Malermester Lakner ApS

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve. Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hænder med Lakner. Jespe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Godt og seriøst tilbudsgivning, og ikke mindst hurtig og vigtigt... pligtopfyldende arbejde. tilbuddet lå i mail kort tid efter inspektionen af arbejdet, og Peter som udførte arbejdet gjorde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Så findes det altså: Et håndværkerfirma, der overholder alle aftaler! Jeg skulle have ordnet min stue efter nedrivning af en skillevæg og ringede til Lakner ApS efter min søns anbefaling. Tak til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har for en uge siden fået blændet en væg og skulle efterfølgende have udført noget male/spartlearbejde. Vi har brugt malerfirmaet Lakner. Vi har været meget tilfredse med arbejdet. Maleren - Steven... See more

Company details

Rated 5 out of 5 stars

Flot resultat og personlig service

Vi havde Malermester Lakner til at male og tapetsere samtlige rum I vores hus. Resultatet er blevet utroligt flot og Louise Laustrup gav gennem hele forløbet gode råd ift. nuance valg, tapetsering og andre interessante detaljer, vi ikke selv havde overvejet. Samtidigt passed Louise på vores hus, som var det hendes eget.
Vi vil helt sikkert benytte os af Malermester Lakner igen I fremtiden og kan varmt anbefale dem.

November 22, 2016

Kære Line

Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde, Vi er meget glade for at være en del af istandsættelsen af jeres smukke hus som fik isoleringsfilt få ydrevægge, flotte farver og tapeter. (Louise har været meget glad for at udføre opgaven)

TAK!

Rigtig god kundeservice.

Super arbejde! Opgaven blev forsinket, men det rettede maleren op på, så den overordnede tidsfrist blev overholdt

November 22, 2016

Kære Rikke

Tak for anmeldelsen den er vi meget glade for, fantastisk at det hele lykkedes, så du kunne komme på plads.

Perfekt arbejde.

Kun roser til dette arbejde. Alt var perfekt

November 21, 2016

Kære Jens

Tak for anmeldelsen den er vi meget glade for, vi sætter pris på at kundernes forventninger indfries ;0)

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået malet vores hus indvendig af en super dygtig og effektiv maler ( Carsten) - vi vil bestem benytte / anbefale ham til andre en anden god gang .

November 21, 2016

Kære Katrine

Tak for anmeldelsen den er vi meget glade for, Giver besked til Carsten om den flotte anmeldelse, TAK!

Flotte vinduer til tiden

Vi havde Lakner til at male vores mange vinduer i vores gamle lejlighed. Dygtigt arbejde og alle aftaler blev overholdt, vi havde en supersød maler til at udføre arbejdet, det var en fornøjelse at have hende gående I vores lejlighed. Og prisen på arbejdet kunne mere end matche øvrige tilbud vi havde indhentet.

November 17, 2016

Kære Inge

Tak for anmeldelsen den er vi meget glade for. især Louise der har udført arbejdet.

Tak fra hele Malermester Lakner ;0)

grundigt og pænt

40 garage porte slebet og malet i Søllerød park
af Carsten, Brian, og Nichlas
rigtig pænt arbejde der blev slebet og renset (også i rillerne)
og aftalerne blev overholdt. der er mere arbejde på vej :-)

October 12, 2016

Kære Mikael

Tak for din anmeldelse den er vi meget glade for, en god opgave hvor vi fik lov til at lave en god bundbehandling som holder i mange år,
Vi er allerede igang med næste opgave ;0) 11 endegavle som vi sætter stillads på og maler,

TAK! for et godt samarbejde...

Fuldt tilfreds

God service og flinke mennesker.

Meget omhyggeligt arbejde.

August 26, 2016

Kære Jakob.

Tak for anmeldelsen den sætter vi stor pris på.

Jeg hilser Akim der har udført opgaven

Meget tilfreds

Flot arbejde. Detaljeorienterede, imødekommende og fleksible. Vil til enhver tid bruge dem igen.

July 23, 2016

Kære Mikkel

Mange tak for anmeldelsen den sætter vi stor pris på og vi er selvfølgelig glad for at du kan lide resultatet.

Rated 5 out of 5 stars

Maling ved udflytning så udlejer var glad

Da vi skulle fraflytte vores lejemål som var et parcelhus var det Lakner ApS der stod for malerarbejdet. Udlejer var meget grundig med gennemgangen men der var intet at komme efter. Lakner ApS havde udført arbejdet i en meget flot kvalitet. Vores kontaktperson var Tommy. Vi havde en rigtig god dialog og Tommy lyttede til vores ønsker, og sikrede at arbejdet blev udført som aftalt.

March 28, 2016

Kære Anders

Tak for anmeldelsen den er vi glade for, ikke mindst Tommy som stod for opgaven

Køkkenmaling

Arbejdet er udført til perfektion af Jimmy som virkelig gik til værks grundigt! Ingen klager, kun ros herfra, anbefaler varmt dette malerfirma.

