Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve. Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hænder med Lakner. Jespe... See more
Company replied
Godt og seriøst tilbudsgivning, og ikke mindst hurtig og vigtigt... pligtopfyldende arbejde. tilbuddet lå i mail kort tid efter inspektionen af arbejdet, og Peter som udførte arbejdet gjorde... See more
Company replied
Så findes det altså: Et håndværkerfirma, der overholder alle aftaler! Jeg skulle have ordnet min stue efter nedrivning af en skillevæg og ringede til Lakner ApS efter min søns anbefaling. Tak til... See more
Company replied
Vi har for en uge siden fået blændet en væg og skulle efterfølgende have udført noget male/spartlearbejde. Vi har brugt malerfirmaet Lakner. Vi har været meget tilfredse med arbejdet. Maleren - Steven... See more
Røde Mellemvej 46, 2300, København, Denmark
Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve.
Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hænder med Lakner. Jesper og Kenneth gjorde et fremragende stykke malerarbejde, og de var super søde at tale med. Jeg vil stærkt anbefale Malermester Lakner, hvis du vægter professionalisme, kvalitet og service.

Reply from Malermester Lakner ApS
Fik i dag malet stue og gang af Pernille fra malerfirmaet Lakner. Fantastisk flot professionelt stykke arbejde, hurtigt og billigt. Vil på alle måder anbefale Lakner, som også har lavet arbejde hos os før.
m.v.h.
Bent Bjerring

Reply from Malermester Lakner ApS
Flot og professionel arbejde.
Kan varmt anbefales

Reply from Malermester Lakner ApS
Efter tilbud på spartling, filt og maling på badeværelse skulle Malermester Lakner bruge 12 arbejdsdage, trods det oprindeligt var aftalt at klares efter 4 arbejdsdage. Flere gange blev det mangelfulde malerarbejde med løbende maling, huller i væggene og klatmaling med dårlig overlapning italesat. Dette blev ikke forbedret af den afsendte maler, hvorpå vi flere gange måtte have telefonisk kontakt med den ansvarlige, Mette. Mette tog hurtigt hånd om problemet og var imødekommende og lydhør. Hun gjorde noget ved problemet ved eget selvsyn og påtalte det overfor den udsendte maler hurtigt i processen. Ros for god opfølgning og kundeservice. Vi må desværre erkende efter et afslag på prisen, at processen har været kritisabelt med et ringe malerhåndværk som resultat. Vi anbefaler ikke Malermester Lakner og vil ikke bruge dem fremadrettet.

Reply from Malermester Lakner ApS
Peter Lakner og hans team udfører super fint og meget proff. arbejde hver gang. Kvalitet i højsæde.
Kan ikke andet end rose og anbefale firmaet Malermester Lakner ApS.

Reply from Malermester Lakner ApS
Har haft Lakner ude og ordne vores badeværelse og male én væg i soveværelset.
Stor ros for hurtig tilbudsgivning og igangsætning af arbejdet, så der kunne nås inden påsken. Resultatet er blevet så flot og vi er meget tilfredse.
1.000 tak til jer.

Reply from Malermester Lakner ApS
Vil på det kraftigste fraråde at benytte dette firma.
Vi fik i april/maj 2018 malet vores træ sommerhus. Det så umiddelbart rigtig pænt ud, men efter et par dage begyndte malingen af boble op på det meste af huset. Vi opdagede også at vinduerne ikke kunne åbnes da de var malet til. Vi kontaktede maler lauget, men Lakner rettede sig ikke efter deres anvisninger.
Vi har betalt Lakner en masse penge for at male huset, vi har betalt et skades firma en masse penge for at fjerne malingen igen.
Alt i alt en horribel oplevelse!!!
Lakner leverede os dog grunder og maling uden beregning. Så nu kan vi benytte foråret på selv at male eller betale endnu et maler firma.
Efter at vi kontaktede en advokat slog Lakner dog et symbolsk beløb af regningen.

