Kersten Hulpmiddelen Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Binnenkort begin ik aan een grote reis met mijn scootmobiel en ben vroeg begonnen met de aanvraag voor complete check van mijn scootmobiel. Er bleek best wel wat mis te zijn maar alle lof voor de mont... See more

Rated 5 out of 5 stars

Topservice van Kersten hulpmiddelen Den Haag. Denken mee, vriendelijke communicatie en snelle service. Helaas hebben we onze driewielfiets weer moeten inleveren wegens verminderde gezondheid. We kijk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Maandag motor van scootmobiel kapot. Een storingsmonteur gebeld en binnen het uur was het geregeld en had ik een leen scootmobiel. Na telefonisch contact vandaag krijg ik morgen mijn scootmobiel met n... See more

Rated 1 out of 5 stars

Het is een verschrikkelijk bedrijf! Ben al 5 weken bezig om een fiets gerepareerd te krijgen. Ze bellen niet terug geven geen update en als ze dan na 4 weken eindelijk langskomen hebben ze niet alle o... See more

Company details

1. Disability Equipment Supplier

Written by the company

We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

104 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jullie maken dat je je gehoord voelt en…

Jullie maken dat je he gehoord voelt en goed begrepen. Jullie luisteren goed en denken mee. Hopelijk krijgen jullie nog zes jaar de aanbesteding. Dat zou slim zijn van de gemeente.

March 19, 2026

Beste Theo,

Mooi om te lezen, dank voor het delen.
Gehoord worden en echt begrijpen wat er speelt, daar begint het wat ons betreft. Fijn dat dat zo wordt ervaren.

We blijven ons daar elke dag voor inzetten. Ook in de toekomst.

Rated 5 out of 5 stars

Hele nette aflevering van de…scootmobiek

Hele nette aflevering van de scootmobiel met een zeer duidelijke
Uirleg hoe alles werkt.

March 26, 2026

Beste Willem Bentvelzen,

Dank voor uw bericht. Goed om te horen dat de aflevering zorgvuldig is verlopen en dat de uitleg duidelijk was. Dat helpt om een hulpmiddel met vertrouwen te gebruiken.

Rated 5 out of 5 stars

Bedankt Robert van Kersten Hulpmiddelen!

Inmiddels heb ik 3000 km binnen het jaar op de km teller van mijn driewielfiets staan.
Robert van Kersten hulpmiddelen heeft vanmiddag mijn achterbanden vernieuwd.
Een zeer klantvriendelijke en service gerichte monteur, die me al eerder weer op weg hielp!
Dank je wel Robert.
Op naar de 4000 km!

March 25, 2026

Beste mevrouw van Kuijen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat mooi om te horen dat u al zoveel kilometers heeft kunnen maken op uw driewielfiets.

Fijn dat onze collega Robert u opnieuw goed heeft kunnen helpen. We geven uw compliment graag aan hem door.

We wensen u veel veilige en plezierige kilometers richting de 4000!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede begeleiding en uitleg

Snelle levering. De heer Bruggeman nam de tijd alles uit te leggen en te oefenen. Hij is kundig, geeft een duidelijke uitleg, heeft inlevingsvermogen en was erg vriendelijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze vader veilig de weg op kan met de scootmobiel van Kersten

March 24, 2026

Beste mevrouw Selhorst,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd en dat er de tijd is genomen om goed te oefenen.

We geven uw compliment graag door aan de heer Bruggeman. Mooi dat u met een gerust gevoel uw vader op weg kunt laten gaan.

driewieler geleverd

Via de WMO een driewielfiets geregeld.
Van Kesteren komt eerst langs met 2 fietsen om uit te proberen. Ze geven een goed advies en denken met je mee. Binnen drie weken wordt de fiets geleverd. Hij wordt dan naar jou afgesteld en tijdens een proefrit krijg je uitleg van hoe de fiets werkt. Super vriendelijk !!!

March 24, 2026

Beste Aly Visser,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het kiezen van een passende driewielfiets.

Mooi dat u de mogelijkheid had om eerst te proberen en dat u duidelijke uitleg heeft gekregen bij de levering. We vinden het belangrijk om mee te denken en alles goed af te stemmen op de gebruiker.

Dank dat u dit met ons deelt.

