Binnenkort begin ik aan een grote reis met mijn scootmobiel en ben vroeg begonnen met de aanvraag voor complete check van mijn scootmobiel. Er bleek best wel wat mis te zijn maar alle lof voor de mont... See more
Company replied
Topservice van Kersten hulpmiddelen Den Haag. Denken mee, vriendelijke communicatie en snelle service. Helaas hebben we onze driewielfiets weer moeten inleveren wegens verminderde gezondheid. We kijk... See more
Company replied
Maandag motor van scootmobiel kapot. Een storingsmonteur gebeld en binnen het uur was het geregeld en had ik een leen scootmobiel. Na telefonisch contact vandaag krijg ik morgen mijn scootmobiel met n... See more
Company replied
Het is een verschrikkelijk bedrijf! Ben al 5 weken bezig om een fiets gerepareerd te krijgen. Ze bellen niet terug geven geen update en als ze dan na 4 weken eindelijk langskomen hebben ze niet alle o... See more
Company replied
We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.
Duwboot 95, 3991 VG, Houten, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jullie maken dat je he gehoord voelt en goed begrepen. Jullie luisteren goed en denken mee. Hopelijk krijgen jullie nog zes jaar de aanbesteding. Dat zou slim zijn van de gemeente.

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Hele nette aflevering van de scootmobiel met een zeer duidelijke
Uirleg hoe alles werkt.

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Inmiddels heb ik 3000 km binnen het jaar op de km teller van mijn driewielfiets staan.
Robert van Kersten hulpmiddelen heeft vanmiddag mijn achterbanden vernieuwd.
Een zeer klantvriendelijke en service gerichte monteur, die me al eerder weer op weg hielp!
Dank je wel Robert.
Op naar de 4000 km!

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Snelle levering. De heer Bruggeman nam de tijd alles uit te leggen en te oefenen. Hij is kundig, geeft een duidelijke uitleg, heeft inlevingsvermogen en was erg vriendelijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze vader veilig de weg op kan met de scootmobiel van Kersten

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Via de WMO een driewielfiets geregeld.
Van Kesteren komt eerst langs met 2 fietsen om uit te proberen. Ze geven een goed advies en denken met je mee. Binnen drie weken wordt de fiets geleverd. Hij wordt dan naar jou afgesteld en tijdens een proefrit krijg je uitleg van hoe de fiets werkt. Super vriendelijk !!!

De apparaten waren prima
Er werd goed meegedacht wat nodig is.
De werkers die aan huis kwamen waren vriendelijk en behulpzaam

Amsterdam versus scootmobiels
De scootmobiels zijn er niet opgemaakt om de hobbels in Amsterdam normaal te kunnen berijden.

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Vanmorgen mijn nieuwe scootmobiel in ontvangst genomen. Met deze kan ik veilig de weg op en genieten van mijn vrijheid.
Het komt helemaal goed met mij!

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Wij zijn geholpen door Ronald. Wat een topper is dat! Mijn vader kreeg voor het eerst een scootmobiel en Ronald legde alles zo perfect en op een geduldige manier uit. Wij zijn superblij!

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Vanaf begin oktober bezig met de aanvraag van een elektrische rolstoel in regio haaglanden.
Al vanaf het begin gaat er van alles mis en wordt de informatie niet doorgestuurd van de ene afdeling naar de andere. Ik bel erg vaak om te vragen naar de status aangezien ik al bijna een jaar thuis ben en niet zelfstandig naar buiten kan en dus erg afhankelijk ben van derden die een dergelijke voorziening voor mij kunnen regelen.
Vanaf het begin wordt er elke keer een ander verhaal gegeven wanneer ik naar de status vraag. Begin januari was de rolstoel niet aanwezig in depot en moest besteld worden. Hij zou besteld zijn en wel zeker binnen een maand geleverd worden. Maar dat gebeurde niet en ik dus weer bellen in februari. Nee mevrouw hij is nog niet besteld want we wachten op de maten, die zijn nog niet doorgestuurd. Bijzonder....
Later werden de maten doorgestuurd, nu is het afwachten of die aanwezig is in depot. Niemand controleert dit want het is erg druk mevrouw en we hebben een achterstand.
Nu is het inmiddels halverwege maart en er is nog steeds een achterstand en de rolstoel is nog steeds niet besteld.
Hoelang moet ik nog wachten?
Dus kwam ikzelf met een voorstel om het elektrische gedeelte dan maar op mijn huidige (zelf aangeschafte) rolstoel te plaatsen en dit was mogelijk.
Vandaag zouden we de afspraak maken om deze op te halen maar er was teveel onduidelijk en wordt ik weer doorverwezen naar een ander die er maandag weer is. Zo wordt ik elke keer weer van het kastje naar de muur gestuurd. Er is werkelijk geen mens die daar werkt die beseft wat het is om zo afhankelijk te zijn van anderen. Het opgesloten zitten voor bijna een jaar. Het maakt niemand wat uit.
Laat iemand eens kennis maken hoe het voelt om voor 1 dag in iemand zijn schoenen te staan die afhankelijk is van jullie. Vreselijk 😥

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Zeer vriendelijke mensen en altijd snel geholpen als het echt nodig is. Monteur Rudy is top!

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mij goed geholpen heeft om de problemen met de rolstoel van mijn moeder. Dank daarvoor.

Reply from Kersten Hulpmiddelen
ik werk zelf niet in de zorg - er is iets met een rolstoel die door een ander teruggebracht zou worden en afgemeld zou worden. Dat is niet gebeurd, of niet goed gebeurd. Ik probeer te kijken hoe en wat, en bel me suf om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Krijg ik toch een zeer geirriteerde dame aan de telefoon, die ook nog eens het gesprek afkapt en de verbinding verbreekt. Niet heel erg klantgericht.

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Duidelijke uitleg , rust in de uitleg, tijd nemen om te oefenen. Erg prettige ervaring.

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Zeer vriendelijke medewerker. Scootmobiel geleverd volgens afspraak.

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Geweldige levering. Prachtige scootmobiel. Goede uitleg van Vincent. Geduldig en erg vriendelijke medewerker. Echt top!

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Dit bedrijf heeft de driewieler op tijd gebracht .goede uitleg gegeven over hoe alles werkt en wat nog veranderd moest worden om het huis .

Reply from Kersten Hulpmiddelen
1 ster is nog teveel als je het service ummer belt, behoor je te worden doorgeschakeld naar een medewerker maar dan krijg je alleen pieppiep te horen en dus geen medewerker aan de lijn. Dit is al sinds gisteravond half 8 . Sta je dan halfverlamd in het donker met een lekke band. Op geen enkel nummer ook het spoednummer is er contact te krijgen. Waardeloze service iedere keer weer als je een defect aan je scootmobiel hebt

Reply from Kersten Hulpmiddelen
Learn more about other kinds of reviews.