Absolut ingen betjening var, hvad jeg oplevede hos Lykke sko i formiddag, påske lørdag. En dag hvor butikken ellers var godt fyldt med kunder, men som sagt ingen service. To unge kvinder stod godt no... See more
See what reviewers are saying
Jeg forstår ikke de mange positive anmeldelser af denne webshop. Efter min mening er den nærmest ubrugelig til søgning efter fx støvler til barn: - man kan ikke søge på størrelser - ikke engang... See more
Company replied
Jeg finder en såkaldt Chelsea-boot på gadestativet, og går ind i forretningen med det forfængelige håb, at man har en støvle, der matcher den. Personalet leder - længe! Ingen resultat, men da jeg er i... See more
Købte to par sko via miinto.dk Ventede og ventede, men der skete ikke andet end der stod at ordren venter. Efter 6 dage bliver ordren annulleret uden forklaring. Skrev en mail til forretningen efter 4... See more
Company details
Information provided by various external sources
Lykke Sko er en familieejet og -drevet skobutik, der med sin centrale beliggenhed i Silkeborg er byens førende forretning med rigtigt fodtøj til både børnefamilier, modebevidste unge, og det voksne publikum. Forretningen ejes i dag af Trine og Jacob Lykke, der har 15 fuldtidsansatte og 5 deltidsansatte til at hjælpe sig med at give skoene ben at gå på. Forretningen blev grundlagt i 1976 af Jacobs tante og onkel, Ulla og Mogens Lykke, der drev den sammen frem til generationsskiftet i 2009. Lykke Sko har altid været drevet med hjertet, og med fokus på service, "value for money" og mode. Personalet i forretningen - hvoraf adskillige har været ansat i både 10, 20 og 30 år - er kendt for det gode humør og den fine service. Sortimentet er bredt, og tæller mere end 70 forskellige mærker på hylderne - ikke mindst ECCO, der har sin egen afdeling - en shop-i-shop - i butikken. Der er gennem årene foretaget adskillige udvidelser, både over og under jorden, idet butikken er udvidet ned ad Søndergade, og senest i 2008, hvor der blev gravet 120 m2 kælder ud i baggården, for at samle hele det store lager på én etage. I dag er Lykke Sko en af landets allerstørste skobutikker. Trine og Jacob Lykke er den tredje generation af familien Lykke, der står klar til at give silkeborggensere og tilrejsende en god service, idet Gretha og Henry Lykke - Mogens Lykkes forældre, og Jacob Lykkes bedsteforældre - i 1961 købte et trøskoværksted, der senere skulle blive til en lille skobutik.
Torvet 2, 8600, Silkeborg
- + 45 31 500 450
- info@lykkesko.dk
- lykkesko.dk
SUPER OG MEGET PERSONLIG SERVICE - DEJLIG OPLEVELSE
Fantastisk service og lynhurtig levering; bestilte et par støvler om eftermiddagen og modtager disse næste formiddag.
Med støvlerne fulgte et sødt, håndskrevet kort fra Sohpie - meget personligt - dét giver et godt indtryk.
Jeg vil bestemt anbefale Lykke Sko til andre. :) :) :)
Venlige hilsener
Jessie Iversen
Jeg følte "næsten" jeg fik en gave
Det var en god oplevelse, Jeg følte mig tryg med købet da man bliver godt informeret ved modtagelsen af varen i tilfælde af problemer.
Okay
Ok webshop. Dog ærgeligt at de ikke har de samme varer som i den fysiske butik. Kunne også være en ide at man kan vælge afhentning istedet for forsendelse. Kunne godt tænke mig at logbuy rabatten kunne bruges i den fysiske butik, så ville jeg helt sikkert købe flere af familiens sko hos jer.

Reply from Lykke Sko
Ekstrem god service
Super god handel med Lykke Sko. Varen blev bestilt og leveret med posten dagen efter - super kommunikation både før, under og efter handlen. En varm anbefaling herfra!
En oplevelse man husker
Købte for første gang et par sko herigennem og blev positivt overrasket. Nemt at bestille, ordren blev ekspederet samme dag og efterfølgende hurtigt leveret med en personlig hilsen i æsken fra en af ejerne. Det ser man ikke hver dag!
Super service - hurtig levering - fin bytteservice
Jeg købte et par Ecco ballerinaer hos lykkesko.dk mandag aften.
Onsdag morgen havde jeg skoene med en personlig hilsen.
Desværre havde jeg bestilt skoene en størrelse for lille. Jeg opdagede så at de havde en butik i Silkeborg - jeg bor i Kolding, men min kæreste arbejder i Silkeborg så han kørte ind og byttede dem uden problemer.
Kan klart anbefales.
God service..
De svarede gerne på mails og der var fine svar..
Købte nogle lækre sko, dog fik jeg ikke den rigtige æske som kunne have været prikken over i'et..
Tak for fine sko..