De apparaten waren prima

De apparaten waren prima
Er werd goed meegedacht wat nodig is.
De werkers die aan huis kwamen waren vriendelijk en behulpzaam

February 12, 2026

Beste Inna Feiter,

Dank voor je reactie. Goed om te horen dat er met je is meegedacht en dat alles naar wens werkt. En fijn dat je het contact met onze collega’s zo hebt ervaren.

Dat nemen we mee.

Rated 3 out of 5 stars

Amsterdam versus scootmobiels

Amsterdam versus scootmobiels

De scootmobiels zijn er niet opgemaakt om de hobbels in Amsterdam normaal te kunnen berijden.

March 23, 2026

Beste Miep Jonker,

We begrijpen dat rijden met een scootmobiel een enorme uitdaging kan zijn in een stad als Amsterdam. Scootmobiel rijlessen kunnen soms helpen. Maar doe vooral voorzichtig.

Top!

Vanmorgen mijn nieuwe scootmobiel in ontvangst genomen. Met deze kan ik veilig de weg op en genieten van mijn vrijheid.
Het komt helemaal goed met mij!

March 23, 2026

Goedemiddag,

Dank voor het delen van uw ervaring.

Goed om te horen dat u zich weer veilig kunt verplaatsen en eropuit kunt wanneer u dat wilt. Dat maakt vaak een groot verschil in het dagelijks leven.

We wensen u veel goede en comfortabele ritten toe.

Kersten scootmobiel

Wij zijn geholpen door Ronald. Wat een topper is dat! Mijn vader kreeg voor het eerst een scootmobiel en Ronald legde alles zo perfect en op een geduldige manier uit. Wij zijn superblij!

March 17, 2026

Beste Claudia,

Wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We geven dit compliment graag door aan Ronald. Goed om te lezen dat hij u en uw vader zo prettig heeft kunnen helpen.

Vlotte levering

Vlotte levering
Vriendelijke en meedenkende monteur

March 16, 2026

Beste Derk Schut,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze monteur als vriendelijk en meedenkend heeft ervaren.

We geven dit compliment graag door aan onze collega’s.

Onmenselijk

Vanaf begin oktober bezig met de aanvraag van een elektrische rolstoel in regio haaglanden.
Al vanaf het begin gaat er van alles mis en wordt de informatie niet doorgestuurd van de ene afdeling naar de andere. Ik bel erg vaak om te vragen naar de status aangezien ik al bijna een jaar thuis ben en niet zelfstandig naar buiten kan en dus erg afhankelijk ben van derden die een dergelijke voorziening voor mij kunnen regelen.
Vanaf het begin wordt er elke keer een ander verhaal gegeven wanneer ik naar de status vraag. Begin januari was de rolstoel niet aanwezig in depot en moest besteld worden. Hij zou besteld zijn en wel zeker binnen een maand geleverd worden. Maar dat gebeurde niet en ik dus weer bellen in februari. Nee mevrouw hij is nog niet besteld want we wachten op de maten, die zijn nog niet doorgestuurd. Bijzonder....
Later werden de maten doorgestuurd, nu is het afwachten of die aanwezig is in depot. Niemand controleert dit want het is erg druk mevrouw en we hebben een achterstand.
Nu is het inmiddels halverwege maart en er is nog steeds een achterstand en de rolstoel is nog steeds niet besteld.
Hoelang moet ik nog wachten?
Dus kwam ikzelf met een voorstel om het elektrische gedeelte dan maar op mijn huidige (zelf aangeschafte) rolstoel te plaatsen en dit was mogelijk.
Vandaag zouden we de afspraak maken om deze op te halen maar er was teveel onduidelijk en wordt ik weer doorverwezen naar een ander die er maandag weer is. Zo wordt ik elke keer weer van het kastje naar de muur gestuurd. Er is werkelijk geen mens die daar werkt die beseft wat het is om zo afhankelijk te zijn van anderen. Het opgesloten zitten voor bijna een jaar. Het maakt niemand wat uit.
Laat iemand eens kennis maken hoe het voelt om voor 1 dag in iemand zijn schoenen te staan die afhankelijk is van jullie. Vreselijk 😥

March 13, 2026

Beste Yvon Van Marion,

Dank dat u dit met ons deelt. Dit is niet zoals wij onze service willen bieden. Uw klacht is bij onze vestiging in Den Haag bekend en zij zijn hier op dit moment heel hard mee bezig.

