitet, slik at du alltid finner noe som passer dine behov. Kvalitet og pris hånd i hånd Vi mener at kvalitet ikke trenger å koste mer enn nødvendig. Derfor jobber vi aktivt for å tilby kvalitet til markedets beste priser. Hos oss finner du kjente varemerker til hyggelige priser.

Contact info

1-star

Replied to 20% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte Echo RB100 W sandspreder den 4…

Tok ca. 3 uker før jeg mottok varen så litt lang leveringstid men er i hvertfall et seriøst nettfirma så det er bra 😊 Takk til Tore Lund og et par andre i Homestore som ryddet opp 😊👍👍👍

February 19, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Bestilte en vare

Bestilte en vare, men angret og avbestilte for å kjøpe en annen modell. Fikk svar fra kundeservice ila få minutter og fikk god hjelp.
Da det var litt for lang leveringstid på produktet valgte jeg å kanselere orderen. Fikk nok en gang god hjelp av kundeservice👍

January 8, 2024

Super service!

Meget fornøyd med produktet jeg bestilte👍 Suveren leveranse og hadde produktet allerede levert dagen etter🙏

January 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Fikk levert et kjøleskap med skader

Fikk levert et kjøleskap med skader, kontaktet de samme dagen, nå etter 2 mnd har jeg ikke fått nytt, reparert, eller pengene tilbake, hold dere unna, useriøst selskap som ikke vil ordne opp etter seg.

October 12, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Svarer ikke til kunder…

Bestilte høytrykkspyler som skulle retuneres. Har siden okt prøvd å få tak i di å ikke hørt noe. Sendt flere purre mail å får beskjed om at saken skal sjekkes ut, så går d ukesvis å eg hører ingenting. Snakket med advokat om dette for dette er for dårlig og di også er bundet av angreretten. Så på service å drive et "rent" selvskap har dem VELDIG VEEELDIG mye å lære seg. Syns det er veldig dårlig å ikke følge opp saker. Å da får man et inntrykk at di vil bare selge til uansett ka slags pris.

October 4, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte ennå en gang Echo motorsag på…

Bestilte ennå en gang Echo motorsag på batteri.,bestillingen gikk igjennom .Fikk beskjed etter noen dager ,produktet har gått ut av sortimentet. Fikk tilbud om 2 andre batteri sager som begge sagene var uten batteri og lader.Kjøper jeg en av disse blir saga vesentlig dyrere en den jeg bestilte. Fikk e post med 2 tlf.nr.ringte begge 2,ingen respons! Jeg har handlet på Homestore 3 ganger,bare tull og trøbbel hver gang!!!Useriøst så det holder.Skal aldri handle noen ting fra dere mere,styr unna denne bedriften her!!
Med vennlig hilsen misfornøyd kund.

October 23, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Svarer ikke på henvendelser.

Kjøpte en Foma sentralstøvsuger for 1 år siden. Plutselig sto det gnistregn ut fra motoren på støvsugeren. Har forsøkt å kontakte Homestore 2 ganger pr e-post , men fortsatt helt uten respons.
Anbefaler å styre unna dette firmaet.

October 12, 2023

Ikke kjøp varer fra Homestore

Ikke kjøp varer fra Homestore.

Først tok det evigheter før varen vår ble levert. Når den endelig kom og vi fikk den installert av elektriker, så virket den ikke. Måtte montere tilbake det vi hadde før. Homestore legger ansvaret på deres leverandør og tar ikke ansvar selv. Strengt tatt har de solgt varen og bør ta den i retur når den ikke virker. Diskusjon med leverandøren deres får de ta selv i etterkant. Dette gjør de ikke. Vi har nå en defekt vare til 12 000 kr som vi ikke kan bruke og ikke får en kjapp avklaring på. Dette er for dårlig kunderservice og i strid med god salgs skikk.
Kjøp varer en annen plass.

October 11, 2023

50 dager forsinket og forferdelig kundeservice

Forespeilet 3-5 dagers leveranse. Varen kom på dag 55.
Svært vanskelig å få kontakt med kundeservice og diffuse svar.
"Tomt hos kunde, skal vi fortsatt sende varen? Ha en fin dag"
Så var det 0 respons på forespørsler, før på dag 53: "Her kommer sporing"
Trodde det var Forbrukerombudet neste, men varen kom til slutt. Homestore.no er ikke for de utålmodige.

October 3, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ikke kjøp noe ting fra dem!

Kjøpt noe maling fra dem. Benyttet meg av angreretten og har purret på dem mange ganger per mail, men ser ut som de ikke vil svare eller refundere mine penger. Ikke kjøpt noe fra dem!

August 1, 2023

Mangelfull kommunikasjon

Mangelfull kommunikasjon. Ordre betalt og tilbakemelding om at varen er sendt, men etter en uke er det fortsatt ingen spor av pakke og får ikke svar på henvendelser. Ville styrt unna.

September 20, 2023

Lurefirma

Kommunikasjon fullstendig umulig. Ordre betalt uten noe tilbakemelding og etter utallige forsøk på kontakt, ble ordren kansellert da de ikke hadde varen likevel. Styr unna.

August 14, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Dette var dårlige greier.

Bestilte kjøleskap. Ordren vle kansellert fordi det var utgått. Bestilte et annet men det var også utgått. Nettbutikk full av varer som er utgått eller ikke eksisterer.

Omsider kom kjøleskapet som skulle leveres med Schenker hjem. Det ble satt igjen i veikanten og fikk en sms om at det sto der.

Var skade på produktet og har gitt "kundeservice" beskjed. Men der er det ingen respons.

Anbefaler folk å heller handle andre steder, det tar lang tid hvis man bestiller noe. I vilkårene kan det ta inntil 30 dager. Styr unna!

July 19, 2023

Fullstendig evneveik nettbutikk

Fullstendig evneveik nettbutikk. Da jeg bestilte varer der i fjor, tok det nesten 2 mnd før varene kom - etter mange etterlysninger. Dessverre var ikke 2 av varene som de skulle og jeg returnerte i august 22, nå har det gått snart ett år med mailer (enveiskommunikasjon) ang. refundering av pengene. Får ikke svar og selvfølgelig ingen tilbakebetaling så langt…
Hadde det vært mulig å gi null stjerner, så hadde nok det vært mere rett. Men nettbutikken er fin og inneholder mye, så det er vel verd 1 stjerne det. Aldri vært borti værre "kommunikasjon", for det går bare en vei…

July 12, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look