Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve. Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hænder med Lakner. Jespe... See more
Company replied
Godt og seriøst tilbudsgivning, og ikke mindst hurtig og vigtigt... pligtopfyldende arbejde. tilbuddet lå i mail kort tid efter inspektionen af arbejdet, og Peter som udførte arbejdet gjorde... See more
Company replied
Så findes det altså: Et håndværkerfirma, der overholder alle aftaler! Jeg skulle have ordnet min stue efter nedrivning af en skillevæg og ringede til Lakner ApS efter min søns anbefaling. Tak til... See more
Røde Mellemvej 46, 2300, København, Denmark
Malermester Lakner har gennemført en grundlæggende renovering af vores dejlige hus på Amager fra 1911, hvor vi bl.a. på 1. sal nedtog nedsænkede gipsloft, fjernede savsmuldstapet, blændende døre og pudsede vægge op.
Lakners folk forvandlede 1. sal så det fremstår super skarpt: Med ny stuk opsat, snorlige pudsede vægge, nye paneler mv. Det var også Lakners forslag at vi malede trappen i huset hvid. Det ser knaldgodt ud.
Vi kan varmt anbefale Peter Lakner og hans dygtige medarbejdere. De er kompromisløse på kvaliteten af deres arbejde. Lakners medarbejdere roser deres mester og fortæller, at det er det bedste sted, de har arbejdet. Det mærker man. Og det kommer kunderne til gode.
Bedste hilsner
Josefine og Mads

Reply from Malermester Lakner ApS
Hele forløbet med Lakner var fra første kontakt til afsluttet arbejde præget af højt niveau af professionalisme og service. Efter første kontakt fik jeg hurtigt svar og modtog et tilbud, som var meget rimeligt i forhold til andre malere jeg var i kontakt med og arbejdet holdt sig inden for tilbuddet. Den unge mand der kom og udførte arbejdet var utroligt punktlig og man kunne regne med at han kom og udførte arbejdet på de beskrevne tidspunkter. Selve arbejdet er vi ovenud tilfredse med og vi vil uden tøven bruge Lakner igen skulle behovet opstå og anbefale dem til andre.

Reply from Malermester Lakner ApS
Jeg skulle bl.a. have fuldspartlet, filset og malet en væg med bue, hvorpå der sad et helt ekstremt tykt lag cementstruktur fra gammel tid - et stykke arbejde en anden maler havde takket nej til, da han ikke mente, det kunne lade sig gøre... Men Lakner sagde ja tak til opgaven, som blev udført over al forventning og endda før forventet og inden for aftalt tid og pris. Jeg må stadig knibe mig i armen, når jeg ser hvor flot det hele er blevet. Stor tak til Mette for et reelt tilbud og for ihærdigheden med at få det hele til at falde i hak inden for kort tid. Og ikke mindst stor tak til Ditte, som udførte opgaverne. Jeg er virkelig imponeret over Dittes evner som maler, og som et ekstra plus var hun desuden super omgængelig. Jeg giver Lakner mine allerbedste anbefalinger!!!

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi fik sat tapet med mønster op, malet træværk, sat filt på blændet dør og malet væggen. Vi fik også sat en gammel dør i stand. Alle de ting vi fik lavet er simpelthen blevet så flotte og vi er rigtig glade for, at vi valgte Malermester Lakner til opgaverne.

Reply from Malermester Lakner ApS
Steven, Henrik og deres to lærlinge Niklas og Kasper arbejdede en måned på at totalrenovere vores vægge, lofter, stuk, træværk og radiatorer. De var 100% pålidelige, søde og rare undervejs og har lavet et super flot slutresultat. Mette Hansen gav pris, og opgaven blev løst stort set til pris og på den planlagte tid. Da vi samtidig fik lagt el ind i væggene blev malerteamet lidt forsinket, og de måtte rette op på dårligt murerarbejde, som var udførst af andet firme. Forsinkelse og lille ekstra udgift var derfor ikke deres skyld. Derimod udviste de stor fleksibilitet og professionalisme, da udfordringerne dukkede op. Vi har været super glade for både proces og resultat. De bedste anbefalinger fra Sortedam Dosseringen, København Ø.

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi havde Pernille fra Lakner forbi vores nye kontor, da vi ønskede at få malet logo på væggen. Noget vi varmt kan anbefale andre!
Servicen var i top, prisen var god og arbejdet kan der ikke sættes en finger på.
Varme anbefalinger herfra!

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi havde Tommy Faurskov hos os en uge. Kom til tiden, omhyggelig med afdækning, høj faglighed, pæn oprydning og yderst behagelig. Alt i alt, så den bedste håndværkeroplevelse til dato.