We begrijpen dat dit een ingrijpende ervaring voor u is en bieden u daarvoor onze oprechte excuses aan.

Ons team in Den Haag werkt momenteel aan een passende oplossing en neemt contact met u op.

Vriendelijk en sneile hulp

March 10, 2026

Beste Gea Haverman,

Dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u onze hulp als vriendelijk en snel heeft ervaren. Dat waarderen we.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke mensen en altijd snel…

Zeer vriendelijke mensen en altijd snel geholpen als het echt nodig is. Monteur Rudy is top!

March 2, 2026

Beste Theo,

Wat fijn om te horen dat u onze collega’s als vriendelijk ervaart en dat u snel wordt geholpen wanneer dat nodig is. We geven het compliment ook graag door aan monteur Rudy.

Communicatie

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mij goed geholpen heeft om de problemen met de rolstoel van mijn moeder. Dank daarvoor.

Beste Sietze,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Fijn om te horen dat u vriendelijk en goed bent geholpen aan de telefoon. We geven dit compliment graag door aan onze collega’s.

nou ja, verbinding verbroken

ik werk zelf niet in de zorg - er is iets met een rolstoel die door een ander teruggebracht zou worden en afgemeld zou worden. Dat is niet gebeurd, of niet goed gebeurd. Ik probeer te kijken hoe en wat, en bel me suf om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Krijg ik toch een zeer geirriteerde dame aan de telefoon, die ook nog eens het gesprek afkapt en de verbinding verbreekt. Niet heel erg klantgericht.

March 10, 2026

Beste Sandra van der Plaats,

Dank u dat u de moeite neemt om dit met ons te delen. Dit is natuurlijk niet prettig wanneer u probeert duidelijkheid te krijgen over een situatie.

Ik heb via Trustpilot aanvullende informatie opgevraagd, zodat ik kan achterhalen om welke vestiging het gaat en dit intern kan oppakken.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg , rust in de uitleg, tijd nemen om te oefenen. Erg prettige ervaring.

March 9, 2026

Beste Anneke Smook,

Fijn om te horen dat u de uitleg als duidelijk en prettig heeft ervaren. We waarderen het dat u dit op Trustpilot met ons deelt.

Zeer vriendelijke medewerker

Zeer vriendelijke medewerker. Scootmobiel geleverd volgens afspraak.

Beste Ronald,

Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen hier.

Ik zal uw compliment doorgeven aan mijn collega’s.

Geweldige levering

Geweldige levering. Prachtige scootmobiel. Goede uitleg van Vincent. Geduldig en erg vriendelijke medewerker. Echt top!

Beste R. Sikkema,

Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat u tevreden bent met uw scootmobiel. Ook mooi dat u de uitleg en hulp van onze collega Vincent zo prettig heeft ervaren. We geven dit compliment graag aan hem door.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk ,goede uitleg .

Dit bedrijf heeft de driewieler op tijd gebracht .goede uitleg gegeven over hoe alles werkt en wat nog veranderd moest worden om het huis .

Beste Remko Bultena,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega’s. Bedankt ook dat u de tijd heeft genomen om dit te delen hier.

Ik zal u compliment doorgeven aan mijn collega’s.

Met vriendelijk groet,

Sander
Kersten Hulpmiddelen

Rated 1 out of 5 stars

1 ster is nog teveel als je het service…

1 ster is nog teveel als je het service ummer belt, behoor je te worden doorgeschakeld naar een medewerker maar dan krijg je alleen pieppiep te horen en dus geen medewerker aan de lijn. Dit is al sinds gisteravond half 8 . Sta je dan halfverlamd in het donker met een lekke band. Op geen enkel nummer ook het spoednummer is er contact te krijgen. Waardeloze service iedere keer weer als je een defect aan je scootmobiel hebt

March 1, 2026

Beste mevrouw Kan,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u ons niet kon bereiken op het moment dat u hulp nodig had. Dat moet een heel nare situatie voor u zijn geweest.

Inmiddels zijn we achter de oorzaak. Er was sprake van een telefoonstoring. Maar daar heeft u op dat moment natuurlijk niets aan gehad. Dit is niet zoals wij onze service willen bieden.

We hebben de vestiging gevraagd om contact met u op te nemen, zodat dit persoonlijk met u besproken kan worden.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look