March 14, 2016

Kære Anna

Tak for anmeldelsen, jeg ved at Jimmi bliver meget glad når han høre om din fine anmeldelse

Tak

Godt og grundigt

tilbuddet lå i mail kort tid efter inspektionen af arbejdet, og Peter som udførte arbejdet gjorde dette hurtigt og præcist. afdækning af hele gulvet var grundigt og veludført.

kan varmt anbefale 'Maler Lakner til andre og med gode priser.

KH Rikke og Kim

February 9, 2016

Kære Rikke og Kim

Tak for anbefalingen den sætter vi stor pris på, dejligt med kunder der påskønner vores passion for at udføre godt håndværk fra start til slut

Meget tilfreds kunde

Rigtig flot arbejde!!! Til en fair pris!!! Jeg er fuldt ud tilfreds, og anbefale helt sikkert andre at bruge Lakner ApS. Nicklas var både professionel og dygtig! Takker for indsatsen og for tålmodigheden :) og vil kontakte jer til næste projekt.

January 29, 2016

Kære Tine

Tak for din andmeldelse, Niclas bliver glad for klappet på skulderen ;0) vi er meget glade for du vil kontakte os igen,

På gensyn

Yderst tilfreds

Lakner har fuld-spartlet, sat filt op og malet loft og vægge for os januar 2016.

Det har været en stor fornøjelse, alle aftaler blev overholdt, arbejdet er veludført og maler Louise var en fornøjelse at have gående mens arbejdet stod på. Og når det samtidig var til en fair pris, kan vi kun give Lakner vores varmeste anbefaling. Vi bruger dem i hvert fald også næste gang vi skal have lavet professionelt malerarbejde.

January 24, 2016

Kære Jan

Tak for din anbefalingen!

Fantastisk start på 2016 ,at have en loyal kunde der ønsker at vende til bage er hele tanken med kunde pleje i Malermester Lakner

Louise er meget glad for anmeldelsen og jeres imødekommenhed under udførlsen.

TAK og på gensyn

Malermester lakner

Professionelle og fleksible.

Super dygtige og fleksible fagfolk, der kan sit fag, til aftalt tid, med fleksibilitet og interesse til at komme frem til det rette resultat under trygge rammer. Det var en fornøjelse.
Bedste hilsner og anbefalinger herfra.
Lars

January 18, 2016

Kære Lars

Tak for din anmeldelse, Vi bliver meget glade når vi formår at indfriet kundernes forventninger, tak for anmeldelsen den sætter vi stor pris på.

Malermester lakner

Rated 5 out of 5 stars

Maling af privat Hall & soveværelse i Herlev.

Søde og dygtige piger der malede vores Hall.
Altid glade og venlige, der var ikke noget at udsætte på deres arbejde. Louise som var der mest, smilende og snakkesaglig, forståelse og konstruktiv kritik af vores ønsker.
Alle anbefalinger herfra, tider overholdt, en enkelt udsættelse med startdato, hvilket passede os helt fint.

Hilsen fra
Fam. Jespersgaard.

December 25, 2015

Kære Søren

Tak for den fine anmendelse, den sætter vi stor pris på og glæder mig til at fortælle Louise at hun endnu en gang har fået en anmeldelse ;o)

Rated 5 out of 5 stars

Alt som aftalt - dygtig - omhyggelig - punktlig - imødekommende!

En af de bedste håndværkeroplevelser, jeg har haft! Alt fra tilbud til udførelse kørte snorlige. Hurtige og servicemindede svar fra konduktør Mette - og super grundig udførelse af malersvend Jimmi. Har kun grund til at være tilfreds - og anbefale til andre (og så var Lakner endda de billigste blandt tilbudsgiverne).

Mvh. Tobias
Amager

December 14, 2015

Hej Tobias

Tak for den flotte anmeldelse, Jimmy er en af vores nye medarbejdere og det er jo fantastisk at han allerede får en 5 stjernet anmeldelse,
TAK jeg glæder mig til at fortælle ham det.

Fantastisk arbejde

Malermester Lakner er super dygtige og har været behjælpelige flere gange.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle der søger en maler.

December 8, 2015

Kære Kim

Tak for tilbagemeldingen den sætter vi stor pris på,

Vi er meget glade for at du vil anbefale os til andre.

Ramen too Biiru - Flot arbejde

Flot arbejde i forbindelse med opbygning af vores restaurant på Griffenfeldsgade. Pålidelig og fleksibel arbejde, der blev udført af Louise Rosa. Lakner får vores varmeste anbefaling.

December 8, 2015

Kære Lasse

Tak for din anmeldelse den betyder meget, håber alt er gået godt med åbningen af jeres resturent,
Jeg hilser Louise Rosa og ved hun bliver glad

Take a closer look