Reply from Malermester Lakner ApS
Maler ,Pernille, kom som aftale, hun var færdig med arbejdet som aftalt, og hun udførte arbejdet rigtig pænt til en god pris. Vi er yderst tilfredse ☺.
Jeg havde Mette Hansen ude for at give et tilbud - hun var fuldkommen ærlig og rådede mig til at vente selvom hun bare kunne have taget opgaven og tjent pengene. Så derfor er hun den første jeg ringer til næste gang jeg skal have malet noget!

Reply from Malermester Lakner ApS
Kom hurtigt og papirarbejde i orden. Brugt to forskellige malere af meget forskellig kvalitet. 80 procent tilfreds. Måske skal man føre dagligt opsyn.

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi har for en uge siden fået blændet en væg og skulle efterfølgende have udført noget male/spartlearbejde. Vi har brugt malerfirmaet Lakner. Vi har været meget tilfredse med arbejdet. Maleren - Steven som udførte arbejdet har vi kun stor ros til. Han var meget professionel og grundig. Vi kan godt anbefale firmaet og Steven til andre, og vil selv benytte os af dem en anden gang.

Reply from Malermester Lakner ApS
Så findes det altså: Et håndværkerfirma, der overholder alle aftaler!
Jeg skulle have ordnet min stue efter nedrivning af en skillevæg og ringede til Lakner ApS efter min søns anbefaling. Tak til Mette for hurtig afgivelse af tilbud og særlig tak til Steven, der udførte arbejdet. Han kom på klokkeslæt som lovet alle 3 dage og var grundig, omhyggelig og hurtig.
Karin Jeppesen
Kastrup

Reply from Malermester Lakner ApS
Min roomie og jeg havde fornøjelsen af jeres maler Carsten Felgenhauer. Han udfører sit arbejde til tiden, overholder altid aftaler i yderste punktlighed, og man møder ham altid i godt humør og et venligt sind. Skønt at have ham som maler i vores gamle opgang der nu stråler på ny.
Mvh
Rosita

Reply from Malermester Lakner ApS
Casper har udført et super godt job med oliemaling af døre, vinduer og træværk på min bolig og atelier. Endelig har træet på husene fået den rigtige behandling det fortjener. Det har været hyggeligt at have en malersvend gående, som altid mødte glad fra morgenstunden og gik målrettet til opgaven.
Mvh Jørgen

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi har fået malet vindskeder og kviste på vores hus af Malermester Lakner, og vi er fuldt ud tilfredse med arbejdet. Kommunikationen i forbindelse med tilbudsgivning, aftale af tidspunkt, arbejdets udførelse etc. har været god og prisen konkurrencedygtig, og vi kan give firmaet vores bedste anbefalinger.

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi har fået malet vores datters lejlighed, efter Peter var blevet anbefalet til os. Det har vi ikke et sekund fortrudt. Peter var hurtig inde og give et tilbud, var hurtig til at tage opgaven og derefter hurtig i gang. Det udførte arbejde var fantastisk flot på et højt håndværksmæssigt niveau.
Peter har hele vejen igennem været fleksibel, har udført et flot arbejde, så vi kan kun anbefale Peter til andre. Jeg er ikke i tvivl, næste gang vi mangler en maler, bliver det Peter vi ringer til.

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi havde Malermester Lakner til at male vores rækkehus indvendigt i marts - alle vægge, lofter og paneler. Vi modtog udførligt tilbud på alle delelementer og mødte generelt god service og ærlig reel rådgivning gennem hele processen. Bestemt en behagelig oplevelse, selvom tidsplanen skred en smule og man altid kan finde skønhedsfejl.

Reply from Malermester Lakner ApS
Vi havde en vandskade hvor vi akut skulle bruge en maler. Malermester Lakner kom med kort varsel og opgaven blev udført til UG med pil op ad. Mange tak for hjælpen.

Reply from Malermester Lakner ApS
Jeg kan varmt anbefale lakner, de kom til tiden og var hurtige og dygtige. Jeg var helt tryg ved at have dem i mit hjem - og så var der ryddet pænt op da de gik.
:-)

Reply from Malermester Lakner ApS
Spartling og maling rundt om sjusket afsluttede fliseopsætning ved bruseniche. Meget flot arbejde af Maleren Mette fra Lakner. Opgaven var blevet afvist af andre malere eller også var der foreslået grimme løsninger med opsætning af trælister istedet for udspartling. Men med en dygtig maler, så var den slags dumme løsninger ikke nødvendige. Mette malede ovenikøbet et par kanter som trængte, selvom det ikke var med i tilbuddet - uden ekstra beregning.
Vi er super tilfredse og ville klart bruge Lakner igen.