Lykke Sko Reviews 128

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Absolut ingen betjening var, hvad jeg oplevede hos Lykke sko i formiddag, påske lørdag. En dag hvor butikken ellers var godt fyldt med kunder, men som sagt ingen service. To unge kvinder stod godt no... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg forstår ikke de mange positive anmeldelser af denne webshop. Efter min mening er den nærmest ubrugelig til søgning efter fx støvler til barn: - man kan ikke søge på størrelser - ikke engang... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Jeg finder en såkaldt Chelsea-boot på gadestativet, og går ind i forretningen med det forfængelige håb, at man har en støvle, der matcher den. Personalet leder - længe! Ingen resultat, men da jeg er i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte to par sko via miinto.dk Ventede og ventede, men der skete ikke andet end der stod at ordren venter. Efter 6 dage bliver ordren annulleret uden forklaring. Skrev en mail til forretningen efter 4... See more

Company details

1. Shoe Store

Information provided by various external sources

Lykke Sko er en familieejet og -drevet skobutik, der med sin centrale beliggenhed i Silkeborg er byens førende forretning med rigtigt fodtøj til både børnefamilier, modebevidste unge, og det voksne publikum. Forretningen ejes i dag af Trine og Jacob Lykke, der har 15 fuldtidsansatte og 5 deltidsansatte til at hjælpe sig med at give skoene ben at gå på. Forretningen blev grundlagt i 1976 af Jacobs tante og onkel, Ulla og Mogens Lykke, der drev den sammen frem til generationsskiftet i 2009. Lykke Sko har altid været drevet med hjertet, og med fokus på service, "value for money" og mode. Personalet i forretningen - hvoraf adskillige har været ansat i både 10, 20 og 30 år - er kendt for det gode humør og den fine service. Sortimentet er bredt, og tæller mere end 70 forskellige mærker på hylderne - ikke mindst ECCO, der har sin egen afdeling - en shop-i-shop - i butikken. Der er gennem årene foretaget adskillige udvidelser, både over og under jorden, idet butikken er udvidet ned ad Søndergade, og senest i 2008, hvor der blev gravet 120 m2 kælder ud i baggården, for at samle hele det store lager på én etage. I dag er Lykke Sko en af landets allerstørste skobutikker. Trine og Jacob Lykke er den tredje generation af familien Lykke, der står klar til at give silkeborggensere og tilrejsende en god service, idet Gretha og Henry Lykke - Mogens Lykkes forældre, og Jacob Lykkes bedsteforældre - i 1961 købte et trøskoværksted, der senere skulle blive til en lille skobutik.

1.7

3-star
2-star
1-star

Mere end forventet.

Jeg var på jagt efter et par gode vintersko til min datter,og fandt et godt par på Lykkesko.dk. Da jeg modtog dem, efter en hurtig levering, var skoene fuldstændig som på billedet. Der var oven i købet en personlig hilsen fra "Sofie", som får én til at føle sig unik. God kundeservice! Det er ikke sidste gang jeg handler sko hos Lykkesko.dk. - Tak for god behandling. :)

De Bedste Hilsner
Nanna Petersson

November 8, 2012

STOR TILFREDSHED MED NETKØB

I forbindelse med køb af sko til fruen, oplevede jeg en meget hurtig og venlig service. Naturligvis ramte jeg forkert med størrelsen :-), men ombytningen gik gnidningsfrit og hurtigt inkl. en sød bemærkning og et smil. Meget personlig ekspedition, uagtet handlen foregik via internettet. Kan klart anbefale Lykke Sko til alle - hurtig ekspedition, ingen brok og sikkerhed i leverancen.

Rated 4 out of 5 stars

Blandet fornøjelse

Bestilte et par støvler til min datter str. 28. hvilket jeg godt vidste måske liiige var lidt stort.
Modtog dem så i str. 29 og prøvede forgæves at ringe og maile til Lykke Sko, men har her en måned efter stadig ikke hørt fra dem.
Altså super levering, men ikke til at komme i kontakt med :-(

Er efterfølgende blevet ringet op af Lykke sko, der ikke kunne forstå min kritik og de beklagede selvfølgelig.

Kommunikation kan jo gå fejl en gang imellem.
Alt i alt vil jeg gerne handle hos Lykke Sko igen en anden gang:-)

Top betjening

Handlen kunne ikke være gået bedre. Jeg bestilte ét par støvler til min datter om tirsdagen, som jeg modtog onsdag. Desværre var de for små, så jeg bestilte et nyt par onsdag aften, som jeg modtog fredag - lige tids nok til at vi kunne få dem med på efterårsferie. Super.

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering

Jeg ringede før jeg bestilte varen, da jeg havde et par spørgsmål. Det var nemt at komme igennem pr. telefon, vedkommende jeg talte med var meget venlig og imødekommende og jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Jeg fik varen leveret allerede dagen efter bestillingen :)

Kære Sofie

Tak for den hurtige og personlige behandling af min bestilling og returnering af to par støvler, som desværre ikke passede mine fødder - selvom de var smarte. Kigger helt sikkert på hjemmesiden igen.

SUPER hurtig service

Kan kun varmt anbefale Lykke sko. Bestilte den ene dag og modtog skoene dagen efter. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem ;-)

Lykken er et par træsko fra Lykke Sko

Jeg har været grådkvalt af lykke, siden jeg modtog mine træsko fra Lykke Sko.
Der fulgte endda et personligt postkort med, med håb om at de passede. Det gjorde de. Det er i øvrigt det eneste postkort, jeg har fået i år.

Take a closer look