FRAUDULEUZE WEBSITE Start een civiele procedure op, NAW bij bank opvragen de adres gegevens op de site kloppen niet komt uit op een weiland staat niet ingeschreven bij kvk meld het bij fraude... See more
Mijn Kentekenloket
See what reviewers are saying
NIET DOEN!!! Je betaalt hen veel meer 98,.. , je moet toch alle gegevens inleveren voor de RWD en dat kost 39,.. Ik weet niet of zij leveren, ik heb meteen geannuleerd en ik kreeg wel meteen mijn g... See more
1 Minuut nadat ik een nieuw kenteken had besteld kwam ik er achter dat mijn-kenteken-loket hier € 40 voor rekent, terwijl dit gewoon via het RDW kan voor € 13. Direct daarna gemaild (tot 2 x toe) d... See more
Bezig met de Dieselclaim kwam ik voor een kentekenbewijs op de website van Mijnkentekenloket terecht. Ik kreeg een mail van hen waarin werd gemeld dat ik zonder een bepaalde meldcode niet geholpen kon... See more
Grootste oplichters van Nederland
Grootste oplichters van Nederland, wel dik betalen en niet leveren en reageren.
FRAUDULEUZE WEBSITE misleidend
FRAUDULEUZE WEBSITE
meld het bij fraudehelpdesk
RWD
Politie melding doen
Consuwijzer
Belastingdienst
Als er veel meldingen gedaan worden wordt er iets mee gedaan
consumentenbond
en alle tv programma's die zich hier mee bezig houden en daar waar zelf nog kunt bedenken
Eigenlijk geen ster waard
Eigenlijk geen ster waard. Inderdaad impulsief snel een tenaamstelling nodig. Maak je €40 over en komt die pas zoveel werkdagen later binnen. Bij RDW voor €1,20 gelijk down te loaden om te gebruiken. Geen reactie. Denk dat ik die €40 kwijt ben.....stom. Nooit te snel handelen....
Maak geen gebruik van deze website. Gebruik site van rdw
Maak geen gebruik van deze website. Beter om gewoon via de rdw site je zaken te regelen. Dit is alleen maar een doorgeefluik. zit niks achter. Geen klantenservice. Er wordt niet gereageerd op mijn mail en ik kan niemand aan de lijn krijgen. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar de 40 euro die ik teveel heb betaald.
Pure oplichting trap er niet in geld en…
Pure oplichting trap er niet in geld en geen enkel reactie
Er lacht een crimineel zich helemaal te…
Er lacht een crimineel zich helemaal te schompes, wij zijn iets kwijt gemaakt denken niet goed na, kijken niet verder en trappen hier in.
Ook ik!!!!!
Via RDW binnen 5 minuten geregeld voor mijn bedrijf.
Het zal wel een zielig jongentje of meisje zijn die een verleden heeft en die de maatschappij een lesje leert hoe licht ik de burgers op in Nederland. Eigenlijk moet je medelijden hebben met zo'n iemand met een laag moraal......
Teleurgesteld en Ontevreden
Teleurgesteld en Ontevreden - Oplichting en Onredelijke Kosten Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Mijnkentekens.nl om de tenaamstelling van mijn kenteken op te vragen. Helaas ben ik diep teleurgesteld en ontevreden over mijn ervaring.Ten eerste, het bedrijf rekent buitensporige kosten voor hun diensten. Terwijl de RDW slechts €1,45 in rekening brengt voor dezelfde service, moest ik €39 betalen via Mijnkentekens.nl. Dit prijsverschil is schandalig en roept grote vraagtekens op over de integriteit van het bedrijf.Daarnaast, toen ik contact opnam met de klantenservice om mijn ontevredenheid te uiten en een restitutie te vragen, kreeg ik een standaardreactie die geen recht deed aan mijn zorgen. Het bedrijf weigerde om mijn geld terug te geven en verschuilde zich achter algemene voorwaarden, zonder enige bereidheid om een oplossing te bieden.Ik ben zo gefrustreerd en teleurgesteld door de praktijken van dit bedrijf dat ik overweeg om aangifte te doen bij de relevante autoriteiten. Het is duidelijk dat Mijnkentekens.nl niet geeft om de tevredenheid van hun klanten en alleen uit is op het verdienen van geld, zelfs als dat betekent dat ze misbruik maken van consumenten.Ik raad ten zeerste af om gebruik te maken van de diensten van Mijnkentekens.nl. Het is beter om rechtstreeks met de RDW te werken, waar transparante tarieven en eerlijke praktijken gelden.