Reply from Malermester Lakner ApS
Jeg blev ellers så glad da jeg så alle disse positive anmeldelser af Malermester Lakner Aps, men det har desværre ikke levet op til mine forvetninger. Jeg skulle have filten pillet af, fuldspartlet, nyt filt og malet hvidt igen. Desværre var der efter første gang store aftegninger efter spartlingen, mangelfuld malearbejde og flere steder et tykt lag maling. Efter at have været i kontakt med Lakner Aps, kom maleren forbi igen, og resultatet blev bedre, dog stadigvæk ikke som forventet, da der nu var opstået lufthuller i spartelmassen, som ville kræve ny omgang spartel og ny filt igen. Efter nogle overvejelser valgte jeg at takke nej til endnu en omgang, da jeg oprigtigt ville have været nervøs for resultatet. Sluttelig fandt vi et kompromis ift. det oprindelige tilbud. Så ja - blev glad over de mange positive anmeldelser her - men desværre endte det med en skuffelse.

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi har flere gange anvendt Malermester Lakner bl.a. til maling af for og bagtrappen samt maling af facaden. Vi har været meget tilfredse med arbejdet og servicen. De har igennem hele forløbet været med professionelle og servicen har været meget høj. Vi har også brugt dem til sparring omkring farvalg.
Jeg kan på det varmeste anbefale Malermester Lakner. De er meget dygtige og servicen er i top.
Hilsen
Benjamin

Reply from Malermester Lakner ApS
Meget flot stykke arbejde, Pernille!
Du fortjener i hvert fald 5 stjerner!

Reply from Malermester Lakner ApS
Hele processen fra indhentning af tilbud til udførelsen af arbejdet var 100% upåklageligt! Aftaler blev overholdt, og arbejdet blev klaret lynhurtigt og flot. Maleren, Peter, var enormt flink. Malermester Lakner kan helt klart anbefales!

Reply from Malermester Lakner ApS
Første klasses arbejde. Fik et tilbud sidste efterår på facade maling af vores hus, men vejret var for dårligt til at kunne male så tilbuddet blev overført til i år. Lakner kontaktet os selv da tid var, og pris og tid blev overholdt. Kan kun anbefales til andre.

Reply from Malermester Lakner ApS
Effektiv, serviceminded og professionelt arbejde - til tiden...Vi kommer til at bruge Lakner igen.
Carsten Jensen er super god!
Hilsen Poul Dudal Madsen, Ricoh Danmark
Det har igen været en god oplevelse at have besøg af Lakner aps. Der er ingen "Nej-hat2, selv om projektet mødte udfordringer. Flere løsninger blev snakket igennem, og i fælleskab kom vi frem til den bedste, som vi idag er meget glade for at vi valgte.
Vi ringer igen næste gang der skal bruges en maler.

Reply from Malermester Lakner ApS
Da Aktivcenter Sløjfen skulle have malet forhal: loft, vægge, døre samtidig med at klubbens seniorer skulle kunne komme igennem til aktiviteterne, så var jeg skeptisk...om det nu kunne gå??.
Men Carsten maler, fra Malermester Lakner, har klaret opgaven med flot malerarbejdet, god stemning og overbærenhed, når der kom nogle/mange aktive seniorer omkring ham, mens han malede.
Den gode og glade stemning vil helt sikkert blive husket og fortsat præge rummet, når maleren igen er gået.
Respekt for at holde fokus, godt humør og stadig meget omhyggeligt malerarbejde.
Deltidsleder Birthe Kofoed

Reply from Malermester Lakner ApS
har netop haft Carsten Jensen til at reparere et hul i væggen,
dette er klaret til UG. stor ros herfra til Carsten jensen.

Reply from Malermester Lakner ApS
Carsten Jensen har udført et superflot spartlings-og malerarbejde på mit badeværelse. Han er ikke kun dygtig men er også flink og serviceminded.
Mvh. Jette

Reply from Malermester Lakner ApS
Carsten har gjort det igen! Professionel, venlig og serviceminded. Tak! Vores gulve står knivskarpt.
Mvh.
Casper

Reply from Malermester Lakner ApS
Både den personlige kontakt og håndværkskvaliteten har været helt i top! Steven og Carsten var nogen af dem, der udførte det gode arbejde. Noget af det bedste var den gode dialog, hvor det kan mærkes at Lakner ApS gør meget for deres kunder. Lakner ApS kan klart anbefales.