Oplichters
Oplichters! Je denkt inderdaad dat je met een rdw site te maken hebt. Resultaat geld weg en geen kenteken overschrijving.
Ik vraag me af hoe ik mijn geld terug krijg
Je betaald 33x zoveel voor een…
Je betaald 33x zoveel voor een overschrijvingscode in eerste instantie heb je dat niet door omdat je dit ook niet dagelijks doet. Correspondentie gaat via gmail via rdw 1.20 ipv bijna 40 euro
Slecht, onbetrouwbaar
2 april aangevraagd, zag em ook bovenaan staan dus dacht dat het ook van het RDW was, pfffff,ik let normaal heel goed op, betaalde 89,95, niets ontvangen, bij bank gemeld, delegaat er achteraan mits ik ook aangifte zou doen, nu net gedaan, wil mijn geld terug(89,95)😡opnieuw aangevraagd nu bij RDW
Totaal waardeloos
Het is erg duur, duurder dan RDW. Het overschrijven is gecompliceerd en onduidelijk. Tijdens het overschrijven werd er een aanvraag gedaan ipv dat er echt een voertuig werd overgeschreven. Gebeld met een kentekenloket locatie en als oplossing mocht ik langskomen, precies niet de bedoeling van online zelf een voertuig overschrijven. Erg slecht, Erg duur, en Erg frustrerend. Vooral boycotten.
K..u..t….in getrapt…zijn oplichters
K..u..t..in getrapt…zijn oplichters, niet rdw…je krijg niks..maar ben wel bijna €80,- euro armer
Pure diefstal
Staan bovenaan in google en ziet er betrouwbaar uit (ik dacht dat het rdw was). Ze vragen 2x zoveel geld als via RDW zelf en zijn in geen enkele mogelijk manier bereikbaar. Pure diefstal.
Zou mijn eerste betaling terugontvangen…daar zit ik nog mee.
Zou mijn eerste betaling terugontvangen van 39,95 , maar omdat ik een papieren kenteken had moest ik een nieuwe tenaamstelling en code aanvragen en nog eens 79,95 overmaken dan zou ik de eerste betaling terugontvangen. Ik zit er nog steeds op te wachten en het is inmiddels 14 dagen geleden. Maar ik laat het er niet bij zitten en ga door tot het geld terug is al moet ik het zelf gaan halen in Den Dolder.
Pure oplichting
Op 13-1 een tennaamstellingscode aangevraagd bij dit bedrijf. Simpelweg omdat ze meteen bovenaan staan bij Google. Je betaald 39,95 en de code zou zogenaamd per post opgestuurd worden. Een week en geen contact verder geloof ik niet meer dat er ooit een code komt. Via de site van het RDW zelf betaal je 1.20 en heb je een minuut later het officiële document in je mail. Ga dus NOOIT naar MIJNKENTEKENS.nl
Nooit met dit bedrijf in zee gaan
Nooit met dit bedrijf in zee gaan, op 8 december 2023 aangevraagd en op 28 december had ik nog niets, hadden geen meldcode maar dat was niet zo. Nu geannuleerd en betaal ik 14.95 administratie kosten. Smeriger oplichters
betaald en nooit wat ontvangen 39,95…
betaald en nooit wat ontvangen 39,95 terwijl het bij de rdw 1,00 kost oplichters
Oplichters
Stel oplichters zijn t.
Te snel gekeken voor een tenaamstellingscode en geëindigd bij deze site. Eerst laten ze je denken voor weinig geld een code te krijgen. Vervolgens betaal je €39,95 voor niets.
Annuleren? Nee nee nee, daar doen ze natuurlijk niet aan.
Kijk alsjeblieft goed voordat je naar een website gaat. En voor een tenaamstellingscode ALTIJD naar de site van RDW gaan.
Oplichters!
Oplichters!
Een slechte research gedaan, te snel besteld, en achteraf dus m'n 39,95 kwijt!
Niks ontvangen, geen reactie op mail, en te duur..bah!
Via RDW 1,10€ tenaamstelling code direct in je mail.
The Trustpilot Experience